De reizen van de apostel Frans Timmermans

Screenshot_11

Frans Timmermans

(Door: Driek)

Steeds wanneer mijn oog word getroffen door een artikel in één onzer couranten, waarin ik dan lees dat onze noeste strijder van het vrije woord Frans Timmermans opkomt voor de Nederlandse vlag en wederom afreist naar verre oorden om onze Nederlandse waarden te verdedigen en corrupte lieden daar terecht te wijzen die het oneens zijn met onze Nederlandse gewoonten, slaak  ik bijna een kreet van bewondering. Ja, dat is nog eens de ware geest der humaniteit.

Ach, ik schrijf natuurlijk onzin. Frans Timmermans, sinds 5 november 2012 minister van Buitenlandse Zaken, aanschouwde het levenslicht op 6 mei 1961 te Maastricht. Hij werd gedoopt met de mooie naam Franciscus Cornelis Gerardus Maria Timmermans. Omdat Frans opvalt door zijn uitgestrekte reizen in den vreemde, een groot ijveraar is voor ons landsbelang, moest ik onwillekeurig denken aan de reizen van de apostel Paulus,  die ook voortdurend onderweg was om zijn blijde boodschap te verkondigen. Nu gaat een vergelijking met de brave apostel Paulus natuurlijk niet op, want onze minister Frans reist naar verafgelegen gebieden om de boel te sussen – de eerbiedwaardige Paulus had een échte boodschap. Hij kwam de mensen iets brengen, iets waar ze wat aan hadden, een appeltje voor de dorst als het ware. Maar Frans niet, Frans komt alleen maar slijmen bij dat moslimtuig of bij ander schorem. Net als het koningshuis, ook van die tirannieke lieden, op theevisite bij de Arabieren, die zich koning noemen, walgelijk. Beide partijen deugen niet. Voor geen cent. Ik wil het hier nog eens gezegd hebben. Of u het er nu mee eens bent of niet.

Maar terwijl ons land verkeert in stervensuur, langzaam verzinkt in de inktzwarte duisternis der middeleeuwen, de Nederlandse burger van de ene financiële ramp naar de andere wordt gesleurd door ondeskundige regeringsleiders, grote delen van de wereld worden geteisterd door de barbaarse daden van de oprukkende islam, dreigde er tot overmaat van ramp ook nog eens een boycot van het Nederlandse bedrijfsleven door de Arabieren vanwege een stickeractie van Geert Wilders, die de euvele moed had, jawel, om een sticker te produceren, waarop stond dat de islam vergif is. Wij, burgers van Nederland,  hebben ons daardoor de woede van Saoedi-Arabië op de hals gehaald. Ik zou zeggen: jammer dan. Maar Frans niet, Frans is net een butler, altijd gedienstig, altijd aardig, zelfs tegen het grootste schorremorrie. Die man heeft geen enkel eergevoel, onze Fransje heeft geen innerlijke trots, die man kan zijn tegenstander alleen tegemoet treden met slijmen.

We zouden voor de wereld wel een heel treurig figuur slaan wanneer we hier niets aan zouden doen. Zoiets kan natuurlijk niet. Moslims beledigen, wel ja, toe maar. Opkomen voor Israël, nee, daar hoor je die slijmbal niet over, die Joden kunnen verrekken, net als in de jaren dertig en veertig, ‘JUDE VERRECKE’ stond er op de borden die de volgelingen van Adolf toen omhoog hielden.

Screenshot_16

Geert Wilders

Doch als een felle bliksemschicht in een hooiberg reageerde  onze Frans.  En misschien, met een schittering van zegepraal in zijn ogen, vatte onze padvinder Fransje het plan op om, net als onze voormalige vorstin Beatrix en later ons fijne koningshuis, naar het land der Bedoeïenen af te reizen en een gesprek aan te gaan met het Bedoeïenenvolk. Proleten eersteklas zonder enige moraal. Maar, beste lezer, de nood voor het bedrijfsleven was hoog.

Hier en daar werden in steden en dorpen al bedelnappen uitgereikt aan de burgers. Zij konden dan, indien de  schrijnende armoe niet meer was te helen, koers zetten naar betere oorden. Door de plaatselijke autoriteiten werd de burgers dan ook geadviseerd koers te zetten richting Wassenaar, waar zich ongetwijfeld lieden zouden bevinden die de ergste nood van deze behoeftige burgers zouden willen lenigen. Kijk, en dat vind ik nou mooi, die Hollanders laten elkander, als het er werkelijk op aankomt, net zoals in de Tweede Wereldoorlog geschiedde , die Hollanders laten elkander nooit in de steek.

