Asiel per boot in Italië en Australië

Screenshot_42

(Vertaling: E.J. Bron)

Twee asielgebeurtenissen aan verschillende kanten van de wereld. In het weekend werden weer meer dan 2600 Afrikaanse vluchtelingen door de Italiaanse marine opgepikt! Idioterie! En de regering van Australië heeft bijna 50 vluchtelingen uit Sri Lanka op volle zee gestopt en onmiddellijk teruggestuurd. Bravo! Hier het Italiaanse verhaal! En hier het Australische verhaal! Natuurlijk heeft Australië helemaal gelijk! Maar helemaal gek is Italië ook niet: het laat alle asielbedriegers snel naar het noorden verder trekken!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: kewil

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Australië, EUSSR, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

13 reacties op Asiel per boot in Italië en Australië

  1. realist zegt:

    van waar blijven die allemaal komen?zitten er nog wel mensen in afrika en het midden-oosten?moet erg zijn voor hun god om zijn volk massaal te zien wegvluchten van waar zijn regels gelden om ze dan met volle teugen van de duivelse,westerse deugden te zien genieten.die hypocresie moet toch een doorn in het oog zijn.

    Like

    • bigljohn zegt:

      Zij komen met een tweeledig doel. Ten eerste om de parasiet uit te hangen, en ten tweede om te Islamiseren. Vandaar hun protesten tegen onze leefwijze. Het Islamiseren gaat in hun ogen niet snel genoeg. Overigens krijgen deze minkukels alle medewerking van alle Europese overheden. Wij die het hier niet mee eens zijn, worden door de justitie achter onze broek gezeten. Vrijheid van geloofsbeleving, discriminatie, en meer van dat soort rare gedachtenspinsels. Wat is dit toch voor een wereld waarin wij leven ! Overigens; Op den duur zal heel Afrika in Europa aanwezig zijn !

      Like

      • Tom Hendrix zegt:

        @bigLjohn: 00.07. uur. Overigens, op den duur zal heel Afrika in Europa aanwezig zijn! Hoe waar zijn deze woorden, John! En de EUSSR, vindt dat prima, geleid door de RODEN, en slaafs gevolgd door de liberalen en christen-democraten!

        Like

  2. Ik dacht dat mariniers hun eigen volk en land beschermden!Ooit!Nu niet meer dus,integendeel!

    Like

    • Tempelier. zegt:

      Yvonne, mariniers dienen orders uit te voeren van hoger hand, aangezien dat de hogerhand van daag de dag compleet van de pot gerukt is kunnen ze ook niets uitrichten. Menig marinier is gedesillusioneerd, na het uitvoeren van belachelijke opdrachten met gevaar van het verliezen van eigen leven. Ik noem er maar een, De Afghanistan missie .

      Like

      • Inderdaad zinloos verloren levens!Mogen ook op het conto van Halsema geschreven worden!En toch zullen we iets moeten opzetten:de regering moet van het pluche getrapt worden en de grenzen moeten dicht!Vandaar uit kunnen we verder handelen;en dan hoop ik toch wel op de steun van mariniers die nog niet afgestompt zijn door alle doorstane ellende!

        Like

      • oud-marinier zegt:

        @Tempelier : Klopt helemaal, wat u zegt. Weliswaar hebben MARINIERS ook al zijn zij in lagere rangen het besef EN het RECHT om in BEPAALDE situaties en/of gevallen orders cq bevelen te weigeren . Zeer zeker wanneer de kans dat overleven en slagen van een order / bevel / missie minder dan een X-aantal procent is. Zou zelf NOOIT of te NIMMER ook maar 1 van mijn mensen van (mijn toenmalige) peloton iets laten doen of bevelen ,….waartoe IKZELF niet bereid was / zou zijn. En idd,…de Afghanistan missie was en is een complete aanfluiting voor het MARINIER dan wel MILITAIR zijn in z’n geheel.

        Like

  3. oud-marinier zegt:

    @Yvonne van Cleef , op uw reactie van 7 Juli 2014 , om 23.09 uur , MARINIERS beschermen ook de eigen bevolking……Wat de Italianen ervan maken is natuurlijk andere koek….. Maar ik zou NET als de Australiers…of de asielzoekers ze terug STUREN , en indien bij NIET gehoorzamen..die bootjes uit het water blazen …..worden die lui vanzelf HAAIEvoer…

    Like

    • U,als oud-marinier,wat denkt u:ingeval van onlusten/verzet onzerzijds,zouden de mariniers strikt orders op volgen,of zouden ze achter de bevolking gaan staan?Ik heb het nu over de Nederlandse situatie.Ik hoop natuurlijk het een,maar ben bang voor het ander!Met alle respect voor de mariniers.

