Daarom is Poetin zo populair bij de Russen!

Screenshot 12

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Robert Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Daarom is Poetin zo populair bij de Russen!

  1. dutchess43 zegt:

    Dan wordt het hoog tijd dat onze economen eens bij Poetin in de leer gaan, het kàn dus wèl, het opkrikken van de economie.

    Like

  2. Harry zegt:

    Indrukwekkende verbetering !
    Weet niet in hoeverre het communisme nog aangehangen wordt , maar ze hebben kennelijk een modus gevonden die goed functioneert .
    Laten we hem uitnodigen om hier even orde op zaken te komen stellen .

    RUTTE ! ……………….VLUCHTEN , ER KOMT EEN ECHTE VENT AAN EN NEEM AL DIE HALVE ZACHTEN OM JE HEEN MEE !

    Like

    • sir Colin de Jong zegt:

      Ja dit soort landen kunnen alleen succesvol zijn met een ijzersterke persoonlijkheid die de touwtjes strak in handen heeft.Daar kunnen ze bij ons nog veel van leren.

      Like

  3. aquarius4422 zegt:

    Daarom zijn de westerse leiders zo bang voor hem dat hem op alle mogelijke manieren proberen te demoniseren en Rusland met laffe boycot acties willen destabiliseren.

    Like

  4. Jaantje zegt:

    Kijk Rutte zo kan het ook.

    Like

  5. Claudia M. zegt:

    Poetin is gerust geen heilige te noemen, maar het was mij al eerder opgevallen dat hij wel voor zijn bevolking de Russen opkomt! Dat gevoel ben ik hier al geruime tijd kwijt! Hier viert “het weg met ons” hoogtij!

    Like

  6. manna zegt:

    En zoek nu maar 1 andere staatsman in de mondiale geschiedenis die dit beter heeft gedaan.
    Held!

    Like

  7. peterselie1 zegt:

    De Russische beer brult weer

    Na de regeerperiode van Dmitri Medvedev staat Vladimir Vladimirovitsj Poetin opnieuw aan het roer in Rusland. Na twee termijnen achter elkaar als president werd Poetin op 8 mei 2008 premier van Rusland onder president Dimitri Medvedev. Hoewel de president volgens het Russische systeem officieel boven de premier staat staat, vervulde Poetin in de praktijk nog altijd de rol van werkelijke Russische leider. Sinds 7 mei 2012 is Poetin weer president met Dimitri Medvedev als premier. Zowel Poetin als Medvedev zijn praktiserend lid van de Russisch-orthodoxe kerk. Deze kerk verkondigd de diepgewortelde vervangingstheologie dat de kerk in de plaats van Israël is gekomen.

    De in 1952 Leningrad (later St.Petersburg) geboren Vladimir Vladimirovich Poetin.

    Poetin wordt door zijn politieke tegenstanders als dictator gezien, vanwege zijn onderdrukking van de persvrijheid en zijn harde optreden tegen betogingen en opstanden tegen het regeringsbeleid. Ook wordt hij bekritiseerd vanwege de grote corruptie die onder zijn bewind is ontstaan, en de grote armoede waarin veel Russen leven. Bij veel Russen is hij echter populair omdat hij stabiliteit, economische welvaart en zelfrespect heeft gebracht, na de chaotische jaren van Boris Jeltsin.

    Zijn ster schoot na het verdwijnen van de Jeltsin-kliek, als een komeet omhoog. In september 1999 bleek zijn populariteit na een opinieonderzoek slechts 2% te bedragen. Nauwelijks een paar maanden later werd hij tot president van Rusland gekozen. Omhooggeschoten van hoofd van de geheime politie naar de hoogste functie in Rusland. Om de chaos die de ‘clandemocratie’ van Boris Jeltsin had achtergelaten weer onder controle te krijgen wist hij met de sluwheid van een slang in korte tijd allerlei maatregelen en wetten door het parlement te jagen. Poetins belofte de bestuurlijke orde in Rusland te herstellen is door hem met voortvarendheid opgepakt. De macht die de regiogouverneurs van Jeltsin hadden gekregen, zijn volledig door hem aan banden gelegd en net als in het vroegere communistische en tsaristische tijdperk weer geheel door Moskou overgenomen.

    De maatregelen die hij heeft genomen hebben hem de vrijheid gegeven om de staatsmacht nog verder te concentreren. Inmiddels reikt de lange arm van Moskou weer tot in alle uithoeken van het land. De oude dictatoriale tijden herleven in snel tempo. Poetin heeft er blijk van gegeven net als zijn illustere voorgangers Lenin en Stalin, geen belangstelling te hebben voor de rechten van de mens. Lenin nam het gebruik van terreur om het volk onder de knoet te houden, zelfs op in het wetboek van strafrecht. Hij schreef: ,,terreur is een manier om mensen te overtuigen.” Het dodental onder zijn regime van 1917-1921 wordt op 10 miljoen mensen geschat. De schattingen van het aantal doden onder het bewind van Stalin belopen rond de 40 miljoen. Burgeroorlog, geplande uitroeiing en genocide, kunstmatig veroorzaakte hongersnoden, dood in strafkampen, alles was geoorloofd.

    Zowel de vrije nieuwsgaring als de elektronische media zijn zo goed als geheel onder staatstoezicht gesteld. De contouren van een politiestaat zijn duidelijk zichtbaar. De Britse krant The Independent gaf begin 2007 de namen van twintig Russische journalisten, die om het leven zijn gebracht. Er vind nooit een onderzoek plaats naar de dood van deze journalisten, dat is op zich al verdacht. Alle macht en invloed is weer helemaal geconcentreerd in Moskou. Daarnaast wordt de Russische samenleving in een snel tempo gemilitariseerd; het militaire budget groeit en de nationalistisch en anti-westerse propaganda neemt hand over hand toe.

