Geert Wilders bedreigd in kogelfilmpje

Screenshot 37

Geert Wilders wordt opnieuw bedreigd, ditmaal door de Pakistaanse taliban. Een online magazine toont een filmpje met een foto van de PVV-leider, waar een kogel doorheen wordt geschoten.

Het filmpje duurt nog geen 20 seconden, maar de boodschap is glashelder. Wie op play klikt, ziet foto’s van Geert Wilders en andere bekende politici zoals de Amerikaanse president Obama en de Israëlische premier Netanyahu. Daarna klinken er pistoolschoten en worden er kogels door de hoofden gejaagd. Tot slot de dreigende zin: ‘Aan doelwitten geen gebrek.’

Lees verder>>>
(h/t Scarlatti Bombatti)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Islam. Bookmark de permalink .

12 reacties op Geert Wilders bedreigd in kogelfilmpje

 1. Tistochwat zegt:

  Het gaat hen lukken, Wilders zál vermoord worden door die fanatieke aanhangers van die gekke ‘allah’ en z’n smerige pedofiele ‘profeet’; mark my words!!!

  “Waar Wilders begin dit jaar voornamelijk de publiciteit zocht met een pleidooi voor vertrek uit de Europese Unie, is hij nu weer terug bij zijn oude speerpunt: de gevaren van de islam.”

  Beide onderwerpen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
  Geert probeert terecht het comateuze kuddevolk wakker te maken met het onderwerp dat op een bepaald moment het meest actueel is. En dat is momenteel die vervloekte bloeddorstige levensbedreigende islam.

  Like

 2. tjonge zegt:

  ik heb zo een idee dat het radicaliseren (de ware aard) van onze islamvrienden nu ineens in een stroomversnelling gaat.

  als de overheid niets doet (zoals gister in den haag) dan kon onze zeer nabije toekomst wel eens heel grimmig gaan worden.

  waar gaat dit heen 😦

  Like

 3. joop van den heuvel zegt:

  hier de politie uitrusten met mitrailleurs in den haag en die isis uitroeien want dat is nog erger dan ongedierte

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Verbazen doet het mij niet meer. Maar de progressieve zultkoppen, blijven bij hun adagium, dat de islam vreedzaam is. En de suffe Nederlanders, de onnozele schaapjes, blijven stemmen op de kliek, die voor ISLAMISERING van Nederland zijn!

  Like

 5. Roger Catrysse zegt:

  Dat mag allemaal maar islamofoob zijn dat is ten strengste verboden

  Like

 6. Jean zegt:

  Als Geert Wilders iets overkomt dan zullen wij de smeerlappen van dat EU gedrocht én de Nederlandse verraders van onze beschaving verantwoordelijk verklaren en ze dan ook zo behandelen als laffe verraders, op de eerste plaats uiteraard de beroemde retenlikker E.T. ook wel bekend als vanRAMPuin samen met zijn bende rovers en mee-retenlikkers.
  Het gaat nog spannend worden voor die laffe huichelaars.
  Dat die barbaarse smeerlapperij verdreven zal worden is een vaststaand feit en wij zullen ons uiteraard van de VN zakkenvullers NIETS aantrekken enkel eruit trappen want de huichelarij heeft nu wel lang genoeg geduurd.

  Like

 7. Giny zegt:

  Mocht er onverhoopt iets met Geert gebeuren, dan worden er door de overheid weer miljoenen krokodillen tranen vergoten en zijn ze helemaal in “SHOCK”
  Maar wat zullen ze lachen in hun vuistje die smeerlappen!!!

  Like

 8. cat zegt:

  Ik heb Geert Wilders vanaf het eerste begin gevolg, gesteunt en altijd op hem gestemd. Hij is een held en ik sta 100% achter deze man. Kunt u me 1 persoon noemen in Nederland, die zijn vrijheid opgaf voor zijn idealen en zijn land? Zelfs voor heel het Westen? Geen 1 !! Hij is ook de enige, maar dan ook de enige die de waarheid spreekt over de Islam. Al jaren roepende in de woestijn.

  Like

 9. de 13de imam zegt:

  Ik vind vooral shocking dat naast Wilders ook moslimbroeder Obama in dit filmpje verschijnt. Waar heeft Geert dat aan te danken?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s