FOTOSHOPPER KLIJNSMA

Screenshot_29

Door:
Monalisa
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op FOTOSHOPPER KLIJNSMA

 1. Lis zegt:

  Als het niet zo droevig was, zou je erom kunnen lachen. Maar diep van binnen wil dit pvda-mokkel niets anders dan de oorspronkelijke bevolking van Nederland knechten en laten creperen.

  Like

 2. meneertje zegt:

  Dat “einde recht op basisrecht op voeding en onderdak” zal toch alleen voor autochtone Nederlanders gelden?
  Zij zal die duizenden islamitische cultuurverrijkers die in Noord-Afrika staan te popelen om ons te komen onderwijzen in Koran en Sharia, toch wel van een huis, een uitkering en een Miele-wasmachine blijven voorzien?

  Like

 3. Cathja zegt:

  Te beginnen bij Jetta zelf.
  Als je zulke geweldige ideeën hebt, neem je het goede voorbeeld en begin je dus bij jezelf. Afzien van je Staatspensioen natuurlijk, want je moet wel iets inleveren. Bouw een plaggenhutje ergens, want heel vroeger woonde het werkvolk in niet veel betere huizen dan een hutje. En de handjes uit de mouwen voor het werken in je eigen moestuin. Ach, en die dagelijkse verzorging is ook niet nodig, toch? We kunnen heel wat water besparen door niet zo vaak te douchen. Eens per week is meer dan genoeg.
  Dat wordt puur genieten, Jetta!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Inderdaad ligt dat helemaal in de lijn van wat zij lijkt voor te staan: Ze wil best behelpende hand bieden naar dan hooguit in de geest van de jaren ’30; de 18 gulden per week voor dagelijks stempelen, weet U wel?
   Daar moesten hele gezinnen van zien te leven. -En je kinderen maar (in Amsterdam) met zwarte kousen met rode tenen lopen en op klompen met 3 kruisjes er ingebrand. Dat iedereen de bedeling er maar aan afzag. Rijwielplaatje? Kréég je. Maar met een gaatje er in, zodat je herkenbaar was als werkloze…..En zo ’n hufter van een Louis Davids vond die 18 gilden nóg te veel. Je vraagt je af over welke ‘kleine man’ hij het eigenlijk hééft in dat liedje van hem.
   Gemakkelijk praten als je zelf nooit aan een gezin begínt, maar alle vrouwen in je leven weer dúmpt en je brood kunt verdienen met seksistische grappen maken en dito liedjes zingen inplaats van je kapot werken voor een baas, die van de ene dag op de andere zelf failliet gaat door de crisis.
   Zou dat misselijke mannetje wel hebben beseft, waarover hij het hàd?
   Nee, net zo min als Klijnsma nú, vrees ik.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Wat een idioot kapsel! Komt door de tegenwind als eenzame fietser waarschijnlijk?!
    Plakt zijn haren die aan de slapen groeien dus maar op zijn voorhoofd!

    Like

  • Wachteres zegt:

   @ republikein, en als het klootjesvolk dan per ongeluk, terwijl het aan het tuinieren is in de berm, door een wel of niet daarvoor ingehuurde auto, aangereden wordt, dan is dit alleen maar een win-win situatie.

   Het tuintje kan doorgegeven worden aan het volgende toekomstige slachtoffer en er hoeft geen uitkering meer plaats te vinden.

   Er blijft mij alleen maar cynisme over om te overleven in de maatschappij waarin wij ons nu bevinden.

   Like

 4. bobzelf zegt:

  moge dit takkenwijf, die lelijke Euqualypta , vandaag nog doodvallen !!!

