De doodgezwegen waarheid achter de massa-immigratie van moslims in westerse landen

Screenshot_20

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

De integratie-onwilligheid respectievelijk het integratie-onvermogen van de meeste moslims in niet-islamitische samenlevingen is gefundeerd in de islam zelf. Zo staat er expliciet in de koran, soera 5, vers 51:

“O, gij die gelooft, neemt de Joden en de christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.

Moslims vormen met afstand de grootste groep van alle vluchtelingen in de wereld. Sinds 1990 is 90% van alle naar Europa stromende vluchtelingen, asielzoekers en immigranten mensen met het islamitisch geloof. Ze vluchten uit hun landen, die hen geen werk, geen brood, geen veiligheid en geen medische basisverzorging – en vaak niet eens de uitoefening van hun geloof – bieden als deze niet met de heersende islamitische geloofsrichting (bijvoorbeeld soennieten, sjiieten) van hun vaderland overeenstemt. In het Westen aangekomen, verzorgd en – gemeten aan hun ervaring tot dan toe – onder paradijselijke omstandigheden levend, tonen ze geen dankbaarheid tegenover hun landen van opname, maar onderscheiden ze zich erdoor dat zij – in vergelijking met de rest van de naar het Westen stromende niet-islamitische immigranten – dat ze iedere vorm van integratie weigeren.

Allah verbiedt het moslims vrienden te worden met “ongelovigen”

Dat is echter niet het gevolg van een door maatschappelijk werkers en sociologen op typisch linkse wijze op de automatische racismepiloot bekrachtigde, zogenaamd latente vreemdelingenhaat van de westerse volkeren. De integratie-onwilligheid respectievelijk het integratie-onvermogen van de meeste moslims is echter gefundeerd in de islam zelf. Zo staat er expliciet in de koran, soera 5, vers 51:

“O, gij die gelooft, neemt de Joden en de christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.”

Met andere woorden: Hun god Allah verbiedt het moslims expliciet om vriendschap te sluiten met niet-moslims. Integendeel. Zij leren hen te zien als de ergste vijanden, die “lager zijn dan het vee” en “gedood” moeten worden “waar je hen ook tegenkomt.”

Dit prediken de imams in de moskeeën van hun land, dat ze verlaten hebben, en dit prediken ze ook in de moskeeën in het Westen, waarvan zij met hulp van de oliedollars uit Qatar en Saoedi-Arabië tienduizenden hebben opgericht. En die ze onder applaus van de media en politici overal openen. Dat in precies dezelfde moskeeën de imams de dood van diezelfde journalisten en politici eisen door te wijzen op de honderden passages in de koran en deze soera´s aan hun gemeenten citeren, maakt van het geheel een Kafkaëske groteske die haar gelijke niet kent.

Onze elites zijn niet in staat het oppergezag van de koran over het denken en handelen van de moslims te herkennen

Daarvan hebben onze linkse en islamofiele zogenaamde elites geen enkel idee, omdat ze zich er te fijn voor vinden om in hun arrogantie en “alwetendheid” hun neus in de koran of de soenna van de profeet te steken. Daartegenover zijn ze er heel goed in geoefend om alle sociale spanning stereotiep met steeds dezelfde linkse frasen en formules van zogenaamde maatschappelijke ongelijkheid, zogenaamd ressentiment tegen minderheden en andere maatschappelijke misstanden in de kapitalistische landen (en alleen daar)  te “verklaren”.

Deze holle frasen zijn sinds Lenin niet veranderd en zijn voor onze linksen datgene wat de koran voor moslims is: een religieus mantra, waarover geen vragen gesteld mogen worden. Linksen, die dat doen, ervaren hetzelfde persoonlijke lot als moslims die vragen stellen over de koran. Ze worden uiterlijk uit hun Community, de zogenaamde “Peer-Group” gegooid als ze hun twijfels aan de socialistische verklaringsstereotypen tot nu toe niet terugnemen. Een Amerikaanse filosoof, wiens naam mij even is ontschoten, vond een prachtige formule die de overeenkomsten tussen links en de moslims bondig samenvat:

“Terwijl de islam een politieke richting is, die zich camoufleert als religie, is het socialisme een religie, die zich als politieke richting camoufleert.”

