Collaborateurs!

Screenshot 3

(Door: Henk V.)

Wij hebben een politiek-correcte overheid die meent dat een kort ogenblik van plechtig staren bij het monument op De Dam op vier mei, gevolgd door treurmuziek en kransleggingen en bloemenhulde, voldoende zijn om de ernst van de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog te herbeleven en er lering uit te trekken. Dit bewind en de halvegaren die deze regering in het zadel houden begrijpen helemaal NIETS.

Geen land scoorde in de Tweede wereldoorlog zo hoog in een overzicht van Europese landen van waaruit Joden werden gedeporteerd! Dank zij een dienstwillig overheidsapparaat (Burgerlijke Stand en Politie) en de Joodsche Raad kon 75 % van alle Joden uit zijn huizen worden gehaald en naar vernietigingskampen worden afgevoerd.

Adolf Eichmann had er een compliment voor over!; ‘Daar verliepen de transporten zo vlekkeloos dat het een lust was om naar te kijken.’: www.dbnl.org

Je schaamt je wezenloos over zoveel collaboratie. Alleen Joegoslavië scoorde nog hoger.

COLLABORATIE!

Altijd was ons land daar goed in en nu weer! Hand- en spandiensten verlenen aan de bezettende macht. Spanje, Frankrijk, Duitsland… en nu weer. Het verschil is alleen dat de huidige bezetting onzichtbaar is gemaakt en officieel wordt ontkend. Onze overheid weigert te erkennen dat wensen die vanuit de islam worden geuit  doorgaans richtingbepalend zijn wanneer men besluiten neemt. Dat is het gevolg van het feit dat Europa de dienstbaarheid aan de islam heeft verordonneerd (1975). Onze regeerders en media werken daar volop aan mee en bovendien weigeren zij toe te geven dat er aan de islam zeer schadelijke kanten zitten, waaronder bijvoorbeeld het antisemitisme!

Collaboreren en wegkijken is een dodelijke combinatie die tot slavernij zal leiden wanneer het volk niet wakker wordt. Het eerst wat openlijk door IEDEREEN erkend moet worden in verband met de toegenomen Jodenhaat is dat er een rechtstreeks verband bestaat tussen de aanwezigheid van de islam en het opnieuw oplevende antisemitisme. Dit moet door de overheid openlijk worden benoemd.

Een andere zaak die in het openbaar zal moeten worden aangekaart, is dat het sprookje dat islam voor vrede staat absolute onzin is, waarmee men ogenblikkelijk openlijk moet afrekenen. Islam staat niet voor vrede maar voor ONDERWERPING. Onderwerping duidt op de toepassing van geweld en grote pressie! Niet iedere moslim is uiteraard geneigd tot geweld, maar de islamitische leer sluit het gebruik van geweld NOOIT uit en acht het in bepaalde gevallen zelfs gewenst. Islam en geweld zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Dat zien we ook in het advies terug aan de Nederlandse militairen (onze VERDEDIGERS)! Zij moeten voorzichtig te werk gaan en hun militaire status verdoezelen. Dat is een blamage zonder weerga. Militairen die zich verbergen voor moordzuchtige moslims? Onaanvaardbaar!

Zij moeten worden ingezet om de bedreigers van onze vrede en veiligheid uit te schakelen. Zij behoren ook onze Joden alle steun te geven die zij nodig hebben om rustig en veilig te kunnen leven.

Door:
Henk V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

48 reacties op Collaborateurs!

 1. Jean zegt:

  Collaboreren is een politieke hobby ze collaboren met iedereen als hun dat opbrengt. Overlopen we de wereldpers via het internet dan is het 100% islam ellende, van China tot Amerika en van Afrika tot de noordpool overal waar die troep aanwezig is is er ellende, miserie, geweld, verkrachtingen, moorden en nog blijft het politiek krapuul de ogen sluiten zelfs de smeerlapperij goedpraten.
  Willen ze oorlog dan krijgen ze oorlog, dat ze maar goed beseffen dat zij de eersten zijn die voor de bijl gaan. Gerechtigheid moet er zijn en misdaad moet bestraft worden.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Hier zitten de vieze Collaborateurs! van Nederland de nieuwe NSB’ers.

   Like

   • Hier zitten de vieze Collaborateurs! van Nederland de nieuwe NSB’ers.
    Grandioos Monalisa!

