VIDEO: Schokkend!! – hondsdolle moslimmeute lyncht twee Irakese soldaten

Screenshot_28

Schokkend. Een grote groep hondsdolle islamieten staat te juichen terwijl twee weerloze soldaten van het Syrische regeringsleger worden afgeslacht. Een oude vrouw en een ongeveer 8-jarig jongetje doen ook mee…

Bekijk hier de video (schokkend!):
www.liveleak.com

Door:
Ekster
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede". Bookmark de permalink .

28 reacties op VIDEO: Schokkend!! – hondsdolle moslimmeute lyncht twee Irakese soldaten

 1. Cathja zegt:

  Nee, ik ga deze uitbarsting van duivels geweld niet bekijken. Ik ben bang dat de inhoud van mijn maag op het toetsenbord terecht zal komen!
  Wat zou de wereld er mooi uit kunnen zien als we van dit gore tuig, deze satanskinderen verlost zouden zijn!
  Duivels zijn het, erger bestaat niet!

  Like

 2. janfreak zegt:

  Het is overduidelijk, dit zijn geen mensen meer maar gewetenloze barbaren.

  Like

 3. rs zegt:

  Die gasten zijn gewoon KNETTERGEK!!!!!!!!!!!

  GOOI ER ZO SNEL MOGELIJK EEN PAAR HELE GROTE BOMMEN OP!!!!!!!!

  Je wordt toch langzamerhand stronten strontziek van die zogenaamde Islamiten!!!!!!!!!!

  Like

 4. Trucker zegt:

  Lekkere gruwel voor de leifhebbers kan je de vingers bij aflikken hup nog meer van dat want je kan de ramp en gruweltoeristen toch niet op hun hongetr laten.
  Vorige week nog twee links van BNI geplaatst voor de hardcore liefhebber.
  Tja ieder diertje zijn pleziertje denk ik en waarschijnlijk zijn er reageerders die elkaar willen overtreffen in gruwelijkheden gepleegd door islam(ieten) opsporen op het www en vervolgens op Bron’s blog plaatsen.
  En dan te weten dat er reageerders ZEIKEN EN LEUTEREN over wat of HOE ik iets pen maar geen graten in zien om gruwelijkheden te bestuderen…ik kots niet bij dit (heb in mijn beroep ook verhakkelde mensen gezien enige verschil ze zaten in of onder blik) maar of dit enig verschil maakt bij zij die islamofoob zijn…bestaat er misschien de islamofoob in overtreffende trap, en of dit een islamofiel zijn/haar attidude tegenover de islam(iet) zal wijzigen…denk eveneens van niet.

  Like

 5. Trucker zegt:

  “Van Brempt ziet klimaat als een grote uitdaging”

  Voila dat is eens een belangrijk punt dat dat op de agenda geplaatst wordt, het klimaat, doet me er aan denken dat ik nog wat rommel moet opstoken , verboden bij wet in Vlaanderen maar ik doe het al 15 jaar in mijne hof en geen ome agent die komt (wel een milieu piepeltje eens langsgeweest vele jaren terug heb die zakkenwasser vriendelijk gevraagd om op te stappen en dat heeft hij vlieggensvlug gedaan).
  Komt van deredactiebe de webstek van de openbare KRomroep en dat vrouwmens is (zal de openbare KRomroep citeren) één van de negen ondervoorzitters van haar sociaal-democratische fractie (lees Nationaal Socialistische fractie, bekt beter trouwens).
  Dat vrouwmens kan je honderden van deze filmpjes laten zien en in het beste geval zal ze wegkijken maar ik wed dat ze zal kwaken dat het uit Hollywood of Israel komt.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Zo’n Cultuur willen wij hier bij ons niet hebben,ook als zeggen onze goddeloze elite ,dat het onze mede mensen zijn.Zo als je ziet dat zijn geen medemensen, dat zijn door Satan beinvloede mensen.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Tja, ziehier een van de hobby’s van deze moslimmoordenaars. Het gaat maar door dag aan dag. En onze slaperige wegkijkende politici, dromen van hun Utopia, een maakbare samenleving.

