In de vluchtelingenkampen in Hamburg regeert het recht van de sterkste

Screenshot 3

(Door: Wiborg – Vertaling: E.J. Bron)

80-100 “vluchtelingen” uit Tsjetsjenië en Eritrea hielden woensdagavond in Hamburg een straatgevecht. De politie kon de meute slechts met moeite onder controle krijgen. Tsjetsjenen zijn in het verleden al vaker opgevallen in verband met gewelddadigheden. De goedmensch zal zich afvragen hoe zoiets toch kan gebeuren. In de massale onderkomens is echter duidelijk te zien dat multiculti niet kan functioneren! Waarom zou het dan in het echte leven anders zijn?

Urenlang kwam het treinverkeer ten nadele van Jan Modaal tot stilstand. Het aantal ingezette politieagenten bedroeg vermoedelijk meer dan honderd. Vanzelfsprekend werd er ook een helikopter van de politie ingezet. Voor wie zijn de kosten? De relschoppers respectievelijk al die dringend noodzakelijke geschoolde krachten?

En uiteraard gingen de rellen de volgende dag verder. De oplettende lezer zal vaststellen dat de pers het meestal over “jongeren” heeft. Ja, dat ontdoet de situatie onmiddellijk van haar scherpe kantjes en Jan modaal kan weer rustig voor de tv gaan hangen.

Natuurlijk mag een zielige moeder uit Syrië niet ontbreken, die klaagt over de hygiënische omstandigheden in het kamp. Ik vraag me af hoe vaak de gemiddelde Afghaan, Syriër, Pakistani of Afrika in zijn land van herkomst doucht. Dagelijks? Ja hoor, vast en zeker!

Het is altijd hetzelfde. Klagen, eisen, en als dat niet helpt rel schoppen. € 140,- per maand, door ons geschonken, volstaan uiteraard niet. Plus gratis eten! Ook dat vinden de dames en heren niet voldoende. Ze willen alles!

Ook is het (geregistreerde) geweld op de scholen in Hamburg met 73% gestegen. Uiteraard heeft dat allemaal niets met multiculti en invasie te maken. Wat niet mogelijk kan zijn, mag ook niet mogelijk zijn! Berlijn, Hamburg en Duisburg zijn weldra overal – ook bij u voor de huisdeur!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Wiborg

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op In de vluchtelingenkampen in Hamburg regeert het recht van de sterkste

 1. Sjaak zegt:

  En in Berlijn nemen ze een kerk in beslag !
  Waarom gaan ze niet in moskeen ?
  Daar is toch meer als genoeg plaats !
  ——————————————————–

  Like

 2. OphEUffen zegt:

  Verdomme! 😦 Bedankt!

  E.J.

  Like

 3. luckybee zegt:

  De Hamburger politie moet ze maar laten uitvechten,mischien lost dat van zelf wel op.

  Like

 4. Kraftavilqa zegt:

  Dat men naar Hans Janmaat had moeten luisteren wordt wel pijnlijk duidelijk. Maar nee en leert men de les natuurlijk niet benoem het probleem en verguizing zal Uw deel zijn, zie hoe het Pim Fortuyn is vergaan en hoe het Geert Wilders nog steeds vergaat. Nee hoor want het is zo prettig in mijn hoofd met die gutmenschliche multikulwensdroom waarin het lam en de leeuw zich samen neervlijen voorwaar een bijbels tafereel van pastorale sereniteit.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Kraftavilqa: 14.25. uur. Inderdaad, in Nederland wenste – de verraders van socialisten, links-liberalen, liberalen en christen-democraten- NIET te luisteren naar – achtereenvolgens- Janmaat, Fortuyn, en NU ook NIET naar Geert Wilders. Deze mensen hadden en hebben het JUIST GEZIEN! En in heel EUROPA zijn het dezelfde partijen die de EIGEN BEVOLKING VERRADEN. Op grond van: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG! En waarvoor, voor BAANTJES EN GELD! Hangen zouden ze moeten, allemaal.

   Like

   • Rein Hard zegt:

    Geen hooftletters gebruiken, aub, dat doet pijn aan de ogen. Wanneer u de /nadruk/ wenst te leggen op /bepaalde/ woorden, kan u /schuine streepjes/ gebruiken. Of zoek /iets anders/.
    Dankuwel

    Like

 5. cat zegt:

  Het zal niet lang duren, dat wij onze eigen “opruimdiensten” zullen moeten hebben. Eigen initiatief; zelf gefinancieert. Want dit gaat echter de spuitgaten uit ! Het is Waanzin!
  Ik denk dat de meerderheid van de politie dit ook niet wil. Geloof echt wel dat hun handen juiken, maar dat ze worden beperkt door de wet en orders hoofd politie/ ME.
  gewoon opruimen, in hordes bijeen brengen in sportvelden. Met bussen vol of vrachtwagens vol, richting de middenlandse zee. Tankets inzetten, negers volladen, richting Libie…daag.
  Anders een clean neckshot, wat moet je anders mensen. Wij willen dit niet.
  Hoe los je zoiets op? Niet dus. Iemand een ander idee.

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  M.E.cordon er om heen en net zo lang laten vechten tot er geen een meer over is!

  Like

 7. Avidia zegt:

  Het is echt te gek voor woorden, al die import waarvan weinigen eigen inbreng brengt hebben praatjes???? Meteen terug sturen naar hun eigen land. Ik ben het zo zat, ik wil geen belasting betalen voor dit soort mensen die ons verafschuwen en hun eigen leven willen voortzetten, maar wel met hun verafschuwde mensen die voor hen moeten betalen, ik wil Nederland terug, zoals het was, zonder angst voor aanslagen of inbraken, ik wil leven waarvoor ik belasting betaal en dat is niet zuinig. Maar wat krijg ik er voor terug??? Ik vraag U af!!!!! Waarom moeten wij leven in angst omdat een of andere (vaak buitenlanders) het op ons voorzien heeft, kijk naar opsporing-gezien, allemaal geboefte uit die kringen. Maar nee, de regering prijst ze de hemel in. Ze worden met honderden binnen gehaald “Een verrijking van onze samenleving toch????”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s