Burgeroorlog in Duitsland aangekomen: Straatgevechten in het hele land tussen Koerden en aanhangers van IS

(Door: Torben Grombery – Vertaling: E.J. Bron)

De vredige stad Celle wordt in het hele land ook wel de poort naar de Lüneburger Heide genoemd. De scènes die zich de afgelopen dagen in de stad in de Duitse deelstaat Niedersachsen hebben afgespeeld, had zich tot nu toe niemand van de ongeveer 70.000 inwoners tellende stad kunnen voorstellen: Bloedige straatgevechten tussen Koerdische Yezidi en radicale moslims. Ook in Hamburg en andere steden hetzelfde beeld en dezelfde achtergrond: De strijd om de Syrische stad Kobani – de Koerdische enclave aan de Syrisch-Turkse grens. Bij de intocht van ISIS wordt daar een gewelddadig bloedbad verwacht. Het Witte Huis heeft Kobani al opgegeven.

Vanwege de burgeroorlog in Syrië en de actuele opmars van de radicaalislamitische terreurorganisatie “Islamitische Staat” (IS) naar de kleine Syrisch-Turkse grensstad Kobani, die volgens inschattingen van veel deskundigen onmiddellijk na de verovering door IS-troepen bedreigd wordt door een gewelddadig bloedbad op de inheemse – meest Koerdische – bevolking, kwam het in heel Europa tot demonstraties van Koerden.

Zo drongen de tegenstanders van IS onlangs zelfs het gebouw van het Europees Parlement in Brussel binnen, evenals de regeringszetel van Nederland in Den Haag. Ook het gebouw van de Duitse zender “Deutsche Welle” in Bonn bleef niet gespaard. De Koerdische activisten willen met deze demonstraties oproepen tot meer westerse betrokkenheid tegen IS. De scènes herinnerden deels aan de Europese Koerdenprotesten aan het eind van de jaren-90 n.a.v. de arrestatie van de toenmalige leider van de Koerdische Arbeiderspartij PKK, Abdullah Öcalan.

De “protesten” in de stad Celle, in Hamburg en andere Duitse steden bleven deze keer alles behalve vreedzaam, toen tot geweld bereide Koerden op eveneens tot geweld bereide aanhangers van IS, salafisten, radicale islamieten en andere radicaalislamitische krachten stuitten.

De politie in Celle kreeg een gewelddadige vechtpartij tussen 400 Koerdische Yezidi en ongeveer 100 Tsjetsjeense radicale islamieten slechts met enorm veel man en extra ondersteuning uit de omgeving van Celle onder controle en kon erger voorkomen.

De politie werd door de woedende meute bekogeld met flessen, stenen en panlatten. Resultaat: zes gewonden, van wie eentje zwaar. Volgens een video van een ooggetuige ging het bij de relschoppers vooral om geïmmigreerde mannelijke personen in de leeftijd van 16 tot 30 jaar.

De burgemeester van de stad Celle, Dirk-Ulrich Mende (SPD), heeft het volgende over de gebeurtenissen meegedeeld:

“De gewelddadige botsingen van afgelopen maandag tussen Yezidi en moslims laten zien dat de spanningen uit de geografisch ver verwijderde crisisgebieden ook in Celle zijn aangekomen.

We hebben allemaal meegemaakt en gezien dat de gruwelijke gewelddadigheden diepe sporen nalaten bij onze hier wonende mensen. Dat geldt voor alle betrokken partijen. Zowel onze Jezidische medeburgers, die meemaken hoe hun geloofsbroeders- en – zusters mishandeld en verkracht worden evenals voor de vreedzame burgers van het islamitische geloof, die onder algemene verdenking komen te staan onder één hoedje te spelen met de terroristen van de ´Islamitische Staat´.

De weg naar een gewelddadige botsing kunnen en mogen we bij ons in Celle niet betreden. Ik zal deze weg hier niet toestaan en ben het eens met de politie om geweld uit alle macht te verhinderen. Ik bedank de politie dan ook nadrukkelijk voor haar bezonnen inzet van afgelopen maandag. En ik appelleer nadrukkelijk aan de al jarenlang in Celle wonende medeburgers van het Jezidische en islamitische geloof om zich volgens onze waarden dienovereenkomstig vreedzaam te gedragen.

Ik hoop dat vooral de ouderen onder hen een rustgevende invloed kunnen uitoefenen op de heethoofden. Daarom begroet ik het nadrukkelijk dat leiders van beide partijen al bijeengekomen zijn om met elkaar te praten. Met openlijk geweld op straat is geen enkele zaak gediend, hoe begrijpelijk dit ook mag zijn.

In ons land gelden waardevoorstellingen van vrijheid, gelijkheid, godsdienstvrijheid en staatkundigheid. Dat zijn de waarden waarom veel mensen naar Duitsland gekomen zijn. Voor deze waarden moeten we ons allemaal daadkrachtig inzetten.”

