Asielwaanzin in Duitsland: 220 asielzoekers voor dorpje in Neder-Beieren met 850 inwoners

Screenshot 21

(Door: Leserin – Vertaling: E.J. Bron)

Kellberg is een klein, vredig dorpje met 850 inwoners aan de rand van het Beierse Woud, in de buurt van Passau. Multiculturele “zegeningen” evenals de meestal ongewenste “verrijking” zijn de bewoners van Neder-Beieren tot nu toe bespaard gebleven en men dacht dat het nog heel lang zou duren voordat het Duitsland, zoals wij het kennen, ook daar ten gunste van een multiculturele samenleving met al haar problemen afscheid zou nemen. Maar de realiteit hield deze dagen sneller dan gedacht ook haar intocht in Kellberg en trof de burgers praktisch volledig onvoorbereid.

Enkele dagen geleden kwamen er namelijk twee bussen naar Kellberg, allebei vol mensen met een helemaal niet Neder-Beiers, zelfs niet met een Europees uiterlijk. Terwijl er eerst sprake was van Syriërs, bleek dat ze bijna allemaal afkomstig zijn uit Eritrea en zonder uitzondering een “donkere huid” hebben.

En hoe werden de dorpsbewoners hierop voorbereid? Op 18 september van dit jaar verscheen er in de “Neue Presse” uit Passau een artikel, waarin stond dat de burgemeester van Thyrnau, Alexander Sagberger, (Kellberg hoort bij de kleine gemeente Thyrnau) in de gemeenteraadsvergadering op vragen had geantwoord dat hij van het districtskantoor Passau opdracht had gekregen leegstaande objecten in de gemeente te melden. Dat deed de brave burgemeester dan ook.

Het tweede artikel verscheen precies een week later, op donderdag 25-09-2014. Daarin werd op het gemoed gewerkt met de oproep de “nieuwe burgers van de gemeente met open armen en een open hart” op te nemen.

Het derde artikel verscheen twee dagen later, op zaterdag 27 september 2014. Toen hadden 100 van de 220 in het vooruitzicht gestelde asielzoekers hun onderkomens in Kellberg als betrokken. Deze personen werden in de “Vakantie-idylle Maxhöhe” ondergebracht, dat behoort tot de voormalige “Bachls Kerzenstube”. Het is een driesterren hotel met 90 kamers, zwembad, whirlpool, sauna, solarium, fitnesstoestellen en een dampgrot. In totaal dienen hier 200 asielzoekers ondergebracht te worden.

In het voormalige romantische eethuis “Pfälzer Weinstube” in Kellberg worden nog eens 20 mensen ondergebracht.

De burgers van Kellberg zijn al veel negers in hun dorp tegengekomen: Allemaal tiptop gekleed, Meerdere van hen hadden splinternieuwe fietsen (die men in het hotel kan huren). Het zijn jonge mannen in de leeftijd van 17-20 jaar. Als welkomstmaaltijd kregen ze rijst met kalkoen. Men heeft dus verzuimd om onmiddellijk te beginnen met de integratie door hen gebruikelijke en plaatselijke kost voor te zetten, waartoe eerder een varkensbraadstuk met knoedels en een halve liter bier gehoord zou hebben…

Wanneer de resterende 120 asielzoekers komen, vertelt men de dorpsbewoners niet. Dat zal voor hen opnieuw een verrassing zijn.

De herkenbare manipulaties die vooraf gingen aan deze asielzoekerleverantie waren:

1. De burgers zo kort mogelijk van tevoren informeren, opdat er geen verzet kan ontstaan.
2. De pers kopte met grote letters over 100 asielzoekers, hoewel de “Vakantie-idylle Maxhöhe” plaats biedt aan 200 mensen.
3. Ook met de krantenkop “Tijdelijk thuis” wordt gesuggereerd dat de mensen hier slechts tijdelijk ondergebracht zouden worden. Dat klopt vermoedelijk, maar dat er dan na deze voormalige “asielzoekers” weer nieuwelingen zullen intrekken, wordt helemaal niet genoemd. Evenmin wordt er gezegd waar deze asielzoekers dan naartoe zullen gaan. Vast en zeker niet terug naar Eritrea.
4. Op de foto in de krant laat men twee aardig glimlachende vrouwen zonder hoofddoek met een klein kind zien. In werkelijkheid gaat het echter bijna zonder uitzondering om jonge mannen in de leeftijd van ongeveer 17-20 jaar.

Wanneer aan deze 100 nieuwelingen het resterende deel van 120 personen wordt toegevoegd, is in Kellberg dan één op de vier tot één op de drie “inwoners” een “asielzoeker”.