Bron:
http://michael-mannheimer.info
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Marxisme, Moslims, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op De doodgezwegen waarheid achter de massa-immigratie van moslims in westerse landen

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Op Nieuwsuur net Teeven gezien die aankomende week overleg heeft in Milaan over die steeds meer wordende bootvluchtelingen;Ja,maar soms zijn het er minder dan de week daarvoor!!!!Bij doorvragen:Tja,deze week waren het er meer dan vorige week!Ook vindt hij dat we moeten bijdragen om ze in de regio op te vangen,maar ondertussen is er een nijpend tekort aan opvangplaatsen,dus gaat hij boten inzetten.En daarna toch ook maar weer tentenkampen!Wel vindt hij dat ze niet uit zee geplukt moeten worden,maar terug gesleept naar de kust van Afrika!Want,er zijn gemeentes waar geen draagvlak meer is voor opvang!Ja,vindt je het gek?Er lopen meer moslims en roetmoppen op straat dan blanken!Veel blablabla,en nog geen tegenmaatregelen;wedden dat hij met niks terug komt?Ze waren het nog eens ook met de paus,die vindt dat wij humaner moeten zijn t.o.v. “vluchtelingen”!De paus kan van mij de pot op;haalt hij ze maar naar Vaticaanstad;daar zit geld zat!

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Een wereld zonder wortels verliest haar vermogen om te kiezen tussen goed en kwaad en dat leidt tot de ondergang, ik schrijf dit met een bloedend hart maar ik wordt heel verdrietig van de lafaards die onze levens niet meer wil verdedigen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Bob Fleumer: 22.38. uur, op 6/7. Dat heeft U heel scherp verwoord, ben het er geheel mee eens. Verder is het niet alleen de ” LINKSE KERK-SOCIALISTEN/SOCIAAL-DEMOCRATEN-., maar ook de LIBERALEN en CHRISTEN-DEMOCRATEN zijn debet aan de massale instroom van horden moslims!

   Like

 3. Cathja zegt:

  Waar ik altijd zo nijdig om kan worden, is de slappe houding en totaal geen daadkracht richting de ‘vluchtelingen’. Ze slepen ze zelfs nog van hot naar her als ze reeds uitgeprocedeerd zijn! Niemand schijnt te begrijpen wat dat woord betekent: ‘uitgeprocedeerd’. Telkens het verblijf maar weer rekken met een half jaartje of zo, nét zolang totdat de PvdA een generaal pardon EIST voor mensen ‘waar al veel te lang mee gesold is’. Dat deze mensen ons land al láng hadden moeten verlaten, daarover hoor je bijna niemand. Dat er elke week nog steeds enkele honderden gelukszoekers bij komen, wel, die vangen ze maar op in boten, en als het niet anders kan, dan in tenten.
  Tótdat de winter er aan komt, en dan moeten er woningen worden gezocht, want in tenten kunnen ze niet blijven! Zo is de jaar-cirkel weer rond, en hebben de ‘vluchtelingen’ er weer een jaartje Nederland bij gekregen.
  Het is om uit je vel te springen! Pak toch eens door, slapjanussen in Den Haag! Als de BTW verhoogd moet worden, duurt het slechts enkele maanden eer het tarief is aangepast, maar nu het er op aan komt illegalen uit te zetten, geeft men niet thuis.
  Laten de moslimbroeders in de schatrijke oliestaten die illegalen maar opvangen. Hoeven ze zich in elk geval aan het veel te vrije en goddeloze westen niet te ergeren!

  Like

 4. Driek zegt:

  Yvonne van Cleef zegt:De paus kan van mij de pot op. Volkomen mee eens. Moeten wij van de paus humaner zijn tegenover vluchtelingen? Nou, Goedheiligman, we hebben genoeg ellende van al die moslims, we zijn vol, helemaal propvol, en ik zie in mijn gemeente soms meer moslims dan Nederlanders, en vangt u ze op, die zogenaamde vluchtelingen? Eenmaal binnen beginnen ze te eisen, we willen dit – en we willen dat. Wel ja, nog een moskeetje erbij, het kan niet op, het stikt van de voedselbanken. En ik zie die asielzoekers, die in de gemeente waar ik woon, zijn opgevangen, allemaal rijden op splinternieuwe fietsen, en allemaal met een mobieltje bellend. Een tijd geleden was er een actie in mijn gemeente, om ouderen aan een PC te krijgen, de degenen die het niet konden betalen, konden dan een verzoek bij de gemeente indienen, dan kreeg je een computer plus het lesgeld. Maar je kreeg me daar een pakket formulieren in te vullen, niet normaal meer, en je moest maar liefst 38 fotokopieën bijsluiten, o.a. paspoort, bankafschriften, bewijzen van dit – en bewijzen van dat. Mijn geluk dat ik daar geen gebruik van hoefde te maken, maar die andere arme ouderen. Ik vind het een grote schande wat ze ons allemaal aandoen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Driek: 23.18. uur, op 6/7. Precies Driek, alles voor de MOSLIMS, en de GELUKZOEKERS en uiteraard de EUSSR. En de NEDERLANDER, ach die mag BARSTEN van dit kabinet VVD/PvdA met medewerking van het CDA en D66!

