Hans Jansen – Uw stralende toekomst vraagt offers

Screenshot_23

(Door: Hans Jansen)

Zowel de Europese Unie als de islam doen beloften die te mooi zijn om hier op aarde vervuld te kunnen worden. De EU belooft eeuwige vrede en welvaart, leniging van uw noden en respectering van uw rechten, onafhankelijk van uw ras, geloof of seksuele oriëntatie. De islam belooft eeuwige vrede en welvaart, leniging van uw noden en respectering van uw rechten zoals die luiden onder de sharia, of u nu man, vrouw, moslim, slaaf of ongelovige bent. Alleen, dat heil komt niet gratis op u af. U moet er wat voor doen. De EU wil dat u uw loon en uw spaarpot grotendeels aan de EU overdraagt. De EU heeft dat geld nodig om het eerlijk over de EU-landen te kunnen verdelen, een ieder naar zijn behoefte. De EU heeft veel taken, en heeft dus ook veel geld van u nodig. Dat is bitter. De islam wil daarentegen iets anders: dat u te wapen loopt tegen iedereen die niet wil delen in het heil van de islam. Daarbij, zegt de Koran (9:111), zult u doden of gedood worden. Dat is bitter. Maar daarna daalt de zoete vrede neer.

Soera 9, vers 111:
“Voorzeker, Allah heeft van de gelovigen hun persoon en hun bezittingen gekocht in ruil voor het paradijs – zij vechten voor de zaak van Allah en zij doden en worden gedood – een onfeilbare belofte in de Torah en het Evangelie en de Koran. En wie is getrouwer aan zijn belofte, dan Allah? – Verheugt u dan in de verbintenis, die je met Hem hebt gesloten en dat is de grote zegepraal.”

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hans Jansen – Uw stralende toekomst vraagt offers

 1. lucky bee zegt:

  Ga zo voort meneer Jansen.Laat ze weten wat in Koraan en a Hadith staan.Mischien worden ze wakker.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Sterkte Hans Jansen met het werk in de EU-arena.
  Vertel de gezamenlijke eu-club maar waar het op staat.

  Like

 3. rotsus zegt:

  Een heel erg goed stuk, geschreven door de heer Jansen. Mijn god wat kan deze man een en ander goed brengen waarvoor lof.
  En op de vraag aan het einde van dit meesterlijke, zeer heldere en zelfs soms met een weinig humor gebrachte artikel zou ik alleen maar kunnen antwoorden dat het me geen bal interesseert wie de moslims gaat redden van al dit “moois”, want deze verdienen niet beter. Meer rijst de vraag wie de Europeanen gaat redden van al dit “moois”?!!
  Dit zal mijns inziens alleen maar kunnen geschieden door een gigantische burgeroorlog of een op een sneeuwbaleffect gerelateerde burgerlijke ongehoorzaamheid. Maar ik krijg zo langzamerhand het benauwde gevoel dat ik, en met mij hopelijk wel meer lezers van blogs als deze enz, , de zombies welke ’s morgens vroeg opstaan om te gaan werken voor digitale cijfertjes op een “bankster rekening”, ’s avonds even snel douchen, dan eten, NONjournaal kijken waarna nog een aantal uurtjes breinvervuiling door de John de Mol maffia en dan weer snel naar bed met hun oogjes toe en snaveltjes dicht om aan het einde van de maand, kijkende naar hun bankrekening vast te stellen dat ze geen hol zijn opgeschoten met al dat “moois” geschonken door de EU!!!!
  Hooguit dat er wederom enkele posten onvoorzien zijn bijgekomen waarvoor het saldo onvoldoende zal blijken en zo niet, dit er onvoorwaardelijk voor iedereen zal komen, en dat allemaal door de geweldige specialisten en adviseurs op universitair niveau, werkzaam bij de EU. Waar zou dit toch door komen? Nog even voor de goede orde de cijfers op een rijtje welke natuurlijk bij zo goed mogelijke benadering, want wat deze topcriminelen echt eruit melken zal voor ons altijd een vraag blijven. Echter van bijgaande cijfers cq getallen krijgt niemand een speld tussen.
  Er zijn op dit moment 751 “afgevaardigden” welke een gift (want een salaris kan ik dit niet noemen, daar moet je namelijk iets voor doen wat wél zinnig is) ontvangen van ongeveer € 20.000,- per maand of (veel) meer, NETTO wel te verstaan, waarbij de opmerking gemaakt moet worden dat deze mensen NETTO meer KRIJGEN dan BRUTO. Dat is voor niemand anders mogelijk dan voor mensen in dienst van de EU.
  Daarbij wordt dit gedrocht in stand gehouden en ondersteund door een ambtenarenapparaat van schrik niet……….54.000 personen met een salaris van € 12.000,- NETTO of meer!!!!
  Ik moet er dan wel voor alle eerlijkheid bij vermelden dat er aan de overkant van de straat van het EU parlementsgebouw in Brussel nog een heel groot kantorencomplex gevestigd is met daarin een aantal sponsoren (allemaal lobbyïsten van de allergrootste concerns van Europa uit de voedingsindustrie, TABAKSindustrie (niet zonder reden met hoofdletters) metaalindustrie enz en natuurlijk met stip op de eerste plaats BIG PHARMA, want daar draait tenslotte alles op nietwaar, want de burgers in de EU en daarbuiten moeten wel “gezond blijven”) van deze boevenbende welke de heren/dames parlementariërs hun magere salaris (gift natuurlijk) elke maand aanvullen met hun welverdiende smeergeld om de regeltjes en wetten, verordeningen genaamd en elke nationale wet overrulen, zo naar hun hand te zetten dat zij daar geen “overlast” van ondervinden in hun handel en “economische groei”.
  Dus beste burgers van de EU, wilt u gered worden dan…………………..
  Tja, dan zullen we het met zijn allen moeten doen, ik heb ideëen te over echter alleen is ook maar alleen.
  Ook wil ik nog wel kwijt dat ik heel binnenkort waarschijnlijk wel heel veel tijd zal hebben om me in de strijd te werpen tegen alles wat met de EU te maken heeft daar ik na 39 jaar werken nu in de eindfase zit met als resultaat, failliet, huis is op dit moment onder de hamer van de bank waarbij ik voor dik 50 mille het schip inga en geen werk meer heb met een bijkomende schuld van ruim 1 ton. En geloof me maar dat ik echt mijn best heb gedaan om dit te voorkomen. In het begin deed het veel pijn, toen kwam de roes en de hamer of het bijl zo u wil, echter nu begint de opluchting te komen en ik denk na afwerking van dit alles…………ik het laatste lach!!!!!
  Blijven we doorgaan met dit gedrocht EU zal tzt eenieder mijn hierboven beschreven lot beschoren zijn, zonder uitzondering, en dat weet ik met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid waarbij ik niet kan garanderen dat iedereen het laatste lacht, want dat denk ik niet!!!
  Fijne dag verder wenst u,
  Rotsus

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Rotsus: 16.20. uur. Sterkte voor U en uw echtgenote c.q. familie. Verder ben ik het uiteraard volledig met U eens! Vuil smerig monster EUSSR, ik hoop het mee te maken, dat het GEDROCHT kapot gaat!

   Like

  • Driek zegt:

   @Beste meneer Rotsus, dat is inderdaad voor u een grote tegenslag, gelukkig is het maar materie, en wij zijn hier gekomen met legen handen, en wij vertrekken ook met lege handen. Ik zou me er maar niet zo druk over maken, u heeft straks tijd zat, ga lekker boeken lezen, of koop een racefiets, er is genoeg te doen.

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Prachtig verwoord Rotsus, jammer dat je in de financiele problemen bent geraakt. Wens jouw en je familie veel sterkte toe. Ik zag eens een mooie spreuk op een 17e eeuws gebouw staan

   Nackt ben ick geboren
   Nackt heb ick meer gewonnen
   Dan verloren.

   Like

 4. ezra70 zegt:

  Rotsus het is helemaal waar wat u zegt. Het is een nazigedrocht.
  En verder leef ik met u mee. Het is niet niks wat u meemaakt!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Van mij ook sterkte! Dat is allemaal erg beroerd!
  Maar hou vol: Uw familie zal U juist nu nog nodig hebben!

  Like

 6. Lis zegt:

  Veel sterkte toegewenst, meneer Rotsus. Het is vreselijk wat u meemaakt. Hopelijk keert de rust snel voor u terug en kunt u zich handhaven.

  Like

 7. Sjaak voor de knaak!!! zegt:

  Ik dacht dat liberalisme gelijk was en het zelfde als islam!!!
  We krijgen het hier nog héél erg moeilijk!!!|
  We wachten 2015 even af….
  Kijken welke mensen zich de haren uit hun hoofd trekken door
  NIET op Geert te hebben gestemd!!!!
  GOOD LUCK ALL WHO DID NOT VOTE!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s