VIDEO – BBC: “Foto´s van ´Operation Protective Edge´ Gaza vals”

 

De BBC meldt dat veel schokkende foto’s en berichten in de social-media, over de actueel vermeende verwoestingen door de IDF in Gaza, helemaal niet gemaakt zijn tijdens de door Israël ingezette operatie Protective Edge. “Afgelopen week werd de hashtag #GazaUnderAttack honderdduizenden keren gebruikt voor de publicatie van vermeende gevolgen van de actuele Israëlische luchtaanvallen,” aldus de omroeporganisatie. “Veel van deze beelden en berichten stammen helemaal niet uit Gaza. Sommigen werden al in 2009 gemaakt, anderen zijn taferelen uit Syrië en Irak.”

De ontdekking past naadloos in de zee aan Palestijnse leugens die westerse regeringsleiders, politiek-correcte media en vooringenomen bloggers doelbewust overnemen. De waarheid zou hen anders dwingen om hun angstvallig geconstrueerde kaartenhuis eigenhandig te laten instorten. Het feit dat deze continue valse berichtgeving miljoenen mensen structureel op het verkeerde been zet, is een flagrante schending van de vrijheid die de objectieve mediajournalistiek in het algemeen is gegeven.

Bronnen: BBC, YouTube, Arutz Sheva

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Wringer)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Rotzakken. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO – BBC: “Foto´s van ´Operation Protective Edge´ Gaza vals”

  1. Cathja zegt:

    Moslims mogen liegen. Laten we dat als uitgangspunt nemen. Nu het er op aan komt en er wellicht een oorlog komt, proberen ze de westerlingen op hun hand te krijgen door het openbaar maken van filmpjes, die dus mogelijk helemaal niets met Israël en Hamas te maken hebben. En ontelbaren trappen er in!
    Ooit komt de waarheid wel aan het licht. Verrekte leugenaars, dát zijn het. Op een eerlijke manier kunnen ze nooit een conflict winnen. Dat is inmiddels wel duidelijk. Alleen via slinkse wegen en het verspreiden van leugens houden zij het spel van de ‘Palestijnen’ in de slachtofferrol in stand!

    Like

  2. Theodoor zegt:

    Och het is zo gewoon geworden met de nieuwsvoorziening betreffende Israël / Palestijnen dat op het 18.00 uur RTL-journaal op 4 de nieuwslezeres meldt dat de raketbeschietingen van Israël worden beantwoord door de Palestijnen.
    Dat is Nederland dus dat zo graag het beste jongetje van de klas wil zijn.
    Het is om te huilen!!!!!!!!!!!!!

    Like

  3. lucky bee zegt:

    Tsia ze hebben de media in handen niets te maken.ze kunnen liegen zo veel ze willen.

    Like

  4. Igor zegt:

    Ze kunnen de namen van de NPO en RTL beter veranderen in Dutch Al Jazeera News.
    Ze passen nu toch al in al het moslim nieuws Taqiha toe, ofwel “De leugen regeert”
    Een beetje intelligent mens doorziet al die leugens, maar helaas de grote massa in NL heeft naar mijn idee het IQ van een amoebe.

    Like

  5. Pingback: Spreek nu of zwijg voorgoed | E.J. Bron

  6. Jan zegt:

    De leugens van de BBC: foto’s van Syrische slachtoffers gebruiken als antisemitische Gazapropaganda

    http://cifwatch.com/2014/07/24/did-channel-4s-jon-snow-engage-in-jon-donnison-style-fauxtography/

    Ook The Guardian doet ijverig mee met foto’s van jaren terug en met slachtoffers veroorzaakt door Hamas
    http://cifwatch.com/2014/07/24/guardian-brings-back-jihad-misharawi-photo-to-illustrate-israeli-attacks/

    Like

Plaats een reactie