   Like

 5. Ahava zegt:

  Het is de wereld op zijn kop. Nu nog figuurlijk gesproken, maar o wee als het letterlijk wordt. Dankzij die allahl.. en zijn kl..profeet.

  Like

 6. chris2 zegt:

  Om over na te denken:
  Het geheim van geluk is vrijheid.
  En het geheim van vrijheid is moed.

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  Allah verbiedt het moslims vrienden te worden met “ongelovigen” soera 5, vers 51 Deze duivelsvers staat zo vast als een huis, maar het volgende: Onze elites zijn niet in staat het oppergezag van de koran over het denken en handelen van de moslims te herkennen, dat klopt niet met de waarheid, immers dan zouden bijv. al de volksvertegenwoordigers op het verkeerde spoor zitten. De volksvertegenwoordigers zijn hoofdzakelijk intelligente mensen, zij zijn ook instaat om professionele hulp en kennis op te doen over de zaken waarvoor zij in hun fractie zitten, kunnen beroep doen op de lobbyisten, kortom alle maar dan bijna alle informatie is voor hun beschikbaar en ook het vermogen om tot een persoonlijke conclusie te komen. Dus even resumeren, de politiek is zich terdege bewust van de islamisatie en zeker van het feit dat deze migratie stoom tal van ernstige problemen gegenereerd heeft. De islamisatie van Europa en ook Nederland heeft een strategisch doel en daar werkt de nationale reguliere politiek gedwee aan mee, behalve de Heer Wilders.

  Like

 8. Charles Martel zegt:

  Met discriminatie heeft het natuurlijk allemaal niets te maken, allaa doet wat hij wil en zijn profeet natuurlijk nog veel meer. allaaa doet eigenlijk helemaal niets, alleen psychoten die in zijn of haar naam spreken (rechtstreekse mobiele verbinding neem ik aan), blazen de boel op.

  Like

 9. Theodoor zegt:

  Naast de elite ziet ook de massa in West Europa het levensgrote gevaar niet voor hun gezin, familie en aanverwanten door nog steeds blijven kiezen voor links.
  Het socialisme is het grootste gevaar in onze geciviliseerde maatschappij. De Sovjet Unie heeft dat toch bewezen nietwaar?

  Like

 10. Jade zegt:

  Ze zijn inmiddels zo doorgeslagen, dat ze de “vluchtelingen” een paar
  kilometer uit de kust van Libië al oppikken…
  Onthou één ding, Ze komen niet als vrienden, maar om te veroveren.

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Let op ! Fred Teven kan het ook vertellen. Eerst vind hij dat de vluchtelingen opgevangen moeten worden in hun eigen regio, en vlak er achter aan zegt hij; We zullen (5 sterren ?) hotel-schepen gaan inzetten om de vluchtelingen een veilige oversteek naar Europa te garanderen ! Wat er aan ontbreekt is dat elke gelukszoeker tijdens zijn oversteek van de Staat €100.000 uitgereikt krijgt, met een begeleidende brief waarin staat dat hij of zij nooit meer hoeft te werken. En dit in combinatie met alle gratis weelde die hij of zij gratis nog in Nederland kan verwachten na de aankomst ! Ja mensen, de bevrijding na de tweede wereld oorlog is nep gebleken. 60 miljoen
  Europeanen en Joden zijn voor niets gestorven, en onze ouders hebben voor niets krom gelegen om Nederland na de oorlog weer op de been te helpen. Want compleet Afrika is onderweg naar ons,
  om te komen parasiteren en om de Islam hier te verspreiden. Met daarbij de E.U. en de Europese overheden als hun grote bondgenoot aan hun zijde.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Dat komt mooi ui dat allah dat verbied, ik zou ook geen moslimvriend willen hebben !!!!

