Vicepremier GB: “Britse waarden beledigen moslims”

Screenshot_16

Nick Clegg, de leider van het Britse D66

Nee, dit is geen grapje. Hij zei het echt. Nick Clegg van de LiberalDemocrats heeft een sorry brief geschreven aan de ‘Muslim Council of Britain’ en gaat daarin uitgebreid op de knieën.

Bij een recent onderzoek waarbij enkele scholen in het Britse Birmingham waren betrokken werden bizarre taferelen aangetroffen: gescheiden godsdienstlessen waarbij alleen de islam op het programma staat, muziek werd afgeschaft en schoolreisjes die alleen door moslims konden worden bijgewoond.

Uiteraard reageerden de Conservatives meteen. Deze wanpraktijken moesten worden aangepakt, aldus de minister-president, en in de plaats van dit islamitische uitsluitcurriculum moesten ‘British values’ worden onderwezen. Wat zijn die ‘British values’ dan? Nou, volgens premier Cameron zijn dat de volgende: vrijheid, tolerantie, respect voor de wet, geloof in persoonlijke en sociale verantwoordelijkheid en respect voor de Britse instituties. Het ministerie van onderwijs voegde daar later ook nog individuele vrijheid en tolerantie voor anders gelovigen aan toe.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims. Bookmark de permalink .

22 reacties op Vicepremier GB: “Britse waarden beledigen moslims”

 1. DonnaDolce zegt:

  Met wat voor malloten hebben wij in vredesnaam te doen? Zijn ze allemaal ziek in de bovenkamer geworden? Is het besmettelijk? Mijn hemel, deze lui hebben totaal geen “ballen” meer. Deze lui horen niet in de regering, daar horen mensen die opkomen voor HUN burgers.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Ophangen!!!!! Die klootzak!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 3. windwens zegt:

  De Tudors draaien zich om in hun graf. Great Britain is een bespottelijk land aan het worden. Hoe ver wil men hier gaan. Ze hebben zelf al een Sharia rechtbank dit land glijd langzaam af naar een Europees kalifaat hier dom volk daar nog dommer.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Deze LAMLUL CLEGG, is net zo’n vuile smerige verrader, als Pechthold met zijn Demonen 666 partij. Bah, ongelooflijk dat zo’n stuk verdriet de eigen bevolking, in de rug aanvalt. Maar zo zijn al deze smeerlappen, de links-liberalen, socialisten, en christen-democraten. Engeland gaat verloren met zo’n verraders in de politiek!

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Een verdere linkse NUL-LUL !

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Wat dat laatste betreft: Persoonlijk acht ik het miezerige, smerige mannetje Pechtold daar niets te beroerd voor. Hij zal er echter wat minder pontificaal mee voor de dag moeten komen dan die Clegg, want er bestaat nog de kans, dat hij daarmee zijn hand overspeelt:
  Slaafsheid wordt hier nog íets minder gemakkelijk gepruimd dan in GB, althans, dat is mijn overtuiging.

  Like

 7. Jan zegt:

  Clegg: Islam predikt vrede en liefde

  Clegg is a spineless liâh, om zijn kakaccent te accenturen

  Like

 8. Willie zegt:

  Waarom gaat deze achterlijke idioot niet met zn gat omhoog zitten voor die woestijnrukkers ?? Figuurlijk doet hij t toch al

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Wat een smerige landverrader en volksverlakker !!

  Like

 10. janfreak zegt:

  Waarom zouden we moslims in hun waarde laten? Doen ze ons toch ook niet.

  Like

 11. Yvonne van Cleef zegt:

  Benieuwd naar de reactie van Farrage?Oh nee,die vond de islam niet bedreigend!Was ik even vergeten!Nou,Weston,kom er maar in!Wat een godvergeten landverrader is die Clegg!

  Like

 12. In feite zijn we hier in Nederland niet ver verwijderd van de Britse en Zweedse regerings gedachtegang. Ze zijn hier, en met name de LINKSE rakkers, net zo pamperend bezig.

  Like

 13. lucky bee zegt:

  Dat is het resultaat van de Commonwealth politiek van de Britten.Beste Kiezen voor de vrijheid,Wij hebben zo’n politiek als de Britten nooit gehad, dus kunnen wij hieruit nog uitkomen.En aangezien onze God geen mensen duld die andere Goden aanbidden,is het voor ons gemakkelijker hier uit te komen.

  Like

 14. Jean zegt:

  We kunnen die barbaarse achterlijke smeerlapperij niet genoeg vernederen, ze moeten allemaal weten dat wij ze niet willen, vroeger niet nu niet en nooit niet.

  Like

 15. Jules Vismale zegt:

  De blauwe jakhals Nick Clegg lijdt gewoon aan het ‘Stockholmsyndroom’‚ daar hij meer
  sympathie voelt voor moslims dan voor zijn eigen volk! Of hij gedraagt zich net, zoals in de strips van Lucky Luke, als de inwoners van stadjes in het wilde Westen die door desperado’s worden “geterroriseerd”! Deze lafaards geven ook liever al hun centen aan deze boeven en gaan Lucky Luke steeds tegenwerken omdat ze zo graag hun slaafse leven willen behouden.
  Maar laat die Clegg toch gewoon zelf voor onderwijzer spelen in een Britse moskee en zodra hij voor ongelovige hond of zwijn wordt uitgescholden en zijn vrouwelijke familie voor h..ren dan wil ik erg graag meemaken hoe stapelgek hij nog op dat uitschot zal zijn en dat duurt vast héél erg kort!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s