Het vuile verleden van NPO-ISIS kenner Bouzerda

Screenshot 10

Abdou Bouzerda

(Door: A. Nanninga)

De NPO-NOS stelt Nederlandse kindertjes gerust: IS-deskundoloog Abdou Bouzerda legt uit (vanaf minuut 3:49) dat IS vooral de Amerikanen bang willen maken en dat zij niets te vrezen hebben. Bouzerda is journalist voor NPO-Radio1 en gast bij de NPO-Vara bij NPO-Pauw. Verder schrijft hij artikelen samen met VN-redacteur Harm Ede Botje. Een respectabel journalist met kennis van de radicale islam? Hmmmja, zo zouden we hem kunnen noemen, alleen heeft hij een beetje te veel kennis van de radicale islam. Misschien omdat hij zelf een radicaalgekkie is, dat kennelijk makkelijk zijn groezelige verleden kon uitpoetsen voor fijne klussen bij NPO-NPO.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, NOS, propaganda, Rotzakken, Salafisten, Socialisten. Bookmark de permalink .

9 reacties op Het vuile verleden van NPO-ISIS kenner Bouzerda

 1. Willie zegt:

  Al die ”rounds” gaan ons een fortuin kosten , met de hoed rond gaan dan maar ???

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Even iets tussendoor; ik hoor vanuit GB! dat Geert Wilders vandaag jarig is.

  Geert, van harte gefeliciteerd en nog vele jaren in goede gezondheid.

  Like

 3. fleckie zegt:

  NIW.5.9.2014……. ARNON GRUNBERG in de VOLKSKRANT over het niveau v.d.Nederlandse televisie…..’zou een zionistische samenzwering ons hebben opgezadeld met de heren Pauw,Knevel,Van den Brink,Van Nieuwkerk en Tan om Nederland van binnenuit langzaam te vernietigen?’###############…..PA geeft WESTBANK op als onderhandelingen mislukken.
  De palestijnse president Mahmoud Abbas zou Israel hebben toegezegd dat als de onderhandelingen met de Ver.Staten over het stichten van een palestijnse staat binnen de grenzen van 1967 mislukken, hij de verantwoordelijkheid over de Westelijke Jordaan oever aan premier Netanyahu zal overdragen.Hert bericht werd maandag gebracht door de LIBANESE krant AL AKHBAR. Er worden daarbij notulen van een vergadering in Doha tussen Abbasen de Qatarse emir Tamim bin HAMAD bin KHALIFA Al Thani geciteerd. De krant publiceerde een foto van het document,dat v..h.kantoor v.d.emir afkomstig lijkt……Volgens deze notulen zou Abbas de boodschap aan Netanyahu hebben overgebracht. In een meeting met een niet nader genoemde Israelische legerofficier,in zijn kantoor in Ramallah,twee weken geleden……….Abbas zou tijdens de vergadering in Doha hebben verklaard dat hij tegen de Israelische officier heeft gezegd:,Het vredesproces heeft na twintig jaar gefaald,nu is onze nieuwe strategie dat de VS en Israel het binnen afzienbare tijd eens worden over een palestijnse staat binnen de grenzen van 1967, met JERUSALEM ..ALS…HOOFDSTAD , en dat de partijen onmiddellijk moeten beginnen de grenzen te bepalen……………Als beide partijen het eens worden,” gaat Abbas verder…praten we verder over de kernpunten. Zo niet, beeindigen wij de coördinatie v.d.beveiliging en dragen we de verantwoordelijkheid voor de gebieden die onder de palestijnse autoriteit vallen over an Netanyahu”. Verder uitte de volgens AL AKHBAR woedende Abbas stevige kritiek op Hamas en zijn politieke leider KHALED MESHAL, die ook aanwezig was. Abbas verweet MESHAL onder meer een coup tegen hem voor te bereiden waarop MESHAL hem verweet alles te geloven wat de Isr.veiligheidsdienst Sjien Beet hem vertelt. De vergadering ontaardde verder,volgens de notulen geciteerd in AL AKHBAR, in hoog oplopende beschuldigingen over en weer.########################################################################

  Like

 4. Jean zegt:

  Smijt die moslimrotzooi Europa uit want daar komt oorlog mee als dat zo verder gaat.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Nou, heb het even bekeken. Wat zeiden ze er ook weer van, onder meer?
  “Miljoenen moslims over de hele wereld zijn het er ab-so-luut niet mee eens!” Nee, nee……
  Moet je ook nog eens het lef hebben om de jeugd eerlijk te vertellen, dat, elke keer als er een wandaad van IS bekend wordt, er juist van moslim-zijde dóódse stilte heerst en er uit die hoek geen woord van protest klinkt, geen demonstratie, niets! Dat integendeel autochtone demonstranten die tegen IS protesteren, Bakstenen naar hun hoofd kunnen krijgen! Of althans de begeleidende politie en de pers!
  Maar dàt krijgen de kinderen niet te horen, hè; ze mochten er eens over nà gaan denken en tenslotte tot de conclusie komen -want kinderen denken heel logisch- dat er eigenlijk tóch maar één islam is!
  Bah, wat een buitengewoon làffe indoctrinatie!

  Like

 6. cathari a zegt:

  Tis natuurlijk gek maar iedrreen kan toch asn deze figuur zien dst ie niet deugt? De “onderbuik” bevat veel info….

  Like

 7. cat zegt:

  @Bouzerda, zal zwaar verkracht worden in de Kalifaat…haha…! Hij piep zo, alleen in het vrije Westen. Muslim scumm. Wil hem welles zien, met een Klasnikoff tegen zn ugly hoofd. ..haha…grote bek.

  Like

 8. Npo zou verboden moeten kunnen worden om het voortdurend vals “voorlichten”van de bevolking,die daar nog voor verplicht is te betalen ook!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s