Frankrijk: Moeder steekt lerares dood op school

Screenshot_20

(Vertaling: E.J. Bron)

Vrijdagochtend om 10.30 uur werd in de Zuid-Franse Albi een 34-jarige lerares van een basisschool in de klas dood gestoken door een moeder van een van haar leerlingen. De comments in de Duitse online-media zijn geblokkeerd. Geen wonder, want de moeder heet “Rachida” (Arabisch: ”de Wijze”) en is volgens “Le Figaro” een bekende van de politie wegens verwaarlozing van de toezichtplicht, belemmering van politieonderzoek en psychische problemen. Inmiddels is er al meer dan 280 keer gereageerd op het artikel in de Franse krant en de tendens is vooral: “Guillotine!”, “Peine de mort!”, “Tribunal populaire!” – maar ook veel comments met medeleven voor de lerares, die een baby van zes maanden achterlaat.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Frankrijk, hersenspoeling, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

22 reacties op Frankrijk: Moeder steekt lerares dood op school

 1. koloth zegt:

  De vrouw had de spaanse nationaliteit volgens de telegraaf, ja ja.
  Ik dacht al zoiets.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Wat een ‘zegen’, en wat een verrijking voor ons, Europeanen, nu de moslims onder ons zijn! Nooit eerder hebben we een periode meegemaakt waarin er zóveel geweld, zóveel onrust onder de bevolkingen, zóveel overlast, en zóveel dreiging m.b.t. onze veiligheid was, als nu.
  Nu dit trieste nieuws weer over die lerares, die vast wel weer iets ‘verkeerds’ gezegd of gedaan heeft, en dan volgt er wraak!
  De reacties uit de Franse samenleving zeggen genoeg. Steeds meer mensen gaan de ogen open en zien de gevolgen van een veel te tolerant immigratiebeleid.
  Vooral in Frankrijk is men al te laat met het nemen van maatregelen, tenzij je hele groepen gaat uitzetten. De moslims die daar al wonen, vermenigvuldigen zich in razend tempo, en daarmee neemt de overlast alleen maar toe. Werk is er niet, dus komen de jongeren op straat terecht, waar ze zich alleen maar liederlijk en crimineel gedragen.

  Een hele duidelijke en zichtbare waarschuwing aan alle landen binnen de EU!

  Like

 3. bobzelf zegt:

  misschien eerst een kopje thee gaan drinken ???
  vandaag zullen er wel weer rellen uitbreken omdat deze teef gearresteerd is !!
  IST KOELTOER MAN, RESPECT , RESPECT ,
  WIJ HEB VREDELIEFENDE GELOOFFFFF , EN ALS JIJ NIE BEGRIJP ,WIJ
  STEKEN MES IN JOUW RUG

  IS LOGIESSSSSS

  gr. bob

  Like

 4. jans zegt:

  De islamitische cultuurverrijking laat weer van zich horen. De islam moet verboden worden!

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Met andere woorden ! Vieze vuile gore landverraderpers !

  Like

 6. helletocht zegt:

  Hoeveel Europeanen en Nederlanders zijn al slachtoffer geworden van Arabische moordenaars?

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Ik heb gedacht dat na de oproep van Kalief Ibrahim,alle moslimas naar het MO zijn vereisd om daar als Hoerie’s van de Mujahedins van de Kalief te dienen?Europa zonder hoofddoeken dat is een droom.

  Like

 8. Scarlatti zegt:

  Dit heb ik helaas uiteraard gedacht maar kon nergens een bevestiging vinden! Wanneer houdt dit eens op?
  @geertwilderspvv NERGENS naamvermelding v ‘Moeder steekt lerares dood op school’ want =RACHIDA=CENSUUR=dhimmi ISLAM http://wp.me/p1O7aM-gZR

  Like

 9. HansFire zegt:

  Hieruit blijkt dat geen ISLAMIST te vertrouwen, dat volk zijn gewoon, vuile, vieze vuilakken, verkrachters, moordenaars, kortom geen mensen maar TUIG, enTUIG, enz. Er is maar een oplossing voor dat vuile, vieze TUIG, overhoop schieten, en het land uit dat vuile MOSLIM TUIG.

  Like

 10. roger catrysse zegt:

  Meer,meer, meer Islamieten en het verbruinen van de maatschappij is geen probleem maar wel de ouderen

  Like

 11. demonie mireille zegt:

  de zoveelste uitzondering zeker ???? wanneer gaan de mensen hun ogen eens opengaan ??? het wordt van dag tot dag erger ,dat zit gewoon in hun cultuur en wij zijn ziende blind, bangelijk

  Like

 12. Igor zegt:

  Gisteren waren in Skopje, Macedonië rellen, veroorzaakt door 2000 etnische Albanezen voor het gerechtsgebouw in die stad. De politie heeft de Albanezen verjaagd ten koste van diverse gewonden aan beide zijden.
  REDEN??
  Deze islamitische Albanezen wensten de vrijlating van een aantal moslim Albanezen, die voor de rechter stonden omdat zij ervan beschuldigd waren vijf christelijke vissers te hebben vermoord.
  Je ziet als ze bijna in de meerderheid zijn, gaan ze moorden en proberen de wetgeving naar hun hand te zetten.
  Je kan dit nalezen(je gelooft het niet) op pagina 126 van NOS teletekst. Dat was de eerste keer dat ik zoiets las, dus ten nadele van de religie van de vrede.
  Hoop doet leven!!!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   @Igor. En dan weet je dat de EU Albanië NU bij de EU wil hebben!!!
   Zo lang als dat nog niet gebeurd is krijgen ze NET als Turkije!!!! per jaar honderden miljoenen om zogenaamd de democratie in het land te bevorderen! Hahahahaha!
   Wij weten natuurlijk dat dat geld in de zakken van corrupte Albanezen zal verdwijnen.
   Als Albanië toegang tot de EU krijgt hebben we het allerergste onderontwikkelde achterlijke land erbij! Voor de EU betekent dit helemaal niets! Hun ongekende machtshonger gaat gewoon verder Totdat wij deze zullen stoppen!!!!

   Like

   • Jade zegt:

    Dank Paul.
    Enfin, het is mij nu wel duidelijk waar de EU op uit is…

    Moeammar Khadafi in Timboektoe (Mali) op 10 april 2006 op Al-Jazeera TV:

    “De verovering van Europa en de wereld door de Islam is weldra een feit”

    Vandaag zijn we hier in Timboektoe bij elkaar om de geschiedenis van de mensheid recht te zetten. We hebben 50 miljoen moslims in Europa. Er zijn tekenen dat Allah de overwinning van de Islam in Europa toestaat – zonder zwaarden, zonder wapens, zonder veroveringen. De vijftig miljoen moslims in Europa zullen het binnen enkele paar decennia veranderen in een moslimcontinent . Allah mobiliseert de islamitische natie van Turkije, en voegt het toe tot de Europese Unie. Dat zijn nog eens 50 miljoen moslims. Er zullen 100 miljoen moslims zijn in Europa. Albanië, dat een islamitisch land is, is reeds lid van de Europese Unie, Bosnië, dat een islamitisch land is, is eveneens lid van de E.U. Vijftig procent van haar inwoners zijn moslims. Europa bevindt zich in een kritieke situatie, en dat geldt ook voor Amerika. Zij moeten zich bekeren tot de islam… of anders de oorlog verklaren aan de moslims.

    Like

 13. johannes zegt:

  motief onbekend ? naam zeker ook onbekend?land van herkomst ook al onbekend?als het geen moslima was had het er in alle talen bij gestaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s