Ook in Hamburg vond een gewelddadig straatgevecht tussen ongeveer 400 Koerden en net zoveel IS-aanhangers (salafisten, radicale islamieten en andere radicaalislamitische krachten)  plaats voor een moskee in het stadsdeel St. Georg.

Ook daar kon de politie de met machetes, ijzeren staven en messen bewapende buitenlandse vijandige groeperingen alleen met de inzet van heel veel agenten en waterkanonnen onder controle krijgen. Ook hier werd de politie met stenen bekogeld en aangevallen met panlatten.

Ondertussen heeft het Witte Huis in Wahington de Syrisch-Turkse grensstad Kobani volgens mediaberichten al opgegeven. De gevreesde “afslachting” van de meest Koerdische bevolking van de kleine Syrische stad door de wrede troepen van IS zou dus weldra kunnen beginnen.

De “protesten” in Duitsland en Europa zullen dan snel aan intensiviteit toenemen!

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Torben Grombery

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Duitsland, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Koerden, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

68 reacties op Burgeroorlog in Duitsland aangekomen: Straatgevechten in het hele land tussen Koerden en aanhangers van IS

 1. Joshua zegt:

  Vreedzame moslims???????????????
  Uitroeien dat tuig,de ene ongeregeldheid na de andere, omdat zij zo vreedzaam zijn.

  Like

  • Sjaak zegt:

   GLOEIENDE GLOEIENDE VIEZE VUILE SMEERLAPPEN !
   VECHT HET MAAR IN JULLIE THUISLANDEN UIT !
   TRAP ZE ALLE ERUIT ! DE KOERDEN EN DE TAPIJTVRETERS !
   HET ZIJN ALLEMAAL MOSLIMS DIE WIE VUUR EN WATER ZIJN !
   DRAAG JULLIE KONFLIKTEN MAAR IN DE ZANDBAK UIT WAAR
   JULLIE VANDAAN KOMEN ! WE GAAN HIER NIET WERKEN ZODAT
   JULLIE OP BELASTINGKOSTEN DE BOEL HIER KORT EN KLEIN
   SLAAN ! O-P-F-L-I-K-K-E-R-E-N !!!!!!!!!

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Sjaak: 22.47. uur, op 8/10. Beste Sjaak, door deze primaten wordt ONS beetje plezier in het leven vergald. Toch moeten WIJ- ook ik – proberen de lichtpunten in ons BESTAAN te blijven zien. Ik betrap me er ook op, dat cynisme bij mij de overhand dreigt te krijgen. Maar beste Sjaak, WIJ hebben wel GELIJK!

    Like

   • Europees Vrijheidstrijder zegt:

    Wij hebben dit allemaal zelf veroorzaakt! Vergeet niet dat dit aangemoedigd is geweest door het weste zelf dus vind ik dat wij deze stront zelf moeten gaan opkuisen. En met ze allen nr daar moeten gaan. Ik roep het uit als belg ik ben pro russ . Ik hoop dat er rap de grondtroepen worden in gezet. Ik ben 38 j geen militair en belg ik zou zeggen laat we met ons alle nr daar trekken geef ons een militaire opleiding en als Europese vrijheidstrijder de Russen Iran en China bij staan en vandaar Europa beschermen tegen de duivel. Word lid op facebook als je deze mening deelt de groep heet europese vrijheidsstrijders tegen de invasie. Stuur een vriendschap verzoek naar Europees vrijheidsstrijder en vandaar word je toegevoegd bij de groep. Wacht niet dat het voor ons deur gebeurd!!!!

    Like

   • Joshua_Vh zegt:

    Het is hoog tijd dat onze westerse regeringen paal en perk stellen over de Europese wetgeving; “Vrijheid van godsdienst! ” zeker als het om de islam gaat, dit is geen godsdienst maar sekte welke in onze contreien meteen streng verboden moet worden. Als hieraan gevolg wordt gegeven zijn meteen alle migranten en vluchtelingen problemen opgelost. Maar nee, wij laten ons telkens weer manipuleren en ompraten en stemmen met de verkiezingen voor een beleid, dat er juist alles voor doet om buitenlandse (Oosterse) moslimproblemen bij ons te importeren. Erger nog…. wij zien het voor onze ogen gebeuren en laten dat ook nog allemaal toe !!

