Haatimam in de ban

Screenshot 16

DEN HAAG – Imams met boze bedoelingen worden aangepakt. Moslimpredikers uit het buitenland die in Nederlandse moskeeën de terreurdaden van ISIS verheerlijken, worden tegengehouden of weggestuurd. Ook Nederlandse haatimams worden op de korrel genomen, zo kondigt minister Asscher (Sociale Zaken) aan.

„Haatimams zullen we het werken moeilijk en waar het kan onmogelijk maken”, zegt Asscher. „Als een imam uit Syrië hier wil gaan preken en hij heeft daar geen vredelievende bedoeling mee, dan krijgt hij geen visum. Maar ook Nederlandse imams, mensen die hier zijn opgegroeid en die haat zaaien, zullen we het leven lastig maken.”

Zij krijgen bijvoorbeeld ’een gesprek’ met de burgemeester. Het weigeren van visa aan politieke of religieuze predikers uit het buitenland is niet nieuw. Onder Rita Verdonk, van 2003 tot 2007 minister van Vreemdelingenzaken en Integratie, werden ook al sporadisch reisdocumenten geweigerd en haatimams uitgezet.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

44 reacties op Haatimam in de ban

 1. Jean zegt:

  Wat mis ik Rita Verdonck toch.
  Dat was een vrouw met pit, dergelijke vrouwen zijn broodnodig.

  Like

 2. Harry zegt:

  Allemaal leuk en aardig , maar dit zet natuurlijk helemaal geen zoden aan de dijk !
  Aangezien we geen grenzen hebben kunnen ze gaan en staan waar ze willen en er zijn nog zat andere gekken die ze kunnen doen radicaliseren .
  En zelf zijn ze daar volgens mij ook heel goed toe in staat . Ook zonder hulp .
  Het is maar een beetje symptoombestrijding , zorgen dat de kruik te water kan blijven gaan zonder te barsten .
  En ondertussen groeit het gezwel door ! Geheim , geniepig , ongecontroleerd .
  Nee , de pvda zal haar favoriete achterban wat in de weg leggen ! Kom nou .
  Echt niet !

  Like

 3. Het is een begin,maar nog lang niet genoeg!

  Like

 4. rs zegt:

  Laten wij eens beginnen met de OPLEIDING VOOR IMAMS in Nederland te VERBIEDEN!!!!!!!!!!!

  Like

  • Wachteres zegt:

   Lijkt me geen goed idee, @ rs. De opleidingen zijn hier juist gestart zodat we geen haatbaarden uit het Midden-Oosten nodig hebben om de imam-leemtes op te vullen..

   Strenge controle op wat er onderwezen wordt lijkt me beter en natuurlijk ….

   Een stop op de instroom uit de moslimlanden en voor haatpredikers; een trap onder hun achterste en de grens over … maar ja, dat zal wel ‘wishful thinking’ van mijn kant blijven.

   Mag niet van Europa ….

   Like

  • Cathja zegt:

   Ja, inderdaad, je moet het kwaad altijd bij de wortel aanpakken!

   Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Allemachtig, Asscher ontwaakt!
  Als-ie het nou maar eens doorzet: Het vorige jaar, met die Madrassa ‘s, beloofde hij oók, die zwijnerij aan te pakken, maar ik heb niet erg de indruk, dat hij toen behoorlijk doorgegrepen heeft.
  Nu ja, als hij nou maar die haatimans metterdaad aanpakt, worden ons misschien nog toestanden zoals in Londen, met die Choudary, bespaard. (Dat loopt ook ècht de spuigaten uit, daar!)
  Alhoewel het aan de andere kant wèl, heel veilig, tegen “ISIS” gaat, vooralsnog. Wanneer gaat het eens tegen tenminste het hele moslim-extremisme?!”

