Op antisemitisme onder moslims rust een taboe

Screenshot_17

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de antisemitische gebeurtenissen tijdens demonstraties tegen het Israëlische militaire offensief in de Gazastrook heeft de politieke wetenschapper Klaus Schroeder bekritiseert dat de verantwoordelijken niet voldoende benoemd worden. Het zijn vooral oorspronkelijk uit Turkije en Arabische landen afkomstige mensen die in Duitsland tegen Israël demonstreren en daarbij ondertussen hun antisemitisme de vrije loop laten, zei Schroeder in de “Frankfurter Rundschau”.

“Het is weliswaar bekend dat Jodenhaat onder Turkse en Arabische immigranten wijdverbreid is, maar er werd tot nu toe nog nooit onderzoek gedaan naar de exacte omvang en zijn interne structuur. Blijkbaar bestaat in de politiek en de wetenschap het taboe om zich intensiever met dit onderwerp bezig te houden. Men vreest hiermee vooroordelen tegen immigranten uit andere landen aan te wakkeren.”

Kritiek op antisemitismeonderzoeker Benz

Schroeder weersprak bovendien de antisemitismeonderzoeker Wolfgang Benz, die gezegd had dat er in Duitsland geen sprake is van een nieuwe kwaliteit bij het antisemitisme. “Benz beweert al enige jaren dat de zogenaamde ´islamofobie´ eenzelfde dimensie als het antisemitisme heeft”, bekritiseerde de leider van het onderzoeksteam SED-staat aan de Vrije Universiteit Berlijn.

Dit is na de jongste protesten tegen Israël en de Joden bijna “absurd”. Er zijn in Duitsland geen demonstraties waarop “moslims gegeneraliseerd op gelijksoortige wijze uitgescholden en aangevallen worden”, benadrukte Schroeder.

Bron:
http://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Appeasement, Desinformatie, Duitsland, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Rotzakken. Bookmark de permalink .

28 reacties op Op antisemitisme onder moslims rust een taboe

 1. Mogen we nu ook tijdens protestacties “Dood aan de moslims” roepen, aangezien “Dood aan de Joden” roepen wel mag?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Goeie vraag! Als we nu eens als proefballonnetje begonnen met: Moslims er uit? ( ‘Raus!’ voor mijn part.)

   Like

   • janfreak zegt:

    Juist, in alle Europese landen ze er uit schoppen, de enige manier om aan de sharia te ontkomen.

    Like

   • Flip (Den Haag) zegt:

    Alleen het woordje ‘minder’ zorgde in binnen- en buitenland al voor een enorme aardschok onder kokhalzende Gutmenschen. Toch is het een kwestie van tijd voordat de eerste anti-islam demonstraties een feit zijn, al vrees ik dat er eerst een aantal bloedige aanslagen en moordlustige slachtpartijen door moslims voor nodig zijn, alvorens we veilig en beschermd over straat kunnen gaan met onze spandoeken zonder meteen te worden afgevoerd.

    Like

   • Driek zegt:

    En nu is er weer een demonstratie in Den Haag lees ik zojuist op de site van de Telegraaf, het is werkelijk om moedeloos van te worden. En als ik dan die lieden zie, en ze hoor praten, in dat taaltje van ze, en die mannen in witte jurken, met die baardjes, dan word ik gewoon levensmoe, dan heb ik er gewoon geen zin meer in, daar is toch geen lol meer aan? Waarom heeft dat regerende schorem in Den Haag ons dit aangedaan, waar hebben we die ellende toch aan verdiend? Ik ben kantje boord door de 2e Wereldoorlog gekomen, en nu krijg ik dit soort taferelen, mensen die met borden lopen, waarop hakenkruisen staan afgebeeld, dat kan toch niet? meneer de burgemeester van Den Haag? Dat is toch een grote schande? Hoe kun je de mensen dit aandoen, Joodse burgers die niet meer de straat op durven, ze moeten zich kapot schamen.

    En werkelijk overal waar ik kom word ik geconfronteerd met die verschrikkelijke islam. Die lui zijn alleen maar met dat kut geloof bezig. Lezen die mensen nooit eens een boek? Doen ze nooit eens iets creatiefs? Iets origineels? bijvoorbeeld schaken of dammen, of scrabbelen, ik noem maar wat. Doen ze eigenlijk wel iets? Ja hoor, je hebt er ook goeie onder. Nou, dat zal best, maar ik mag ze niet. Ik vind het gewoon de meest onsympathieke mensen die ik ooit in mijn leven heb ontmoet, en dat heb ik met andere bevolkingsgroepen, bijvoorbeeld Surinaamse mensen, nooit zo erg gehad.