    Like

   • J,J zegt:

    helemaal met je eens !!!!!!opdonderen sinds moslims hier wonen is er al gedonder, op sodemieteren …

    Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Ziehier onze toekomst. En wat een idioot van een rode burgemeester, denkt deze “halve zool”, nu werkelijk dat de MOSLIMS ooit bereid zijn tot vredig samenleven? De man is gewoon compleet losgezongen van de realiteit! Overal waar de NAZI ISLAM zich vestigt, of gevestigd heeft, is het dezelfde ELLENDE. Rellen, dreigen, zeiken, misleiden: HET KENMERK VAN DE MOSLIM. Ze moeten WEG ALLEMAAL, uit DUITSLAND, NEDERLAND, VLAANDEREN, UIT HEEL EUROPA! Dan pas kunnen WIJ opgelucht ademhalen!

  Like

  • Maria zegt:

   tja de socialisten van de jaren 30-40 zaten bij de grand mufti mee te plannen hoe de Joden uit te roeien…. dag van vandaag zitten ze samen met islam om de mensheid Christendom, Joden, Sjiieten, Alewieten, alles wat niet islam sharia is uit te roeien van de planeet…;
   de ware aard van socialisme = hoe roei ik alles uit wat niet moslim is

   tonnen bewijs op het internet, Hitler was nationaal socialist, vandaag is het democraat socialist dezelfde moordenaars van toen en letterlijk de nazaten van Hitler zijn gedachtengoed!!!!!!

   Like

   • Roger Lousberg zegt:

    Dat klopt helemaal…. Nazi duitsland is voortgezet op Nederlands grongebied en daarmee is Nederland uitvoerende macht met onder andere Agenda 21
    Blader eens wat op de No Cancer Foundation website 😉

    Like

 3. Maria zegt:

  de VS heeft Kobani opgegeven omdat de Koerden MOETEN uitgemoord worden voor die olievoorraden waar zij op leven, dat er nu eens 1ne het lef heeft van hier nu te komen schrijven dat die NWO Illuminatie niet bestaat en dat hun plan niet is om 5,5 miljard mensen uit te roeien, ze gebruiken (misbruiken) de islam om hun doel te bereiken…. want de islam zal het vuile werk doen en ons blanken uitmoorden en dan ruimt die elite de islam op volgens hun plan, alleen zal het zo niet vergaan, PUTIN zal de EU VS en midden oosten nuken!!! wij zijn allen ten dode opgeschreven…
  heb het lef van hierop te reageren dat ik lieg en dat die illuminatie NWO niet bestaat, als nu je ogen nog niet geopend zijn dan ben je zo achterlijk dom dat het maar kan zijn en ben je medeschuldig aan de ondergang van het westen en christendom….

  Like

  • Maria zegt:

   mijn excuses vergat ook erbij te schrijven van de uitroeiing Joden en Israël… ga Hamas nog wat steunen de trollen die hier altijd wreed agressief zoals de goetemensch je aanvielen wanneer je dit wou openbaren en nog maar durfde om aan te kaarten dat de islam onze ondergang is georchestreerd door die Bilderberggroep…

   Like

   • huubsan zegt:

    ik vrees dAT JE HELEMAAL GELIJK HEBBT Maria ..het gaat5 weer al in 40 -45 ze vluchten ,met go3ede woorden voorr het verzet dan weer terug komen ,,gaan claimen wat men achter leit en het begint weer opnieuw tering honden zijn het

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Maria: 18.38. uur. Ik ben het wel met U eens, Maria!

   Like

   • Maria zegt:

    maar mijn lieve Tom de meesten erkennen dat het waar is, enkel een paar hier op de blog niet die zijn net als de goetemensch en breken je tot op het bot af en dan die agressie van hen… dat zijn de overheidstrollen, ik volg EJ BRON al jaren, heb eigenlijk niet de tijd om te reageren maar las wel altijd alles en ik heb ze eruit gehaald hoor degenen die voor de overheid werken en de boel hier op stelten komen zetten en dan de Heer Bron verwijten dat het niveau naar beneden gaat met posten over die Bilderberggroep waarheid… Moet eerlijk toegeven dat ik mijn werk nu opzijschuif zelfs om mee te kunnen doen aan steun reacties enz…. kost me geld maar ja op de waarheid staat geen prijs hé, zou laf van me zijn om dan niet mee de waarheid te openbaren…

    Like

  • Sjef Geraerds zegt:

   Wat u ziet gebeuren is gewoon het inzetten van de Eindtijd. En inderdaad Rusland, ik weet niet of Putin dan nog aan de macht is, zal atoomwapens gebruiken. Probleem is dat Amerika er van uit gaat dat een eerste aanval mogelijk is. Hun raketschild zal dan de Russische atoomkoppen tegenhouden.

