GSTV. Wilders: ga allemaal lekker naar Syrië!

Screenshot_13

Dat was even schrikken: zomaar ineens was er een bemmend rapport van de AIVD over het jihadisme in Nederland. En u moet weten, dat gaat helemaal de verkeerde kant op. En patsboem hops ineens hoeft er van Minister Tapsterk 25 miljoen minder bezuinigd te worden op de AIVD.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Geert Wilders, Hypocrisie, Islam, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Naïviteit, Overheid, Rotzakken, Syrië, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op GSTV. Wilders: ga allemaal lekker naar Syrië!

 1. lucky bee zegt:

  Niemand vind het leuk zoder hoofd rond te lopen ook Plasterk niet.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Tja, ik denk niet dat de PvdA,VVD,CDA en D66, deze moslims gaan aanpakken. Ze hebben ze zelf massaal toegelaten vanaf 1975. En dankzij de apathische bevolking van NEDERLAND, gaat dit probleem met de ISLAM niet opgelost worden. Dat is mijn nuchtere analyse van de huidige situatie!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Ja Tom, en van wie komt deze informatie ? Van de MMS media. Dus alles zou zomaar nog eens veel erger kunnen zijn dan wij via de MMS media kunnen vernemen ! Ik vrees dat de Jihad in Nederland niet lang meer op zich laat wachten. Te beginnen met grote aanslagen. En wie zat er achter de loze de bommelding daarbij de Dam in Amsterdam. Angst en onrust verspreiden hoort er ook bij.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @bigLjohn: 18.20. uur, op 2/7. Inderdaad John, de geheel verrotte pers en msm in Nederland, maken het door hun socialistisch geblaat nog erger.

    Like

   • fleckie zegt:

    een ding is onbegrijpelijk:waarom gaan die teruggekomen JIHADISTEN niet eens ‘PROEFDRAAIEN; bij de EU in Brussel?daar zijn toch ‘VOORSTANDERS’ van die lui, [‘ONDERVINDING’ van iets dergelijks helpt ook een [andere] mening vormen?]toch?

    Like

  • roger catrysse zegt:

   Iedereen denkt minder ,minder, minder Marokkanen maar dat mag je niet zeggen want zonder Marokkanen halen D66 en de PVDA geen of weinig stemmen

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  Wat een slappe reacties van die ondervraagden op straat; echt tekenend voor de mentaliteit van de ruggengraatlozen in dit land.
  En de uitspraken van de ‘heren’ politici?
  Och, och och, moet je die brutale tronie van Samsom en de valse blik van die Pechtold zien.
  Hopelijk worden zij als eersten onthoofd.

  Meer kan ik er niet over zeggen; alles is al gezegd.

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Wat is die Pechtold een idioot;staat iedereen af te zeiken,het probleem te bagatelliseren,maar Bij Pechtold ben je veilig,want het zijn er maar een paar!!!!Dus je mag vooral niet de overige moslims de schuld geven;dat is niet fair!Volgens opperidioot Pechtold!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik vond het dan ook typisch een Pechtold-praatje.
   Z’n intieme vriendin, Bea Bilderberg- v. Amsberg had het hem niet verbeterd.
   En dat zegt alles, want ik hoef je vast niet te vertellen, dat de nep-oranjes al helemààl geen flauw idee hebben van het reilen en zeilen in de hedendaagse maatschappij. (In de vroegere trouwens ook al niet: Ver beneden hun stànd….!)

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Ik ben me zeer bewust dat ik in hun ogen maar tot het ‘klootjesvolk”behoor;mede daarom kijk ik juist op hen neer!

    Like

 5. Avidia zegt:

  miezerig mannetje!!!!

  Like

 6. Jean zegt:

  Geert,
  Dat moet niet lekker, alle manieren zijn welkom als ze maar weg zijn tot en met de laatste kankercel. Hoe kan ik helpen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s