    Ja, zei die idioot van een Lubbers, alweer enige tijd geleden, “dat zijn de handen aan het bed, die mensen zijn er voor onze vergrijzing, want onze bevolking loopt terug”. Ik zou die man kunnen afschieten, hoe kom je erop. Ik vind het gewoon een belediging, ik vind het een aanslag op mijn intelligentie, wat denk zo’n man wel, dat we hier allemaal van de achterlijke zijn? Handen aan het bed, ik ga liever meteen dood, dan hoef ik me niet langer te ergeren aan die klootzakken. Ik mag het niet denken natuurlijk, maar ik kan me ineens die Behring Breivik voorstellen, want,
    IK HEB ER NU ZO VERSCHRIKKELIJK GENOEG VAN!!

    Like

  • Dot zegt:

   Dat vroeg ik mij net aan en nog gezellig met een politie agente erbij lopen ! Mag ook de zwarte vlag van de jihad of van de Isis ( ? ) in Nederland ?

   Like

  • breget zegt:

   Dat denk ik elke dag wel duizend keer met volle overtuiging en met hart en ziel.mvg

   Like

  • Harry zegt:

   Waarschijnlijk word je dan opgepakt en heb je een advocaat van het kaliber Moskowitz ( hoop dat ik het goed schrijf) nodig om je ooit nog vrij te krijgen .
   We hebben hier nog de zogenaamde eerlijke rechtspraak , maar het koor aan rechters is inmiddels zo links en verknipt dat het niet ver verwijderd is van de sharia rechtspraak .
   Wat is het verschil nog tussen een socialist en een moslim ?
   Ik heb er geen cent fiducie meer in !

   Like

  • win zegt:

   bij minder, minder, krijg je 5000 aanklachten aan je togus ya akov

   Like

 2. Marc Bouwman zegt:

  We wachten gewoon totdat deze critici van islamcritici zelf met de harde werkelijkheid geconfronteerd worden. Uiteraard is het dan te laat. Daarbij zal komen dat islamcritici autochtone critici van de islamcritici ter verantwoording zullen roepen: zij in staat van beschuldiging worden gesteld wegens landverraad en verraad aan de eigen cultuur.

  Like

 3. dgneree zegt:

  Nee. deze moslims zijn zielig en onderdrukt.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Blij toe dat je niet meer zo ontaard bent als voorheen DGN. Het is inderdaad ten hemel schreiend dat onze mohammedanen hun verheven denkbeelden niet ongehinderd mogen propageren in de regeringsstad van hun land. Hopelijk gaat dat zondag in Rotterdam een beetje anders.

   Like

   • windwens zegt:

    Reken maar dat het anders gaat in Rotterdam NIDA maakt zichzelf op voor de tweede kamer verkiezingen. Dan kan je, jezelf niet te buiten gaan. Eerst moeten ze in het centrum van de macht komen en dan kunnen ze werkelijk hun ware aard laten zien. Tja regeren is vooruit zien. 😦

    Like

  • Frans Brassens zegt:

   Daarbij en helaas, Windwens, ziet de enige partij die je in Rotterdam nog met enig goed fatsoen kunt stemmen, ook het levensgrote gevaar niet. Eerdmans bijvoorbeeld heeft zich in een interview bij zijn aantreden bijzonder onnozel (en onwetend?) uitgelaten over de mohammedanen. Hij ruimt er een ferme plaats voor in al wil hij uitwassen wel bestrijden.
   Eerdmans beseft het onderliggend gevaar niet van zijn tolerante houding.
   Dat gevaar ligt met name in de horigheid van de simpele islamiet aan zijn imam. Die hij zal volgen in wát deze hem ook opdraagt. Uit angst voor represailles met name.
   Elke islamiet is een slaaf die zich niet vrij kan maken van wat zich als ‘godsdienst’ presenteert, maar in de praktijk een gewetenloze politieke ideologie blijkt te zijn.
   Die zich niet vrij kan maken zonder ernstige gevolgen voor vermeend zieleheil of voor lijf en leden.
   Wilders begrijpt dat wel, en uitstekend. Maar Leefbaar Rotterdam wil niet vereenzelvigd worden met de PVV…….

