Uit het archief: EU op weg om een kalifaat te worden

Screenshot 14

Bat Ye´or

(Door: J.A. Kapteyn – 11 november 2010)

In haar nieuwste boek “L’Europe et le spectre du califat” beschrijft Bat Ye’or hoe de OIC*) bezig is om zijn doel te bereiken, namelijk om van Europa een nieuw kalifaat te maken. Europa is hard op weg om een nieuw kalifaat te worden. Tijdens een interview met een Franse journaliste legt ze uit hoe ze tot deze conclusie komt.

De situatie waarin Europa zich thans bevindt – met een snel groeiende moslimbevolking en islamisering van de samenleving – is volgens Bat Ye’or te wijten aan de dhimmitude-politiek van regeringsleiders en van de Europese Commissie. Dhimmitude is de onderworpen houding van niet-islamieten tegenover mohammedanen. Middels dhimmitude proberen  niet-islamieten zich binnen een moslimgemeenschap te handhaven.

“Als de Europeanen de islamisering niet stoppen, dan zullen ze hun staten in een kalifaat zien veranderen. Hun oorspronkelijke leiders zijn dan de gewillige slaven van hun nieuwe meesters”.

Een kalifaat is een gebied onder moslimbestuur met aan het hoofd een kalief. De kalief wordt beschouwd als de opvolger van de profeet Mohammed. Hij de hoogste autoriteit op gebied van wetgeving, politiek en religie. Handhaving en verspreiding van islam en sharia staan centraal.

Screenshot 16Onze politieke leiders hebben door de Europees-Arabische dialoog alles in het werk gesteld om aan de wensen van de islamitische landen tegemoet te komen. Al het mogelijke is gedaan om immigratie naar Europa te faciliteren. Thans lijkt het erop dat onze leiders, die verantwoordelijk zijn voor de huidige situatie, bescherming zullen zoeken binnen het kalifaat. Ze zullen hun onderdanen de islamitische status van dhimmitude opleggen.

Secretaris-generaal van de NAVO Anders Fogh Rasmussen bepleit een speciale status voor Turkije binnen de EDA (European Defense Agency) opdat Turkije vaker kan meebeslissen over militaire missies van de EU. Rasmussen houdt op deze wijze zijn belofte. Hij heeft zijn post namelijk verkregen door Turkije te beloven dat hij aan de moslimwereld tegemoet zou komen.

Op de vraag of Bat Ye’or geen complottheorie heeft ontwikkeld, antwoordt ze dat áls er al sprake is van een complot, dit er een is van de Franse regering, van de EU-commissie en van andere overheidsinstellingen. “Ik heb niets anders gedaan dan naar hun eigen documenten te verwijzen”. Daarnaast hebben talloze auteurs, politici, historici, professoren en journalisten zich op dezelfde wijze uitgelaten in allerlei studies, die in vele bibliotheken zijn terug te vinden. Een enorme berg literatuur. Het boek van de christelijke Palestijn Bichara Khader L’Europe et le Monde Arabe, Cousins, Voisins” (Paris, 1992) is wel het indrukwekkendst. Beschuldigingen over complottheorieën aan het adres van Bat Ye’or dienen allen maar om de waarheid te verhullen.

Screenshot 15Heden ten dage zijn er Europese en Amerikaanse oproepen tot verzet. Men krijgt genoeg van islam, antisemitisme, leugens en beperking van vrijheden. Men eist terugkeer van rechten en vrijheden die door de islam geërodeerd zijn. Initiator hiervan is Geert Wilders, die in juli 2010 de IFA (International Freedom Alliance) oprichtte. Tijdens een historische toespraak in Berlijn op 2 oktober 2010 deed hij een oproep tot een brede westerse beweging tegen de dictatoriale opstelling van de EU.

In de VS hebben onlangs bijna 1 miljoen Amerikanen zich uitgesproken voor het behoud van de waarden van de oprichters van hun land. Het was een oproep tot afremming van multiculturalisme en tot verandering van Obama’s politiek t.a.v. de islamitische wereld. Obama onderwerpt zich nog radicaler aan de OIC dan de EU.