Ja, die Hollanders. Als er een ‘Stille Tocht’ wordt gehouden, staan ze met hun neus in hun zakdoek, dan hebben ze verdriet over de dood van een kind, hun buurman of hun buurvrouw, of een doodgereden hond of kat. Die Hollanders hebben altijd wel ergens verdriet over, dan komen ze allemaal bij elkaar, om te rouwen. Met honderden tegelijk komen ze aanzetten. Edoch, als er een oproep is voor een manifestatie, een protest tegen het alsmaar oprukkende mohammedaanse geteisem, hun grootste vijand, dan komt er een handjevol mensen, één man en een paardenkop. Meer niet.

Goed, bij hoge uitzondering waren het de laatste keer in Den Haag een paar honderd man, natuurlijk nog te weinig, gezien de haat zaaiende manifestaties van onze vijanden, die met hakenkruisen liepen en met borden, waarop stond: ‘DOOD AAN DE JODEN’. En ik typ dit in grote letters, meneer Bron, dus gaarne zo houden. Ik wil de verschrikkingen die vandaag de dag in ons leven plaatsvinden duidelijk leesbaar onder de mensen brengen.

Screenshot_12

Gretta Duisenberg

Maar waarom hoor ik dan geen protest van onze Fransje Timmermans? Bij de ambassades van de betreffende landen? Of een of ander protest laten horen op internet of in de couranten. Niks daarvan, onze apostel Fransje de schijnheilige doet helemaal niks. Die nobele mensenvriend, vriend aller volken, geeft niet thuis.

Helaas, op een enkeling na, zijn er geen dappere lieden in Nederland die uitblinken in heldhaftigheid, die hun nek uitsteken met het risico hun hoofd te verliezen. Ja, vroeger, lang geleden, toen kende de oudere generatie bijzondere mensen, grote persoonlijkheden, die bijzondere bijdragen schonken ter welzijn van het volk. Denk maar eens aan wijlen Dr. Willem Drees, die op zijn 21e jaar een huis voor bejaarden stichtte. Of een Domela Nieuwenhuis (1846-1919), wiens vlam zijner overtuiging de harten van duizenden die leefden in ontluisterende omstandigheden verwarmde en opbeurde.

Onze helden? Geert Wilders, die vind ik een held. Een Echte. Een Man van Stavast. Hulde. Voor onze Geert. Laat u dat gezegd zijn! Vergeet hem niet. Iemand, die een grote beweging met vastberaden hand leidt of bestrijdt, groeit op een gegeven ogenblik boven zichzelf uit. En dat zien we ook bij Geert Wilders.

We hebben nog een paar helden. Gretta Duisenberg. Ze lijkt op een armzalige leidster van de Bund Deutscher Mädel (BDM). Onze eigen Gretta. Ze draagt nog net niet heur haar in vlechtjes, zoals die ‘Mädchen’. Gretta is het prototype van een echte antisemiet. Net als die verschrikkelijke SP‘er Harry van Bommel, die verdraagzaamheid van godsdienst onmogelijk kan beschouwen als één der vele deugden van ons volk. Hij zegt, ja, het is werkelijk waar lezer, dat heeft hij écht gezegd: “Wij lopen als Kamerleden het risico dat we niet meer welkom zijn in islamitische landen als gevolg van uitspraken van PVV‘ers over de islam.” Van Bommel zei een tijd geleden in de Volkskrant dat de PVV over haar eigen woorden gaat, maar vindt wel dat heer De Roon van de PVV zich moet bezinnen nu duidelijk wordt wat het effect daarvan is op de Arabische wereld.

Dat soort lieden als Harry van Bommel herbergen wij. En daarmee moeten wij de islam verdrijven? Kom nou toch. Die duivelsknechten gaan nooit meer weg. Nooit!

Screenshot_17

Harry van Bommel

Door:
Driek
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

38 reacties op De reizen van de apostel Frans Timmermans

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik schreef het al eerder;het lijkt wel of we omgeven zijn door landverraders,van hoog tot laag!Ze zijn gewoon in de meerderheid en,vecht daar maar eens tegen!Vroeger waren we een saamhorig volk;nu:los zand!En dat is de schuld van alle import die hier binnen is gehaald.Daardoor is het volk verdeeld tot op het bot!Tel daar hebzucht,afgunst en egoisme bij en er is niets meer dat dit volk echt bindt!Jammer,jammer,jammer!

  Like

 2. we moeten de Ukrainers gaan helpen om van de Russen af te komen, dat tuig uit het Kremlin.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Obama-fan, begrijp ik?!

   Like

  • bobzelf zegt:

   lelijke droplul , denk je dat we hier net uit een ei zijn gekropen ??

   de bewijzen liggen op tafel, en deze mafkees, slaapt nog effe verder ,

   gaat heen en aanbidt uw Verhoffstadt , van baalen en Timmermans ,

   STEM OP UW FAVORITE PECHTHOLD

   en ga nog even uw krokedillentranen tonen op de televisie

   HONDERDEN DODEN , DANKZIJ DIE PLEURIS USA

   EN JIJ GEEFT GEWOON PUTIN DE SCHULD ,

   ALS IK WIST WAAR JE WOONDE , KWAM IK VANDAAG NOG

   DE KOP VAN JE ROMP AFTREKKEN !!