   Trouwens bij NOSop3 denken ze wat anders dan jullie: klantvriendelijk stichpimpelibockforcelorem • 5 uur geleden

   Ah, het nieuws heeft inmiddels ook de riolen van ons land bereikt…

   https://ejbron.wordpress.com/20

   Like

  • willem van de wereld zegt:

   jawel ….. ik reageer , op dit moment geloof ik alles , ook jou omdat hier iets helemaal niet klopt , maar voorlopig raken de russen meer dan de vs op 14 maanden gedaan hebben dat is begrijpelijk ook want obama wil zijn moslimbroeders niet bombarderen

   Like

 4. “( . . .) de vreedzame burgers van het islamitische geloof, die onder algemene verdenking komen te staan onder één hoedje te spelen met de terroristen van de ´Islamitische Staat´.”

  Ze leren het nooit, de huidige generatie van boven ons gestelde halve gare linkse zelfmanifestanten.
  Boodschap: deze moslims zijn gekwetst omdat ze onterecht verdacht worden van sympathie voor de slachtpartijen op Yezidi’s in Irak-Syrië.
  Maar als je geloofsbroeders nou onder de naam ISIS duizenden Yezidi’s afgeslacht, geterroriseerd en verkracht hebben, en je bent in het bezit van een geweten, dan ga je je toch vreselijk zitten schamen?
  Dan ga je toch niet de straat op in Duitsland om de Yezidi’s ook in Europa te bevechten?

  Mijn impuls: de linkse gekken die dit zinnetje hebben opgeschreven, met het schuim op de bek aanvliegen, die strotten grijpen, mijn vingers er diep, diep, diep in begraven en niet meer loslaten voor ze niet meer ademen en zijn opgehouden met bewegen.
  God, God, God, God!!!!!!
  Wat háát ik dat tuig toch !!!!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Martien Pennings: 18.52. uur. Geheel mee eens meneer Pennings! Ook ik krijg een “rode waas”, voor de ogen bij het woord SOCIALISTEN en LINKS.

   Like

  • Maria zegt:

   @Martien volledig met je eens!!! haat is zelfs niet genoeg om uit te kunnen drukken bij mij te kunnen uitdrukken hoe ik dat links veracht, zij zijn letterlijk en figuurlijk degenen die het gedachtengoed van Hitler overgenomen hebben en uitvoeren nu!!! alle bewijzen zijn nu openbaar zelfs die fucking liberalen, ge moet het lef maar hebben om jezelf NEO-liberaal te noemen, Hitler had zijn NEO-nazi’s….
   er bestaan geen woorden om mijn haat te omschrijven voor,dat links indien ik echt mijn gedacht zou schrijven ontploft dat internet want de vibes van mijn haat zijn ongekend in dit universum voor dat links!!!!

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Maria: 21.09. uur, op 8/10. Inderdaad LINKS, ik noem het de RODEN/SOCIALISTEN zijn geestverwanten der NAZI’S. Het was de RODE JOOP DEN UYL, die LOVEND OVER ADOLF HITLER SPRAK!

    Like

  • Paul zegt:

   U heeft helemaal gelijk, mijn hele land wordt kapot gemaakt door dat klote linkse tuig en hun moslim vrienden, waar moet het met de westerse beschaving naar toe als we door dat vuile linkse tuig al die ellendige moslims pns straatbeeld laten overheerden, ik en heel veel anderen zijn het spuigzat.

   Like

   • Wil je en ben je klaar voor actie?Of is dit alleen een kreet?

    Like

   • Blackskull zegt:

    Paul volledig met je eens!!! de hele westerse beschaving gaat naar de kloten we hebben straks niets meer te vertellen we worden overspoeld door de moslims? Hierbij bij steun ik ook PRO PATRIA op 28 februari

    Like

 5. Jan zegt:

  De politie opdracht geven iedereen gericht te doden die iets in zijn poten heeft. Alleen klojo’s en eikels geloven in de macht van het woord. Dat kon Cats nog zeggen, maar toen liepen die barbaren hier niet rond.

  Like

 6. Ruben Decloedt zegt:

  Dit is op Het betere wereldnieuws herblogden reageerde:
  ISIS zit al in België.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Je kunt je wel blijven uitputten in verontwaardiging over, nu weer, de ongelofelijke naïviteit van zzo ’n burgemeester, maar eens raak je over alles uitgepraat.
  We moeten ons trouwens inderdaad afvragen of het wel naïviteit IS………..

  Like

  • Willie zegt:

   Naiviteit ?? Nee hoor : het PLAN wordt gevolgd door de ”vroede bestuurders”

   Like

  • Jan zegt:

   Je hebt toch wel zijn bloedgroep gezien? SPD.

