ISIS is NIET islamitisch?

Screenshot 9

(Door: Daniel Pipes – Vertaling: E.J. Bron)

President Obama hield een op televisie uitgezonden toespraak over zijn ideeën hoe men de “Islamitische Staat” (IS)  kan overwinnen. Daarbij verklaarde hij de ook wel als ISIS bekend staande organisatie voor “niet islamitisch”. Met deze belachelijke bewering sluit Obama zich rechtstreeks aan bij zijn twee voorgangers, die eveneens verkondigden wat niet islamitisch is. Bill Clinton noemde de omgang van de Taliban met vrouwen en kinderen “een vreselijke pervertering van de islam”. George W. Bush noemde 9/11 en andere gewelddadigheden tegen onschuldige mensen een “schending van de fundamentele principes van het islamitische geloof.”

Geen van drieën heeft een of andere basis voor zulke bezweringen. Om het duidelijke even uiteen te zetten: Als niet-moslims en politici in plaats van moslims en wetenschappers verkeren zij niet in de positie om uit te leggen wat islamitisch is en wat niet. Zo merkt Bernard Lewis, een vooraanstaande Amerikaanse autoriteit met betrekking tot de islam, op: “Voor niet-moslims is het zeer zeker gewaagd om te zeggen wat in de islam orthodox is en wat ketters.” (dat Obama als moslim geboren en opgevoed werd, speelt hier geen rol, want hij verliet het geloof en kan zich daarover niet uiten).

In werkelijkheid verergert hij de fouten van zijn voorgangers en gaat zelfs nog verder: Clinton en Bush beschreven slechts bepaalde daden (omgang met vrouwen en kinderen, gewelddadigheden tegen onschuldige mensen) als onislamitisch, maar Obama heeft het gewaagd een hele organisatie (en daarmee een quasi-staat) “niet-islamitisch” te noemen.

Het enige goede aan deze idiotie? In ieder geval is het beter dan de formulering van de Council on American-Islamic Relations (CAIR), dat de lef heeft om ISIS “niet-islamitisch” te noemen.

Uiteindelijk misleiden echter noch de Amerikaanse president noch radicale islamieten de mensen. Iedereen met ogen en oren herkent dat ISIS – net zoals de Taliban en Al Qaida voor haar – voor de volle 100% islamitisch is. En de meeste westerlingen hebben, zoals blijkt uit gedetailleerde peilingen in Europa, ogen en oren. In de loop der tijd zullen ze in toenemende mate vertrouwen op het gezonde mensenverstand en tot de conclusie komen dat ISIS in werkelijkheid diep islamitisch is.

Bron:
http://de.danielpipes.org
Vertaling: H. Eiteneier

Bron oorspronkelijk artikel:
www.danielpipes.org
Auteur: Daniel Pipes

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Obama, Rotzakken. Bookmark de permalink .

24 reacties op ISIS is NIET islamitisch?

 1. janfreak zegt:

  Klopt, ISIS gebruikt alleen maar Koranteksten om hun wrede praktijken te kunnen rechtvaardigen, ze hebben verder geen binding met de islam.

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Heb altijd gezegd dat Isis een Egyptische godin is van 2000 jaar geleden.
  Overigens staat er in het midden van Isis vlag: allah profeet van mohammed. Het zit inderdaad echt verkeerd.
  En by the way, de holocaust is totaal on-fascistisch, heeft echt niets met nazisme te maken

  Like

 3. Perfide Albion zegt:

  Deze mensen, Obama, Bush, Cameron en ook Rutte, vertrouw je nog geen patatkraam toe, Laat staan een heel land. Laten we ophouden met praten en deze gasten gewoon daar zetten waar ze horen. Bij het vuilnis! Weg ermee.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Momentje. Mr.Pipes: Wie kan met zekerheid beweren, dat Obama de islam metterdaad VERLATEN heeft?
  Die “Bismilla”ring heeft-ie toch ook nog steeds niet afgedaan, wel?
  Misschien heeft-ie feitelijk wel helemaal niets verlaten en pleegt-ie dagelijks taqiyya voor het goede doel! Daar al eens aan gedacht?
  Die mogelijkheid schuift U mij iets te gemakkelijk terzijde…..

