IS geeft weer beelden vrij van massa-executie

Screenshot 23

(Door: Pritt Stift)

De vorige keer dat we Harry van Bommel achter een spandoek zagen, riep hij op tot oorlog. Maar vandaag op de Dam in Amsterdam was de SP-er beduidend vredelievender. Harry van de SP sprak op de demo tegen de barbarij / moordpartijen / genocide / seksslavernij van de Islamitische Staat. Waarvoor hulde. Volgens de politie waren er rond 200 mensen aanwezig op de manifestatie, op de webcam leken het er minder. Maar Van Bommel stond er tenminste. Niet dat het helpt. Want de moordpartijen van Islamitische Staat gaan gewoon door.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, sjiieten, soennieten. Bookmark de permalink .

19 reacties op IS geeft weer beelden vrij van massa-executie

 1. jans zegt:

  Harry van Bommel is een meeloper, een jodenhater en een moslimknuffelaar. Nu dat zijn moslimvrienden niet-joden vervolgen en vermoorden poept hij zijn broek vol. Ik hoop voor Harry van Bommel dat hij een pamper met extra capaciteit heeft omgedaan, want er vliegt stront tegen de ventilator nu dat Wilders de gutemensch wegkijkers in de 2de kamer heeft toegesproken.
  Shit hits the fan, more shit is coming!

  Like

  • Jan zegt:

   Harry van Bommel is en blijft een smerige jodenhater. Toen de oorlog volop aan de gang was kwam hij op zijn blog wéér met het volgende:
   Gaza onder vuur
   Israël valt Gaza aan, schendt het oorlogsrecht (Terroristen zijn geen militairen en kunnen zich nergens op beroepen, dat ‘vergeet’ Van Bommel), schendt internationaal recht (wat dat is bepaald Van Bommel), vant burgerdoelen aan (Van Bommel was in Gaza tijdens de strijd, zo doet hij overkomen), Israël mag geen wapens meer krijgen enz enz.
   http://harryvanbommel.sp.nl/weblog/2014/07/25/gaza-onder-vuur/#more-20362

   Als reactie op de moord op drie Israëlische jongeren lijkt mij de beschieting van Gaza allesbehalve effectief. Israël heeft natuurlijk het recht zichzelf te verdedigen tegen raketaanvallen vanuit Gaza maar of de huidige acties nog ‘zelfverdediging’ zijn te noemen, mag worden betwijfeld.
   http://harryvanbommel.sp.nl/weblog/2014/07/10/staakt-het-vuren-nu-2/#comments

   Van Bommel heeft ook dat bord waarmee hij op de foto staat vergeten voor zijn kop te houden. Hij heult met iedere moordenaar en moordenaarsbende, inclusief de FARC.
   Vies ventje dat van mij direct aan de galg mag en dan schop ik de stoel onder zijn reet vandaan, als het moet.

   Like

 2. jitskesez zegt:

  Het antwoord op de vraag op het bord dat die man heeft, is, ze zijn ontzettend bezig iets van 82 klachten van Hamas over Israel tot op het bot te onderzoeken, en verder te zorgen dat Nederlandse steden zich in bochten wringen en een ontzettend leuk kinderfeest grondig wordt verpest wegens “racisme”. Ook zorgen zij dat terroristen, minderheden, en ongewensten/uitgeprocedeerden onder geen beding mogen worden behandeld zoals bijv. Islamitische landen ze ongestraft mogen behandelen, in niet-Islamitische landen. Verder dwingen zij Westerse landen via UNICEF ea. om grote percentages van hun BNP af te staan aan Islamitische landen (“ontwikkellingslanden”) wegens “schuld” voor slavernij/kolonialisme, terwijl beide kolonisatie en slavernij door Islamieten nergens ter sprake komt, ook niet wanneer beelden van vrouwen verkocht op een slavenmarkt in Mosul vorige maand, op sociale media worden rondgeplaatst, en moslims in alle hoofdsteden van Europa, hun eigen wijken/staat hebben, en daar openlijk steun betuigen aan de koppensnellers en slavenhandelaren van ISIS.
  Laat het dus duidelijk zijn wat de VN verstaat als “mensen” in “mensenrechten.”

  Like

 3. Bas Koning zegt:

  Harry van Bommel van de SP voelt zich prima op zijn gemak tussen de lieden die oproepen om JODEN AAN HET GAS te brengen, en roept zelf met het grootste gemak op tot oorlog tegen de joden: ‘intifada, intifada (oorlog, oorlog), palestina vrij!’ (9x)
  Jihad! Jihad! Hamas! Hamas! Joden aan het gas!