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  De ISLAM is net als het SOCIALISME vergif voor de mensheid!

  Like

 5. Mowdes zegt:

  Je moet roepen MINDER MOSLIMS, MINDER MOSLIMS in NEDERLAND.
  DAT MAG of NIET??

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Mowdes: 19.09. uur. Neen, want dan komen de HUICHELAARS, met name de goedmensen U vertellen, dat U de NAZI en BRUINHEMD bent! Maar het is wat de oude Churchill heeft gezegd: DE FASCISTEN VAN DE TOEKOMST ZULLEN ZICH ANTI-FASCISTEN NOEMEN! De meeste van dat soort zitten in “de rode linkse kerk”.

   Like

 6. maria zegt:

  Waar zijn nu de mensen die zo heftig reageerden op het “minder, minder” van Geert? Voor het dragen van de Papoea-vlag wordt je weggevoerd maar deze moordvlaggen mogen wel…

  Like

  • Harry zegt:

   Zelfs een Nederlands vlaggetje op je revers is al foute boel .
   De politie is al net als in ’40-’45 gewoon een werktuig van degene die op een gegeven moment de touwtjes in handen heeft .
   Net als politici . En hoeren . Allebei ( of eigenlijk alledrie ) doen ze wat er van hen verlangd wordt .
   Zolang ze maar door kunnen gaan met waar ze mee bezig waren .

   Like

 7. realist zegt:

  stel u voor dat wilders,de winter,le pen,farage,….dezelfde leuzen zouden scanderen,het kot zou te klein zijn. maar ls het van hun geimporteerd kiesvee(hun enige bestaansreden want zonder deze stemmen winnen ze geen enkele verkiezing meer,zelfs de kiesdrempel halen zou al een enorme opgave zijn) blijven de gutmenschen en bijhorende dubbele moraal oorverdovend stil,de laffe hypocrieten.
  eigenlijk is het bijna slapstick humor,de linksen maken de bevolking bang van de rechterzijde en zeggen dat het nazi’s zijn die indien ze aan de macht komen de jaren 30 zullen herleven en nu ziet men de linksen hun kiesvee met swastika’s zwaaien,hitler ophemelen en hysterisch schreeuwen om genocide op een ganse geloofsgroep. door de mand vallen noemt men zoiets zeker

  Like

 8. fred weber zegt:

  Gutmensch moslims zijn slechts onwetend en dat wordt derhalve getolereerd.Als de échte waarheid komt is het ook voor de Gutmensch te laat.

  Like

 9. Vederso zegt:

  @ Jan. U bracht Howard Stern onder mijn aandacht. Ik kende de hele man niet, maar nu noemt
  PJ Media hem weer nav. de uitbarsting van een dame die ik ook niet ken.

  http://pjmedia.com/tatler/2014/07/25/first-howard-stern-now-joan-rivers-fires-up-passionate-support-for-israel/

  Like

  • windwens zegt:

   Joan Rivers is een icoon van over de 80 jaar, die in heel America giga beroemd is. Ze staat ook bekend om haar scherpe tong, die recht uit het hart komt. Ondanks haar hoge leeftijd wil ze ook niet stoppen met haar werk.

   Like

 10. jitskesez zegt:

  Dit is op My Blog herblogden reageerde:
  Reblogging alleen al om ya’akov siepman’s commentaar.

  Like

 11. tjonge zegt:

  die pallie-lovers/antisemieten kunnen mij niet vaak genoeg en vooral schandalig demonstreren met alle haatkreten erbij !!

  DAT zal uiteindelijk de ogen doen openen bij het linkse/goedmensen/politiek wegkijkgespuis !!

  kom op moslims, laat maar lekker jullie ware aard zien !!

  Like

  • Flip (Den Haag) zegt:

   Waarom denk je anders dat steeds meer mensen op Wilders en zijn partij stemmen? Dat is voor 95% te danken aan de moslims zelf. Wilders benoemt alleen de problemen, maar daarmee alleen win je nog geen kiezers. M.a.w. ga lekker zo door stelletje haatbaarden en steeds meer gutmenschen zullen hopelijk door wijsheid tot het besef komen dat ze anders moeten gaan stemmen.

   Like

 12. Jan zegt:

  Joden maken en verspreiden ziektes, volgens holen’mens’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s