   KLOOTZAK , ZOMAAR UIT MIJN HART !!

   ROT EFFE HEEL GAUW OP

   GR. BOB

   Like

  • Joost Visser zegt:

   Zou nog eerst maar eens wat bij gaan lezen in je vakantie.

   Like

   • bobzelf zegt:

    Ja, zeker zou ik gelijk doen ,

    DIE TERING RUSSEN die pas 19 jaar oekraine geld, geven , voedsel , wapens , ze dag en nacht steunden
    die pleuris russen die slecht 34 miljard uitgegeven hebben en nog nooit een roebel, dan wel UHV (grivnja , ukranin money ) terug zagen !
    Die tering leiers van Russen die al 48 maanden gas leverden zonder een euro te zien , van de 4.5 miljard die nog open staat ,
    dIE HELE ENHE RUSSEN DIE 75 % VAN DE EXPORT VAN uKRAINE AFNEMEN, mede omdat het spul de eu niet in mag/ danwel komt !!!

    nog een uurtje je oren waseen droplul ??

    BENT U GESCHIFT OF ZO , MAFKEES ?????

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Niet door dat het een antwoord op Anne Zijlstra was, beste Bob?

    Like

  • Theodoor zegt:

   Arno, zeker een vrind van papzak van Baalen en schreeuwlelijk Verhofstadt, die oorlog hebben gepromoot in de Ukraine.
   Ik kan mij haast niet voorstellen dat u het met het resultaat eens bent, maar er lopen meer oetlullen rond op de wereld.

   Like

  • Sjaak zegt:

   BOERE-LUL !

   Like

 3. Harry zegt:

  Wederom petje af , Driek .
  Geen speld tussen te krijgen !

  Like

 4. cat zegt:

  Mooi artikel.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Wel een erg pessimistisch,deprimerend verhaal. MAAR waar.
  Als je dan naar zo,n filmpje kijkt van een äl-lahaha /akbar demonstratie in Amsterdam en dan terug-denkt 20 -25 jaar geleden en de gemiddelde, goedige NL-er TOEN zei:”Ja maar het zijn er maar een paar”. VIND ik het er toch wel veel worden.

  Like

 6. cat zegt:

  Heel EU is besmet met de “gangster Islam”. Dezelfde rotkoppen. Agressief meute, klaar om te doden. We hebben ze hier dus ook.

  Like

 7. DonnaDolce zegt:

  Jammer dat er eerst een ramp aan vooraf moet gaan wilt Fransje voor zijn burgers opkomen. Hij zou ballen tonen als dat de normale gang van zaken zou zijn dat HIJ, TEN ALLE TIJDEN, voor zijn burgers opkomt, maar helaas **zucht**

  Like

  • Lucie zegt:

   Fransje komt op voor zijn burgers?
   Fransje is mede schuldig aan de dood van deze burgers.
   Heeft u hem niet zien staan schreeuwen in Kiev,samen met die bolle van Baalen en voddebaal Verhofstadt?
   Die gluiperd zal nu wel een slecht geweten hebben,als hij dat al bezit.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Lucie: 13.21. uur. Precies Lucie, en daarbij te weten dat door HUN OPSTOKEN een democratisch gekozen president verjaagd is door een bende NAZI’S. Maar soort zoekt soort, de hele EUSSR is een VIERTE REICH wat Hitler voor ogen had. Ik kan de kwaadheid van @ bobzelf daarom goed begrijpen.

    Like

 8. Lucie zegt:

  Ik ben het helemaal eens met uw verhaal,zo is het precies.
  Allemaal slijmballen,kon de laatste dagen vanwege de vliegramp,geen tv kijken,werd er misselijk van.
  Wat een schijnheiligheid daar op de tv,zie je al die boven ons gestelden met een uitgestreken smoelwerk staan,”oh wat zijn we begaan met de slachtoffers”.
  Maar daarna weer snel naar het vakantieadres.
  En dan al die vuile leugens de hele tijd,ze rollen over elkaar heen om de eerste te zijn met weer een nieuwe.
  Timmermans,deze antisemiet van de eerste orde,moet zich doodschamen,hij is mede schuldig aan al die doden met zijn opgevoerde show in Kiev,samen met van Baalen en Verhofstadt.
  Wat een walgelijke regering hebben wij,er zit bijna geen eerlijk en oprecht mens meer tussen.
  Dan is Wilders voor mij ook de grote winnaar.

