Tussenkomst Filip Dewinter n.a.v. het debat ‘deelname Belgische strijdkrachten militaire actie tegen IS in Irak’

Screenshot 35

(Door: Filip Dewinter)

Het Vlaams Belang is een koele minnaar van een militaire actie tegen IS in Irak. Uiteraard moet IS bestreden, teruggedrongen en uitgeschakeld worden. Het is echter nog maar de vraag of dit ook  de intentie van de zgn. ‘Coalition of the Willing’ is. Wat is overigens de precieze doelstelling van deze coalitie? De spierballen laten rollen?

De militaire structuur van IS breken? De IS-leiders arresteren en berechten? Een nieuw regime aan de macht helpen? Beperken we ons tot IS in Irak of pakken we het militant salafisme/jihadisme overal ter wereld aan? En hoe zit het overigens met Boko Haram in Nigeria, met Al Shabaab in Somalië, met Jemaah Islamiyah in Indonesië, met Abu Sayyaf in de Fillipijnen, met de Taliban in Afghanistan en Pakistan en bij uitbreiding met Hamas in Gaza, stuk voor stuk salafistische jihadistische terreurbewegingen die door middel van geweld een islamitische staat of kalifaat willen vestigen. Hoe we het ook draaien  of keren: de islam heeft zeer bloedige grenzen en voor we het weten schuiven deze grenzen op richting ons continent, ons land, onze steden… ‘Na Jeruzalem valt Rome’, zei onlangs de zelfverklaarde IS-Rolexkalief, Abu Bakr Al Bagdadi.

Lees verder>>>
(h/t Geronimo)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", België, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Vlaams Belang, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Tussenkomst Filip Dewinter n.a.v. het debat ‘deelname Belgische strijdkrachten militaire actie tegen IS in Irak’

 1. Theresa Geissler zegt:

  Dat zou iederéén die logisch nadacht kunnen beamen, maar nee hoor: Zadel deze man integendeel maar op met een Cordon Sanitaire!
  Precies dezelfde houding als hier: Op een dag jammeren ze in koor: “Had ik maar, had ik maar……” Als het te laat is.

  Like

 2. Marc Bouwman zegt:

  Wellicht dat het Vlaams zo’n rijke taal is, maar het volgende citaat van De Winter vind ik een hele mooie. “De radicale islam gedraagt zich tav de islam als een kuiken in een ei; het maakt er integraal deel van uit”.

  Die zullen ze niet kunnen ontzenuwen!

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Philip de Winter ziet het Islam probleem zoals het werkelijk IS ! Overal ter wereld ziet men gelijkwaardige Islam bewegingen als IS. Het gevaar komt uit alle hoeken en gaten van de wereld. Luchtaanvallen op IS zullen niet veel effect sorteren, eerder het tegendeel. Steeds meer adspirant Jihadisten uit ons eigen Europa en uit de Arabische regio, zullen als een magneet aangetrokken worden om in de Arabische contreien zich bij IS aan te sluiten. De toeloop zal veel groter blijken dan de uitschakeling van Jihadisten. Worden er geen grondtroepen bij ingezet, dan zal IS zijn doelstelling, Spanje innemen VOOR 2020, gaan realiseren. Nu zijn er 30.000 IS strijders, over luttele jaren kunnen er dat alras 200.000 of zelfs veel meer zijn. En dan word er in Nederland nog gesteggeld of die paar F16 vliegtuigen alleen in Irak, of ook in Syrie ingezet mogen worden. Men is nu al angstig voor aanslagen, zodat besloten werd onze militairen zoveel mogelijk onzichtbaar te maken. En mochten er al militairen naar toegestuurd worden, als de US dat vraagt, dan mag dat alleen als onze militairen geen enkel schrammetje op zullen gaan lopen…..Als er daadwerkelijk aanslagen in Nederland gepleegd gaan worden, zal Den Haag als een bange haas besluiten zich terug te trekken uit de Arabische regio. Ze zijn in Den Haag liever een dhimmie dan een slimmie ! Dit wereldvreemde gedrag zal er toe leiden dat niet alleen Spanje, maar ook de rest van Europa door IS ingenomen gaat worden. Maar dan is het echt over en uit !

  Like

 4. Zilvermeeuw zegt:

  ……….zal het conflict met de islam alleen maar uitbreiden en uiteindelijk uitgevochten worden hier in Europa, in onze steden en wijken.”

  Uitgevochten worden? Welke middelen hebben wij als inwoners dan? Helemaal NIETS toch? Of wellicht een busje pepperspray?. De vuurwapens liggen in de moskeeen! De uitspraak van Erdogan: “de moskeeën zijn onze kazernes” zou doodernstig genomen moeten worden!

  Like

 5. sam zegt:

  Goede toespraak van de De Winter. Maar, maar…hoe komt het feitelijk dat zulke groeperingen plotsklaps de laatste 10 jaren uit het niets opstaan?
  Waarschijnlijk omdat de landen waarin dit gebeurd, zo corrupt zijn als de pest. Zie hiervoor naar Afghanistan, Nigeria, Syrië enz. Het zijn net die landen zelf die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van dat soort groeperingen, moordenaarsbenden is correcter uitgedrukt trouwens.
  Het gevaar in onze eigen landen is reeds 20 jaar geleden aan de kaak gesteld door de Winter, alsook in de andere Europese landen door andere rechtse partijen. Zelfs de bevoegde politiediensten hebben 20 jaar geleden al voorspeld dat dit ging gebeuren. Alle waarschuwingen zijn steeds genegeerd door de beleidsvoerders (lees zakkenvullers) aan de macht.
  Bewijze hiervan de aanslagen in Madrid en Londen een aantal jaren geleden, maar ja toen waren het enkel “gewone burgers” die vermoord werden. Moest dit gebeuren bij een lid van de koninklijke familie of een soortgelijke parasiet. Dan was het hele universum te klein geweest..
  De VS en Europa kunnen niet blijven de politiemacht van de wereld zijn en ondertussen alle uitschot van de wereld blijven opnemen.
  In Rusland en soortgelijke landen hebben ze dat soort problemen niet, zogenaamde migranten. Lees armoezaaiers en ander soort uitschot moeten daar niet rekenen op gratis uitkeringen voor de rest van hun leven. In Europa wel.
  Luchtaanvallen zijn WEL effectief tegen dit soort misdadigers, alleen dienen de gepaste wapens gebruikt te worden (die nu verboden zijn). Onder andere Napalm, clusterbommen, binaire wapens en nog een paar andere bijzondere fraaie.

  Like

 6. koloth zegt:

  We zullen toch echt éérst onze regering er uit moeten trappen, voordat we aan het Islam probleem kunnen beginnen. Anders is het dweilen met de kraan open.

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Tja, men blijft “de olifant”, in de kamer niet zien. De dames en heren van de politiek, wensen “stekeblind”, te zijn voor het werkelijke gevaar; DE ISLAM.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  We zouden ons zeker af moeten vragen….wat is de dubbele agenda van Obama !!
  IS of ISIS komt tenslotte uit de krochten van de CIA en zijn opgeleid in Turkije.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Doel van de Coalitie is mij totaal worst; zo lang ze probeerden de IS uit te roeien komt mij dat heel goed uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s