  Like

 5. Monalisa zegt:

  Het is een straf in Nederland om straks nog maar kinderen op de wereld te zetten, ook die worden 65 maar dit gaat vooral niet aleen voor de AOW’er maar ook voor mensen die al voor die leeftijd ziek en slecht worden, maar pikken jullie in nederland dit! JA het nederlanse volk pik alles wat deze regering doet, het sociale stelsel is in 4 jaar afgebroken tot 0.jaar
  We kunnen hier uren over debatteren maar de Nederlanders zijn verraders naar hun eigen volk toe, kijk maar als we stemmen moeten! de opkomst is nul komma nul, ook u ziet de reacties op het internet klagen steen en been maar eens massaal te gaan stemmen HO maar. denk alleen maar aan die 2,5 miljoen AOW’ers die dan mooi kunnen stemmen, ze vinden het wel best zo ze zeggen het zal mijn tijd wel uitzitten, maar denk ook even aan je kinderen en kleinkinderen, maar ja wie ben ik. Gr @ Monalisa.

  http://eunmask.wordpress.com/2014/06/26/de-3-klijnsma-wetten-voor-het-klootjesvolk/#respond

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Monalisa: 14.42. uur, op 26/6. Het domme kiesvolk, de meerderheid van de NEDERLANDSE BEVOLKING, laat zich inderdaad in slaap wiegen met foeballen, boer zoekt vrouw, in Holland staat een huis, en meer van deze ONBENULLIGHEDEN. Domheid wordt bestraft, maar helaas Monalisa, zijn WIJ door deze ZOMBIES der Nederlanders ook zwaar “de sjaak”. Ik zou dromen dat Geert Wilders 80 zetels zou halen, maar helaas DROMEN ZIJN BEDROG!

   Like

 6. Jade zegt:

  Ik ga toch maar eens uitkijken naar een hooivork.
  Hopelijk komt de dag snel dat we ze bij Scheveningen
  in de zee drijven.

  Like

 7. johannes zegt:

  zo als ik al eerder zei als iemand de tanden uit haar rotsmoel zou slaan zou ze er mischien van opknappen,wat een walgelijk monster is het tochbrrrr.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  De leuze van de P v.d. Armoede was toch:”Alles moet eerlijker gedeeld worden”[of van gelijke strekking ]
  …………
  PvdA-wethouder strooit nog een keer met gemeentegeld
  Kool eist eigen fuif
  Alexander Bakker
  DEN HAAG –
  PvdA-wethouder Henk Kool (Economie en Armoede) heeft een eigen afscheidsfeest geëist in het Gemeentemuseum. De sociaaldemocraat weigert ’zijn moment’ te delen met drie vertrekkende collega-stadsbestuurders. Zij kiezen wel voor een gezamenlijke informele borrel op hun werkplek.
  DE PvdA’er KRIJGT een borrelbudget van maximaal 25.000 euro.

  Like

 9. Monalisa zegt:

  rno Rosenbaum Schreef:

  Je zult maar zo oud/ziek/versleten zijn dat je niet meer kan tuinieren zoals ik.

  43 jaar met waanzinnig veel plezier ge moestuind en heerlijk biologisch organische groentjes en fruit gekweekt. Maar nu met reuma in mijn botten gaat het gewoon niet meer.

  En Jettje, Ik denk dat dit voor 60% van de 70 plussers en voor 90% voor de 80 plussers geldt.
  Dus denk eerst effe na voordat je onzin uitkraamt

  Dat een mens met zulke ideeën zeggenschap heeft over onze pensioenen is ronduit beangstigend en ik hou dan ook mijn hart vast…

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Wat is dat kreng toch lelijk; aan de buitenkant kan ze niks veranderen (behalve zich eens wat beter verzorgen, de smeerpoets), maar aan de binnenkant is ze werkelijk monsterlijk.
  Alleen een sadistische geest kan dergelijke wrede plannen bedenken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   OF een geest die sadistisch wordt van louter bekrompenheid.
   Lijkt op hetzelfde neer te komen, maar ís niet helemaal hetzelfde.
   Aan de laatste variant komt namelijk ook nog een flinke dosis stompzinnigheid te pas.

   Like

 11. Avidia zegt:

  Ik zeg het nog maar een keer, ze praat zoals ze eruit ziet, een dom over het paard getild (letterlijk) mens. Ik kan er niet naar kijken nog luisteren, weg er mee. Zo een dom slecht mens, ze rekent ons af op wat ze zelf mist jaloezie politiek!!!!

