VIDEO: Links en de islam

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op VIDEO: Links en de islam

  1. cat zegt:

    Het Westen, EU, Schreeuwd naar een LEIDER.
    Het is om te janken!

    Like

  2. windwens zegt:

    Het is te schandalig voor woorden dat er in de media een ophef is over een kind wat door de ouders uit het ziekenhuis is gehaald omdat zij vanuit hun geloofsovertuiging hun kind niet wilde laten behandelen. Deze zitten achter de tralies en hun kind wordt gedwongen behandeld in Spanje op last van de Britse overheid.
    Ons fijne NOS journaal wil ons laten geloven dat de ouders hun kind vrijwillig wilde laten behandelen in Spanje omdat ze daar de behandeling beter zouden vinden, wat totaal niet het geval is. De ouders zijn Jehova getuigen en dit is wat bij hun geloof past het is godswil no more no less. Deze mensen worden vast gezet omdat ze nalatig zijn naar hun kind toe, maar zovele meisjes die zijn verkracht en zo onmetelijk getraumatiseerd sommige zo mishandeld dat ze zelfs nooit meer kinderen kunnen krijgen. Dit is jaren door de zelfde Britse overheid onder de mat geveegd. Omdat ze bang zijn om zich uit te spreken over misselijke moslims. De dubbel moraal van deze overheid is in een woord ziekmakend. Hier hebben we een zeer falende overheid, daar zijn ze nog een haartje erger.
    Tevens is het jammer dat de ouders niet kiezen voor behandeling van hun kind, maar dat is een keuze die wanneer je niet van dit geloof ben onmenselijk is. Maar dat is dan helaas zo maar dan een wereldwijde hetze tegen dit soort ouders voeren, voert wel ver.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Misschien wel niet zozeer tegen ‘dit soort ouders’ als wel tegen de Leer van de Jehovah ’s Getuigen…..?
      Het gebeurdein Rotherham en vooral de manier waarop men heeft getracht, het in de doofpot te stoppen is walgelijk en verdient dat het maar buiten wordt gebracht, maar vlak de misstanden, toegebracht door CHRISTELIJKE sekten ook niet uit!
      Die Jehovah’s Getuigen hebben met hun (overigens infantiele) leer door de jaren heen genoeg leed veroorzaakt; het is zaak om ook dààr de aandacht op te blijven vestigen!

      Like

  3. M.A.L. Sion zegt:

    Rotherham schandaal? Nee, West Europa schandaal.
    Heel West Europa is vergiftigd met moslim gebroed.
    Als we de zaak weer gezond willen krijgen moeten we erkennen dat de tolerantie ten opzichte van islam-migranten is doorgeschoten tot het onhoudbare.
    Enige remedie om een open, democratische vrije samenleving opnieuw tot bloei te brengen is het VERWIJDEREN van alle moslims uit West Europa.
    Te beginnen met Nederland.
    Dat zal niet lukken langs democratische weg. Er is een revolutie nodig.
    Daarom verenigt u en strijd voor de terugkeer van een rechtsstatelijke, open democratie.
    De PVV eist dat al jaren maar heeft geen meerderheid in de 2e K.
    De volksverraders zitten bij de andere politieke partijen.
    Daarom zal er NOOIT een politieke oplossing voor gevonden worden.
    WE ZULLEN HET ZELF MOETEN DOEN.

    Like

    • jitskesez zegt:

      Ja we moeten beginnen met uitkijken naar een basis, van waaruit wij dan maatregelen kunnen nemen. Ik KOTS van de Islam en wil ze zo gauw mogelijk mijn land uit, ik kan geen hijab meer zien, moet me bedwingen het niet van haar kop te rukken. Schorum en tuig is het zonder ook maar 1 nuttig mens.

      Like

  4. luckybee zegt:

    Ik ben BANG DAT WIJ VERLOREN HEBBEN. Assalaamu alleikum , is voortaan de groet in Nederland.

    Like

  5. koddebeier zegt:

    En dan te denken dat er maar 1 islam is.

    Like

  6. Thomasson zegt:

    De naam van de video is niet helemaal correct. Het zijn niet enkel de linksen die met veel enthousiasme de islam en moslims omarmen. Alle Main-stream Europese politieke partijen laten hun pathologische kant zien m.b.t. de islam. Iets in hen handelswijze is in de loop der jaren mis gegaan en ze begonnen hun eigen landbevolking openlijk te verraden. Begin jaren ’30 zong Josephine Baker “J’ai Deux Amours”. Haar eerste liefde was haar land en de tweede: Parijs. In de tweede decade van de 21ste eeuw hebben Autochtone Europeanen te maken met twee vijanden: a) hun eigen overheid en b) de geïmporteerde moslims en hun mensonwaardige religie. Vechten op twee fronten is een pittige taak aangezien beide vijanden zijn even vals en even gevaarlijk. De overheid in haar geheel toont zich extreem vijandig tegenover haar eigen bevolking. Ze streeft een ziekelijk doel om de natiestaat omver te werpen t.b.v. multiculturele samenleving. .Daarvoor zou de autochtone bevolking van haar land, haar identiteit en haar eeuwenoude tradities moeten worden beroofd.