    Er zijn er al n paar van verdwenen, de 2 voorste rechts…
    bij die Jolanda (zo heette ze toch?) dacht ik nog van ‘gerèchtigheid bestààt dus toch… maar zien jullie hoe die backstabbing pechtold kijkt richting van de dan nog lachende stopcontact trut?
    Zou hij TOEN al geweten hebben dat t bordje EXIT vr haar al aangebracht werd while speaking??

    wie blauwbloezige brilledame is weet ik niet, koolmees is er dacht ik nog steeds helaas. De ellendige incapabele Blok is ook al bezig de dozen in aan t pakken…
    wie er dan naast hem zit weet ik even niet maar dàn krijgen we de FIXER,
    ‘àlles komt mèt rente TERUG, dàt garandeer ik u,
    die OOK alweer een baan heeft waarin ie zich hopelijk nog sneller nr een hartinfarct kan vol vreten!
    En de leugenaar/làchebek Sybrand Buma die ineens een heel ander deuntje/toontje zingt… en géén van hen heeft tnt GEERT WILDERS,de PVV,de PVV achterban, of het Nederlandse Volk EXCUSES aangeboden voor de staat van Oorlog waar zij ONS in gebracht hebben…
    (die laatste, die vrouw,weet ik niet wie dat zou kunnen zijn, maar heeft een soort v preuts gezicht dat t naw een gereformeerd type zal zijn, een farizeeër dus zogezegd, voorloper van Kees van der Staaij?? wie zal t zeggen….)

    Like

   • Perfide Albion zegt:

    Mede mogelijk gemaakt door hun kiezers. De NSB had veel minder kiezers, veel minder, miinder, minder.

    Like

   • luckybee zegt:

    Allemaal bekende gezichten die ons aan de Islam verkopen.Gereformeerden die met Katholieken collaboreerden,Marxisten en Jacobijners, ze noemden zich PvdA , SP ,CDA,D66,Gr Links,CU,

    Like

   • Anneke zegt:

    En dit zijn de eerste die vluchten als de ellende uit de hand gaat lopen, onze helden hahaha

    Like

   • Monalisa zegt:

    Perfide Albion je had ook velen meelopers van NSB’ers die geen lid waren van die club maar wel de gedachte goed hadden, je had goede NSB’ers en slechte.

    Like

   • riaval zegt:

    5en weer doe her volk niets en laten wij ons weer naar de slacht bank leiden hopende dat er zo als toen geen honger winter komt

    Like

 2. Theodoor zegt:

  Tja, ambtenaren en politici zij voelen zich Nederland.

  Like

 3. Driek zegt:

  Mooi geschreven, meneer Henk, het zijn landverraders, net als in de jaren veertig. Maar ik vind het nog steeds ongelooflijk dit nog te moeten meemaken. Wat zooitje schorem daar in Den Haag, ik word onpasselijk van die lui.

  Like

 4. Harry zegt:

  Goed verhaal , Henk .
  Meer common sense dan alles wat dat zootje in den Haag bij elkaar , ventileert .

  Zoals Asscher , nog even en hij komt ook met de mededeling : gaat U maar rustig slapen , de regering waakt over U .
  Als ze zulke dingen gaan zeggen , blijf dan maar gerust wakker !

  Zoals de kop zegt : COLLABORATEURS !
  Ze zijn erger dan de vijanden , die kun je tenminste nog herkennen .

  Like

 5. koloth zegt:

  Minstens de helft van de bevolking behoord ook tot de collaborateurs.

  Like

 6. @geertwilderspvv Collaborateurs! @LodewijkA @JobCohen e.c. SCHAAMTEVOL,alleen Joegoslavië scoorde nóg hoger dan NL http://wp.me/p1O7aM-iCV

  @geertwilderspvv ‘Daar verliepen de transporten zo vlekkeloos dat het een lust was om naar te kijken.’-Adolf Eichmann http://www.dbnl.org/tekst/_gid001198701_01/_gid001198701_01_0090.php
  @geertwilderspvv Er is WEINIG te verwachten vh NLdse Volk,
  zij stonden te trappelen om JODEN te VERRADEN,hopelijk zijn moslims NU ad beurt

  Like

 7. Leo zegt:

  Bravo, Henk , in een compacte post, VEEL waardevols weergegeven.
  Chapeau.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Mooi, maar waar vind ik het.
  Wie kan je nog vertrouwen,vandaag A en morgen B.
  Ik hoop dan maar dat de waarheid altijd wint.
  De USA, machtige natie?
  Heeft veel pluimen verloren, enfin, jullie weten het al lang.
  http://creepingsharia.files.wordpress.com/2014/09/islams-bitch-updated-sep-2014.png?w=468&h=758

  Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  De regeringen in de 2e wereldoorlog waren collaborateirs, die aan de Holocaust van de Joden hebben meegewerkt! De regeringen nu zijn collaborateurs die aan de Holocaust van het EIGEN volk meewerken!