Door:
J.A. Kapteyn

Bron:
Archief “Het Vrije Volk”
(h/t BigLJohn)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Europa, Islam, kalifaat. Bookmark de permalink .

23 reacties op Uit het archief: EU op weg om een kalifaat te worden

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv @MinPres EUROPA OP WEG NAAR KALIFAAT,ISLAMISERING IS TE WIJTEN a/d DHIMMITUDE POLITIEK OVERHEID&EU http://wp.me/p1O7aM-hEC

  Like

 2. wim peters zegt:

  Wakker worden en aktie!

  Like

 3. Jean zegt:

  Wij Europese burgers moeten dat EU gedrocht nu verjagen voor het te laat is, achter onze rug zijn die lafaards onze wereld aan het vernietigen.
  Ze liggen momenteel te zeiken over de 1ste wereldoorlog 100 jaar geleden maar willen niet zien dat de 3de wereldoorlog met rasse schreden naderbij komt een oorlog waar ze gretig aan meewerken om de totale wereldmacht tekunnen grijpen.
  Wij moeten dat voorkomen met alle middelen al moeten we ze daarvoor allemaal oppakken en voor een volkstribunaal slepen, ik voel mij geroepen om als volksrechter op te treden, de eerste die moet veroordeeld worden is uiteraard de laffe E.T.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Vier jaar geleden werden deze conclusies al getrokken door Bat Ye´or. Vandaag is alles nog erger geworden. ISIS en ander soort gelijkwaardige militie groepen proberen al een voorschot te nemen op een wereld kalifaat. ISIS zou ook 500 vrouwen en kinderen van Yezidi’s levend begraven hebben hoorde ik op het nieuws. Ik hoorde dat tijdens de betoging in de schilderswijk, Jihad aanhangers met stenen gooiden naar de Nederlandse demonstranten. De politie moest ingrijpen om erger te voorkomen. Het kan nooit lang meer duren eer de zienswijze van de schrijfster werkelijkheid word. Ik kan mij voorstellen dat sommige paren er voor kiezen om maar geen kinderen op de wereld te zetten. Ik verlang dikwijls terug naar mijn jeugd (jaren 50 en begin 60) en kon toen nog niet bevroeden dat onze wereld zou gaan veranderen in een Hel op aarde, veroorzaakt door Moslims !

  Like

 5. bobzelf zegt:

  yippie , mag bob eindelijk ook een jurk aan ,
  en een geit neuken ,
  een ezel zal ik maar niet proberen , zag ik ergens vanmiddag

  whahahahahahaha

  GEERTJE, KANJER ,

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Het bewijs hiervoor ziet men ook terug, in de zogenaamde: ” Resolutie van Straatsburg”, waar verraders van europese partijen, van socialistische, liberale, en christen-democratische origine van harte mee hebben ingestemd! Dit is achterbaks achtergehouden, voor de Nederlandse en Europese bevolking. En waarvoor deden deze politici dat, eenvoudig om GELD en BAANTJES. Ze zijn net als Judas, van hetzelfde lage allooi! Al deze politici heulen met de satan, en zijn hulpmachten van BILDERBERG en de NWO. Ze gebruiken daarvoor de grootste PEST van de mensheid de Islam.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Het grootste probleem is dat ‘onze’ oorspronkelijke ‘leiders’ (het merendeel van de politici) al de gewillige slaven van de moslims zijn.

  Like

 8. Jan zegt:

  Mij op het moment van de oliecrisis afgevraagd waarom het westen landen als Saoedi-Arabië niet gewoon annexeert en de politieke leiders vermoord. Volk dat in opstand komt liquideren. Het is zij of wij en ik kies voor ons, dus liquideer ik de machthebbers die ons willen verwoesten. Maar ja, ome Joop had toen de macht met zijn bonnetjes en autoloze zondag en vervolgens werd het van kwaad tot erger met dat linkse volk dat zelfs terroristenopleidingen ging volgen uit ‘sympathie’ met de ‘onderdrukten.’

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Veruit de meesten politici van de Europese Unie en Nederland zijn een stel dhimmitude rotzakken die Volk en vaderland verraden aan moslims. Mensen we zijn verraden !!!