  Like

 9. bobzelf zegt:

  bRAVO , BRAVO , BRAVO !!!!!!

  gr. bob

  Like

 10. Monalisa zegt:

  Is hij al bij de Arabieren geweest , die zich koning noemen, om die sticker van wilders of is dit ook weer een afleiding. Arabieren boycotten nederland?? rus land moet weer extra geboycot worden, maar denken ze hier ook even aan als dit gaat gebeuren.Ik vraag me af hoeveel mensen die boycot nog wensen als hun inkomen daardoor gehalveerd wordt?

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Van Bommel lijkt nu opeens ook wat te gaan inbinden, Driek: Die Palestijnen schijnen het nu kennelijk wat te bont gemaakt te hebben: De Goedmenselijke opinie wankelt!
  Hopelijk zet het ook dóór,,,,,,,

  Like

 12. Giny zegt:

  Die Duivelsknechten vermenigvuldigen zich alleen maar!!!
  Mooi stuk met een vleugje humor!!
  Heel goed Dries!!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   DrieK alstublieft.
   Beledig die man liever niet!

   Like

   • Harry zegt:

    Ik ben helaas al oud , maar kom er steeds meer achter dat vrouwen talent hebben om mensen te beledigen en ruzie te maken . Ik weet niet of het erger wordt of dat het me steeds meer opvalt .
    DRIEK is geweldig en DRIES is een mongool .
    Hoe kan iemand nou zoiets doms zeggen ? Stom stom stom !
    Als een vent iemand beledigt is dat om iets duidelijk te maken dat ie anders niet zou snappen .
    Als een vrouw iemand beledigt is dat omdat ze niet beter weet . Soms .
    Vandaar ook dat vrouwen onderling zoveel haat , nijd en ruzie veroorzaken .
    Wat die ene chromosoom minder al niet teweeg brengt !
    Jammer hoor !
    Verder zijn ze wel te pruimen .

    Like

 13. Jean zegt:

  Hoelang gaat Nederland die lul nog tolereren? Nog te achterlijk om op het containerpark te functioneren.

  Like

 14. Pingback: “Apostel Frans” wordt hij messcherp genoemd… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 15. louis-portugal zegt:

  Driek ik heb al een paar goeie stukjes van jou gelezen en dit hoort erbij.

  Like

 16. helletocht zegt:

  De heilige Franciscus gloriëert ook weer nu, en wel bij een ongelooflijk triest en verschrikkelijk podium. Laten we niet vergeten dat alle over deze heilige linksman lof uitstrooiende burgers, waarschijnlijk vergeten zijn dat Europa, met een actieve rol van deze heilige de crisis in de Oekraïne op scherp gezet hebben. Zonder Europa’s smerige rol was er geen crisis zoals nu zijn geweest. De seperatisten zijn pas gekomen nadat Europa zijn actieve interventie deed, en oost en west daar tegen over elkaar kwamen te staan. Toen pas kregen kregen deze walgelijke figuren de kans te doen wat ze nu doen. We hadden onze handen van dit vuige land af moeten houden, dan was het binnen de invloedssfeer van Vlad gebleven. So what!

  PS Kunnen we de hotemetoten die hier als halve onbeschaafde barbaren reageren niet naar de Oost-Oekraïne sturen? Daar passen ze beter.

  Like

 17. Doornroosje zegt:

  Een stuk uit mijn hart gegrepen Driek.

  Like

 18. Avidia zegt:

  Doornroosje, ook voor mij, wat een stakkers zijn die mensen allemaal, huichelaars zijn het, smerige vieze huichelaars, maar ze hebben wel macht, het is jammer dat het volk, wij dus, onze macht onderkent, zij zijn uit op eigen roem en glorie, wij zijn uit op gerechtigheid. Ik lijd onder het verlies van al die mooie mensen die in het vliegtuig zaten, wat ze ook deden in het leven, en al die kinderen die nog van alles van plan waren te doen. Waar ik erg trots op ben (sommigen niet) dat al die mensen langs de weg en waar dan ook stonden om een laatste eer te bewijzen aan de omgekomenen, dat is ons land, ik heb meerdere buitenlandse kranten gelezen,het stond vol met foto’s van de lange stoeten auto’s die de laatste dagen door de snelweg gingen, ik las: Dit kan alleen in Holland en daar was ik trots op. Hoe wij hier mee omgaan is uniek in de wereld, dat werd ook gezegd. Het was tranenvloeiend. Ik trek me niets aan van al die hypocrieten die het allemaal beter weten, wij Nederlanders leven vanuit ons hart en dat geeft mij een gevoel van xaamhorigheid en dankbaarheid. Iedere nederlander die een groot verlies heeft geleden weet dat heel Nederland hen steunt en achter hen staat!!

  Like

 19. Pingback: Apostel Frans… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s