      Like

      • oud-marinier zegt:

        @Yvonne van Cleef : Ik als oud-marinier , ik persoonlijk zou me ZONDER meer achter de BEVOLKING scharen…..daar ik meer dan genoeg ervaring heb met de WARE mentaliteit van de ISLAM . Daar ik al meer dan 13 jaar in Indonesie verblijf. Ik hoop echter dat er ooit een tijd aanbreekt , waarin men een beroep zal doen op mensen zoals ik . Die de WAARHEID omtrent de ISLAM en de RADICALE volgelingen ervan zal durven bekend maken EN bestrijden met alle mogelijke middelen. Verder HOOP ik dat de MARINIERS (in de huidige situatie in NL) exact hetzelfde zullen doen als wat ik zo even zei. Als MILITAIR leg je een eed af of belofte , dat je trouw bent aan de NLse vlag (Koningshuis) , de grondwet enz enz , dat je VOLK en VADERLAND enz enz,.. ten alle tijden zult verdedigen tegen welke VIJAND dan ook…zowel BINNENSLANDS als BUITENLAND. ( Uitzonderingen hierop zijn o.a. : “Wanneer de regering “RIDICULE cq TEGENSTRIJDIGE” BESLISSINGEN NEEMT , ORDERS/BEVELEN geeft en ga zo maar door. Dan hebben OOK militairen ongeacht welk onderdeel , het recht , om NIET te gehoorzamen cq welk bevel/order op te volgen. Met andere woorden , MILITAIREN denken WELdegelijk en gebruiken ZEKER hun verstand. Het hang dus van de betreffende MARINIERS af , of ze zich deze eed/belofte “herinneren” of dat ze ‘blindelings’ bevelen cq orders op zullen volgen. MARINIERS kennende ,….denk ik toch ECHT wel dat ze liever op eigen bodem hun leven willen laten (voor de VRIJHEID) van de NLse bevolking dan ergens in het buitenland. Indien zij voor de bevolking kiezen ,….en daarmee eventueel riskeren zich tegen het opperbevel keren …. zal dat uiteraard ook gevolgen hebben binnen de algehele krijgsmacht. Men zal hen dan bestempelen als : Deserteurs cq verraders enz enz…..Wie zal HEN dan steunen is mijn wedervraag ? De BEVOLKING ??? Met andere woorden : ” Ik ben ervan overtuigd , dat de meerderheid van het Korps Mariniers zich achter de bevolking zal scharen…mits de BEVOLKING hen ook steunt….. Het zou mooi zijn als de betreffende BEVOLKING dan inmiddels ZELF ook actie onderneemt . Door bijv. van de betreffende REGERING te EISEN dat zij AFTREEDT…..dit kan men afdwingen door een ALGEHELE staking te organiseren die ALLES ( maar dan ook echt ALLES) platlegd gedurende een X-bepaalde tijd. Hopende u hiermee voldoende te hebben geantwoord.

        Like

      • Dank u wel voor uw antwoord en advies!Heb zelf al vaak opgeroepen tot een algehele staking,maar verder dan 15 mensen kwam ik niet,helaas.Het zal eerst nog erger moeten worden,ben ik bang!En niet achter de mariniers staan,terwijl ze je helpen,kan ik me niet voorstellen,want dan deug je toch niet?

        Like

      • Tom Hendrix zegt:

        @Yvonne van Cleef: 15.11. uur. Een heel goede vraag, Yvonne. Gaat ons leger, aan onze kant staan, de kant van de PATRIOTTEN en ware VADERLANDERS, of aan de kant der RODEN, en de huichelaars van LIBERALE en CHRISTEN-DEMOCRATISCHE HUIZE!

        Like

  4. lucky bee zegt:

    Ik prevereerd de Australische aanpak ; maar die hebben ook geen Paus Fransiscus die alle zelen wil helpen.ondanks dat ze allemaal op de Jihad tour zijn.
    4. De Vrouwen (An-Nisa)

    Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 176 strofen.
    74. Laten derhalve zij, die hun tegenwoordig leven voor het leven in het Hiernamaals willen offeren, voor de zaak van Allah strijden. En wie voor de zaak van Allah strijdt, hetzij hij gedood wordt of overwint, weldra zullen Wij hem een grote beloning geven.

    Like

Plaats een reactie