  Like

 6. Dr.Kwast zegt:

  Zo’n zeerover van de woestijn die de haak van de tegen speler van Peter Pan gestolen heeft. Is toch op het slechte pat geweest mijns in ziens. Ander hoef je toch je hand niet te missen. Om toch de kost binnen te krijgen, is het makkelijk om haat te preken, in opdracht van een hoog op een toren zittende olie miljonairs. Deze olie miljonairs moesten eigenlijk onder curatele gesteld worden. Stoute mensen worden daar ook mee geplaagd. Of boycotten, zoals men Israël doet om dat dat land stout is volgen de VN en de rest van de wereld. Alleen wat VRUCHTEN kunnen we wel missen maar OLIE dat is andere koek.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Zou deze haatimam misschien zijn hand zijn kwijtgeraakt aan een enorme zeekrokodil, gelijk aan James Haak, de aartsvijand van Peter Pan? Het arme dier zou vast doodziek worden van diens hand en wie weet had Geert Wilders mooi voor Peter Pan kunnen spelen om zulk soort lui voorgoed uit Nederland weg te jagen. Het idee dat anders een hele groep mooie meiden (Wendy, Cynthia, Tiger Lily, Meera, Maia en Tinkerbell) de haatimams met kokosnoten en onrijpe vruchten bekogelen zou ik geweldig vinden maar toen ze dit al bij de piraten van Haak (gelukkig voor de meisjes zijn deze NIET uit op, seks, aanrandingen en verkrachtingen omdat ze daar te dom voor zijn!) probeerden boekten ze daarmee enige successen.
   Maar er zwaaide toch heel wat voor de zes jongedames toen Wendy tegen James Haak aangaf dat zij zogenaamd op diens theeservies uit was terwijl de jongedames liever de magische sextant wilden bemachtigen waarbij Tinkerbell onbedoeld alles verraadde! Toen de zes meisjes allemaal stevig waren vastgebonden konden ze zich nog gelukkig prijzen dat ze GEEN moslimextremisten als vijanden hadden want dan waren ze geestelijk en lichamelijk echt de grond in geboord! En ik zie liever dat al die haarimams letterlijk de grond in worden geboord en dat er zelfs geen onkruid groeit waar ze komen te liggen!

   Like

 7. delamontagne zegt:

  Ik hoorde opa Opstelten” op zijn brommerige/semi-autoritaire toon al zeggen:”.die zullen we eens STRENG gaan aanpakken”.
  DUS wat lezen we hier: Zij krijgen bijvoorbeeld ’een gesprek’ met de burgemeester.
  Verder vind ik dat die z.g.n. muslim-geestelijken altijd zo,n boosaardige gelaats-uitdrukking hebben. Zou dat iets met al-laah te doen ?
  Deze kunnen ze zo aan z,n haak ophangen, maar nu ga ik te ver…………………..

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Ik vertrouw Asscher niet, met zijn ferme taal in “de Telegraaf”. het zal wel weer zijn: ” veel geschreeuw en weinig wol’. Want waar waren de AIVD en de MIVD, dan de afgelopen jaren? Hebben ze zitten te slapen. Want het is al veel langer een groot drama met deze extremistische gehersenspoelde jeugdigen.

  Like

 9. Stradi zegt:

  Ondertussen worden wel stilletjes wat haatpaleizen geopend, allen daarheen en tekenen!
  http://petities.nl/petitie/geen-moskee-in-het-tio-gebouw-in-leidschendam

  Like

 10. bobzelf zegt:

  en wie gaat dat “”TEGENHOUDEN “” ??, dat “”AANPAKKEN “”?
  en dat “”WEGSTUREN “” ??? dan doen ??, dan wel regelen ????

  onze Josias van Aartsen , onze Pinokkio , of de P.v.d ALLOCHTONEN , die dus al hun stemmers , het land uit sturen , of die klootzak van pechthold , die mijn ooit zo mooie landje gewoon in brussel naar binnen pleurt ?

  En roept en nou , kom op met die baan , die BEA , aan mij en Pinokkio beloofd heeft ?

  als we als echte landverraders onze kop hielden ??

  DUS HEEFT / HAD / EN KRIJGT !! onze geert dus op alle punten zijn gelijk !

  En dan zie ik als het CDA ,de woorden van 10 jaar Geert herhaalt !!!!!!!!!!!!

  De CDA oprukt als 2e partij van NEDERLAND ??

  ZIJN JULLIE NOU HELEMAAL VAN DE POT GERUKT ???
  DOOR DE RATTEN BESNUFFELD ???
  VAN GOD LOS ??

