Groot-Brittannië eerste moslimland in Europa, volgt Nederland?

Screenshot_24

Nee, u hoeft uw baard niet gelijk te laten staan, uw vrouw mag de komende jaren nog gewoon gekleed naast u lopen, maar daar gaat verandering in komen. Ofschoon de politiek, u weet wel de club van ‘regeren is vooruitzien’, het liever ontkent en de kop diep in het zand steekt, blijkt dat Groot-Brittannië in 2050 meer mosliminwoners heeft dan niet-moslims. Dit met alle ons als plezierige multiculti aangeprate voordelen van dien.

Ons land volgt met België, Italië en Frankrijk op de voet.  Ahlan wa-sahlan, of als u al tot de groep behoort die naast een moskee woont,  ‘kom voor het bidden even bij mij een kopje thee drinken.´

Tussen 2004 en 2007 nam de moslimbevolking in G.B. toe met 6,7% per jaar en dat betekende dat in 2008 4% van de Britse bevolking moslim was. Doorrekenend zou dat betekenen dat in 2020 8 % van de Britten moslim is, 15% in 2030, 28% in 2040 en tenslotte in 2050 zou het aandeel moslims in G.B. de 50% overstijgen.

Hoe komt dit ? Hiervoor zijn meerdere redenen aan te wijzen. Om te beginnen natuurlijk de meest zichtbare, namelijk de gestaag groeiende hoeveel islamitische asielzoekers en immigranten die Engeland jaarlijks toelaat of moet toelaten vanwege vage EU-regels.

Maar daarnaast is er een duidelijker reden inzake de snelle toename, namelijk dat islamitische families een veel hoger geboortepercentage kennen dan niet-islamitische, waar overigens het nieuw geborenen percentsgewijs zelfs afneemt. De achtergrond hiervan wederom is de enorme cultuurkloof tussen moslims en niet-moslims. Terwijl in de moderne westerse maatschappij het inmiddels vrij normaal is dat de familie uit tweeverdieners bestaat, is dit bij moslims geheel anders.

Lees verder>>>

(h/t Peterselie1)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

15 reacties op Groot-Brittannië eerste moslimland in Europa, volgt Nederland?

 1. lucky bee zegt:

  Het lijkt wel dat de Moskee in Wielwijk, te Dordrecht niet verder gebouwd wordt, ik hoop dat het waar is.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hoezo? Ligt de bouw al langere tijd stil of zo?
   Probeer dan eens te achterhalen, wat er aan de hand is!
   Of bedoel je dat ze gepland hadden, er aan te beginnen en nog niet eens begonnen zijn?

   Like

 2. bigljohn zegt:

  Volgens de link – Geennieuws.com – zijn er nu 1 miljoen Moslims in Nederland. Er moeten er veel meer zijn, volgens mij zo’n 2,5 miljoen. In een ander artikel van E.J. Bron van 20 September 2013 staat; Demografische bom: aantal moslims in Europa explodeert. En een citaat uit de tekst; In Nederland zal in 2025 de helft van de Nederlandse bevolking islamitisch zijn. Uitgaande van uit dat artikel uit 2013 zou dus de populatie Moslims in 12 jaar tijd naar 8 miljoen moslims of meer gaan stijgen. Ik heb zo’n idee dat niemand weet hoeveel Moslims er nu in Nederland aanwezig zijn. Dat het er nu al vrij veel zijn, kan een ieder al constateren. Vooral in de grote steden. Marseille is al een Moslim stad, met als aspirant kandidaten Brussel en Amsterdam. Ook word in het artikel van vandaag niet gerept over Zweden. Dus het rijtje wordt pas compleet alzo; Frankrijk, Engeland, Duitsland, Zweden. En de rest (Nederland en Belgie cq Luxemburg dus ook) volgt op de voet.
  De komst van een E.U. kalifaat van uit Brussel is nakende. Dictators er uit, een kalief er in !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 15.37. uur. En hierbij is het ook nog fnuikend, John, dat deze BOOSLIMS NIET HOEVEN TE WERKEN, van de LUL RUTTE en zijn FAALKABINET. De hele dag lopen de BAARDMANNEN in JURKEN rond, en als ze daar niet mee bezig zijn, dan fokken deze PRIMATEN-MOSLIMS wel! En door de vuile politiek van de laatste 40 jaren, zitten we met deze sprinkhanenplaag in onze maag!

   Like

 3. janfreak zegt:

  Zo zie je maar weer, waartoe neuken al niet kan toe leiden. Maar laten we eerlijk zijn, de R.K. Kerk heeft het op deze manier ook geprobeerd. Met het verbod op condoomgebruik en zachte drang van meneer pastoor.

  Like

  • Driek zegt:

   @janfreak zegt: Maar laten we eerlijk zijn, de R.K. Kerk heeft het op deze manier ook geprobeerd. Met het verbod op condoomgebruik en zachte drang van meneer pastoor.

   Nou, beste jan, ik heb niks met het katholicisme, maar ik vind uw vergelijking werkelijk helemaal nergens op slaan, de islam is toch wel het uiterste.

   Like

 4. Als we nu niets doen,NU!!!,hoeft het niet meer!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Het is één minuut voor twaalf !!!!!!! En de Nederlanders slapen verder.

  Like

  • Trucker zegt:

   Euh “kleine” correctie : het is vijf NA twaalf en van de (hoeveel zijn het precies) 500 miljoen eurabianen slapen er naar mijn mening 499 miljoen rustig verder, want “er is niks aan de hand”.
   Ze doen maar die domme kloten ik ga ze niet helpen noch wegwijs maken in de islamofobie.
   Groot Britagne zal het eerste kalifaat worden dat schrijf ik al jaaaaren.

   Like

  • DonnaDolce zegt:

   Die worden pas wakker als de bom afgaat….en dan is het te laat.

   Like

 6. realist zegt:

  hoeft zo niet te zijn maar iets of iemand aan de macht kiest ervoor en wij aanzien en ondergaan het gewoon.

  Like

 7. Annet Bakker zegt:

  Te laat we wachten op wat komen gaat en dat is niet best

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s