Verhuurster krijgt stofzuigverbod wegens avondgebed

Screenshot 3

(Vertaling: E.J. Bron)

Een dezer dagen kreeg een huurster in het Oostenrijkse Linz een curieuze brief van haar verhuurder. Daarin werd de vrouw medegedeeld dat haar buurman zich in zijn avondrust van 17.00 uur tot 18.00 uur gestoord voelde. In de brief wordt verwezen naar de religie en de islamitische afkomst van de buurman, die in deze tijd zijn avondgebed doet en zich daarbij gestoord voelt door het lawaai van de stofzuiger.

De verhuurster werd er door de verhuurder toe opgeroepen hier rekening mee te houden en na 17.00 uur niet meer te stofzuigen.

“Er zijn in Oostenrijk genoeg wettelijke principes en wetten die voor een vreedzaam samenleven moeten zorgen. Daartoe behoort bijvoorbeeld de nachtelijke rust vanaf 22.00 uur. In veel huurcomplexen bestaan ook nog huisregels met verschillende regelingen. Maar om nu het stofzuigen binnen de eigen vier muren op een heel gebruikelijk tijdstip te verbieden, gaat toch te ver”, benadrukt Manfred Haimbuchner, FPÖ-voorzitter van de deelstaat Opper-Oostenrijk en minister van woningbouw in diezelfde deelstaat. Dat zou verkeerd begrepen tolerantie en geenszins integratie zijn. “Zulke eisen zijn volgens mij contraproductief”, aldus Haimbuchner.

Bron:
http://www.fpoe-ooe.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Oostenrijk, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

53 reacties op Verhuurster krijgt stofzuigverbod wegens avondgebed

 1. Tempelier. zegt:

  Als ik haar was zou ik de verhuurder voorstellen, om de kamer van de buurman totaal te isoleren.

  Like

 2. Jean zegt:

  Die moslim zou zijn klachten in zijn allareet kunnen steken, van 16.00 tot 17.00u zou de stofzuiger lekker zijn werk doen zelfs op hoogste frequentie.

  Like

 3. OphEUffen zegt:

  Vandaar dat de EU plannen heeft het wattage van stofzuigers aan een maximum te verbinden. Ik vroeg me al af welke gedachte er achter dit briljante plan zat. Dat kan alleen iemand bedenken met een salaris van E 23.000,– per maand exclusief exorbitante onkosten en vergoedingen.

  Like

  • Claudia M. zegt:

   Ha, ha, ha… Ik heb zo’n 800 W stofzuiger, ding doet ’t uitstekend overigens, maar die maakt net zoveel herrie als die met meer wattage. Zeker in de hoogste stand, die 90% van de tijd gebruikt wordt.

   On topic; de verhuurder had direct moeten meedelen dat dit bij wet geregeld is en als hij zich eraan stoorde maar moest gaan verhuizen.

   Helaas werkt het niet zo; heb ik aan den lijve mogen ondervinden. Ook ik kreeg zo’n “schattebout” naast me wonen. Vijf jaar lang zieken en treiteren; politie, woningbouwvereniging gesproken, maar je hebt er helemaal niets aan. Sterker nog, ik kreeg zelfs de schuld, het zou allemaal wel aan mij liggen. Ook ik ben uit pure wanhoop maar verhuisd, want er valt gewoon niet naast te leven. Wat een K-volk!

   Like

  • janfreak zegt:

   Zouden we dan verplicht worden onze stofzuigers aan een soort APK keuring te laten onderwerpen?

   Like

 4. OphEUffen zegt:

  “”van 17.00 uur tot 16.00 uur””

  Dat is een aardig lang gebed gvd.