  Like

 8. peterselie1 zegt:

  Nou eerlijk gezegd doen deze Allah Snackbar filmpjes mij niets meer, te veel van deze satanische beelden gezien die hoofdzakelijk met een mobieltje gemaakt worden. De vraag wat deze lui nu mankeert wordt met de dag duidelijker, er is veel over te doen op verschillende fora een overkill aan beelden en meningen die hier bij E.J. gelukkig parallel lopen en waar een ieder bijna gelijk gestemd over denkt. Dat is al heel wat als je bedenkt dat het gros van de fora’s nog steeds ‘Nederlanders’ tegenkomt die er een totaal andere mening over toe gedaan zijn, maar er komt nooit uit hun vingers om het moorden van dit islamitisch tuig en de moslimvrouwen oppressie te veroordelen.

  Like

  • Driek zegt:

   Maar ik klik die film niet aan, ik heb voorlopig genoeg van Allah Snackbar filmpjes, het lijkt wel alsof ik in een ongeciviliseerde barbaarse maatschappij leef. We weten hier op deze site nu allemaal hoe verschrikkelijk die islam is, het is alleen zaak de onwetenden te informeren, want ik hoor nog bijna dagelijks zeggen “ze zijn niet allemaal zo”, dat is zo langzamerhand een soort van Bijbeltekst van die goed – mensen.

   Like

 9. Tistochwat zegt:

  Hakken en snijden, daar zijn het meesters in.
  Hoewel ik het afsnijden van hoofden walgelijker vind dan dit gehak, ben ik er zo langzamerhand aan gewend.
  Net zoals de snotneuzen in het filmpje; die vinden het niet meer dan normaal dat hun moslimbroeders iedereen die niet bij de kudde hoort, meedogenloos afslachten.
  Ook het welbekende jodelende gegil van een moslima is te horen naast ‘allah-hakkenbar’.
  Ze zouden die dolle demonen grote hoeveelheden strychnine moeten voeren.
  http://wetenschap.infonu.nl/scheikunde/11709-giftige-stof-strychnine-vergiftiging.html

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Wellicht de komende seizoenen ook te zien in Europese straten. Wie denkt dat dit soort taferelen in de Europese straten de komende decennia niet zullen voorkomen zal zwaar op de koffie komen. Als de moslim meute in Europa eenmaal een zeker verzadigingspunt heeft bereikt zal ook hier de islamitische folklore welig gaan huishouden. Wat ze doen staat in hun boek en wat in hun boek staat zullen ze gaan doen. De islam duiden in al haar kernwaarden is een makkie. Althans voor hem en haar die nog over enig verstand beschikt en vrij van indoctrinatie is. De islamitische chaos en perversie wordt ons dagelijks in het gezicht geslingerd ook al heeft de elite dat liever niet. Ze kunnen de islamitische vuiligheid niet meer buiten de deur houden en belasteren daarom maar de boodschap brengers als de hoofdschuldigen van al deze multiculturele ellende.

  Like

  • Cathja zegt:

   Beste guusvelraeds op 3/7 om 23:16

   Nu zit ik toch wel een beetje in mijn maag met de vraag waarom er dan zoveel ongerustheid onder de ‘gematigde’ moslims hier in Europa heerst! Dit bericht stond in een één van de dagbladen. Blijkbaar is er toch een aanzienlijk deel die echt geen zin heeft om ‘de profeet’ te volgen, en die hun leven in Europa wel prettig vinden. Omdat zij deels verwesterd zijn, lopen ook zij gevaar door hun ‘moslimbroeders en -zusters’ afgeslacht te worden!
   Het beste zou zijn als deze ‘gematigden’ zich samen met ons, tegen de radicale islam zouden keren. Zelfs in het Midden-Oosten zijn er heel wat moslims te vinden (ik denk aan Iran) die het regime en de sharia écht niet willen! Ze durven het alleen niet hardop te zeggen, want dan gaat je hoofd er af!
   Feit is en blijft dat de extreme islam een enorme bedreiging is voor de vrije westerse wereld.

   Ik hoop dan ook dat moslims hun geloofsstrijd in hun eigen landen uitvechten. Het is bekend dat ze elkaar behoorlijk de maat nemen als het gaat om wie de ‘zuivere islam’ aanhangt. Laten ze elkaar dáár dan maar om zeep helpen, als ze zich niet één voelen met elkaar.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Cathja: 09.25. uur. Ook ik wacht met smart op actie van de GEMATIGDE MOSLIMS!

    Like

  • rs zegt:

   Zoiets doelt U zeker op ?

