40 lessen uit de oorlog van Hamas tegen de Joden

Screenshot 1

(Door: Steven Plaut – Vertaling: E.J. Bron)

 1. Mooie hekken houden geen projectielen, raketten en mortiergranaten tegen
 2. Het volledige vertrek van Israëlische strijdkrachten en joodse “kolonisten” uit een gebied is slechts een signaal van Israëls zwakte en nodigt geëscaleerde Arabische terreur en agressie uit.
 3. Hamas (en Hezbollah en IS) kunnen niet verslagen worden met luchtaanvallen. Er is geen redelijk alternatief voor een grondoffensief en permanente militaire controle van het veroverde gebied.
 4. Tenzij het Israëlische leger het grondgebied aan de andere kant van de hekken controleert, halen deze hekken niets uit.
 5. Gebaren van goede wil door Israël zorgen voor meer terreur.

6.  Gebaren van goede wil door Israël zorgen nooit voor een matiging van Arabische doelen en eisen. Ze zorgen er ook niet voor dat Israël vrienden in het Westen krijgt, maar moedigen uitbarstingen van antisemitisme aan.
7.  Terreur wordt niet veroorzaakt door Israëlische “nederzettingen”, maar door het verwijderen van Israëlische “nederzettingen”.
8.  Terreur wordt niet veroorzaakt door Israëlische militaire bezetting, maar door het verwijderen van Israëlische militaire bezetting.
9.  Het is onmogelijk voor twee etniciteiten om te bestaan tussen de rivier de Jordaan en de Middellandse Zee.
10. Hoeveel concessies Israël ook doet, de wereld zal Arabisch terrorisme altijd rechtvaardigen, omdat er altijd wel sprake is van een concessie die Israël niet heeft gedaan.
11. Hoe aardig Israël zich ook gedraagt tegenover zijn eigen Arabische inwoners en hoeveel bevestigende actieprogramma´s het ook implementeert, Israël zal er altijd van beschuldigd worden een “Apartheidsregime” te zijn.
12. Extreemlinks in Israël is een openlijk antisemitische beweging dat de vernietiging van Israël zoekt en in bijna alle dingen automatisch de vijanden van Israël steunt.
13. Likoed is te laf om de terroristen te verslaan.
14. De echte vijand van Israël is niet het Arabische fascisme, maar joods links.
15. Een heel groot deel van de wereld heeft geen gewetensbezwaren bij het zien van joodse burgers die vermoord worden door terroristen. In feite bejubelt het deze joodse doden en klagen erover dat het er veel te weinig zijn.
16. Israëlisch links is tegen iedere denkbare daad van Israëlische zelfverdediging.
17. Israëlische fatsoenlijkheid en flexibiliteit wakkert antisemitisme aan.
18. Arabische terroristen veranderen niet in staatsmannen.
19. Israël-bashers zijn niet geïnteresseerd in dode Arabische burgers, tenzij als een bruikbaar instrument om Israël mee te slaan.
20. Velen van wereldwijd links zouden niet eens met de ogen knipperen als Israëlische Joden afgevoerd zouden worden naar concentratiekampen in veewagens – behalve misschien om een betere treinschema´s te eisen.
21. De overgrote meerderheid van Israëlische Arabieren en bijna alle Israëlische Arabische politici ondersteunen terrorisme en zien Israël het liefst vernietigd.
22. Er zijn honderden joodse professoren in Israël die dienen als een academische vijfde colonne en die collaboreren met de vijanden van hun land.
23. De Arabieren zullen geen soeverein Israël accepteren binnen welke grenzen dan ook en hoe klein ook. Vandaar dat het beperken van Israëls territorium niets anders betekent dan een teken van zwakte en vernielbaarheid.
24. Het enige land ter wereld waarvan verwacht wordt om op de massamoord op zijn burgers te reageren door de andere wang toe te keren, is Israël. Het enige land ter wereld dat al jarenlang geprobeerd heeft om agressie en terrorisme te verslaan door de andere wang toe te keren, is Israël. Dit is mislukt.
25. Hoe Israël ook antwoordt op agressie en terrorisme, het antwoord zal altijd veroordeeld worden als “buitenproportioneel”. Het enige “proportionele” antwoord is de volledige capitulatie van Israël. Als een Israëli zou hoesten in de generale directie van Gaza, zou dit een buitenproportionele oorlogsmisdaad en een daad van genocide zijn.
26. Diegenen die claimen dat antizionisme iets anders is en zich onderscheidt van antisemitisme, neigen, bij nadere inspectie, zelf naar antisemitisme.
27. Het enige volk ter wereld waarvan links denkt dat het geen recht op zelfbeschikking en zelfverdediging zou moeten hebben, zijn de Joden.
28. “Palestijnen” zijn geen echte natie in de reële zin van het woord en waren dit ook nooit. Zij zijn gewoon Arabieren, die toevallig migreerden naar West-Palestina of dit gebied infiltreerden. Zij hebben geen “recht” om een staat te vormen.
29. Israëlische linksen zullen, in plaats van te leren van de mislukkingen van hun politiek en “ideeën”, altijd klagen dat hun politiek niet goed genoeg is toegepast.
30. De morele en wettelijke verantwoordelijkheid voor iedere gewonde of Arabische burger in het Midden-Oostenconflict rust volledig op de schouders van de Arabische terroristen en hun westerse apologeten.
31. Er bestaat geen morele of wettelijke reden voor Israël om af te zien van het aanvallen van terroristen en moordenaars als deze zich verstoppen tussen burgers.
32. Israël is het enige land in het Midden-Oosten dat GEEN apartheidsregime is.
33. Palestijnen zijn de Sudeten-Duitsers van het Midden-Oosten.
34. Er bestaan geen niet-militaire oplossingen voor het probleem terrorisme.
35. Je kunt alleen maar vrede sluiten met je verslagen vijanden.
36. Er bestaan geen significante verschillen tussen de agenda van de PLO/Fatah en de agenda van Hamas, Islamitische Jihad, Moslimbroederschap en ISIS.
37. Je kunt geen vrede sluiten door net te doen alsof oorlog niet bestaat.
38. Je kunt antisemieten en islamofascisten niet afkopen met handelsconcessies en subsidies.
39. De enige manier om het terrorisme te stoppen is het doden van terroristen.
40. Geen enkele terrorist heeft ooit iemand vermoord nadat hij werd geëxecuteerd.