  Like

 5. Ad de Koning zegt:

  Het is te bespottelijk voor woorden, als mij zoiets gevraagd zou worden zou ik zeggen: ik denk er niet over , zijn jullie niet goed geworden. Die moslims denken dat ze iedereen de wet kunnen voorschrijven en het idiote is dat er nog mensen zijn die daarvoor buigen ook.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Contraproductief is nog zacht uitgedrukt: Het is regelrechte vrijheidsbeknotting!
  Wat mankeert die Oostenrijkers toch? De moslims hoeven maar te kikken en ze schieten in een stuip! Daarvan hebben we hier inmiddels verschillende voorbeelden voorbij zien komen op diverse vlakken! Dat die lui in 1683 voor de poorten van Wenen stonden leren ze zeker niet meer op school, anders zouden ze zich niet zo gedienstig opstellen -lijkt mij. Of het moet eenzelfde soort schuldcomplex zijn als de Duitsers nog steeds hebben en dan voornamelijk omdat Hitler nu eenmaal een geboren Oostenrijker was; anders zou ik het ook niet weten. Het is gewoon bizar, héél bizar…..
  Maar als het een schuldcomplex of iets dergelijks ís, zou je zeggen, waarom richten ze de ‘Wiedergutmachung’ dan niet op de historisch juiste doelgroep, de Jóden, in plaats van op de móslims?
  Enfin, dat kan men zich wel zo ongeveer in verband met heel Europa afvragen…..
  Echter, wat hier gebeurt is ziek, doodgewoon zíek.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler: 20.12. uur, op 10/9. Zo is het Theresa. En nu hebben we geen held meer als de Poolse koning, Jan Sobieski, om ons te redden van de moslims. In 1683, is het goed afgelopen voor “de poorten”, van Wenen, door het ingrijpen van Jan Sobieski. Maar deze kan ons nu niet meer helpen! We hebben nu politici, die buigen en bukken voor de Islam!

   Like

  • peterselie1 zegt:

   “Wat mankeert die Oostenrijkers toch” Nee dit soort van flut argumenten komen niet in het ideale land Nederland voor hoor ‘kuch’….

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Peterselie1:Zeg ik niet! Maar in Oostenrijk hebben ze dit om de haverklap om van alles:
    Dit nu, en het gedonder met lego-modellen in de speelgoedwinkels, de veroordeling van Mw. Sabaditsch-Wolff, noem maar op……
    We hebben verschillende akkefietjes hier de revue zien passeren en allemaal in Oostenrijk.Zó vaak hoor je die dingen hier toch nog niet? Of vind jij van wel?

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Beste Theresa ik denk aan het feit dat G. Wilders voor het gerecht werd gesleept, voor het aanzetten tot haat, gelukkig werd dit politieke proces gewonnen. Ook denk ik aan het misselijke zwartepieten discussie, welke Nederland verdeeld een al een paar jaar speelt. De Pro Patria demonstratie mars welke door de overheid als een extreemrechts gebeuren wordt gezien. In oorsprong wil ik alleen maar even naar voren halen, dat de nadruk op al het islam gerelateerde ‘incidenten’ in Nederland beter tegen het licht gehouden dient te worden en de aandacht niet te veel naar het buitenland afglijdt. Hoe meer aandacht al deze islam gerelateerde ‘incidenten’ krijgen des te beter mijns inziens, want dit lekt gewoon door naar de islam geile bestuurlijke elite.

    Groet

    Like

 7. Het duurt niet lang meer voordat christenen een kerkverbod krijgen omdat de moslims hier aanstoot aan zouden kunnen hebben. Hetzefde geldt voor de kerkklokken.

  Like

 8. Jade zegt:

  Als die man in stilte wil bidden, laat hem dan opzouten naar de Sahara.

  Like

 9. Ik wilde hier nog aan toevoegen,

  Een stofzuigerverbod is nog altijd geen drumstelverbod.
  Dus ik raad de huurster aan om een drumstel te kopen (en te gebruiken)

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Daat het immers niet om: De klacht was niet dat er gestofzuigd werd maar dat die vent gestoord werd in het gebèd.
   Dat er nu toevallig sprake was van stofzuigen is wéér iets anders.
   Mark my words: Als er sprake is van drummen, wordt dàt even zo vrolijk weer verboden. En n i e t door een nieuw geding!

   Like

 10. OphEUffen zegt:

  Dat Dhmimmies en nuttige idioten er voor buigen is treurig genoeg. Dat de rechter hierin meegaat is de categorie “Ostenreich schafft sich ab”. Een uitermate gevaarlijke ontwikkeling. Het worden spannende tijden. Geen leuke.

