Brief: “Nederland is mijn thuis niet meer”

Screenshot_7

(Door: A. Nanninga)

Het CIDI vinden we dus vaak zeikstengels. Want miepen om harde grappen, kom op zeg. Publiekelijk Joden doodwensen is echter andere koek, en moeten wij beslist niet willen. Met ons allen. Wat er de afgelopen dagen eindelijk openlijk werd uitgesproken, in plaats van gemelijk gebrald in salafistische achterafzaaltjes: islamisten willen de Joden DOOD. Deze brief van een joodse mevrouw biedt een ontluisterende reality check: “Nederland laat mij over aan de barbaren.” Daar heeft mevrouw een punt, zoals Chris Aalberts laat zien staan Nederlandse politici niet te popelen om afstand te nemen van haatslogans, Arno Bonte van GroenLinks liep mee bij een betoging en reageerde (nog?) niet. Het kattebelletje van de imam, afgedrukt naast de brief, is de klassieke “Jodenhaat (vrouwenhaat, terreur, homohaat, besnijden, vul maar in..) heeft niks met islam te maken”-drogreden, De gematigde moslims kunnen zich nu distantiëren van antisemitisme door het gewoon onvoorwaardelijk af te wijzen, niet door het te ontkennen.

Lees verder>>>
(h/t Tom Hendrix)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken. Bookmark de permalink .

14 reacties op Brief: “Nederland is mijn thuis niet meer”

 1. leefbarbaar zegt:

  Besten,
  ik heb die ingezonden brief van die mevrouw ook gelezen en begrijp haar punt en wanhoop. Maar het zijn toch echt je eigen geloofsgenoten, de Joodse politici van de PvdA, die 020 hebben weggeven aan de islam. Als je wilt klagen moet je daar zijn en als het probleem wilt oplossen moet je daar niet zijn. Hoeveel brieven heeft die mevrouw de laatste veertig jaar geschreven aan van Thijn? Cohen, Halsema, van der Laan? Het verraad van de PvdA treft iedereen even hard en iedereen kan zien waar ze mee bezig zijn: het kopen van stemvee met belastinggeld. Eis maatregelen, daar is iedereen bij gebaat en remigratie zou een goed begin kunnen zijn. En doe het snel, want al die jaren de andere kant op kijken is funest voor ons landje.

  Like

 2. john zegt:

  Zwarte Piet is verboden. Net zoals negerzoenen of jodenkoeken. Joden doodwensen mag best, als het door de juiste groep gebeurt. Je kan erop wachten tot ze het in de praktijk gaan brengen.
  Ook geen enkele christen of atheïst zal straks nog veilig zijn in Nederland.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Ja john, en nog veel meer ellende; Christelijk feestdagen probeert men af te schaffen, en men zal van zulke dagen gewone werkdagen maken. Islamitische feestdagen worden nationale feestdagen…..En op de (Christelijke) scholen is de jeugd verplicht kennis te nemen van de Koran, en daar hoort ook een verplicht kennismakingsbezoek aan de plaatselijke moskee bij. En in kantines dwingt men de Nederlander Halal vlees te eten, omdat er geen ander vlees verkocht wordt. Ans so on, and so on…..

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  De schrijfster van de brief heet Rosa van der Wieken en is woonachtig in Amsterdam.
  Frappant! Ik verwed er wat onder dat het de buurvrouw van Gretta Duisenberg is, die toen al als eerste met haar in de clinch lag over die Palestijnse vlag aan d’r balkon!
  A propos: Heeft iemand ook die brief daarnaast gelezen van die Imam uit Nunspeet?
  Ik zou willen zeggen: Als het werkelijk zo zou zijn als U beweert, Imam, vertel dat dan niet door een ingezonden brief aan óns, maar distantieer U met de allerscherpste bewoordingen van wat uw ‘broeders in het geloof’ tijdens die demonstraties allemaal uitvreten en uitblèren en roep in dezelfde scherpe bewoordingen uw volgelingen in de moskee op, om op eenzelfde overduidelijke manier zich ervan te distantiëren!
  Doet U dit niet, of althans niet op de vereiste óverduidelijke manier, dan zien wij, de ongelovigen, ons helaas genoodzaakt, uw fraaie ingezonden stukkie te beschouwen als het zoveelste staaltje van taqiyya, oftewel: Van nul en gener waarde!