   Like

   • Maria zegt:

    lieve Theresa NIETS naïviteit is allemaal gepland, ze willen ons uitroeien via de islam de mensheid is te slim geworden voor de elite illuminatie en dat mag niet zij willen dat wij enkel hun slaven zijn onder armoede en dat zij de scepter zwaaien, zo was het al vanaf ontstaan mensheid!!!! zie geschiedenis

    Like

 8. Willie zegt:

  Al even geleden postte ik dit hier , nog eens nu, lees dit zeker maar eens goed door , zeker geen leuke lectuur maar een keiharde realiteit aan t worden

  Howard | March 11, 2010 3:33 PM | Reply
  Frankly.. I don’t think the world cares abouts about us, the Jews. (I’m a Jew).
  And..I don’t think the world will give a damn if the Jews around the world are killed. They didn’t give a damn in World War II, they don’t give a damn now.
  But…the world will care when the cancer of Islam starts killing them, by the dozens, and then the thousands, and then tens of thousands, hundreds of thousands, and then millions.
  By then..my three predictions:
  1. Europe will be a wasteland. No churches will remain. No museums will remain. No culture will remain. Europe will crumble into the blood-stained cemetary that it made for the Jews.
  2. The Moslems won’t be successful either. Many will be dead, rotting in the fields. The rest will be blood hungry for revenge, but too afraid to do anything. They will turn on each other like mad dogs.
  3. Culture as we know it around the world will vanish. Predictions 1 and 2 above will create a new dark age. No culture, starvation, hatred.
  And this will be the revenge of G-d. I’m not SURE there is a spiritual aspect to this, but I believe so. I believe that we are truly at the end of days. Prediction is hard, especially about the future. All I know is that there will be a lot of death and destruction. Period.
  My advice… visit Europe. It won’t be Europe much longer. Visit it now. In a few years the Europeans will be mad dogs, killing each other (they’re used to that), as they descend BACK INTO THE BARBARISM that so befits them
  Prediction is hard, especially about the future. All I know is that there will be a lot of death and destruction. Period.
  If we are dragged back into barbarism, then that may indeed be the end. Technology will slip away, because the Mohammedans (including your unfortunate descendants) will be incapable of sustaining it, and the Earth will become a planet of medieval villages again.
  And there will be no way back.
  We’ve used up the easily accessible mineral and metal deposits that were a stepping-stone to high technology. Nobody is going to restart smelting iron if the only way to get the coal and ore needs heavy machinery. So even if we managed to throw off the stultifying grip of the Mohammedans, we would be stuck in the dark ages until the next asteroid wiped the planet clean ready for a new start.

  How do I know this stuff .. how do i become poetus comicus, the next instantiation of mel brooks .. the mel brooks of the soon-to-vanish-civilization?
  You’ll be sorry you asked..but here goes..
  Well..I read the newspapers…and blogs
  And I see that the Moslems are killing, raping, torturing, destroying
  And then lying, building, bullying
  I put two and two together
  The Europeans are exhausted..and they have a history of murdering each other..
  The Moslems have a history of breeding..and then misbehaving by killing
  The Moslems are in Europe, scaring the pants off the people
  The people or better their children, now fat, dumb, happy after their history of murder and genocide, sitting back in their lazy, socialist dotage, are impotent..deer in the headlight
  So we have 50+ million people who are like wild hyenas (actually like wild ass..it’s the bible)
  And 300+ million sheep who are clueless…led by shepherds who are venal and evil (impotent throwbacks to their murdering grandparents)
  And no Jews to speak of in this maelstrom.. the Europeans made sure of that
  Bottom line .. .a perfect storm
  And then… the mental pictures.. corpses upon corpses, fields of rotting, smelling, liquifying dead bodies where poppies once grew (pardon the poetic here..just fields of stinking corpses will do)…and then the hollow-eyed, soul-less wanderers, those walking dead of the greatest conflagration in history

  Like

  • Maria zegt:

   damn the hard-core truth!!! die komeet zal inslaan rond 2030-2035
   door alles te verloochenen wat de socialist tot stand heeft gebracht met de elite, de mensheid tot zombies van FB en MSM e.d te maken gaat gans de mensheid ten onder!!!
   en onderschat het Universum en Mother earth niet die bestaan miljarden en miljarden biljoenen jaren, het Universum rekent gewoon af met ons dankzij die illuminatie die reeds vanaf de Sumerische tijd (aliens van andere planeten the Annunaki) tot stand is gebracht, wij de mensheid zijn totaal misleid wat het Goddelijke is door wat die illuminatie heeft gedaan en de mensheid altijd als slaven heeft gehad… Het Goddelijke kan en zal ons ook niet meer helpen want alle kansen die we hadden heeft die Illuminatie vermoord voor ons, enkel een mirakel ( wat 1/10000000000000000000000000000000000000000% mogelijk is zou alles ongedaan kunnen maken maar door wat die illuminatie aan satanische krachten machten heeft misbruikt op de aarde is het over and out voor wat de mens ooit op aarde is geweest…. keiharde waarheid is dit !!!!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, ja, rustig aan alsjeblieft: Kijk uit, dat je jezelf niet verliest!