  Like

  • Monalisa zegt:

   Dat klopt ik heb het ook bij U weggehaald, en bij de heer Bron gevraagd om het te plaatsen het levert genoeg gesprek stof op, maar ik had het wel gemeld aan de heer Bron dat het bij U vandaan kwam een goed stuk Realpredictor

   Like

  • Monalisa zegt:

   Even een correctie het ging niet over dit stuk Realpredictor dat ging over de Bijstand hier was ik even te vlug mee om het te plaatsen SORRY.

   Like

 10. Zowel de collaborateurs als de imperialistische moslims moeten bestreden en met wortel en tak uitgeroeid worden, want ze zijn nu bezig ons (ons volk, onze cultuur en ons land) langzaam te vernietigen.

  Like

 11. windwens zegt:

  Er was hier in de binnen stad een waarschijnlijk een tegen beweging van het leger. Deze paraderde in volornaat door de stad met een groot aantal manschappen begeleid met muziek. Wat ik nog nooit heb mee gemaakt in het verleden. Hopen maar dat het leger immer aan onze kan zal blijven staat ipv achter deze regering.

  Like

 12. Perfide Albion zegt:

  En de mythe wil dat dit land onverdedigbaar was toen de moffen kwamen. De “heroische” strijd duurde dan ook welgeteld 5 dagen. Het Nederlandse leger viel niets te verwijten. Dat deed wat het kon met de beperkte middelen die dit malle volk van de gebroken geweertjes aan dat “leger” ter beschikking had gesteld.

  Die 5 daagse Duitse veldtocht verliep voor de Duitsers zo makkelijk omdat het meerendeel van het Nederlandse volk bestond en bestaat uit halve idioten,betweters en dwazen. Te dom om de gevaren die hen allen bedreigen te zien. Dat was toen en nu dus ook weer. De dwazen hebben niets geleerds van de geschiedenis. Druk als dat ze zijn met Holland got talent, voetbal en de nieuwste van apple.

  De domheid van de gemiddelde Nederlander komt natuurlijk tot uitdrukking in het parlement. Het is tenslotte een “vertegenwoordigende” democratie.

  Nederlands was in die bange dagen helemaal niet onverdedigbaar. Dat bewezen de moffen wel bij Arnhem. 20.000 goed bewapende moffen brachten de geallieerden een verschrikkelijk nederlaag toe.

  5 dagen “vechten” was het maximum? Laat me toch niet zo lachen. Nederland is een natie vol met wijsneuzerige, domme,lafaards.

  Dat gaat nog wat worden met deze “nieuwe” islamitische bedreiging.

  Het is niet dat Churchill niet gewaarschuwd heeft. Voor zowel de moffen als hun islamitische bondgenoten.

  Dit volk verdient ten volste wat komen gaat. Tot de laatste druppel kaffir bloed.

  Like

 13. cat zegt:

  Als eerste MOET Obama aftreden als president.
  Hij heeft een strafbaar feit gepleegd, geboorteplaats Kenya verzwegen.

  Like

 14. Tom Hendrix. zegt:

  Prima artikel, Henk V. En het zijn uiteraard Collaborateurs, laat daar geen twijfel over bestaan! Met name VVD,CDA,PvdA en D66, want zij hebben ingestemd met de invasie van moslims, door in te stemmen in Straatsburg met: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG!