  Like

 5. Dr.Kwast zegt:

  ‘Duizenden jihadisten in Nederland dankzij laks optreden tegen Islamo-Nazisme’
  Xander 18-09-2014 15:22 – (18) – in Algemeen Nieuws, Iran / Syrië, Islam & Terreur, Israël & Joden, Maatschappij

  Samson noemt Wilders haatzaaier: PvdA heeft nog altijd ogen dicht voor gevaar islam

  Er zijn -zoals de politiek jaren heeft beweerd- niet slechts enkele tientallen, hooguit een paar honderd jihadisten in Nederland, maar vele duizenden. Dat is geen loos gerucht maar een feit dat onlangs werd toegegeven door het hoofd van de AIVD, Rob Bertholee. Dr. Manfred Gerstenfeld, bestuurlijk adviseur van enkele Europese en Amerikaanse multinationals en erkend internationaal antisemitisme expert, schrijft vandaag onder de kop ‘Het Nederlandse Islamo-Nazisme, Waar kwam het vandaan?’ dat de oorzaak de lakse, soms zelfs bizarre houding van de Nederlandse overheid is, dat jarenlang het venijnige anti-Joodse sentiment onder moslims zo goed als heeft genegeerd.

  Like

 6. Perfide Albion zegt:

  En die Louis Bontes en Joram van Klaveren zijn ook islam faciliteerders! Laten we die twee landverraders nooit vergeten! Dat vind ik nog het grootste tuig! Zogenaamd “rechtste mensen.”Maar wel voor de koran stemmen? Een groter verraad bestaat er niet! Op Arnoud van Doorn na dan. Maar ook weer niet zoveel..

  Yoram en Louis. Jullie zijn erger en valser dan Diederik en Allahsander Pechtold. Minder dan Arnoud van Doorn..Jullie zijn afvalligen. Tot nooit weer ziens! Stelletje minderwaardige nsb-ers!

  Like

 7. realist zegt:

  de gestapo was ook niet nazistisch

  Like

 8. windwens zegt:

  Dat anti-Joodse sentiment neemt ook met de dag toe. Mensen kijken niet meer haatdragend maar zitten gewoon met een moordlustige kop naar je te kijken. Heel soms speelt het door mijn hoofd zal ik mijn ster maar thuis laten, maar dan zwicht ik voor het tuig wat dit wil. Dus doe ik het niet.

  Like

 9. windwens zegt:

  Als reactie op een ander filmpje wat hier eerder door Cat gepost was! Het filmpje is niet zomaar gemaakt.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Ik vertrouw niemand meer, dit is een onhoudbare situatie regering tegen de bevolking, wij willen geen islam opkomst, wij willen gewoon een Hollandse regering die voor de Hollanders opkomt, is dat zo erg??? Waar betalen we anders belasting voor, toch niet voor al die onrendabelen?? Ik heb dit al meer naar voren gebracht.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Avidia: 03.07. uur. U zegt terecht: “Wij willen gewoon een Hollandse/Nederlandse regering die voor de Hollanders/Nederlanders opkomt”. Laat dat nou JUIST NIET de bedoeling zijn van het Haagse politieke zooitje. Ze hebben zich verkocht aan de EUSSR en de ISLAM! Ze zijn gewoon marionetten geworden, voor de belangen van Brussel en de Islam.

   Like

  • Ekster zegt:

   Ja dat klopt Avidia, maar we zitten in Nederland met een grote groep sukkels die maar steeds op de verkeerde partijen blijven stemmen. Nu is het CDA weer in opkomst, je gelooft het gewoon niet. De gemiddelde Nederlander is gewoon niet in staat de juiste conclusies te trekken en is kennelijk niet bang voor de islam. Ze zijn jarenlang geïndoctrineerd met valse informatie over de islam en over hoe vredelievend het wel niet is, en meer bla bla bla die totaal niet strookt met de werkelijkheid. De geschiedenis kennen ze niet, hun eigen cultuur ook niet of het interesseert ze niet zolang ze maar te vreten hebben. Ze denken dat de autoriteiten wel voor ze zal zorgen als het mis gaat, nou vergeet dat maar. Die willen ons het liefst allemaal uitruilen tegen islamieten. Alles wat Rutte zegt slikken ze voor zoete koek, nooit leren ze wat, bij de eerstvolgende verkiezing gaat dat rode potlood weer richting volkomen inwisselbare partijen als VVD, PvdA, CDA en D66. Ik heb mijn buik vol van de gemiddelde apathische Nederlander, ze moeten misschien eerst zelf een keer in elkaar gehengst worden door een stel laffe moslimhonden voordat ze het door gaan krijgen.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Ekster: 11.43. uur. Ik ben het geheel met U eens, Ekster! PvdA,VVD,CDA en D66, zijn inderdaad inwisselbaar! En ook ik ben gestopt, in mijn omgeving met WAARSCHUWEN VOOR DE ISLAM, ZE GELOVEN ONS GEWOON NIET. De Nederlanders, zijn voor een groot gedeelte, stomme schapen! Helaas moet ik dat net als velen op deze site, ook concluderen. Ik vertrouw heel veel mensen niet meer! Helaas, zeg ik erbij!

    Like

 11. koddebeier zegt:

  De ene na de andere regering pleegt hier landverraad, Verraad aan het volk en hun land en het volk sliep verder, steeds weer stemmen op deze lieden en trouw met je oranje vlaggetje zwaaien en je oranje hoedje op………..wat een stel idioten, maar ja kan je zwakzinnige kwalijk nemen dat ze zwakzinnig zijn ??

  Like

 12. Jean zegt:

  Het probleem ISIS is een moslimprobleem, laten wij onze handen aan die vuiligheid niet vuil maken maar laten wij ALLEmoslims in ons seculiere westen verzamelen en afleveren in noord Afrika en daar lossen ze het maar op.
  Ik heb de buik vol van heel die moslimtroep, dat achterlijk islamgeneuks irriteert mateloos en ik wil niet samenleven met dergelijke vuiligheid, laten we starten met de grote schoonmaak van ons Europa.
  Afrika wil islamitisch leven, het is ze gegund dus alle moslims naar Afrika, probleem opgelost.

  Like

 13. reageerbuis zegt:

  Wie nog niet gelooft dat Obama een mohammedaan is moet beslist deze collage van uitspraken van hem zien. Overtuigend!

  Like

 14. Henk.V zegt:

  Alle politiek correcte onnozele halzen die met hun verstand op nul en de hoofden onder het zand gestoken, in navolging van elkaar maar wat voort bazelen over wat nu wel of niet bij de islam hoort, zouden bovenstaand stuk moeten lezen en niet te vergeten , zeker ook het artikel van Raymond Ibrahim!

  Dat stuk is. ABSOLUUT VERPLICHTE KOST voor wie wil weten waar die het over heeft.

  Alleen dwazen begeven zich in het verkeer met een blinddoek voor, maar politiek correct doet niet anders..

  Like

 15. Dr.Kwast zegt:

  Even inspringen. Mijn geschiedenis is van nul en gener waarde. Maar als. daar heb je het weer (als). Als de geschiedenis in het verleden, wat uitgebreider over de kruistochten vertelt was geweest en geen ridderromanse van was gemaakt. De moslim in de islam goed was uitgelegd wat voor mensen dat waren, waren de meeste mensen wel op de hoogte geweest. Dan was Rutte ook niet geslaagd als geschiedenis leraar. Hadden we niet zo’n puinhoop van een regering gehad. Vatte Bieren rollen de Rijn af . Julies Reeskar keizer van Romen. De Nederlander klom naar de 20ste eeuw. Op school waren ze met de stenen-tijd perk bezig en voort gezet met de middeleeuwen. Wat er toe deed werd weg gelaten. Daardoor zijn de meeste Nederlanders zich niet bewust van het dom zijn, begrijpen niet de ware aard en omvang waar in zij leven. Met 12 van school of vaak eerder kun je ze niet vergelijken met de jeugd van nu. De jongere van nu zijn blowers, zuipers, disco niksnutten, zij konden alles weten maar willen niks leren. Mijn mening.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s