    Like

   • Driek zegt:

    Nu, beste Maria, ik zoude mij maar niet zo druk maken. Daar schiet u niks mee op. Neem indachtig de woorden van Krishnamurti, misschien geeft het u een andere kijk. Het verruimt in ieder geval de geest.

    “Je ziet dus dat je je op niemand kunt verlaten. Er is geen gids, geen leraar, geen gezaghebbende. Alleen jij bent er – je relatie met anderen en met de wereld – verder is er niets. Als je je dit realiseert, brengt het óf grote wanhoop, waaruit cynisme en bitterheid voortkomen, óf, als je het feit onder ogen ziet dat jij en niemand anders verantwoordelijk bent voor de wereld en voor jezelf, voor wat je denkt, wat je voelt, hoe je handelt, verdwijnt zelfbeklag. Gewoonlijk vinden we het prettig als we de schuld op een ander kunnen werpen, wat een vorm van zelfbeklag is.”

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Ik heb net nog een onderhoud gehad met SZLiIZZ de alien overlord die zei echt toch heel duidelijk dat we ons geen zorgen hoeven te maken en gewoon gehaktballen moeten blijven eten.

    Like

  • Maria zegt:

   waarom zou ik mezelf verliezen in de WAARHEID lieve Theresa? ik ben nu eenmaal verbaal krachtig! heb ze nog alle 5 op een rij hoor 😉

   Like

   • Maria zegt:

    Geachte Driek
    uw comment “Gewoonlijk vinden we het prettig als we de schuld op een ander kunnen werpen, wat een vorm van zelfbeklag is.” slaat werkelijk op niets, kan U me betrappen op enige leugen? waarom neemt U mij kwalijk dat ik de waarheid verdedig?

    Like

   • Driek zegt:

    Beste Maria, u leest mijn tekst niet goed. Maar, zoals joopklepzeiker zegt: we moeten ons geen zorgen maken en gewoon gehaktballen blijven eten. En hier laat ik het bij.

    Like

   • Willie zegt:

    Ok Maria , zegt niemand niet dat ze er niet alle 5 zijn , maar denk eens aan je ”tikkertje” , niemand heeft er wat aan als je doodvalt

    Like

  • windwens zegt:

   Als we zo suf door gaan lijkt dit zeker ons eindpunt te worden. Zo 10 jaar geleden vertelde een Amerikaan al eens dat wij zo beperkt worden in onze vrijheid van spreken dat we al snel in de donkere middeleeuwen zouden belanden. Moet zeggen dat men er nog steeds mee bezig is om aan deze vrijheid te zagen.

   Like

  • Furry zegt:

   Europe died at Auswitz. De europeanen hebben uit maatregelen genomen welke hun eigen ondergang is geworden. De generatie 64 heeft het massagraf gegraven waarin wij zullen liggen, als we niets doen om het dicht te maken.

   Like

 9. Wachteres zegt:

  Degenen die ons mooie Europa in deze situatie gebracht hebben, verdienen maar één ding:

  Op de fundamentalistische, islamitische manier afgestraft te worden.

  Zij [de fundies] mogen dan uitzoeken op welke wijze zij hen [de elite] precies willen afstraffen.

  Wat de ‘boven ons gestelden’, dat gore tuig, ons en onze kinderen aandoen is ONVERGEFELIJK!.

  En ze zijn niet van plan om aan de instroom een halt toe te roepen. ISIS heeft gedreigd dat zij aanhangers als vluchtelingen in Europa binnen zullen laten komen.

  Dat gebeurt natuurlijk allang en de ‘elite’ is daarvan op de hoogte. Ik zeg het maar weer eens:

  Zij zijn de VERRADERS VAN HUN EIGEN LAND EN VOLK.

  En verraders verdienen hun gerechte straf te ondergaan.

  Like

 10. Pingback: BURGEROORLOG IN DUITSLAND! | eunmask

 11. windwens zegt:

  voor de vreedzame burgers van het islamitische geloof, die onder algemene verdenking komen te staan onder één hoedje te spelen met de terroristen van de ´Islamitische Staat´.

  Een uitspraak die te zwakzinnig voor woorden is, in de hoop dat het Duitse volk de gek die dit zegt ook nog gaat geloven. Mensen die willens en wetens anderen het laten afslachten in naam van Islam zijn geen vreedzame burgers dat zijn massamoordenaars die met de rest van het westen precies het zelfde van plan zijn. Het motto Heden wij Morgen u is hier zeker van toepassing en de hele EU staan erbij en kijken er naar en houden hun kop. Ik denk dat het in 40/45 niet anders ging, de regering had voor dat het eerste schot gelost was de biezen al gepakt met in het kielzog de koninklijke familie.Want ja hoe dichter bij het vuur hoe meer men zich kan warmen.

