In de geest van de moslim, de islamitische trots verklaard

Screenshot 23

(Door: Afshin Ellian)

Islamliefhebbers blijven volhouden dat terreurbeweging IS niets met de islam heeft te maken. Net zoals Al-Qa’ida niets met de islam heeft te maken. Zelden is het woord gematigd zo inhoudsloos geworden als nu in het geval van het islamitische geweld.

De islamliefhebbers hebben het druk. De discussies over de islam worden vooral gevoerd door de islamliefhebbers. De westerse media bieden uiteraard slechts podium aan één opinie: de Islamitische Staat heeft niets en dan echt niets te maken met de islam.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie. Bookmark de permalink .

12 reacties op In de geest van de moslim, de islamitische trots verklaard

 1. Jan zegt:

  Lutheranen zijn geen Christenen en evenmin de Paus.

  Like

 2. Jean zegt:

  De hele islam rotzooi moet opgeruimd worden te beginnen in Nederland rn Vlaanderen de rest zal zeer snel volgen, dus zie je een kopvod dadelijk van de weg afnemen en daar hebben we onze militairen voor nodig.
  Laten we maar beginnen met die haatzaai mosselketen te sluiten en die baardapen wat daar haat in verkopen van het grondgebied te flikkeren want gematigde islam of vredelievende moslims bestaan niet.
  Geldkraan naar dat uitschot NU dichtdraaien en uit onze huizen flikkeren.

  Like

  • Jan zegt:

   Er is maar één enkele civilisatie die superieur is en dat is de westerse, maar die wordt door het linkse volk om zeep geholpen en dan nog wel opzettelijk, steeds weer al is gebleken dat deze de beste is. Als het aan hen ligt dansen zij weer om de eik of huppelen bij Stonehenge of verkiezen het Tropenmuseum boven het Rijksmuseum, een torempaal boven een beeld van Rodin. Links volk houdt alleen van shit: modern ‘klassiek’, ofwel, atonale rotzooi, abstract, dus shit, ‘intelligente’ boeken en film, dus geen zak aan. Het valt in katzwijm als zij een neger zien en adopteren ook altijd graag zwarte kinderen, is blijkbaar iets geweldigs of zij kunnen naar buiten toe laten zien hoe goed zij wel niet zijn voor de ander. Van dat linkse volk krijg ik altijd de indruk dat zij iets doen voor het publiek zodat zij applaus krijgen.

   Like

  • luckybee zegt:

   Dat zouw ik ook graag willen, voor al de Salafistische moskee van al Fath bij ons in de buurt Wielwijk, dat zijn voltooing naderd.Mijn probleem,de goddeloze wethouders en eigenlijk ook de Christelijke, die zelfs probeerde mij in de bijbel cursus multicultie te beinvloeden.De 10 geboden in de bijbel Exodus 20 vers 1-26 is toch heel duidelijk, onze God duld geen andere Goden naast zich voor zijn aangezicht, Dus ook niet hun aanhangers.

   Like

 3. Breget zegt:

  Jean nu schop je wel even tegen het uitgestrekte been van Ploumen die overal in het M/O en Afrika miljoenen strooit ,dan moet ze naar een andere baan gaan kijken ,of komt ze nu in het EU clubje dan zijn de rapen gaar gekookt nog meer belasting in het vooruitzicht.

  Like

 4. Theodoor zegt:

  Wordt het niet eens tijd om de grote islam-beschermende partijen zoals PvdA, Groenlinks, D66, CDA, VVD voor de rechter te slepen, of is dat onmogelijk.
  Wel is het zo dat deze partijen met hun beleid de Nederlandse niet Islamitische mens aan groot gevaar blootstellen.
  Bewijzen genoeg zou ik zeggen.
  Het heeft nu lang genoeg geduurd en het wordt steeds maar erger.

  Like

  • koddebeier zegt:

   In Nederland zal geen rechter(s) vinden die hieraan meewerken, dus is het onmogelijk !!
   Er is geen onafhankelijke rechtspraak en er zijn geen onafhankelijke rechters !

   Like

 5. Avidia zegt:

  Ze hebben met z’n allen afgesproken het eigenwijze Nederlandse volk onder de duim te houden en te vernederen, stuur ze een leger islam-s en ze zullen wel inbinden. Nou mooi niet, dan kennen ze de Nederlanders niet, ons volk laat zich niet onder de duim houden, tenminste de ECHTE Nederlanders niet, daar ben ik EEN van, ik laat me niet na sissen door schorem, die geen cent meegedragen heeft aan onze samenleving, nog door hun ouders, die leven volgens mij hier allemaal belasting vrij, en krijgen onterecht iedere maand een kapitaal op hun rekening, om hun hele nasprong te financieren. Wij betalen kapitalen aan al die onrendabele, die nooit van z’n leven ooit een poot zullen uitsteken en nog praatjes hebben ook.

  Like

 6. Jan zegt:

  Officiële verklaring van De Psychopaat in Washington:

  De kern van Al Qaida is vernietigd

  Like

 7. Jan zegt:

  De aanvallen op ISIS zijn een groot succes, niet dus:

  Militants from ISIS have overrun an Iraqi military base near Baghdad and executed 300 soldiers, according to a breaking news report from CNN
  http://www.ibtimes.com/isis-overruns-iraqi-army-base-near-baghdad-executes-300-soldiers-1695131

  Like

 8. Jan zegt:

  Like

  • Harry zegt:

   We moeten die moslims vertellen dat Obama s’nachts stiekem als F18 piloot hun mensen bombardeert , vertel hen waar die gek woont en dan zijn we daar ook weer vanaf .
   Foto bijleveren als bewijs !

   Zo heeft justitie ook Al Capone door de belastingdienst op laten pakken omdat ze er zelf te stom voor waren .

   Soms moet je gewoon dingen uit durven besteden aan lui die ergens heel goed in zijn .
   En moorden , dat kunnen ze als de beste .
   Ik bedoel : ze zijn de beste , op dat terrein .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s