Pro-Israël-demonstratie op de Dam in Amsterdam: 17 juli 2014

Screenshot_5

(Door: Martien Pennings)

17 juli 2014 demonstratie op de Dam onder auspiciën van het CIDI onder het motto “Israël heeft het recht zich te verdedigen”. Ik ben van de openingsspreker de naam vergeten, maar die was wel goed. Een redelijke spreker was Joël Voordewind (CU), ondanks het feit dat hij de islam óók een héél mooie godsdienst vindt. Esther Voet van het CIDI (Esther Voet!, Esther Voet!, Esther Voet!), die slechts gematigd anti-nazislam is, had eveneens een aanvaardbaar verhaal.

Zie voor meer foto´s:
www.vrijechroniqueurs.nl

Oninteressante zelfmanifestant Frits Barend sprak ook en legde uit hoe heel erg multicultureel hij zelf is. De echte valse noot kwam van Frits Bolkestein die meteen begon over de fouten van Netanyahu die beter naar Obama had moeten luisteren en niet verder had mogen gaan met bouwen in de nederzettingen. Iemand uit het publiek begon meteen keihard en woedend te brullen. Dat was ik. Er waren ook wat vervelende Marokkanen natuurlijk en ik wist meer dan ooit heel erg zeker dat het nooit, nooit, nooit goed zal goed komen in de driehoek Nederland, Israël en islam. Never-never-nooit. De mainstream-media, ook de schrijvende en vooral de Volkskrant, het culturele Auschwitz van de Nederlandse journalistiek, hebben de Israël-haat diep verankerd in het bewustzijn van 90% van de autochtone bevolking, de moslimhaat tegen Israël aldus indirect gelegitimeerd en de synergie tussen de twee zal gruwelijke resultaten gaan opleveren in de toekomst. Want de islam en de Palmaffia’s in het Midden-Oosten zullen ook nooit, nooit, nooit hun haat opgeven. We gaan een stralende toekomst tegemoet met zijn allen, in Nederland, in Europa, in de wereld. En ik vraag me af of het autochtone oeroude anti-christelijke antisemitisme dan wel de allochtone islamitische Jodenhaat de sterkste kracht zal blijken in die synergie. Mene Tekel!

Screenshot_6

Door:
Martien Pennings

(Foto’s: SPRX)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël. Bookmark de permalink .

15 reacties op Pro-Israël-demonstratie op de Dam in Amsterdam: 17 juli 2014

  1. Tom Hendrix zegt:

    De Israël haat manifesteert zich steeds meer, in Nederland! En alles onder aanvoering, van “de rode/linkse kerk”, de gutmenschen, en meeheulers uit liberale en christelijke kringen. Het is een gore schande, dat is het! En onze gelijkgeschakelde – rode pers en de msm- werken ijverig mee aan het demoniseren van Israël en het Joodse volk.

    Like

  2. Lis zegt:

    Dank voor dit artikel, meneer Pennings. Er zijn nog mensen met het hart op de goede plaats.

    Like

  3. leefbarbaar zegt:

    Ik miste al die Joodse politici van PvdA en GsL.

    Like

  4. Cathja zegt:

    Ik heb helaas alleen een kort verslag op TV kunnen zien. Er is in de media minder aandacht aan besteed dan aan de anti Israël betoging. Dat was te verwachten. Tijdens deze manifestatie ging het er redelijk rustig aan toe, maar altijd weer moeten er moslims aanwezig zijn die laten weten dat ook zij ”recht hebben om van zich te laten horen’. Dat zij hun kans al hebben gehad, waren ze zeker vergeten.

    De sprekers zouden niet mijn eerste keus zijn geweest. Waarom moest Bolkestein zo nodig weer een steek onder water geven richting Israël? En Voordewind vindt de islam ‘wel een mooie godsdienst’? Dan heeft hij er nog nooit echt kennis mee gemaakt. Maar dat kan nog komen.

    Ik denk niet dat deze manifestatie iets achtergelaten heeft bij het publiek, maar ik vind het wel belangrijk dat Israël zichtbaar is en blijft in onze samenleving. Die Israëlische vlaggen zullen sommigen wel een doorn in het oog zijn geweest, maar ik zie ze graag!
    Ik wens het Israëlische volk veel sterkte toe in deze spannende tijden!

    Shalom!

    Like

  5. Driek zegt:

    Duidelijke taal, meneer Pennings, het wordt nooit wat, ik heb het gezien gisterenavond.

    Like

  6. Vederso zegt:

    Er was zo te zien meer volk op de been dan ik verwachtte. Gelukkig.

    Like

  7. Giny zegt:

    Meneer Pennings, er valt niets toe te voegen aan uw schijven, helemaal mee eens!
    Stond toevallig vlakbij een groepje moslimjongeren die de boel probeerde te verzieken om met
    een Arabische vlag te zwaaien, politie stond er bij, probeerde de vlag weg te halen, dat lukte niet
    helemaal! Hun hadden ook het recht om daar te staan en bla. bla,bla!
    Politie stond er bij en keek er na, ze hadden ook geen waxinelichtje bij zich, anders waren ze wel
    opgepakt!!!

    Like

  8. vanhetgoor zegt:

    De islam is een hele mooie gotspe! Waar halen ze de gore moed vandaan om te doen alsof de islam een soort van religie is? Die hebben niet echt op zitten letten op school!

    Like

  9. alidas1 zegt:

    Gelukkig is het goed verlopen

    Like

  10. de 13de imam zegt:

    Ik was er graag bij geweest maar woon echter in een ver ver buitenland.

    Like

  11. paulzwueste zegt:

    Géén zorgen! Die verderfelijke islam zal in NL heel goed aangepakt worden.
    Het gaat nog véél te goed hier. Let op mijn woorden!

    Like

  12. Pingback: Pro-Israëlbetoging op De Dam | De Vrije Chroniqueurs

  13. Pingback: Pro-Israeldemonstratie op Dam weinig inspirerend door slechte voorbereiding | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

Plaats een reactie