  CDA , DE PARTIJ met de VOC klootzak balkenende aan het hoofd, heeft ons de EU ingepleurtd met 62.9 % NEEEEEEEEEEEEEEEEE.

  en de nederlander met het verstand van een mossel, is dat vergeten ????

  ongelofelijk , werkelijk ongelofelijk

  gr. bob

  Like

 11. jowitteroos zegt:

  ……….ach dan liegen die imams toch gewoon een eind aan elkaar…………… en ondertussen wordt er dan in ieder moslim huishouden ‘gepredikt’. Volgende stap moskeeën verbieden? Beter Koran verbieden……….

  Like

 12. Geronimo zegt:

  Op de spotprent ziet u het “Vlaamse” politieke onbenul, Bert Anciaux, die altijd zo vol lof spreekt over de vredelievende islam en zijn aanhangers, als symbool voor al diegenen die nog altijd de ware aard van “het beest” niet onderkennen.

  Like

 13. oud-marinier zegt:

  Strak plan ….heeft men nog meer van deze acties ? Dacht gisteren ergens te hebben gelezen dat de recherche diensten ergens op zwart zaad zitten. En dan komt men NU met dit soort onzin ? Of is er op eens en potje gevonden wat nog NIET helemaal leeg is ?

  Like

 14. Harry zegt:

  Haatimam of haakimam ?
  Misschien allebei ?
  Lijkt me lastig vingeren , zo .
  Als die vrouw niet oppast hang ze zo aan een vleeshaak .
  Bij ons kwam zo een nooit aan de bak , maar in die cultuur ben je wat dat betreft minder gehandicapt .
  Maar dat is dan ook het enige .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Mjah….Gaat bij ons te ver, dat ís zo.
   Maar een kerel met maar één oog, dus met een zwarte lap ervoor is daarentegen weer interessant……

   Like

 15. Hendrick M. zegt:

  Ik heb vanmorgen het interview met Asscher in De Telegraaf gelezen. Het artikel staat bol van uitspraken zoals “we zullen duidelijk maken dat we maatregelen zullen nemen om het land te beschermen’ en “Opstelten en ik komen binnekort met aanvullende maatregelen tegen radicalisering en jihadisme’ enz. enz. Kortweg te vertalen als “Bla, bla, bla ” …
  ‘Aanvullende maatregelen’, terwijl er al in het geheel geen maatregelen waren !
  De zorg om ons land zogenaamd veiliger te maken ligt kennelijk voor een groot deel in de handen van Asscher en Opstelten. Nou dan weet ik het wel, want beiden zijn net zoveel waard als de woorden die ze regelmatig spuien: GEBAKKEN LUCHT !

  Like

 16. aquarius4422 zegt:

  Eerst zien dan geloven.
  PvdA politici staan er nu eenmaal om bekent dat ze het volk schaamteloos voorliegen.

  Like

 17. Trucker zegt:

  “…Imams met boze bedoelingen …”
  wat voor journalisten bevolken de redactie van de telegraaf “boze” praten we hier over een stout jochie die wat keet schopt…nee natuurlijk niet de context is een misadige ideologie die weigert een toegeving te doen om een leefbaare wereld te hebben.
  Opdoeken met bruut geweld en haatpredikers van buiten de Vrije Westerse Wereld weigeren en zij die hier gedijen monitoren en bij de minste overtreding eruit flikkeren.
  “…’een gesprek’ met de burgemeester…wat moet ik me daar bij voorstellen…’hoe warm wilt u uw thee’ of ‘eeh met zoet ?’ …cut the crap precies of een burgemeester in staat is om aan gedragspsychologie te doen, er is één oplossing en dat is de mijne 🙂 er is één islam(iet) zijn er gradaties dan zitten die tussen de oren van zij die multikul willen in de Vrije Westerse Wereld.
  fatwa is fatwa en ahmed of fatima zal dat gedwee opvolgen maar dat laten doordringen in een weke massa die bij de meerderheid hersenen geheten worden is een andere zaak omdat er een lobotomie is uitgevoerd, en ze dus de nodige synapsen missen WIJ hebben die wel en gelukkig maar.

  Like

 18. DonnaDolce zegt:

  Opleiding, RS, wat moeten ze in vredesnaam doen om imam te worden? Een schaap slachten? :-). Opleiding klinkt heftig, maar zonder IQ valt er weinig te leren aan die lui….:-P

  Like

 19. Laten we beter beginnen om alle moslims hier te verbieden.

  Like

 20. Willie zegt:

  Captain Hook I presume ?? Tijd voor Peter Pan om die eens ferm zn gevoeg te geven

  Like

 21. peterselie1 zegt:

  “Zij krijgen bijvoorbeeld ’een gesprek’ met de burgemeester.” Met burgemeester van Aartsen, dan is autochtoon Nederland gerustgesteld en kan men gewoon weer van een veilige nachtrust genieten. Nederlandse haatimams worden op de korrel genomen, zo kondigt minister Asscher (Sociale Zaken) aan, wat mijns inziens geheel voor de bühne is.

