IDF: Operation “Protective Edge”

Screenshot_19

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hamas, IDF, Israël. Bookmark de permalink .

21 reacties op IDF: Operation “Protective Edge”

  1. jans zegt:

    Shalom!

    Like

  2. Trucker zegt:

    Yep, plaatje stond ook op BNI (met bijbehorend artikel).
    Bibi zou in één ruk moeten doorvleigen tot de uiterste grenzen van de islam, ik zou het goedkeurend een pre emptive strike heten die (Sun Tzu kende in zijn tijd reeds de waarde hiervan) voor allen die onze Westerse samenleving koesteren een zegen zou zijn.
    Go Bibi.

    Like

  3. Harry zegt:

    Hopelijk ploegen de Israëli’s de boel zo grondig om dat al die rot palestijnen gaan emigreren .
    In Saudi is nog zand genoeg . Daar kun je dagen rondrijden zonder iemand tegen te komen .

    Onvoorstelbaar hoeveel zelfbeheersing de Israeli tot nog toe aan de dag gelegd hebben , veel beleefder dan van te voren te melden dat het huis van een terrorist gebombardeerd zou worden kun je toch niet worden ? Persoonlijk hou ik meer van de totale verrassing .
    Zag op TV dat buurtgenoten daar dan een “menselijk schild” vormden om het huis te beschermen tegen een bom .
    Terwijl de terroristen al gevlucht waren . Maar die moeten uiteraard overleven , want die hebben nog een verheven doel na te streven .
    De anderen hangen niet zo aan het leven , kennelijk .
    Totdat ze door een niet-moslim naar de andere wereld met de 72 maagden geholpen worden , dan is het wél ineens verschrikkelijk en staat de halve wereld op z’n kop.
    Waarom kunnen ze niet eens gewoon blij zijn voor hem ?

    Like

  4. Thomasson zegt:

    Zo’n anderhalf uur geleden was in Jeruzalem een luchtalarm. De mensen uit het gebouw zijn naar de schuilkelder gegaan. Zo had ik gelegenheid met de Nederlandse buren kennis te maken. Vannacht gaan veel mensen volledig aangekleed naar bed. Zodra de luchtalarm aangaat, kunnen ze direct naar beneden gaan. Men moet toegeven, dat de Hamas in Gaza heeft een duidelijke mijlplaat bereikt. Ze hebben nu raketten met een bereikwijdte van 100 kilometer. Een van hun raketten heeft zelfs Hadera bereikt. Dat is niet zo ver van Haifa vandaan. M.a.w. ze kunnen nu ook raketten schieten met een chemisch of biologische kernkop. Persoonlijk denk ik dat de Israeliers laten een duidelijke zwakte zien. Het is misschien goed dat het kabinet Netanyahu heeft besloten om terughoudend te reageren. Maar nu, dat alle grenzen zijn bereikt,, is de tijd rijp voor “Bomber Harris” zijn spieren laten zien en hard toeslaan. Met hard bedoel ik een zware bombardement voeren van hetzelfde kaliber als die van Coventry (14 november 1940) of van Dresden (13 14 februari 1945). Wij weten dat beide bombardementen (en ook van Rotterdam en het Haagse Bezuidenhout van 3 maart 1945) hadden een zware psychologische effect op de burgerbevolking. Bombardementen van die grootte, met honderden of duizenden van slachtoffers, zullen de lust voor “overwinningen” indammen.Toegeven, humaan zijn en na oplossingen zoeken, wordt door Arabieren altijd als zwakte vertaald. Er is niets gevaarlijker dan dat.

    Like

  5. Vederso zegt:

    Hmm, Teletekst bericht over de raketten op Tel Aviv, Haifa en Jeruzalem.

    Like

    • Thomasson zegt:

      Dat is nu de realiteit. Gisteren ging de luchtalarm sirene ook in Jeruzalem af. Het is een vreemd gevoel net als deelnemen in een film over de Blitz in Londen.

      Like

  6. Jan zegt:

    Maak maar een mooi strandje van de Gazastrook.

    Like

  7. Jan zegt:

    De simpeltjes van Ha’aretz (EAJG en J-Street-volk) houden een ‘vredesconferentie’ in Tel Aviv. Geraken volledig in paniek en slaan op de vlucht als een raket vlakbij dreigt in te slaan
    http://israelmatzav.blogspot.nl/2014/07/bwahahahahahaha.html

    Like

  8. Jan zegt:

    Arabisch volk juicht omdat de raketten Jeruzalem bereiken

    Like

    • Vederso zegt:

      Dit filmpje verscheen ook op Jihad Watch. Het wordt op deze manier moeilijk om nog enig “medeleven” met de gewone “Palestijn” te hebben.

      Like

  9. Jan zegt:

    Hamas-leider gegrilld:

    Like

  10. Jan zegt:

    Obama prijst Abbas, heeft geen goed woord over voor Netanyahu (bekend is dat de juntaleider hem haat*)

    “In President Abbas, Israel has a counterpart committed to a two-state solution and security cooperation with Israel,” Obama wrote in the daily Haaretz. The president offered no parallel praise for Netanyahu, who is only mentioned by name once in the piece.
    http://www.foxnews.com/politics/2014/07/08/obama-praises-abbas-but-not-netanyahu-in-opinion-piece-published-by-israeli/

    * Sarkozy: ‘Netanyahu, I can’t stand him. He’s a liar…’ Obama: ‘You’re sick of him, but I have to deal with him every day…’
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2058966/Nicolas-Sarkozy-called-Israeli-Prime-Minister-Benjamin-Netanyahu-liar-Obama.html

    Like

  11. Jan zegt:

    Helicopter doorzeeft Hamas-infiltratie via zee

    Like

  12. Ahava zegt:

    Hit them Bibi, destroy them all, those aravim…

    Like

  13. lucky bee zegt:

    Ik hou de duimen voor ze vast.

    Like

  14. Jan zegt:

    Maarten Jan Hijmans noemt joden die juichten na het uitschakelen door de IDF van drie Hamas-terroristen geestesziek

    In deze auto werden drie mensen in Gaza stad in stukjes geblazen. (Foto Reuters) Joodse twitteraars stuurden een vergelijkbare foto triomfantelijk rond. Zieke types.
    http://abu-pessoptimist.blogspot.nl/2014/07/minimaal-1-dode-en-50-gewonden-in-gaza.html

    Like

Plaats een reactie