   Like

   • Cathja zegt:

    Nou, nee, dat had ik niet echt in gedachten! Maar hoe lang al hebben we gezegd dat de moslims die geweld veroordelen daar eens openlijk voor uit zouden moeten komen? Ik bedoelde eigenlijk dat moslims die hier wél geïntegreerd zijn en zich aangepast hebben aan onze samenleving, eens een krachtig protest zouden moeten laten horen richting hun extreme geloofsbroeders en -zusters! Ook Wilders vindt dat moslims die met ons meedoen, en zich hebben aangepast niets in de weg gelegd moet worden. Op die mensen doel ik eigenlijk.
    Liever had ik helemaal geen moslims in Europa, maar dat is wensdenken. We zullen moeten accepteren dat zij er wél zijn!

    Like

 11. Willie zegt:

  Zolang er allerlei religieen ons dom blijven houden zullen deze rot-toestanden en barbarisme blijven bestaan

  Like

  • Trucker zegt:

   @ Willie, ik begrijp niet goed waarom je een religie vergelijkt met een IDEOLOGIE, ingeval je het niet verstaat wil ik er een tekening bij maken.
   Het Katholicisme heeft zijn merites in onze samenleving denk maar waar je zou staan zonder het Christelijke geloof kon je vandaag de dag nog altijd niet lezen of denk je echt dat de islam(iet) ons heeft leren schrijven of lezen én vergeet ik nog het rekenen.
   Het is zoals ik meer en meer vaststel dat de grote hoop van reageerders nog altijd niet begrijpt dat blokvorming belangrijk is (en dan bedoel ik niet de stemmingmakerij onder elkaar) nee blokvorming.
   De islamiet heeft dat al lang begrepen maar ze zijn dan ook strijders van bij het ontstaan van hun ideologie, kunnen wij wat van leren want in de microcosmos wat deze blog is is het reeds verdeeldheid zaaien in de topics…
   Ongetwijfeld gaan de heldere lichten die bedreven zijn in revoluties dit anders zien en een demonstratie vergelijken met de kiem van een…van wat eigenlijk opstand, omverwerpen van wat.
   Gisteren nog een comment gelezen van éne die ze eerst n eurabia HQ brussel wil weghebben want dan kan de islamiet gestopt worden, ik heb een reactie gepend maar geen verduidelijking daaromtrent gekregen, hoewel had niks anders verwacht.
   Jullie weten dat alle islamofiele linkse multikullers die hier komen lezen breed grijnzend achter hun keyboard zitten met de gedachte dat de rechtsen geen frontvorming of sluiten van rangen kennen.
   Neem verder akte van het feit dat je “allerlei religieen”( = religies) op een hoop gooit.

   Like

 12. Nico Omen zegt:

  Het zal iedereen met enig gezond verstand toch wel duidelijk zijn dat dit maar op één manier kan eindigen? Namelijk met grootschalige burgeroorlog in Europa en in andere geciviliseerde, maar door massale islamitische import totaal verziekte landen?
  Ongetwijfeld (maar wél positief) komt er dan ook een soort Neurenberg-tribunaal waar alle poliegici die dit veroorzaakt hebben hun veroordeling tot het schavot zullen krijgen.
  Cecilia Malmström, José-Manuel Barroso en het Belgische meelopertje Van Rampei zijn de eerste EU-kandidaten, maar hier in Nederland hebben we ook een lange lijst van schuldigen.

  Like

 13. peterselie1 zegt:

  De wens is de moeder der gedachten Nico Omen, de islamisatie van Europa is een strategie en beoogd beleid om één federaal en uiteraard dictatoriaal Europa te verwezenlijken mijns inziens.

  Like

 14. Trucker zegt:

  peterselie1 zegt:
  4 juli 2014 om 23:07
  Juist Trucker!

  Tom Hendrix zegt:
  5 juli 2014 om 07:55
  @Trucker: 20.50. uur, op 4/7. Daar ben ik het ook mee eens, Trucker.

  Thanks, zij die wisten hoe belangijk (in letterlijke zin dan) blokvorming was waren de Spartanen zij deden het in de strijd en konden zo met kleinere manschappen grotere legers tegenhouden.
  United we stand…zal wel een slogan van één of ander commercieel bedrijf zijn maar is zo belangrijk in de strijd én de psyche van de stijders (bij de Marines in de US weten ze daar alles van) en laat ons elkaar geen mietje noemen de oorlog is bgonnen op Nine Eleven 2001.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s