  Like

 15. Frans Brassens zegt:

  KOLOTH ZEGT:
  26 september 2014 om 21:57

  “MINSTENS DE HELFT VAN DE NEDERLANDSE BEVOLKING BEHOORT OOK TOT DE COLLABORATEURS”.
  ___
  Wanneer je het begrip ‘collaboratie’ (samenwerking) letterlijk neemt klopt deze uitspraak wellicht niet voor de hele aangeduide groep maar uiteraard wél voor degenen daarin die het mohammedanisme, de islam, faciliteren en steunen. De rest ervan collaboreert niet actief, maar maakt die collaboratie mogelijk door zwijgen, wegkijken, niet ingrijpen en fout stemgedrag.
  Hoe ik díe – zeer grote – groep dan zou moeten noemen?…….behalve de woorden dom, onverantwoordelijk, laf, en nog zo wat algemene beoordelingen vind ik geen goede naam…

  Dus já Koloth, al betreft het geen handelen maar het ‘gedogen’ ervan, ik ga met je woorden mee:

  MINSTENS DE HELFT VAN DE NEDERLANDSE BEVOLKING BEHOORT ÓÓK TOT DE COLLABORATEURS.

  Like

  • Sjaak zegt:

   EN DIE HEBBEN ALLE EEN PLANK VOOR HUN KOP EN
   EN DAT ZIJN OOK DIE , DIE AAN DE STRAATRAND STAAN
   EN MET EEN ORANJE VLAGGETJE DE BILDERBERGKLIEK
   TOEJUICHEN ! GLOEIENDE-GLOEIENDE STRAATHONDEN !

   Like

   • Leo zegt:

    Op bevrijdingsdag 1945 vierde de massa grijze muizen feest.

    Een handje vol dapperen , in getalsvergelijking, betaalde de prijs van dat feest……………………………………..met hun leven.

    De reken som zal, anno nu, de zelfde uitslag hebben.

    R.I.P. Aan hen die vielen !!?………………….. voor NIETS.

    Like

  • Leo zegt:

   Noem ze maar grijze muizen, geen vis, geen vlees.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Zo als mijn vader Leo die ik nooit gekend heeft, alleen van een foto.Tja en dan wort je groter en dan hoor je de verhalen van je moeder, en nu denk ik waarom is hij toen dood gegaan, om die vete hap te beschermen. De EU zijn gewoon de blauwdrukken van de man met de snor,

    dan waren we nu misschien Duitsland geweest.

    Like

 16. Lazlo zegt:

  Mooi stukje en mooi commentaar van Perfide Albion !

  Like

 17. BertG. zegt:

  En 5 mei weer met ze alle de bevrijding vieren terwijl we nog midden in de bezetting zitten.
  Mede mogelijk gemaakt door de wegkijkers.

  Like

 18. Jan zegt:

  Nederlandse jodenjagers tijdens Wereld Oorlog II extreem wreed

  Buitensporig geweld en seksueel wangedrag was normaal voor de Nederlanders die tijdens de Tweede Wereldoorlog jacht maakten op joden. Niet geld, maar een diepe haat tegen de joden was hun drijfveer. Maar weinigen toonden dan ook berouw na afloop van de oorlog.

  Een groot deel van de Joodse onderduikers in Nederland werd in de Tweede Wereldoorlog opgejaagd en verraden door landgenoten. Uit een onderzoek naar 230 Nederlandse ‘jodenjagers’ blijkt dat 96 procent lid was van een nationaalsocialistische organisatie, waarvan de Nationaal-Socialistische Beweging (NSB) met 82 procent het meest populair was. De NSB was in 1931 opgericht door de Nederlander Anton Mussert. Van 1942 tot 1945 werd hij gezien als de leider van Nederland. Na de bevrijding werd hij ter dood veroordeeld en geëxecuteerd.

  Vele andere Nederlanders namen deel aan de jodenjacht. Eén van de meest opzienbarende verhalen is het verhaal van Ans van Dijk. Zij was een Joodse vrouw die met de Duitsers samenwerkte en andere joden aangaf. Aan het begin van de oorlog dook Van Dijk zelf onder. In 1943 werd zij gearresteerd door de Nederlander Peter Schaap van het Bureau Joodse Zaken van de Amsterdamse politie. Van Dijk werd vrijgelaten nadat zij had toegezegd met de Duitsers mee te werken. Al snel vormde Van Dijk de motor van een groep joodse vrouwen die op joden jaagde. Zo verraadde Van Dijk zelfs haar broer en zijn hele familie.

  Na de oorlog was Van Dijk ter dood veroordeeld en in 1948 werd het vonnis voltrokken door een vuurpeloton. Van Dijk was niet de enige Nederlander die joden aangaf bij de Duitsers. Zo waren er bijvoorbeeld bij de arrestatie van de familie Frank een aantal Nederlanders betrokken.