Vooral schokkend is, dat de meeste Duitse “oerinwoners” daar helemaal geen flauwe notie hebben van de wantoestanden met asielzoekers en de gevolgen van zo´n politiek. Velen van hen zien de zaak nog veeleer positief, op de manier van: “Die zielige mensen zijn voor de oorlog gevlucht. We moeten hen helpen.”

Het zal enige tijd duren, voordat ze hun eigen ervaringen hebben opgedaan. Het ergste van alles is: hier worden toestanden gecreëerd, die zo goed als onomkeerbaar zijn en met iedere nieuweling ontstaat er meer conflictstof in het land.

Screenshot 22

Kellberg

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Leserin

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Duitsland, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Asielwaanzin in Duitsland: 220 asielzoekers voor dorpje in Neder-Beieren met 850 inwoners

 1. Rick zegt:

  OFF TOPIC:
  WIE BREED HEEFT….LAAT BREED HANGEN !!!
  http://www.not4unews.com/canada-gives-eu-leaders-a-330-000-flight-home/
  Herman Van Rompuy en Jose Manuel Barroso huren voor $ 330.000 “gewoon” (op onze kosten) een complete Airbus af om terug te vliegen naar Brussel 😦

  Like

 2. riet-1 zegt:

  In Oranje, Drenthe……1400 asielzoekers op een bevolking van 140 inwoners……….. met dank aan Henny v.d. Most die zijn park beschikbaar heeft gesteld….( en wellicht flink geld gaat vangen……ondernemer bij uitstek)

  Like

  • Leo zegt:

   Ondernemer bij uitstek ?

   Ach, in de vorige periode toen ons land ook in oorlog was had je de Bunkerbouwers
   die onderkomens bouwden voor de instromers van toen.
   Tegenwoordig verhuurt zo n, met de zelfde mentaliteit behepte, ondernemer bungalows.

   Geld stinkt nooit, toen niet, nu niet .

   t is maar waar de belangen liggen, joh…

   Verneuk de massa, spek je kassa !!

   Like

 3. Rick zegt:

  Excuses.
  Blijkt niet op onze kosten te zijn maar “cadeautje” van de Canadezen.
  Vraag mij wél af wat de Canadezen daarvoor terug verwachten?? 😉

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  En dit alles “op bevel”, der RODEN van de EUSSR, met de vuile takkenheksen; Malmström en Ashton. De IMMIGRATIE zal door blijven gaan, zolang de COMMUNISTEN der EUSSR, hun MACHT kunnen blijven consolideren. En men pikt dat alles in Duitsland, vanwege het SCHULDGEVOEL over de Tweede Wereldoorlog!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zo is het, Tom!
   Het is toch te gek voor woorden, dat de Duitsers wèl durven laten merken, dat ze één en ander best zien als een Buitenlander (Geert) het zegt, maar niet uit hun schulp durven kruipen als er een landgenoot van ze aan het woord is!
   Van die landgenoot (Stürzenberger bijvoorbeeld) zullen ze het uiteindelijk toch moeten hebben: Geert kan de verkiezingen niet voor ze winnen!
   Ze hadden Duitsland destijds niet met zo ’n schuldcomplex moeten opzadelen: Iedereen maakt fouten. De geallieerden hebben het land na 1918 al compleet kaalgeplukt door het Verdrag van Versailles; in de winter van 1919 zijn in Berlijn talloze mensen -en vooral kinderen- van de honger gestorven; het leger was afgeschaft, het Duitse volk aan alle kanten vernederd…..Is het dan vréémd, dat ze achter de verkeerde aan gaan lopen?
   Als die ‘Marshallhulp’ zo ’n 28 jaar eerder was toegepast, was dit allemaal misschien niet eens gebeurd!
   En het resultaat is, dat de Duitsers niet eens tegen de islamisering durven opstaan, nu:
   Wij durven tenminste nog in redelijke getale op een partij als de PVV te stemmen; de Duitsers durven dàt niet eens!
   Arm, arm Duitsland!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 21.48. uur, op 30/9. Dat is helemaal waar, Theresa. En ik heb veel respect voor meneer Stürzenberger, die wel opkomt voor de eigen Duitse bevolking.

