Massa-executies van krijgsgevangenen

Hans Jansen

(Door: Hans Jansen)

De opmars in Syraq van de legers van het islamitisch heil is niet te stuiten. De heilsoldaten hebben bovendien in het voorbijgaan zich waarschijnlijk meester gemaakt van de chemische wapens die onder Saddam nooit bestaan hebben. U weet nog wel, de wapens van Bush lied, people died. Verder executeren de triomferende sharia-fundo’s hun krijgsgevangenen. Best goor. Wij sluiten krijgsgevangen liever op in een kamp. Maar het islamitisch recht wil het anders. Hoe? De ‘leider’, imam is het woord dat het Arabisch hier gebruikt, beschikt over een beperkt keuzemenu: Hij kan een krijgsgevangene ruilen voor een moslim die in handen van de vijand is gevallen. Wanneer een krijgsgevangene zichzelf kan loskopen, bijvoorbeeld met hulp van familie buiten het oorlogsgebied, kan de imam dat toestaan. Verder mag de imam een krijgsgevangene tot slaaf maken en verkopen, of, en daar gaat het om, hij mag hem doden. Volgens sommige juristen is het niet toegestaan hem te doden wanneer hij moslim wordt, en andere juristen voegen daar als voorwaarde aan toe dat hij dan wel moslim geworden moet zijn voordat over zijn lot beschikt is. Massa-executies van krijgsgevangen zijn dus niet in strijd met het islamitisch recht.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Massa-executies van krijgsgevangenen

  1. danny zegt:

    Het wordt echt tijd dat de Westerse wereld gaat ingrijpen voor dat het wereldkalifaat straks echt werkelijkheid wordt, maar ik verwacht van de Westerse leiders en burgers weinig tot geen actie. Ze zullen er wel achter komen als het waarschijnlijk te laat. De sukkels.

    Like

  2. Jean zegt:

    Hoe we het keren, draaien of bekijken van ėėn zaak ben ik voor 100 procent overtuigd en dat s dat wij die barbaarse smeerlapperij moeten uitroeien vóór die rotzooi ons uitroeid wat dat is de enige doelstelling van die vuile smeerlapperij islam, de wil van een ordinaire perverse pedofiel uitvoeren.

    Like

  3. Jean zegt:

    Bye the way, met uitroeien bedoel ik steeds “zonder geweld ” want wij zijn geen barbaren, wij lopen niet rond in vodden, wij verminken geen kinderen, wij walgen van pedofilie wij stenigen niet onze vrouwen en….wij lopen niet achter de waanzin van een pedofiel. Moest die smeerlap NU leven dan hing hij NU te bengelen aan een lantaarnpaal.

    Like

    • Joop Sigaar zegt:

      @ Jean
      barbaarse smeerlapperij .
      Het gaat niet meer zonder geweld , ze luisteren maar naar 1 ding en dat [IS]IS geweld .

      Like

      • Jean zegt:

        Joop,
        Wij begrijpen elkaar, dank u, hopelijk wordt de rest wakker vóór ze wakker gemaakt worden.
        Niemand kan mij verplichten moslims te accepteren, respecteren of te tolereren ies wat dus ook nooit zal gebeuren zelfs een gesprek met die barbaren zit er niet in, vroeger niet, nu niet en nooit niet.
        Ik hou zeer sterk vast aan normen en waarden, aan respect voor kinderen en vrouwen, ik haat geweld dus zijn moslims toaal uitgesloten in mijn leven.
        Diegenen die ons die troep opdrigen zullen het weldra mogen komen uitleggen, nog even wachten maar niet lang meer…

        Like

  4. Joop Sigaar zegt:

    Plan van AANPAK .
    Al die lui terug , en wel snel , let wel ; iedereen ! ook z.g. volksvertegenwoordigers .
    Grenzen dicht , ook de complete middellandse zee .
    Leger weer opbouwen .
    Islam verbieden in Europa dus OOK GB en Scandinavië , daar loopt het al uit de klauwen !
    Als het nodig is 3-4 atoombommen op die regio , dat zijn dan in dit geval onze vredesduiven .
    De regeringen in Europa vervangen en de EU afschaffen .

    Heel rigoureus, maar als we het niet doen gaan we d’r aan .

    Zo ! en nu even kijken bij de NTR naar het buikdansje van onze Femke H .

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Joop Sigaar: 17.00. uur. Ik ben helemaal voor uw aanpak, Joop. Dat is de enige AANPAK , die kan werken. Maar, daarvoor moeten we niet bij de gevestigde politiek zijn! De enige beweging die nog aan onze kant staat, is de PVV!

      Like

      • Yvonne van Cleef zegt:

        Maar de Pvv zal ook niets organiseren,gezien dat zoveel z.g. Pvv-aanhangers nog te beroerd waren om te gaan stemmen!De moed zakt je langzamerhand wel in de schoenen,maar dat zal ook wel de bedoeling zijn!

        Like

  5. janfreak zegt:

    Ik ben bang dat er nog veel slachtoffers zullen vallen voor we deze idioten tot staan weten te brengen.

    Like

  6. lucky bee zegt:

    Tsia dank zei de Marxisten Hans Blixs uit Zweden, heeft Sadam geen massa vernietigings wapens;en lag de schuld 100% bij G.W.Bush, hoe wel wij allemaal weten dat Sadam ze tegen de Koerden in het Noorden en Shiieten in het zuiden heeft gebruikt.