  Like

 10. johannes zegt:

  maar niet kwaad worden heh,en in vriendelijke woorden je mening geven,netjes en vriendelijk,en niet in tokkie taal uiteindelijk zal er toch niemand zijn die zich echt ergens druk overmaakt, dus laten we als zeer brave burgers ten onder gaan in die vervelende moslim wereld ,die we immers zelf ons land ingehaald hebben om dat wij het vuilewerk niet wilden doen,laten we vooral ingesprekblijven en onze goedewil tonenen eventueel ook onze goede alie en onze goede anny
  en als de heren liever een jongetje willen dan kunnen we kunnen we ook onze goede pietje of onze goede pimmetje wel tonen ,dan kunnen zij beslissen wie ze het liefst verkrachten of onthoofden,laten we vooral niet vervallen in boeren, botte woorden die heel misschien wat vervelend zijn voor onze denkers en hooger op geleide mede burgers en moslim geleerde,laten we lief zijn voor de vreemdeling die in onze poorten is,en geduld hebben tot de laatste man.

  Like

  • windwens zegt:

   Hoog opgeleid is tegenwoordig ook een wassen neus de opleidingen zijn zo verlaagd dat zelfs iemand met Down nog de universiteit kan behalen met een beetje steun. Ook links gezwam het burgerlijke gezever dat je een tokkie zou zijn als je grof in de mond ben. Nu ik heb liever 100 Tokkies die recht uit het hart spreken dan een burger sukkel waar ik de dubbele agenda eerst moet uitpluizen.

   Like

 11. Volk van Nederland bij deze roep ik u op om tot een opstand tegen het beleid van de regering te komen,voordat het helemaal te laat en onomkeerbaar is!Verenig u ;laat de Nederlandse saamhorigheid weer terug keren!Wij willen ons land,onze bevolking,onze normen en waarden teruig en beschermd weten!En dat is nu juist wat de regering verdomd te doen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Yvonne van Cleef: 21.12. uur. Zo zie ik dat ook, Yvonne!

   Like

   • windwens zegt:

    Ik ook het wordt tijd dat we eens gaan afspreken, samenkomsten organiseren en kennis met elkaar delen. Dus als er iemand is die een leuke site wil op zetten waar we dit kunnen regelen dan ben ik zeker van de partij.

    Like

   • Windwens;met toestemming van oud-marinier geef ik u het volgende email-adres door:jinowi09@live.com.Samen brainstormen is beter dan alleen en alle goede ideeen zijn welkom!

    Like

 12. Tonny van Stuijvenberg zegt:

  En wij altijd maar roepen dat Geert Wilder gek was, maar was hij wel zo gek ???????
  Hij heeft al die tijd wel gelijk gehad wat betreft de islamisering.

  Like

 13. realist zegt:

  en dat er toch steeds mensen geweest zijn die ons gewaarschuwd hebben maar steeds verketterd werden als nazi’s en dergelijke,zoals enoch powell bvb en zijn “rivers of blood” speech.
  doet denken aan de mensen die vroeger verkondigden dat de aarde rond was,die werden ook verketterd maar na verloop van tijd kwam men tot de vaststelling dat ze wel gelijk hadden.

  Like

 14. Scarlatti Bombatti zegt:

  hà! Wilde ik ook net komen zeggen EJ!! NOOIT gezegd door mij en gelukkig ook niet gezien op deze site! Als er ook maar IEMAND NIET GEK is dan is Geert dat wel!!

  Like

 15. Avidia zegt:

  Tonny van Stuijvenberg zegt:
  10 augustus 2014 om 23:01

  En wij altijd maar roepen dat Geert Wilder gek was,
  Wat krijgen we nou??? Ik heb zoiets nooit geroepen hoor en bij mijn weten niemand hier, hoe kom je je erbij????

  Like

 16. roon65 zegt:

  Nu een kalifaat in Den Haag. Als de islam niet verboden wordt dan straks Kalifaat Amsterdam, Kalifaat Eindhoven, Kalifaat Enschede enz.

  Like

 17. cat zegt:

  Gaat niet gebeuren. Uiteindelijk wint EU. Islamwordt verdreven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s