    In werkelijkheid is de Koude Oorlog nooit echt over geweest en het communisme is al evenmin dood. De geheime diensten zijn gereorganiseerd en opereren onder andere namen. De naam en het gezicht zijn veranderd, maar verder is alles bij hetzelfde gebleven. De voormalige KGB is machtiger dan voorheen. Er opereren meer Russische spionnen in het westen tot vlakbij de top van de regeringen in ondermeer Engeland en Frankrijk, dan gedurende de Koude Oorlog! Kinderen geloven in Sinterklaas, maar de wereldleiders blijken in sprookjes te geloven. De Russische overloper Viktor Suvorov noemt de westerlingen die geloven dat de Koude Oorlog over is, ‘idioten’. Er bestaat geen “Democratisch Rusland” en Poetin was al evenmin een vriend van het westen. Geholpen door olie en gas, stromen de miljarden dollars de schatkist binnen, een ontwikkeling die menigeen de nodige zorgen baart. >>>>

    http://www.franklinterhorst.nl/De%20Russische%20beer%20brult%20weer.htm

    Like

  8. Igor zegt:

    Nu begrijpt u waarom de Oost Oekraïeners zo graag aansluiting bij Rusland willen. Zij hebben bijna allemaal familie in Rusland wonen en horen en zien de vooruitgang in dat land dankzij Putin.
    Wat Putin dus in 15 jaar is gelukt, hebben de Oekraïeners nog steeds niet in nu 22 jaar voor elkaar gekregen, in tegendeel ze zijn nu nog armer, de zichzelf walgelijk verrijkt hebbende communisten in Kiev en het Westen uitgezonderd.
    Zelfs de Belarussen(WitRussen) hebben het, ondanks dat zij in een door de EU zogenaamde dictatuur leven, nog steeds vele malen beter dan de Oekraïeners. Ik weet dit omdat mijn familie vlak bij de grens met Belarus woont. Ik ben er zelf trouwens ettelijke keren geweest, en gesproken met diverse mensen, en i.t.t. wat Brussel beweert waren al deze mensen erg tevreden over hun land en leven daar.
    Heel veel Oekraïeners zijn zowel naar Rusland als Belarus gevlucht omdat daar werk is en niet onbelangrijk ze veel meer kunnen verdienen dan in het meer dan corrupte Oekraïne, waar nu fascistische criminelen d.m.v. Westers belastinggeld hun zakken nog verder vullen. Arm dom volk
    (B.t.w. het is “Oekraïne” en niet “de Oekraïne”, wij zeggen toch ook niet “de Duitsland”, “de Frankrijk” etc.) Sowieso bestaan er in het Russisch/Oekraïens geen lidwoorden, en worden de zelfstandige naamwoorden zelf vervoegd in 6 naamvallen, vandaar dat het voor ons om correct te schrijven en dan ook nog in het cyrillisch best een pittige taal is.

    Like

  9. koddebeier zegt:

    Daar kunnen die onbenullen in Den Haag nog wat van leren, he Rutte.

    Like

  10. Breget zegt:

    In Rusland zijn er geen Ploumen pvda te bekennen .

    Like

  11. cat zegt:

    Poetin is een top leider. Een held . Ik wou dat wij zo n leider hadden. Hij houdt van zijn land en volk.
    wil ook een Poetin t_shirt!!@

    Like

  12. bobzelf zegt:

    En die slapende beer ( wel altijd met 1 oog open !!! )
    die maak je dan wakker
    en daar ga je dan ruzie mee zoeken !!!
    en treiteren , en opnaaien ,

    28 failliete landen , zonder leger maken ruzie met deze kanjer !!

    Omdat die islambombama je de opdracht geeft !!

    BEN JE DAN GESCHIFT, of wil je dan naar de ondergang ??

    Ik zou de komende week nog wat sancties aan Rusland geven !!

    Whahahahahahahahahah

    gr. bob

    Like

  13. louis-portugal zegt:

    Peterselie, Het grote stelen is begonnen onder Jeltzin toen de huidige oligarchen de staat leegroofden
    Putin draait dat rigoreus terug.
    Een van de reden van het conflict in de Ukraine heeft daarmee te maken.
    De “heilige” Timoschenko schat men op een van het volk gestolen vermogen van rond EEN MILJARD.
    Een van de personen die dat niet beviel was Chodorowsky die dat dan ook gemerkt heeft.
    Corruptie is altijd overal geweest, OOK in Nederland.
    In Nederland is het waarschijnlijk wat beter verborgen wat misschien wel met het protestantisme te maken heeft.
    Mijn linkerhand hoeft niet te weten wat mijn rechter doet zei Verolme ooit op de t.v.
    Ik heb als jongeling lang niet begrepen wat dat betekende.

    Like

  14. bobzelf zegt:

    Ja, die lieve Timoshenko ,
    die 1 dag nadat ze uit de gevangenis kwam , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    bij Merkel op schoot zat ,

    Ik heb een youtube , waarin de lieve dame zegt als haar gevraagd wordt

    EN WAT GAAN WE DAN IN UKRAINE, MET 8. MILJOEN MENSEN IN OOST=UKRAINE DOEN ??????

    HAAR ANTWOORD IS :

    NUKE THEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    levensgevaarlijke dame, maar ik denk dat ze na de moord in Odessa op het zijspoor staat !

    gr. bob

    Like

Plaats een reactie