  Eén van de meest gewelddadige politieafdelingen was het Judenreferat in Den Haag. Deze afdeling stond onder leiding van Kees Kaptein. Hij stond erom bekend dat hij arrestanten mishandelde met een gloeiende pook en mannen in het kruis schopte ‘om hen onvruchtbaar te maken’. Naar eigen zeggen heeft Kaptien tussen de 1750 en 2000 joden overgeleverd. Hij werd na de oorlog ter dood veroordeeld als ‘het meest ernstige en afschuwelijke geval van de jodenvervolging’.
  http://www.isgeschiedenis.nl/nieuws/nederlandse_jodenjagers_tijdens_wereld_oorlog_ii_extreem_wreed/

  Niet geld, maar diepe haat was drijfveer van jodenjagers

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/2943880/2011/10/03/Niet-geld-maar-diepe-haat-was-drijfveer-van-jodenjagers.dhtml

  En hetzelfde smerige volk zit weer in de regering, de beide Kamers en hebben steun van het smerigste volk dat rondloopt: moslims

  Like

 19. debeukerin zegt:

  Ik heb het 30 jaar geroepen tegen iedereen die het maar wilde horen en tegen iedereen die het maar niet wilde horen!
  Dit is wat er van komt!
  Nederland / Europa zijn al jaren verloren.
  En maar vriendelijk blijven tegen de moordende, verkrachtende, rovende, stelende, ruziënde, liegende, vrouw vernederende, discriminerende, rascistische, smeerlappen.

  Wie niet horen wil moet maar voelen zij mijn moeder vroeger!
  Maar dat was in een tijd dat wij hier nog klompen droegen en die “zielige” gastarbeiders nog stinkend in sloeber kleding rondliepen en in sloeber auto’s reden.

  Op alle mogelijke manieren zijn ze door de jaren heen geholpen en in de watten gelegd, als ze maar een scheet dwars zat dan werd deze er met veel vreugde en genot uitgezogen door de smeerlappen die men volksvertegenwoordiger placht te noemen.

  Kent u de reclame slogan “Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid” nog?
  En het motto van de boy scouts: “Be prepared!”

  Niemand die u straks zal helpen, dat mag u zelf doen want alles is kapot bezuinigd en/of weggegeven.

  Like

 20. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Van Aartsen leverde de Joden over met zijn “Er zijn geen grenzen overtreden” toen er om het bloed van Joden werd geroepen in de straten van Den Haag. Stenen gooien naar Pro Patria was ook wel best. Toen kwam er een standbeeld aan muslima’s.
  Wij zijn verkocht, mensen.

  Like

 21. Jade zegt:

  Goed artikel Henk V.
  Ik hoop dat veel mensen dit lezen en dat
  ze zich eindelijk eens gaan bezinnen.

  Like

 22. mooi geschreven!persoonlijk ben ik blij dat ik tot de tanden bewapend ben middels het WOORD van DE LEVENDE GOD van ISRAEL zodat ik met ZIJN hulp onze anti-christelijke vrienden van repliek kan dienen!

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Geen woorden, maar DADEN, Van Duren! Je lijkt Timmermans wel met die beschermende woordjes van de grondwet in Mohammedanië.
   En die ‘hulp’, waar bestaat die uit? Zou ik graag weten, bijvoorbeeld om toekomstige onthoofdingen te voorkomen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Als ze ze kop er af willen hakken mompelt hij/zij nog zo iets als,
    Zo ware helpen mij god allemachtig.
    Ik ben bewapend met het woord van de levende god.

    En daar ging ze kop al rollend over straat. En weer was er geen god die ook maar 1 klauw uitstak.

    Like

 23. Vlak na de capitulatie in mei ’45 zei men het al: “We zijn verraden door politici en collaborateurs”.

  Er is niets nieuws onder zon en de geschiedenis heeft de neiging om zich om de zoveel tijd te herhalen, zij het dan in een ander jasje.

  Wanneer begint de revolutie?

  Like

 24. Theodoor zegt:

  Een ding is wel helder, de PvdA scoort hoog op de ladder van collaboratie, het ligt er zo duimendik bovenop.
  Wat mij hierin opvalt dat zij zich daarvoor in het geheel niet voor schamen, net zo als de Groenlinksers.

  Like

 25. Willie zegt:

  Zie hier wat er met colloborateurs moet gebeuren
  http://www.dedokwerker.nl/terdoodveroordeeld.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s