Hans Jansen – OH

Hans Jansen

(Door: Hans Jansen)

De ‘Europese Unie’ verstrekt ontwikkelingshulp, ‘OH’. Dat doet de EU op eigen sap en verantwoordelijkheid. In 2014 besteedt de EU een bedrag van 2716 miljoen euro aan OH. De EU heeft een OH-zevenjarenplan dat doorloopt tot en met het jaar 2020. Dan moet het OH-jaarbedrag tot 3989 miljoen zijn opgelopen. Het is vreemd dat het EU-bedrag stijgt, van bijna 3000 miljoen naar bijna 4000 miljoen jaarlijks, want je zou toch verwachten dat, als de hulp effectief was, het bedrag juist zou moeten dalen. Maar dat is niet zo, het bedrag stijgt. Het totaalbedrag aan OH voor de periode 2014-2020 bedraagt 19.661.639.000 euro, met andere woorden bijna 20.000 miljoen. Dit is het bedrag van alleen de Europese Unie, maar er zijn veel meer instanties die hun geld aan OH kwijt willen, zoals de Verenigde Naties. Dat alleen al vraagt om coördinatie, en coördinatie betekent nette banen voor nette mensen. Zorg dat u er bij komt. Maar goed, de EU besteedt al dat geld aan goedbedoelde pogingen om een goed doel te bevorderen: de uitroeiing van de armoede, eradication of poverty. Kan armoede wel worden uitgeroeid?

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Ontwikkelingshulp. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hans Jansen – OH

 1. cat zegt:

  Opvangcentra’s en andere linkse troep, bestemd voor de zwarte man (neger) / gelukzoeker, moslims ! OH, ja ja…
  nog meer miggratie, nog meer niet Westerse malaise, gefinancieerd door brussel. Doelbewust dus. Zo “weg met ons” beleid.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  En de eigen EUROPESE BEVOLKING mag DOODVALLEN van de RODE VIEZE VUILE SMEERLAPPEN DER EUSSR TE BRUSSEL. Sinterklaas spelen, gloeiende nondedju, terwijl Griekse mensen van wanhoop zelfmoord plegen, omdat ze hun kinderen niet meer kunnen onderhouden. Tevens is buiten Griekenland, ook Italië, Spanje en Portugal, alsook Frankrijk hard op weg radicaal failliet te gaan! Wat mij betreft ongezien de tyfus voor dat hele vuile schorum van politici in Brussel!

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Kan armoede wel worden uitgeroeid ? Ja natuurlijk, maar dan wel op de juiste manier. De Aziatische volkeren, China, Japan en Korea gaven al het goede voorbeeld. En dat is heel simpel;
  de handjes laten wapperen, en niet achterover leunend de ene na de andere gift aannemen.
  Mensen afhankelijk gaan maken van de donaties. Hele hordes gelukszoekers in de watten gaan leggen, die dit alles als zodanig vanzelfsprekend gaan vinden. Zo erg zelfs, dat ze nimmer tevreden zijn, en zelfs steeds meer gaan eisen. Het begrip – uitgeprocedeerd – komt helaas alleen nog voor in De Dikke van Dale. Wil de armoede uit de wereld verdwijnen, dan hebben (als het aan mij lag) bepaalde volkeren simpelweg de keus; Werken en ondernemen met je donder, of anders maar creperen.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  @ “want je zou toch verwachten dat, als de hulp effectief was, het bedrag juist zou moeten dalen.”

  Er komen steeds meer ‘te ontwikkelen’ negers bij want ze fokken als dolle honden; een zeer succesvolle soort die juist GEEN ‘hulp’ nodig heeft, zou je dus zeggen.
  Hoe meer negers, hoe meer geld ze nodig hebben, toch?
  Vandaar dat die linkse hobby steeds duurder wordt.

  Dat de eigen (bejaarde) bevolking crepeert, deert onze ‘leiders’ niet; de vuile gewetenloze graaiende ploerten, de moordenaars!

  Neemt u mij dit grove taalgebruik alstublieft niet kwalijk.
  Ik ben van nature niet zo, maar die smerige duivels maken me witheet omdat ik het schrijnende onrecht niet kan verdragen!!!
  Ik ben echt ontzettend bang voor de ‘toekomst’ en daarom haat ik die eu hartgrondig!
  Ik wil niet oud en hulpeloos worden want dan heb je geen leven.

  Like

 5. helletocht zegt:

  De EU verstrekt nu 28.000 e per maand OWH aan Timmerfrans!

  Like

 6. Jean zegt:

  Dadelijk mee stoppen want het geld komt nooit op de plaats waar het voor dient, de armen worden armer en de rijken worden rijker, vriendjes weet u wel!
  De lafaards van de EU dromen er ook van daarom storten ze .aandelijks zoveel op de persoonlijke bankrekening, 27.000 euro per maand, niemand in de politiek heeft recht op dergelijk salaris, niemand en zeker geen enkele zakkenvuller uit de monarchiën op die hun rekening moet 0 euro gestort worden elke maand.

  Like

 7. LEES DIT TOCH EENS @FemkeHalsema @APechtold @emileroemer @diederiksamsom GeenStijl: Hans Jansen – OH – http://bit.ly/1tR7Bln n LEER v NGC

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s