  Het word tijd dat wij de mohamenazies en hun enablers de oorlog geven waar ze om vragen.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Goed gezien Bas, op de video laat Harry van Bommel zijn ware gezicht zien, hij is en blijft een dweper van het islamisme. Wat het hem het meeste stoort is natuurlijk dat zijn vriendjes in het IS kalifaat vermoord worden, dat er aan de lopende band christenen in deze contreien vermoordt worden, heeft Harry geen boodschap aan.

   Like

 4. Rick zegt:

  Off-Topic:
  En het houdt maar niet op:
  http://www.telegraaf.nl/uitwinkelen/23054767/__Piet-poppetje_uit_assortiment__.html
  Mijn zwarte lijst wordt stééds langer 🙂

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Veel belangrijker is dit nieuws !
  —————————————–
  Piet-poppetje uit assortiment
  Speeldgoedfabrikant Fisher-Price
  heeft een Zwarte Piet-figuurtje uit
  zijn assortiment gehaald.
  Het bedrijf besloot daartoe na
  klachten vanuit Nederland dat
  het poppetje racistisch zou zijn !
  ——————————————-
  GAT IN DE MARKT !
  METEEN MET DE PRODUKTIE BEGINNEN !
  GROSSER SCHEISS !
  FISCHER PRICE !

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Op zich een goed plan: “meteen met de productie beginnen” maar ik vrees toch dat de realisatie niet zo eenvoudig zal zijn.
   Wat wij als consument kunnen doen: ALLES van Fischer Price in de ban. Gelukkig is mijn kleindochtertje 6 jaar dus sta ik niet voor een dilemma. Bart Smit puilt uit van het speelgoed (om maar eens iets te noemen), daar zal best wel een leuk NIET FISHER PRICE speeltje tussen zitten.
   En, ook zéér belangrijk: de klanten moeten in de winkel luid en duidelijk laten weten waarom ze geen Fisher Price meer wensen te kopen! Pas als er klachten komen van de detailhandel zal de fabriek zich – mogelijk – achter de oren gaan krabben.

   Voorbeeldje:
   In de AH waar ik vaak een paar boodschappen haal (want die is het dichtste bij, voor mijn wekelijkse boodschappen ga ik naar de Aldi of Deka) verkochten ze enige jaren geleden “halal-kots”-vlees.
   Op een zaterdagmiddag (altijd druk bij de info balie) heb ik naar de bedrijfsleider gevraagd en toen die er was, (er stonden ongeveer 10 mensen achter mij op hun beurt te wachten) mijn beklag – luid en duidelijk – gedaan.: “Ik ben hier al vele jaren klant en heb gezien dat u dat martel-halal-vlees verkoopt. Zo lang dàt in de schappen ligt ziet u mij hier niet meer”.
   Een paar weken later was er géén halal vlees meer te koop!! Ik wil niet zeggen dat het altijd werkt, maar in dit geval dus wel en eendracht maakt macht. We moeten eens een beetje meer van ons laten horen! Want het is ONS geld dat we in de winkels besteden en de klant is (nog altijd) koning.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Het halal vlees van Albert Heijn voldoet aan de islamitische voorschriften. Het vlees komt uit slachthuizen waar alleen halal geslacht wordt en waarbij de dieren bedwelmd worden. Onze leveranciers zijn halal gecertificeerd en worden continu gecontroleerd door halal certificeringinstellingen. Bij de leveranciers zijn moslims verantwoordelijk voor het productieproces. Voor het vervoer wordt het vlees gescheiden en luchtdicht verpakt. Zo weet u zeker dat het vlees altijd vers en 100% halal is. Het vlees is verkrijgbaar bij een beperkt aantal Albert Heijn-winkels. >>>

    http://www.ah.nl/assortiment/halal

    De Koran vermeldt dat een jong dier niet van zijn moeder mag worden gescheiden. Halal vlees komt echter uit de vee-industrie; hier worden kalfjes na één dag bij de moeder weggehaald. Vlees met een halal-keurmerk is vaak niet halal (rein). Dit concluderen tal van islamdeskundigen in het rapport ‘Vlees eten in de islamitische traditie’. Het halal vlees is vrijwel altijd afkomstig van dieren uit de vee-industrie. En de wijze waarop er in de vee-industrie met dieren wordt omgegaan, is in strijd met de diervriendelijke voorschriften in de islamitische geschriften.
    Volgens islamdeskundigen is alleen biologisch vlees halal. Veel moslims zijn hier echter niet van op de hoogte. Consumenten denken ten onrechte dat ze halal vlees kopen en eten. >>>

    http://www.dierenrecht.nl/wat-wij-doen/halal-vlees/?gclid=CjwKEAjwp7WgBRCRxMCLx8mMnDMSJADncxS21mjbvIrBvifRjnWlq4tYpoJ12Crr57-fU5MqKPryUxoCdcHw_wcB

    Alle Nederlandse kip onverdoofd geslacht
    Het grootste deel van de Nederlandse kipfilet is halal. Ook als dat niet op de verpakking staat. Dat zeggen verschillende Nederlandse slachterijen. Halal kippenvlees is hiermee oplichterij geworden.