  Like

 13. Pingback: Europa onder het zwaard van de islam | Voice in the Desert

 14. Pingback: Islam verwoest de rechtsstaat en spelen slachtoffer | Stop de bankiers

 15. Pingback: Islam verwoest de rechtsstaat en spelen slachtoffer | Freedom Bytes Onafhankelijk Nieuws

 16. Pingback: Islam verwoest de rechtsstaat en spelen slachtoffer | Freedom Bytes

 17. EU en Turkije probleem!

  De islamitisch fundamentalistische Turkije wilt onmiddellijk lid worden bij EU??
  Jihadisten willen alles opleggen als Turken zonder visum Europa binnenlopen…
  Schande dat we daar nog mee zaken doen met Turkije!!?? De mensenrechten die continue worden getreden met voeten!
  Veel Europese politici gedragen zich als de vertegenwoordigers van de moslimlanden… Oude garde verraadt eigen bevolking! Nieuwe verdrag tussen Turkije en EU is een nieuwe val voor de Europese volkeren! De overheid laat zich door deze Islamisten gewoon bedriegen. En wij moeten straks miljoenen turken opnemen in plaats van Syriërs.
  In Europa wordt de immigratie van niet westerse, islamitische massa gesteund en op veel beleidsterreinen begunstigd. Gevestigde elite heeft grote belangen bij de anti- Europese Moslims: naar schatting 62 miljoen, veel stemmen dus! Door dat het om een behoorlijk grote groep van islamieten gaat, onderwerpen veel politici zich aan de primitieve woestijnrovers. 
  Jihadisten van Syrië, Irak, Mali, Irak, Soedan, Somalië, Afghanistan etc..krijgen logistieke steun van Turkije en andere golfstaten.

  Het is overigens een schande dat de bestuurders van EU mee geholpen hebben aan de bouw van moskeeën, een locatie beschikbaar hebben gesteld of bestemmingsplannen hebben aangepast voor de Turken en Arabieren
   
  In Europese steden hebben de bestuurders mee geholpen aan de bouw van aantal moskeen en islamscholen die Turkije graag wilde hebben!! 
  Deze corrupte politici zijn dus politiek actief, maar niet voor eigen land. Ze werken voor de vijandige mogendheden…Zolang Europese bestuurders via moskeebouw, Islamschool migratie van Moslims blijven bevorderen, komen er nog miljoenen bij!
  Aan EU aangepaste Turkse Jihad is gevaarlijker dan de ISIS Jihad!
  Het Turkse Diyanet controleert in Europa wonende Turkse moslims. De imams, islamitische strijders worden door Diyanet in Turkije geselecteerd en hierheen gestuurd.
  Het is een verregaande controle via Turkse wetgeving. De corrupte politieke elites van de westerse landen vinden dit zelfs goed. Enthousiast Allah Akbar! geschreeuw van islamitische scholieren bij het bekijken van de onthoofdingen van ongelovigen in laten zien dat de Moslim Jeugd in Europa in handen van de externe mogendheden is en door hen wordt gebruikt als vijfde colonne. Het voornaamste element van de Turkse strijd tegen het Westen bestaat uit demografische oorlogsvoering met de volgende elementen: migratie en de vorming van geïsoleerde moslimgemeenschappen in EU landen…

  IMMIGRATIE EN GELOOF ALS DEKMANTEL! 

  het is bizar dat de Turkse islamieten die extreem tegen de waarden en normen van Europa zijn, ten koste van alles een EU lidmaatschap eisen ..
  Afpersen en chanteren om lid worden bij zo’n organisatie die nog niet Islamitisch is…??
  EU+Turkije verdrag is een grote val!
  Turken zonder visa krijgen complete toegang en kunnen EU nog sneller verwoesten.
  In plaats van zwakke Syrische strijder, worden er dus doelbewust Turkse islamieten binnengehaald!
  Turkse Islamitische leiders en hun handlangers in Europa maken weg vrij voor inbezitneming van Europa door de moslims! 

  Like

 18. Pingback: WAAROM MEN DONALD TRUMP UIT DE WEG WIL RUIMEN! | eunmask

 19. Eric zegt:

  Die elite weet prima wat zij doet.

  Like

 20. Pingback: Ignoring a disaster can be fatal! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s