Onze nieuwste bondgenoten: Qatar, Saoedi-Arabië en Iran

Screenshot 31

De Britse premier David Cameron

(Door: Afshin Ellian)

David Cameron wil met hulp van moslimlanden het islamisme bestrijden. Maar wat heeft de strijd tegen het islamitische terrorisme ons het laatste decennium opgeleverd, naast een toegenomen aantal geradicaliseerde moslims?

De Britse premier David Cameron is zeer bezorgd om de veiligheid van Groot-Brittannië en de rest van Europa. Dit doet denken aan de retoriek van oud-premier Tony Blair en de Amerikaanse oud-president George Bush.

De economische crisis en vooral de teleurstelling over de militaire interventie in Irak en Afghanistan hebben geleid tot cynisme en onverschilligheid omtrent het islamitische terrorisme. Europese politici wilden het niet meer over het terrorisme hebben.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Groot-Brittannië, Iran, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Qatar, Saoedi-Arabië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

18 reacties op Onze nieuwste bondgenoten: Qatar, Saoedi-Arabië en Iran

  1. joopklepzeiker zegt:

    We zullen het maar een 3 watt spaarlampje noemen in plaats van een bright light !

    Maar is een spaarlampje nu een bright light onder de spaarlampjes ?

    Heer Bron u heeft echt een extra moderator nodig.

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      Nee hoor, af en toe zo´n links comment houdt de boel levendig. Dat blijkt!! 🙂

      Like

      • joopklepzeiker zegt:

        Daar had ik het echt niet over hoor, maar soms duurt de moderatie van de comment,s wat erg lang waardoor de interesse afneemt bij de lezers om mee te doen aan een discussie .

        Like

      • E.J. Bron zegt:

        @joop

        Dat klopt. Ik had 6 weken vakantie, dus veel tijd om aan de site te besteden. Vandaag echter was mijn eerste werkdag. Een logisch gevolg is dus dat er véél minder tijd overblijft om te vertalen en te modereren. Helaas, het is niet anders. De momenten dat ik kan modereren, als het meezit, zijn direct ´s morgens vroeg, tussen de middag en als ik laat in de middag terugkom van mijn werk.

        E.J.

        Like

      • Theresa Geissler zegt:

        Ik hield er al rekening mee: Gewoon even de schoolvakanties googlen.
        Geen volwassenen met voorspelbaarder vakanties dan onderwijzers en leraren. En bouwvakkers.

        Like

    • Thorgard zegt:

      Wellicht niet zo’n slecht idee om het Imigration for Oil programma nog eens bekend te maken bij het Nederlandse volk? Wat ik begrijp zou dat wel eens de oorzaak van alle ellende kunnen zijn http://www.meervrijheid.nl/index.php?pagina=1391

      Like

  2. Dot zegt:

    Qatar, Saoedi-Arabië misschien Iran…en Egypt en Turkije !

    Cameron weet al lang dat jihadisten in zijn land verblijven, hij heeft zelf een paar groeperingen in 2006 laten ontbinden ! Hypocriet !

    Like

  3. M.A.L. Sion zegt:

    Politici en regeerders begrijpen er niets van of ze misleiden de bevolking. Dat laatste zal vaak het geval zijn. Afghanistan en Irak waren oorlogsgebieden waar de geallieerden vochten tegen ‘terroristen’.
    De terroristen, moslims. keken er anders tegenaan: Zij vochten als aanhangers van de islam, Allah en de Profeet (Allah Akbar) tegen ongelovigen. De koran volgend moesten ze met die tegenstander gruwelijke dingen doen. Bermbommen om de voertuigen te stoppen en wat het met de mensen deed was in de ogen van de moslims nog veel mooier. Dood en verderf.
    ISIS doet het veel gruwelijker. Voor de ogen van de gezinsleden worden vader en moeder GESLACHT alsof het beesten zijn.
    Dit zijn geen mensen, het zijn geen beesten. Het is SATANSGEBROED.
    Geen enkele consideratie. Niet gevangen nemen. Maar direct afmaken zoals zij het met hun slachtoffers gedaan hebben en nog doen.

    Like

  4. lucky bee zegt:

    Het einde van Groot Brittanie nader heel snel zo te zien.

    Like

  5. aquarius4422 zegt:

    Pact met de duivel om een nog grotere duivel te bestrijden.
    Zoiets als het pact met de Sovjet unie tijdens de tweede wereldoorlog.

    Like

  6. Jan zegt:

    Zoiets als met behulp van Vichy-Frankrijk nazi’s hebben willen bestrijden.

    Like

  7. Jan zegt:

    Onze nieuwe bondgenoot Saoedi-Arabië onthoofd tovenaar

    Saudi Arabia has executed at least 19 people since August 4, 2014, Human Rights Watch said today. Local news reports indicate that eight of those executed were convicted of nonviolent offenses, seven for drug smuggling and one for sorcery.
    http://www.trust.org/item/20140821142708-5reyt/

    Like

    • delamontagne zegt:

      Nu worden daar na het vrijdag-middag-gebed, wel meer mensen vermoord, die van iets beschuldigd zijn waarvoor je in NL door de “lakeien”van Opstelten alleen maar Fors wordt toegesproken. De vorige majesteit kon er niet heen, wegens “vrouw-zijnde”. Maar de huidige K.K.H .H is een man, dus voor je het weet, zul je die daar ook wel hiellikkende zien verschijnen tussen de afstammelingen van voormalige woestijn-rover-hoofdmannen.

      Like

Plaats een reactie