  Like

 4. Republikein zegt:

  Klopt, we zijn bedrogen en verkocht!
  Open grenzen en muliculi leuteren, that’s life man! Leve de Republiek.
  http://www.uitkijk.net/algemeen.php?subaction=showfull&id=1405507982&ucat=1

  Like

 5. Monalisa zegt:

  Tom Hendrix. Daarom ben ik al weg maar je kan niet weg uit europa, naar welk land moet je.!!!!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Monalisa: 22.20. uur, op 28/7. Met dat probleem zit ik, maar ook vele anderen onder ons ook beste Monalisa. Maar eerlijk is eerlijk, ik zou het nu niet weten.

   Like

  • Anneke zegt:

   Heb je de middelen, hol heel snel naar Israel !!! Vraag politiek-/maatschappelijk asiel aan. “Daar is het VEEL veiliger dan je beseft, veiliger dan hier ‘op’ het ruige landgoed van de Evil-Union”.

   Like

 6. Peter Klaasing zegt:

  Monalisa, probeer Alaska? Een beetje koud, maar daar tref je geen arabieren. Maar wij moeten niet zeuren, want wij zijn gelukkig met de regering die wij nou hebben. Dat betekend, dat wij zelf niet hoeven na te denken. En als de pleures uitbreekt, zien wij wel verder, nietan? Bijvoorbeeld als onze dochtertjes hun vagina moeten laten afsnijden en zij in een boerka moeten lopen. Nou ja dan zijn wij gelukkig toch? Want de regering wil dat zo, want wij hebben daarvoor gestemt, nietan?

  Like

 7. Avidia zegt:

  Ik heb nergens voor die onzin gestemd, ik heb gestemd op de PVV, en als iedereen dat nou ging doen was deze waanzin gauw over. Als PVVer wil ik dat alles per nu stopt, weg met al die mensen die hun wil aan ons willen opdringen, terug naar hun eigen land, laten ze daar maar hun gruwelijke daden uitvoeren, niet hier!!!!! Wij zijn een vreedzaam volk, wij willen geen gruweldaden in ons land, geen propaganda voor een zo’n gewelddadig volk, dat is tegen alles in waar wij voor staan. Weg er mee!!!!!

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Nederland was en is altijd het tehuis van zo wel Joden als Hollanders. maar niet van Moslims ze aanbeden een andere God als wij.
  Exodus 20 vers 1-26.

  Like

 9. Anneke zegt:

  – Nederland is mijn thuis niet meer -…..Deze leus ‘schreeuwde’ wijlen mijn vader al in de late jaren-60 en de decennia die daarop volgden. “Gevlucht uit de ‘Randstad’, gevlucht na de Tweede Wereldoorlog uit zijn geboortestad Rotterdam. En opgetogen, vol goede moed vertrokken wij naar de provincie Zld. Met ons velen meer; overigens. Hij zag de ‘tsunami’ van zogenaamde vluchtelingen al heel vroeg op ‘zijn pad’, als een letterlijke sta-in-de-weg. Eigenlijk al als een GEVAAR voor (’t welvarend) Nederland. Welvarend Nederland, daar is voor nog maar heel weinig mensen iets van over gebleven. Het merendeel van de bevolking kan met de ‘seconde’ moeilijker ’t koppie boven water houden. Velen spartelen wanhopig in het rond, snakkend naar zuurstof. Op de arbeidsmarkt is géén plaats meer voor velen, hetzelfde geldt voor onze hoogbejaarden, gehandicapten, chronisch zieken;ect.ect.ect. Voor het schorem is natuurlijk wel volop plaats, in de samenleving van Sodom&Gomora. ZIJ zijn het kwaad op het pad van degenen die het goed bedoelen !!! ! !!! Máár ‘we’ blijven moed en dus HOOP houden………………..èn neem Israel als levend voorbeeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s