Bron:
www.frontpagemag.com
Auteur: Steven Plaut

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)
h/t Martien Pennings

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, Desinformatie, Dhimmitude, Gazastrook, Hamas, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, Verenigde Naties, Vrijheid, Westen. Bookmark de permalink .

10 reacties op 40 lessen uit de oorlog van Hamas tegen de Joden

 1. Vederso zegt:

  Dit conflict met ISIS en Hamas gaat generaties lang duren. Een goed interview met Tom Quiggin;

  http://www.ctvnews.ca/video?clipId=428470&binId=1.810401&playlistPageNum=1

  Like

 2. roon65 zegt:

  De enige les die alle bovenstaande lessen overbodig maken is de islam verbieden en vernietigen.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   roon verbieden zal niet helpen.
   Vernietigen is de enige oplossing.

   Like

   • exter39 zegt:

    Begin eerst met verbieden , dan met vernietiging, want dat is uit eindelijk de enigste oplossing , maar wacht niet zo lang, er komen nood gedwongen mensen hier naar toe , die hier hun thuis nooit zullen vinden, omdat zij eerlijk zijn , en al de anderen ons hebben bedrogen en alleen gekomen zijn , om hun geloofswaanzin aan ons proberen op te dringen.

    Like

 3. Dit is een meer dan uitstekend overzicht.
  Het is voor mij onvermijdelijk dat de islamitische wereld achter een ijzeren gordijn moet.
  Alles wat in die 40 punten staat kan op wereldschaal overgezet worden.

  Volgens Karel van Wolferen is in de hernieuwde koude oorlog van de Amerikaanse neo cons zoals Richard Perle, Michael Ledeen (Iran contra) Zbigniew Brzezinski, Victoria Nuland Michael McFaul Geoffrey Pyatt etc. het ‘geloof’ in het Atlantisme (Atlantlicism) als verstarrende en blindmakende ideologie van de Nato omsingeling van de huidige Russische federatie …. het Atlantisme tegelijk ongemerkt wegbereider van het natie historie- en identiteitsloze multiculturalisme dat als paard van Troje de berusting in de islamizering door caliph Obama mogelijk maakt.
  http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2014/08/24/oekraine-corrupte-journalistiek-en-atlantisch-geloof

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Het gros van de mensheid wil geen lessen leren, maar verkiest ervoor om dom te blijven, dom te handelen. Israel is zo’n voorbeeld. Helaas ! Met alle gevolgen van dien !

  Like

 5. cat zegt:

  Vernietiging is de ENIGE oplossing.
  met een moslim kan je niet onderhandelen. Ze zijn onbetrouwbaar.
  Destroy !!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Door barbaren wordt een menselijk gebaar of mededogen als zwakte beschouwd, het enige wat ze begrijpen is geweld !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s