    Like

  7. Jan Wandelaar zegt:

    +
    Christian residents — including Armenians, Greeks, Syriacs and Assyrians
    who are arrogantly referred to by Turks as “residue of the sword.”

    http://www.al-monitor.com/pulse/culture/2014/06/turkey-hagia-sophia-convert-mosque-negative-message.html#ixzz35I14591I
    +

    Like

  8. Yvonne van Cleef zegt:

    Jean,je kunt ze niet terug redeneren;dat soort verstaat,helaas,maar een taal:grof geweld!Het is niet anders!

    Like

  9. paulzwueste zegt:

    Inderdaad! Laten we hopen dat die islam nog héél lang zijn oorlog zal moeten uitvechten met aan beide zijden ongekende WINNAARS!!!!!

    Like

  10. Trucker zegt:

    Arabist Hans Jansen, steeds goede visie over de islam(iet).
    Hier is het wel duidelijk dat de man een intellectueel is en geen jota afweet van hoe het op het “terrein” is.
    Zal duiden,: islamieten (isi taliban, al shahaab en hoe ze verder nog heten) zijn geen Neanderthalers wat betreft wapenbeheersing, integendeel.
    Hans Jansen vergeet waarschijnlijk dat de meesten die (willen) meedoen aan de strijd een minimum basis opleiding krijgen en daronder valt de kennis om de fameuze AK 47 uit elkaar halen tot het laaste veertje en daarna terug assembleren, dat is basisopleiding.
    Hans Jansen vergeet ook dat vele stijders een militaire opleiding hebben gekregen, die uit een regulier legeronderdeel komen of zijn opgeleid door buitenlandse”adviseurs”.
    De Cia en doet dit al sedert “Pig bay” in cuba.
    Evenzo gaat Hans Jansen achteloos vorbij aan het feit dat er ook strijders zijn die in arabische special forces (weerom opleiding door buitenlandse militairen bv ook de SAS Britse en Australische doen/deden dit) geweest zijn en dus zeer efficieent zijn in urban warfare.
    Ook in de pakistaanse opleidingskampen waar vele terroristen naar toe gaan wordt bijna dezelfde opleiding gegeven als eender welke special forces krijgen, het enige verschil is dat bij de islamieten geen bijkomende taken (lees specialisaties van pakweg onderwater-demolitie tot chirurgie -op het terrein) ggeleerd worden als “gewone” special forces wel krijgen.
    Ik zou zeker niet lacherig doen over de islamieten strijders, de terrorist die in Toulouse dood en terreur zaaide heeft de Franse interventie eenheid zeeeeer moeilijk gemaakt en hij was dan nog maar alleenn.
    Hans Jansen vergeet nog een belangrijk aspect en dat is dat zij geen bang hebben voor de dood, ze zoeken de dood zelf op en in de strijd is dat van cruciaal belang (lees er Zun Tsu op na), ik meen me te herinneren dat enkel die bereidheid om zonder angst te sterven er was bij de Japanse soldaten die zich opofferden…
    Nogmaals even duiden en zijn die denken dat het onzin is laat deze beker aan jullie voorbijgaan: er zitten TIENDUIZENDEN getrainde strijders (vele duizenden met urban warfare opleiding) en de duizenden (ja evident dat de binnenlandse veiligheidsdiensten steeds leuteren over enkele honderden) die nu in syrie zitten en zonder veel problemen terugkeren (worden trouwens door de politieke partijen die nu de lakens uitdelen) beschouwd als onschuldige “ontspoorde” jongeren die enkel naar dar gingen om te helpen met brood bakken of in hospitalen te werken, wel als we die erbij rekenen komen we tot een op zijn minst verontrustende conclusie en die is niet te negeren.

    Like

    • Yvonne van Cleef zegt:

      CDU,in Duitsland waarschuwde gisteren al voor minsten 43.000 teruggekeerde jihadstrijders;en dan zullen het er hier maar honderd zijn?En zij denken dat wij dat geloven?Wij zijn gekke Henkie niet!

      Like

  11. Trucker zegt:

    Hoe zie jij het Jean? pacifistisch ?
    Er zitten MILJOENEN islamieten in eurabia, ga je hun vriendelijk vragen om te vertrekken?, kijk eens naar de uitgewezen illegalen ze tieren een beetje op het vliegtuig en vele IDIOTEN krijgen opeens een acute aanvan van medelijden resultaat illegaal wordt niet uitgewezen.
    Cut the crap Jean.
    Trouwens de derde wereldoorlog is BEZIG Jean, niet als het was in de twee vorige maar het is wat Sun Tzu schrijft Jean : de posities worden ingenomen, de pionnen worden geplaatst en wij (zij die het niet willen zien) merken er dus niks van.
    In de US zitten er in de hussein barack (de moslimbroeder) zijn administratie 3 (DRIE) moslimbroeders op TOPNIVEAU (heb daar al meerdere malen over gepost voor meer info daarover klik naar BNI en doorklikken naar Islamobama).
    Het is een proces dta zonder strijd niet kan/zal gevoerd worden Jean de toekomst van eurabia is gedicteerd en zal niet meer kunnen gestopt worden.
    Doemdenken? NEE realist.

    Like

  12. Rein Roosjen zegt:

    Het is mischien niet eens zo .n verward iede om je nu al vast om te turnen tot moslin wij bevinden ons nu in een mafia politie staat en als wij nog even geduld hebben dan krijgen wij te doen met de sharia wetten. Onze zo genaamde volksvertegenwoordiger zijn ergens nog niet zo achtelijk de meesten zijn al ouder dan 50 jaar het dient hun tijd wel uit voor wat betreft het onheil en de gedachten gang…Het is beter rijk te leven dan rijk te sterfven. ..NA Hen de bloed vloed.

    Like

Plaats een reactie