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Ik zou er zelf wel raad mee weten. Flinke loudspeaker )100Watt.!!! ), 2 stutten eronder (die je gebruikt om gipsplaten-plafond te monteren ) deze onder de speaker, tegen plafond EN dan op volle sterkte de……..negende…van Beethoven, (stukje bij tatata…ta te beginnen )
  La Marche de Radetzky, kan ook natuurlijk, maar ligt mischien wat gevoeliger in Oostenrijk.

  Like

 12. Jean zegt:

  En die leeghoofden van de EU zijn bezig met de postjes terwijl 500.000.000 Europeanen gepest, vernederd, verkracht, vermoord worden door achterlijke gewelddadige barbaarse islam/kamelen neukers.
  Die rotzooi moet verdreven worden anders komt er oorlog tegen die barbaarse smeerlapperij.

  Like

 13. Jan zegt:

  Dat krijg je als je een stofzuiger koopt met een vermogen van meer dan 2000Watt: boze geitenneuker.

  Like

 14. Volgens mij kunnen ze dat wettelijk niet verbieden,dat stofzuigen op die tijd;hoogstens verzoeken!En dat kun je naast je neer leggen,toch?

  Like

  • Harry zegt:

   Nou Yvonne , je weet toch hoe ze regeren , als je hun opdracht naast je neerlegt dan leggen ze je hoofd naast je neer . In verwijderde toestand .
   Laat die mevrouw toch voorzichtig zijn .
   Misschien is het een idee om de gasslang te verlengen en s’nachts door de brievenbus te steken bij de buurman ?

   Like

  • BertG. zegt:

   Dat kan je volledig naast je neer leggen.
   Regelmatig met een complete band in me huis zitten oefenen.
   Alleen met een drumstel erbij werd er flink gemopperd door de buren. Zelfs politie erbij.
   Tot 22:00 mag je volgens mij doen en laten wat in je opkomt.

   Like

 15. Cathja zegt:

  De buurvrouw zou ook tussen 17:00 en 18:00 uur haar favoriete muziek kunnen draaien. Ietsje harder dan normaal, maar netjes binnen de grenzen.
  Met zulke buren moet je wel eens wat bedenken om ze te laten voelen dat ze vanwege hun extreme levenswijze nog steeds als buitenstaanders worden gezien.
  Die mossel zou ook een stel oordoppen kunnen kopen. Werkt perfect!

  Like

 16. Inladen en boven de zandbak uit het vliegtuig flikkeren. Is echt veel beter.

  Like

 17. OphEUffen zegt:

  Die lui weten niet beter. In deze kwestie is de rechter het probleem.

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  Als ik dit product zie, moet ik onwillekeurig aan een boerka denken; hoe zou dat nou toch komen?

  http://www.vivara.nl/ctrl/node:137;product:1923;/schuiltent_stealthgear_double_alltitude_hide#.VBC_CsJ_vSk

  Like

 19. Charles Martel zegt:

  Die mevrouw moet gewoon een uurtje allaaaaaaah akbaar brullen!

  Like

 20. Daiyu-ninja zegt:

  Misschien moet zij dan tussen 17:00 en 18:00 dit draaien:

  Like

 21. oud-marinier zegt:

  De goedeman heeft zeker nog nooit gehoord van oorpluggen/-dopjes. Kan ie heerlijk ongestoord bidden. Of het nou stofzuigers zijn , of auto’s en knetterende brommers die door de straat rijden of wat dan ook. ‘k Zou de goede vrouw willen aanraden om straks wanneer de volgende Ramadhan weer begint en deze lui ’s avonds / ’s nachts weer beginnen met “leven en koken” enz enz…dat deze mevrouw zich daar ook aan gaat “storen” . Zal men wel zeggen : ” Ja dat is maar een maand ” Klopt , als je elke week 1x stofzuigt , heb je in 1 jaar tijd , 1 jaar en ongeveer 3 weken , dat zij die mensen stoort . ” Kan ze zich ook mee verweren , moeten die geitennaaiers ook maar aan wennen.

  Like

 22. 4sjun zegt:

  Spijtig voor individuen met bidvlek die ergens een kamer proberen te huren. Geen verhuurder gaat nog risico’s nemen om door naar Mohammed toewerkende multiculturele helpertjes in eigen huis in vrijheid beknot te worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s