  Net zoals hij de verdringing op de arbeidsmarkt op de korrel heeft genomen, heeft tot nu toe geen één resultaat opgeleverd. Weer een misplaatste linkse, laffe maakbaarheidsfilosofie van de koude grond. Asscher is net zo schijterig als een islamiet om ongelijk te krijgen, en tegelijk krimpt de reguliere politiek ineen van doodsangst voor de islam.

  Dus hij geeft de voorkeur aan om de islam met alle mogelijke middelen te faciliteren i.p.v de islam te confronteren zijn anti-westerse haat tegen andersdenkenden, joden, homo’s en vrouwen. En het wegzetten van de criticasters van de multiculturele maatschappij als zijnde rechts extremisten. Zoals van Aartsen het steeds maar weer zei.

  Tsa de VVD is helemaal gek geworden bij monde van Tweede Kamerlid Rutmer Heerema vindt dat de meeuw, de terreurvogel bij uitstek van de lijst van beschermde diersoorten moet worden gehaald, en wil hij het voor elkaar krijgen dat het afschieten van meeuwen wordt gelegaliseerd. Voor mij is dit de zoveelste demonisering van Geert Wilders, laat nu toevallig of niet de Zilvermeeuw het PVV symbool zijn.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peterselie1: 16.09. uur. De VVD is in mijn optiek net zo socialistisch en rood geworden als de Partij van de Afbraak, Peter. De laatste echte liberaal zul je daar niet meer vinden.
   De VVD is naar links getrokken door Rutte, ik had nog hoop gehad voor de VVD als Rita Verdonk, de leiding had gekregen, en niet de marionet Rutte.

   Like

 22. J. C. Th. Köhler zegt:

  rs:

  “Laten wij eens beginnen met de opleiding voor imams in Nederland te verbieden!”

  Nee, rs, integendeel: de opleiding voor imams IS in Nederland, buitenlandse imams hebben we dus niet nodig. Preken, of het nu in de kerk, de synagoge of de moskee is, gebeurt in het Nederlands. Er kan gebeden worden in het Latijn, het Hebreeuws of het Arabisch. Maar preken uitsluitend in het Nederlands. Dan heb je buitenlandse imams direct uitgesloten.

  In jouw voorstel krijgen we hier alleen nog maar buitenlandse imams, die uiteraard preken in het Arabisch. Wat het moeilijker maakt om de inhoud van de preek te controleren. Dus krijg je meer haatzaaien dan door in Nederland opgeleide imams in het Nederlands.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 23. Sjaak zegt:

  Ook in Duitsland het gelijke tafareel !
  Hier een fragment uit 2010 en hoog aktueel !

  Like

 24. bigljohn zegt:

  Hoe komt men er achter of men met een haat-imam van doen heeft. Een spion in de moskee plaatsen die alle soorten Arabisch verstaat ? Het is helaas met onze Wet zo gelegen dat men wel iemand kan verdenken en verhoren, maar alleen straf op kan leggen als er bewijs is ! Zonder overtuigend bewijs geen straf. Ik wil dan wel eens zien in welke hoeveelheden zulke haatprekers opgepakt gaan worden.

  Like

 25. Tempelier. zegt:

  Volgens mij gewoon weer geklets zoals altijd.

  Like

 26. Hopelijk is dit niet weer ballon gevuld met lucht en dat er voor de verandering geen woorden maar daden zullen plaatsvinden!

  Like

 27. rs zegt:

  Sorry mensen dat ik zo bedacht van die “opleidingen ” hier in Nederland !
  Maar dit zijn dan toch de toekomstige haatzaaiers, in het Nederlands ? Of zie ik het dan toch helemaal verkeerd ?
  Die opleidingen worden toch betaald met/van ons geld ?

  Like

 28. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Men WIL maar niet snappen dat het probleem de Islam zelf is, en dat gematigde moslims niet bestaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s