  Like

  • Maria zegt:

   Amen jij begrijpt het ook, diepe buiging maak ik voor U

   Like

   • Leo zegt:

    Maria, geweldig dat er nog mensen zijn als jij die ZELF kunnen denken ZONDER invloeden van buitenaf.

    Ebola en I.S. gaan wereldwijd ineens in een zelfde periode griezelige vormen aannemen.
    OOK in Amerika zelf ,wie de FEMA geschiedenis een beetje heeft gevolgd begrijpt nu dat de tijd rijp is voor de uitvoering van een voorop gezet GROOT plan.
    Als er een “Bio-Pandemie” komt dan zal er al op voorhand door de MEDIA richting I.S. gewezen worden.

    Het GROOT plan is op sluwe en slinkse wijze in gang gezet.

    De VIJAND, bevindt zich nu in ELK land, wat nu vecht in Syrie en Irak.
    Je voelt met je klompen aan wat er met GROTE waarschijnlijkheid nu gaat gebeuren.
    Overal roeren de moslims zich, het is slechts nog een kwestie van tijd !
    Daarbij komende , Ebola, dat in elk land reeds aanwezig is, ge -importeerd door hun eigen regering.

    Er gaan zelfs al geruchten dat dit virus straks ook per anonime pakketpost wereldwijd rond gestuurd kan gaan worden.
    De Franse post is er al beducht voor.

    STINKT DIT NIET NAAR EEN GROOT VOOROP GEZET PLAN ??
    Schuldigen: Moslims
    Slachtoffer: De bevolking
    Lachende Derde: De wereld elite – ZOALS ALTIJD

    Mogelijk dat het hele midden oosten in de oorlog betrokken wordt inclusief
    Rusland en China !

    WERELDOORLOG 3 IN DE MAAK !! De geschiedenis zal het leren !!! .

    Like

   • Maria zegt:

    @LEO, toch raar he dat die zwarte man in Dallas overleden is van ebola, de blanken die ze terughaalden hebben ze genezen, voor de rest heb je ook 100% gelijk, huggie xx
    Hoe is dat in godsnaam mogelijk dat regeringen WEIGEREN vluchten te stoppen van ginder naar het is eender welk land!!! als je nu nog niet doorhebt dat ze ons willen uitroeien weet ik het niet meer hoor, iedere mens met gezond verstand zet heel wet Afrika onder quarantaine tot het opgelost is. maar nee dat doenze niet en ondertussen reizen ze naar hier, dan die bullshit van temperatuur op te meten, het kan tot 21 dagen duren eens besmet voor je de symptonen vertoont van de ebola dus de reinste bullshit om de temperatuur te gaan meten, wat een bulshit zeg, een fles water parfum weet ik wat mag niet mee op het vliegtuig maar personen met dodelijk virus ochhhh daar meten ze de temperatuur effe van…. pfffff we moeten ons ontdoen van onze politiek EU want die zijn uit om ons uit te roeien en zetten islam BOVEN ons tzum kotsen, die leven allemaal op kosten van ons de islam brengt niets anders dan vernietiging met zich mee gefinancierd door de EU van ons geld waar WIJ voor werken, tzelfde met die apen van politiek, DIE LEVEN VAN ONS GELD WANT WIJ BETALEN HUN LONEN!!! er zou een soort Franse mega revolutie moeten komen tegen deze kaste “elite” diehun eigen volk verraden heeft

    Like

   • Ik kan het nog goed geloven ook:alles vooe macht en geld!Zo is het altijd geweest en zal het,als we er niet doorheen prikken en ingrijpen,ook altijd blijven.Vooral dat van die onbelemmerde vluchten onderstreept de geloofwaardigheid.Er wordt inderdaad geen vlucht verboden;gaat allemaal gewoon door.Tot ons aller verbazing en verontwaardiging!Wel,dit zou inderdaad DE verklaring kunnen zijn!

    Like

 12. En wederom,die burgemeester:vreedzame moslims,bla,bla,bla!Gloeiende,gloeiende;lijden al die lui dan aan hetzelfde hersenvirus?Schiet ze kapot,kunnen ze naar hun afgod toe!

  Like

 13. Jacolijne zegt:

  Ja,ja..obama heeft kobani opgegeven.? Mn neus…….net doen alsof je isis uit wil schakelen en toch blijft isis in opmars en turkije/erdogan vind het wel prima zo,
  Obama en erdogan….kvertrouw geen van beiden… nog ff dan is eurabie aan de beurt.

  Like

  • windwens zegt:

   Zolang er nog berichten komen dat men gewoon lege doelen beschiet en/of zolang wacht tot meer dan de helft van de bevolking is uitgemoord zijn deze lui aantoonbaar niet te vertrouwen. Normaal gesproken zou Turkije allang uit de NATO gezet zijn maar omdat meneer Obama net zo moslim is als Erdogan gaat dit mooi niet gebeuren. Kortom het zaakje stink en hier volgen ze de lucht.