  Like

 12. Gerda Kinkel zegt:

  Mijn 3 wetten voor haar zijn

  1) abonnement partij opgeheven.
  2) heb abonnement brei club voor je afgesloten kun je wollen sokken gaan breien.

  3) en huisje op de hei voor je gehuurd kun je achter de geraniums lekker je leven slijten.

  Voor het geval je dan nog tijd over hebt, heb ik nog een moestuin te voor je geregeld..

  Oh ja!, je moet de groeten van HAK hebben..

  Whahaha. …

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Voor mij mag deze achterlijke rode mankpoot, het leplazerus krijgen! Moe, ben ik van die rode, achterlijke viool!

  Like

 14. fleckie zegt:

  uit KBO-Blad’ONS” no.6,juni 2014. van Fr.Slangen,voorzitter KBO-Brabant,: ‘Sterk STAALTJE van belangenbehartiging rondom de mantelzorgboete’.
  Een wetsvoorstel v.Staatssecretaris Klijnsma om ouderen die met hun kinderen samenwonen voortaan te korten op hun AOW is voorlopig v.d.baan.Met gemiddeld nog geen 15 euro per hoofd v.d.bevolking per jaar,leek het een beperkte bezuinigingsmaatregel.Een inkoppertje om het in WK-termen te houden. Maar de besparing van 250 miljoen euro zou feitelijk moeten worden opgebracht door ca.58.000 ouderen die er jaarlijks zo’n 4.OOO per persoon op achteruit zouden gaan en voortaan zouden moeten rondkomen van een AOW van 718,52 euro netto per maand. Hun kind – als onderdak verschaffende mantelzorger – liep het risico dat zijn huurtoeslag zou komen te vervallen en dat vader of moeder hem daar niet in zou kunnen compenseren.In een tijd waarin wij allen geacht worden meer voor elkaar te gaan zorgen,zou de MANTELZORGBOETE zomaar eens een averechts effect kunnen hebben gehad.
  Een onzalig wetsvoorstel dus,maar toch wist de Staatssecretaris het met succes door het Kabinet en de Tweede Kamer,onze volksvertegenwoordiging,te loodsen. Het volk zelf nam er echter geen genoegen mee en ook onze vereniging tekende protest aan. Door de vele kritische reacties zag het Kabinet zich gedwongen om het voorstel in elk geval met een jaar uit te stellen.Dat is een elegante manier om bakzeil te halen,maar ik denk niet dat we ooit nog iets zullen vernemen over de MANTELZORGBOETE…………….Intussen doemen er wel nieuwe gevaren op in de vorm van plannen om de AOW vergaand te fiscaliseren.Samen met de Koepel van Nederlandse Verenigingen van Gepensioneerden,waar we als Brabantse ouderenbonden bij zijn aangesloten,zitten we boven op de bal. En als deze de verkeerde richting in dreigt te rollen,zullen we weer met EEN mond moeten spreken,en wat mij betreft betekent dat met zoveel mogelijk woordvoerders hetzelfde zeggen.
  ##########################################################################

  Like

 15. fleckie zegt:

  ‘Bewuster omgaan met zorgkosten’. Rob Adolfsen van nieuwe zorgverzekeraar ANNO12,
  uit KBO-blad ‘ONS’ juni 2014………..Een transparante verzekeraar die zijn clienten laat meepraten over de koers.Dat is wat ANNO12 wil zijn.De nieuwe zorgverzekeraar hoopt in 2015 van start te gaan.Mede-oprichter Rob Adolfsen:’Wij willen trouw en bewust gedrag belonen’.
  Groentjes zijn ze bepaald niet,de oprichters van ANNO12.Alle vier initiatiefnemers zijn gepokt en gemazeld in de wereld van de zorgverzekeraars.’De meeste van ons komen van AGIS’,vertelt Rob Adolfsen,een van hen.”Agis was tot de fusie met Achmea een v.d.meest sociaal bewogen zorgverzekeraars’.Zelf was hij tegen die fusie.”Er zijn nu vier grote zorgverzekeraars in Nederland. Met deze schaalgrootte verlies je toch totaal het contact met je achterban’.
  De initiatiefnemers van ANNO12 willen dat contact terugbrengen met de oprichting van hun nieuwe zorgverzekeraar.’Als we groter worden dan 400.000 leden,gaan we splitsen’,belooft Adolfsen. De nieuwe verzekeraar hoopt per 1 januari 2015 van start te kunnen gaan.Deze zomer moet duidelijk worden of De Nederlandsche Bank een vergunning geeft,waarna het actieve werven kan beginnen.’Wij vinden dat we aan alle eisen voldoen,maar de Nederlandsche Bank is nogal streng voor nieuwkomers op de verzekeringsmarkt’……….Om te kunnen starten moeten er op 1 januari 10.000 mensen zijn,die zich via ANNO12 willen verzekeren.Van hen wordt per persoon een inleg van 850euro gevraagd. Adolfsen:Daar doen wij niets mee,maar we zijn wettelijk verplicht dat bedrag per verzekerde achter de hand te hebben.Bij overlijden of opzeggen betalen we het terug’……….De afgelopen maanden kondigden zich al ‘ een paar duizend’belangstellenden aan,vertelt Adolfsen. Dat gebeurde deels via organisaties en bedrijven die ervoor open staan hun werknemers via ANNO12 te verzekeren. Ook KBO-Brabant staat positief tegenover het nieuwe initiatief (zie kader)………..Trouw belonen……….Naast bewust gedrag wil ANNO12 ook de trouw van verzekerden belonen.’Wij geven geen dure cadeaus als mensen nieuw bij ons binnenkomen,maar belonen ze wel als ze een aantal jaren blijven.Dan gaat het bijvoorbeeld om een wat groter aantal behandelingen v.d.fysiotherapeut dat wordt vergoed’. ……….Regel 1 van ANNO12 is:klanten bepalen de koers.’We beginnen met een kwalitatief goede standaardpolis. Vervolgens vragen we a.d.leden hoe zij over allerlei onderwerpen denken.Bijvoorbeeld ; in hoeverre willen ze alternatieve geneeswijzen hebben vergoed? Dat heeft gevolgen voor de hoogte v.d.premie.En willen ze premiegeld dat aan het eind v.h.jaar overblijft,terugbetaald hebben,of hebben ze liever dat wij het gebruiken om bijv.een onbekende ziekte wat meer aandacht te geven? Over dat soort onderwerpen nemen wij geen besluiten zonder onze leden te raadplegen.““Dat zal vooral digitaal gaan,maar als mensen geen computer hebben,regelen we het op een andere manier. Bijvoorbeeld met hulp van KBO-Brabant, ANNO12 wordt een zorgverzekering waar je als verzekerde ECHT wat te zeggen hebt’.########################
  REACTIE Frans Slangen op h.initiatief van ANNO 12:”Ik ken weinig sectoren waar zo bewust is gepoogd marktwerking tot stand te brengen als de zorgsector,en ik ken nog minder sectoren waar dat zo is mislukt als de zorgsector.Waar verzekerden,overheid of zorgaanbieders nauwelijks nog iets te vertellen hebben,maar waar de ultieme macht in handen is van nog geen handvol zorgverzekeraars.Een sector waarin ogenschijnlijk veel concurrentie is,maar waarin de meeste verzekeraars niets meer zijn dan het zoveelste label van een van de vier giganten.Waar vergaande invloed op het persoonlijk domein wordt uitgeoefend door zorgsturing via naturapolissen.Die zich nog altijd cooperatie noemen en als bewijs daarvan een ceremoniele ledenraad opvoeren.Het is tijd voor een andere wind en we hopen dat de verzekerden van cooperatie ANNO 12 daar gezamenlijk voor gaan zorgen”.######################################################################

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s