    Like

  7. Sjaak zegt:

    MAKE MY DAY !
    VERVLOEKTE ETTERMARROKANEN !

    Zwaar toegetakeld met ijzeren staaf

    Sophie Kluivers
    ALKMAAR –
    Een onbekende die tekeer is gegaan met een ijzeren steigerpijp. Meer signalementen heeft de 22-jarige Mitchel Snijders niet van de dader die hem in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaar toetakelde.
    Het laatste wat Mitchel zich herinnert, is dat hij twee vrienden te hulp schoot. Even later werd hij wakker in een ambulance op weg naar het ziekenhuis met een verbrijzelde neus. Na een operatie van twee uur moeten schotjes en tampons nu de gebroken botten op hun plek houden.
    Bedrijfsfeest
    Mitchel is eigenlijk al op weg naar huis van het uitgaan, maar besluit om nog even langs te wippen. „Ik ben een half uur binnengeweest om wat vrienden te begroeten.”
    Als hij weer weggaat, ziet hij hoe twee goede kennissen belaagd worden bij het aangrenzende betonbedrijf. „Ze werken voor dat bedrijf en hadden hun fietsen binnen gestald. Toen ze die wilden ophalen, glipte er een groep MARROKANEN onder het rolluik door het pand binnen. Ik liep er naartoe en riep dat het niet de bedoeling was.”
    Behalve een dreun op zijn neus met de ijzeren pijp krijgt hij nog twee trappen tegen zijn hoofd. Ook zijn twee vrienden worden te grazen genomen. Een loopt een gebroken arm op, de ander kneuzingen. „We weten niet wie ons hebben aangevallen. Het waren er veel en ze sloegen plotseling toe. Een van mijn vrienden kwam bij bewustzijn toen hij op de grond lag en zag dat hij omsingeld was door misschien wel twintig man.”

    Like

    • Sjaak zegt:

      MAAR WEL GEERT PESTEN MET DEZE PESTMARROKANEN !
      Rechtbank al voorbereid op Wilders
      DEN HAAG –
      De rechtbank in Den Haag is drukdoende met de
      voorbereiding van het strafproces tegen Geert Wilders,
      hoewel justitie nog niet heeft besloten hem te vervolgen.
      Het rechtbankbestuur wil voorkomen dat de zaak uit de
      hand loopt, zoals vier jaar geleden in Amsterdam.
      Naar ieders verwachting neemt justitie nog deze maand
      het besluit of het de PVV-leider gaat vervolgen wegens
      zijn uitspraak over ’minder Marokkanen’ tijdens een
      verkiezingsbijeenkomst in een Haags café.

      Like

  8. Thomasson zegt:

    Gisteren had de Tweede Duitse zender ZDF een programma over een bijzondere dag: 1 september 1939. Het was een griezelige gewaarwording te zien hoe Europese leiders hebben niets van de moderne geschiedenis geleerd. Zij herhalen, bijna op identieke wijze, de fouten van toen. Toch zijn er ook paar verschillen. De Duitsers hadden op 1 september 1939 de sterkste en meest geavanceerde leger van Europa. Ze hoorden bij de top 3 van de wereld. Ze waren uitmondend op wetenschappelijk en technologisch gebied en boekten baanbrekend successen in bijna alles. Kortheidshalve: ze waren vijanden waar men U tegen zegt. Europa van 1 september 2014 gaat op haar knieën voor bendes van inferieure primitieve islamitische Derde Wereld drek. Politiek-correcte gedragscode en valse humaniteit dwingen de EU en de nationale regeringen te buigen voor een stelletje geitenneukers en kannibalen. Ze laten hun land vol lopen met torenhoge tsunami golven van nep vluchtelingen. Al weet men dat de zgn. vluchtelingen die vanuit Noord Afrika in de gammele bootjes varen, zijn in feite Trojaanse Paarden. Arabische OPEC landen en globale islamitische organisaties financieren de overtocht om de militaire infrastructuur te bouwen die Europa zal veroveren. Ook deze tactiek werd op 1 september 1939 met succes gebruikt. Kort voor 1 september 1939 heeft de oorlogsschip “Schleswig-Holstein” de haven van Danzig bezocht (tegenwoordig de Poolse stad Gdansk). In de schip schuilden troepen die gevechtsklaar stonden om de stad te veroveren. Op 1 september 1939 hadden ze de stad bestormd.

    Like

  9. Wachteres zegt:

    “Deze video is door de gebruiker verwijderd”… Of is dat alleen in DE het geval …. :-). .

    Like

  10. Weten jullie nog dat Geert uitgeketterd werd,toen hij een tsunami van “vluchtelingen”zei?Nederland was te klein!En hoe gelijk heeft hij weer gekregen?Zoals altijd!En het fimpje is verwijderd;heb ik dus niet kunnen zien.

    Like

  11. windwens zegt:

    De video staat nu gewoon op ruis, verwijderd door de gebruiker wie is de gebruiker?

    Like

  12. windwens zegt:

    Zo dat moet niet te vaak meer gebeuren want het gaat niet goed met mijn geest zo hoor. Hij staat er weer. 🙂

    Like

Plaats een reactie