   Like

 14. reint zegt:

  De overheid in nederland moeten ze uitroeien , want dat tuig van rutte en zijn medecreminelen doen niks stelletje losers, eruit schoppen die moslims

  Like

 15. Jan zegt:

  Brandstichting op Koptische kerk in Berlijn-Lichtenberg

  Unbekannte haben am Sonnabend früh einen Brandanschlag auf die Koptisch-Orthodoxe Kirche in Berlin-Lichtenberg verübt – in der ein 27-Jähriger Mann aus Ägypten schlief.

  Nach Polizeiangaben schoben sie gegen 6 Uhr früh eine Mülltonne an die Kirchentür und zündeten diese an. Die Flammen griffen auf das Portal über. Zeugen sahen dies und alarmierten die Feuerwehr, der es schnell gelang, den Brand zu ersticken. Der 27-jährige Ägypter soll von dem Anschlag nichts mitbekommen haben, er wurde am Vormittag von der Polizei befragt. Der für politische Delikte zuständige Staatsschutz hat die Ermittlungen übernommen, ob ein fremdenfeindlicher Hintergrund vorliegt. Parolen oder Flugblätter sollen nicht gefunden worden sein. Die koptische Kirche stammt ursprünglich aus Ägypten.

  Wowereit, burgemeester, trad direct snoeihard op, veroordeelde de aanslag:
  “Diese Tat ist ein Verbrechen gegen das friedliche Zusammenleben aller Berlinerinnen und Berliner, unabhängig von ihrem religiösen Bekenntnis. Sie wird von der Bevölkerung unserer weltoffenen und toleranten Metropole nicht hingenommen. Solche feigen Taten werden niemals akzeptiert, sondern immer auf den Widerstand der Menschen in unserer Stadt treffen.”
  http://www.tagesspiegel.de/berlin/polizei-justiz/berlin-lichtenberg-brandanschlag-auf-koptische-kirche/10792710.html

  DeTurken sidderen

  Like

 16. Qvic zegt:

  Wat ik hier allemaal lees wat we niet willen , maar niet één komt van zijn luie stoel af om iets daadwerkelijk te doen. De ander moet het maar doen mentaliteit hebben we nog steeds, ja met deze inzet komen we niet verder dan dit soort sites. Sommige verwachte zelfs dat Rusland ons komt bevrijde van deze moslim invasie en dat de linkse sociale democraten daar dan automatisch hard weglopen en hun eigen hachje redden. Nee, dit soort linkse droom sprookjes bestaan al eeuwen, wat we wel kunnen doen en moeten doen is ons autochtonen Nederlanders ons verenigen op o.a. sociale mediums om een gezamenlijk een blok te vormen tegen deze ongein en daadwerkelijk de straat op te gaan tegen deze invasie. Daar behoeven we helemaal niet een vergunning voor te hebben. Want dan leg je, je zelf al neer bij de gevestigde orde die juist deze problemen veroorzaakt hebben. Dus gewoon burgerlijke ongehoorzaamheid tonen, want zij luisteren toch ook nooit naar ons, waarom zouden we het dan wel doen bij hun. Die ons willens en wetens voorliegen en bedonderen.

  Like

 17. Furry zegt:

  Dat heb je als je mensen van beide conflicten in de wereld massaal binnenhaalt en laat fucken als konijnen, dan is het wachten om dit soort conflicten

  Like

 18. Furry zegt:

  Celle is de voorportaal van de Helle. En in de Hel praten ze arabisch, koerdisch en turks, geen duits meer want die zijn uitgestorven.

  Like

 19. Pingback: Burgeroorlog in Duitsland aangekomen: Straatgevechten in het hele land tussen Koerden en aanhangers van IS | Nikontino's Blog

 20. Lee zegt:

  Ik roep al langer dat het uit de hand loopt letop
  Mijn woorden de oorlog onder geloven komt zeer dicht bij het duurt geen jaar meer voor de vlam in de pan slaat en dat alles komt door de eu en het nederlands kabinet vvd pvda d66 zij zijn de grootste land verraders ooit onze jeugd krijgt het zo slecht nou dat wil ik eigelijk niet weten ik zeg sluit de grenzen zo snel mogelijk voor het te laat is

  Like

 21. Nostradamus heeft het al voorspelt,er zal weer een wereldoorlog ontstaan tussen Christenenen en Moslims,het schijnt al begonnen te zijn !!!!

  Like

 22. Andre M zegt:

  Kan niet wachten totdat het hier ook begint, niet omdat ik dat zo leuk zou vinden maar wel om ogen te openen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s