    Like

   • Wans Horst zegt:

    Nederlanders en Duitsers zijn beide te volgzaam, het is niet één volk, men staat niet achter team Nederland of team Duitsland zoals wij hier op ejbron.wordpress.com dat wel doen. Onze identiteit is de laatste eeuw stelselmatig afgebroken, we hebben zelfs een Europees paspoort! We worden gedicteerd wat te doen door Brussel, niet langer door Den Haag. We zijn een achterafprovincie geworden, alleen weigert het de meerderheid van het stemvee aan deze conclusie, die ook zij wel trekken, consequenties te verbinden. Ze vinden het allemaal wel goed, men blijft volhouden dat Wilders grof in de mond is en weigeren in te zien dat ook al zou hij ‘gematigder’ zijn, dus de meningen van anderen in de Tweede Kamer kopiëren en zijn vrijheid van meningsuiting opgeven, dan nog zal hij worden tegengewerkt omdat Wilders inhoudelijk een andere kant op wil dan de elite voor ogen heeft. Dat is het cordon sanitaire, het ingebakken contraproductieve element der Tweede Kamer dat ervoor zorgt dat Wilders niet veel gedaan krijgt. Men is niet van plan die houding op te geven, daarvoor is het ambtenarenapparaat te log. Bij de volgende verkiezingen zouden de nieuwe bewindslieden alle hogere ambtenaren, die per definitie de status quo in stand houden, moeten ontslaan.

    Like

 5. rakkertje zegt:

  En ze blijven overal maar binnenstromen ! …..
  Wanneer gaat dit stoppen ? ? ? ? …….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @rakkertje: 21.32. uur, op 30/9. Zolang de EUSSR blijft bestaan, en De Resolutie van Straatsburg intact blijft. Dat betekent zolang de politieke elite van: socialisten, liberalen, links-liberalen en christen-democraten, steeds voldoende stemmen blijven behalen.

   Like

  • riet-1 zegt:

   niet……….en alle gezinsherenigingen die er nog aan zitten te komen

   Like

 6. Jean zegt:

  Het is overduidelijk dat gehaaide rotzakken via tips van politici (en voor wat hoort wat) goud verdienen aan de import van vreemdelingen, dat de eigen samenleving volledig naar de klote gaat intereseert ze geen flikker.

  Like

 7. Als er dan toch aanslagen gaan komen,dan maar eerst op het europarlement!Hard he?Resultaat van het leven onder de regering van de laatste decennia!

  Like

  • Th.M. van Baarle zegt:

   En die mentale verharding zal toenemen met de snelheid waarmee men ‘MASSA’s’ islamitische en/of oerwoud-figuren op ons dak stuurt. We hebben een andere regering en een ander parlement nodig. De kans daarop is echter gering, dus …. zal er naar andere wegen gezocht worden om een omslag te bewerkstelligen.
   Een ding is zeker. We gaan een uiterst spannende tijd tegemoet.

   Like

 8. delamontagne zegt:

  Is dit wel de juiste foto bij artikel. Zo te zien komen ze goed gekleed, wel doorvoed en met “Samsonite”koffers aan bij het hotel.
  Bij vluchtelingen ( denk ik aan de 50-er jaren ) heb ik een heel ander beeld voor ogen. Anstige, slecht geklede mensen die met wat schamele bezittingen richting vrije westen en opvangkampen gingen, maar ACH ja dat was vroeger.\\

  Like

 9. Furry zegt:

  tik tok de bom ploft

  Like

 10. Avidia zegt:

  Ik word hier doodziek van, en vluchten kan niet meer, ze hebben zich met miljoenen verspreid over de hele wereld, er is geen ontkomen meer aan. Straks zijn al die Islamlanden leeg, moeten we daar maar heen gaan. Landje ruil.

  Like

 11. Boris zegt:

  Dat gaat pas stoppen als hier niets meer te halen valt, met andere woorden, als het hier net zo een bende is als daar, dan gaan de ratten weer verder naar een volgende weldoener…

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Boris zegt:
   1 oktober 2014 om 02:25

   Er zijn na ons – de westerse landen – geen andere weldoeners meer. Het MO hebben ze al helemaal kaalgevreten. Wij zijn de laatste weldoeners waar nog iets te halen valt.

   Like

 12. KLAAS JACOB zegt:

  Ja wat moey ikz eggen ik heb veel vrienden uit eritrea
  Vaak zijn ze koptisch en deze zijn nog jong. Het zijn er wel veel

  Like

  • Driek zegt:

   KLAAS JACOB zegt: Ja wat moey ikz eggen ik heb veel vrienden uit eritrea
   Vaak zijn ze koptisch en deze zijn nog jong. Het zijn er wel veel

   Meneer Klaas Jacob, u hoeft helemaal niks te zeggen. Wat fijn voor u, dat u zoveel vrienden hebt uit Eritrea. U heeft ze ook in huis genomen?

   Like

 13. Wachteres zegt:

  220 asielzoekers op 850 inwoners? Dat is nog niets vergeleken met wat in Nederland gebeurt:

  1400 vluchtelingen op 140 inwoners. Oranje, heel veel sterkte.

  Like

 14. windwens zegt:

  Ik zeg alles naar Turkije, laten ze het daar maar lekker voor ons oplossen. Het moet wel door gestoken kaart haast zijn, als moslims alleen maar naar Italië willen en niet willen worden gedropt op het Turkse deel van Cyprus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s