    Anne Nijhof is al meer dan twintig jaar actief in de vleessector. Hij vertelt tegen ThePostOnline: ‘Zo goed als alle Nederlandse kip wordt halal geslacht. De filet wordt dan in Nederland verkocht. De kippenpoten, waar in Nederland minder vraag naar is, kunnen dan worden geëxporteerd naar moslimlanden. Om dit te kunnen doen, wordt alle kip halal geslacht, dat is veel makkelijker.’

    Roy van der Ploeg, woordvoerder van het Voedingscentrum, u weet wel, ‘eerlijk over eten’, kan bevestigen dat de dieren onverdoofd geslacht worden. ‘Voor halal slacht zijn echter meer eisen. Er moet bijvoorbeeld een imam bij aanwezig zijn.’

    Certificaat
    Onverdoofd slachten en er moet een imam bij zijn, dat zijn dus de twee belangrijkste regels voor halal slachten. Arianne Kort is kwaliteitscoördinator van de internationale kippenslachterij Sisters Storteboom BV in Putten. Ze bevestigt, ‘wij slachten inderdaad alle kip halal. We hebben een aantal slachters in dienst met een certificaat om halal te slachten.’

    Ze vervangen daarmee als het ware de imam. ‘Als de slachters met dat certificaat erbij zijn, is het vlees halal. Dat doen we met al ons kippenvlees.’ Het pluimveebedrijf is een belangrijke speler op de pluimveemarkt. Storteboom heeft twee slachterijen en drie kipverwerkingsbedrijven.

    Stickertjes
    Sjoerd van der Wouw kan namens WakkerDier, belangenorganisatie voor het welzijn van dieren, bevestigen dat veel kip halal geslacht wordt. ‘Waarschijnlijk denken slachterijen better safe than sorry. Daarom slachten ze alles halal, dan kunnen ze later nog zien aan wie ze het verkopen. Als WakkerDier vinden wij het natuurlijk kwalijk dat dieren onnodig ritueel geslacht worden om logistieke redenen.’

    Dus al het kippenvlees in Nederland is halal? Waarom dan nog onderscheid maken tussen halal en niet halal vlees? In de supermarkt is de kiloprijs voor een kilootje halalkip toch al gauw zo’n 20 cent hoger. Toch zonde voor exact hetzelfde vlees. Duurdere stickertjes misschien? >>>

    http://biz.thepostonline.nl/2013/02/16/alle-nederlandse-kip-halal/

    Like

   • johannes zegt:

    en zo is dat zilvermeeuw op rotten met die pokke zooi ,laten ze dat maar aan dat rot volk verkopen,dat hier de dienst denkt te kunnen uit maken,bij mij komt die rotzooi niet meer in huis, en die groot grutters komen er nog wel eens achter wie ze het best als klant kunnen hebben.

    Like

   • Rick zegt:

    U kunt beter héél Bart Smit links laten liggen:
    http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2680/Economie/article/detail/3725041/2014/08/26/Winkels-worstelen-met-de-toekomst-van-Zwarte-Piet.dhtml
    “Grootwinkelbedrijven als HEMA, Bijenkorf, Albert Heijn (AH) en Bart Smit worstelen met de uitmonstering van Zwarte Piet en de winkelinrichting in de sinterklaasperiode.”

    Like

   • Republikein zegt:

    Goed idee, geen halal kapotjes kopen.

    Like

 6. Tistochwat zegt:

  Hoogste tijd om alles wat ook maar enigszins riekt naar islam, het land uit te trappen!
  Er mag geen molecule islam in dit land overblijven!
  Radicaal, ‘gematigd’, zwijgend of met een grote muil: WEG ERMEE, het is één pot nat met hetzelfde profeten-handboek, die duivelse koran!
  Geert Wilders wilde ‘minder’; heel veel Hollanders willen ‘minder’, maar dat mag je niet zeggen want voor je het weet, slepen ze je voor de rechter. De waarheid mag nog steeds niet worden gezegd.

  Like

 7. johannes zegt:

  nou ik zeg het dan toch maar wel ,minder minder minder,en nog heel veel minder,weg met die ellende bende.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Aanvulling met video beeld.
  Afgelopen weekend togen verscheidene betrokken burgers richting de Dam om te demonstreren tegen de Islamitische Staat (IS).
  Eén van de betogers wist te melden dat IS dingen doet die helemaal geen moer met de islam te maken hebben.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/09/demo_is_niks_met_islam_te_make.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s