Duitsland: Moslims zijn de opvolgers van het Hitleriaans antisemitisme

Screenshot 19

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Om zich solidair te verklaren met de Joden in Berlijn , die de afgelopen tijd in toenemende mate stonden blootgesteld aan antisemitische vijandigheden door mensen met een Arabische of Turkse migratieachtergrond, bevestigde een inwoner van Berlijn spontaan twee vlaggetjes aan zijn Opel: de Duitse vlag en de Israëlische met de Davidsster. Wat hij hiermee zou meemaken, daarover gaat het onderstaande artikel. . .

De grootste leugen van de immigratiemaffia is dat Duitsland door de massa-immigratie een vreedzamer land zou worden. Precies het tegenovergestelde is het geval.

Bijna 80 jaar lang heeft men dat niet meer gehoord in Duitsland. Maar kreten als “Joden in het gas!” of “Dood alle Joden!” weerklinken steeds vaker, en niet alleen in Berlijn, maar in bijna alle Duitse steden met een waarneembare islamitische minderheid. Media verzwijgen dit graag (ze verwelkomen de islam immers nog steeds als “religie van de vrede”) en de politiek reageert met een manende demonstratie tegen het nieuwe opkomen van een antisemitisme, zonder ook maar één enkele keer de veroorzaker islam te noemen. Duitsland en de rest van West-Europa zijn dankzij de politieke correctheid en lafheid tegenover de islam een krankzinnigengesticht geworden. In Zweden zijn de eerste puur joodse scholen al gesloten, omdat zij de veiligheid van hun leerlingen niet meer konden garanderen. Zoiets zei ook een Nederlandse politicus: men zou de openbare veiligheid van zijn joodse medeburgers niet kunnen garanderen. In Frankrijk worden complete joodse gezinnen door moslims vermoord: uit pure haat van de islam tegen alles wat joods is. Joden durven zich in heel Europa niet meer met een keppeltje op straat te vertonen. Er zou al lang een kreet van verontwaardiging uit de kelen van de goedmenschen hebben moeten komen. Maar het is doodstil bij hen. Gaat de wereld opnieuw ten onder aan de lafheid van de meerderheid van de goeden?
(Michael Mannheimer)

In Berlijn, “vijandig gebied” voor autochtonen en Joden

De Duitse hoofdstad Berlijn viert zichzelf graag als tolerante metropool die openstaat naar de wereld, waarin mensen uit 190 verschillende landen meestal vreedzaam met elkaar samenleven. Dat tolerantie er echter in de districten Kreuzberg en Neukölln in de binnenstad anders kan uitzien, ondervond nu de Berlijnse SPD-politicus en medewerker van de DGB (Deutsche Gewerkschaffts Bund), Andrew Walde.

Om zich solidair te verklaren met de Joden in Berlijn , die de afgelopen tijd in toenemende mate stonden blootgesteld aan antisemitische vijandigheden door mensen met een Arabische of Turkse migratieachtergrond, bevestigde de 53-jarige inwoner van Berlijn spontaan twee vlaggetjes aan zijn Opel: de Duitse vlag en de Israëlische met de Davidsster.

Het ritje naar een afspraak met iemand op het AOK-verzekeringskantoor in het noorden van Neukölln werd een schrikbarende ervaring over hoe ver het intussen in delen van Duitsland gekomen is.

Op zijn route door het noorden van Neukölln zag Walde niet alleen compleet geïrriteerde blikken, hij werd ook massaal uitgescholden zodra hij voor een rood verkeerslicht moest stoppen. Arabische en Turkse immigranten noemden hem een “Jodenzwijn” en “kindermoordenaar”. Door enkelen van hen werd hij ook gefotografeerd en gefilmd. Sommigen spuugden naar zijn auto. Verder schetst Walde: “Als het stoplicht niet op groen was gesprongen, hadden ze de vlag van de auto getrokken.”

Tijdens zijn rit door de centrale Karl-Marx-Straße zag Walde ook winkels met T-shirts met opdrukken zoals “Free Palestine”. Op anderen stonden kinderen met een Kalasjnikov of landkaarten zonder Israël afgebeeld. Hij, die zich als vrijwilliger bij de dichtbij de SPD staande “Socialistische Jeugd van Duitsland – De Valken” al vele jaren hartstochtelijk betrokken was bij de strijd tegen rechts-extremisme, was geschokt over deze oproepen tot de vernietiging van Israël. Walde onderhoudt zelf diverse contacten met mensen in Israël.

De Berlijner stelt vast: “”Wat ik in Kreuzberg heb meegemaakt, was echt beangstigend. Ik had het gevoel in vijandelijk gebied te zijn. Dat moet je zelf meegemaakt en aan den lijve ondervonden hebben.” Hij vertelt: “Eentje voor me trekt zijn broek naar beneden. Een tweede wijst naar me en maakt met zijn hand een beweging langs zijn keel.” Iets verderop in de Prinzenstraße komt er een man met een volle baard op hem af, die roept: “Jij bent dood!” hij durft niet langs de Kottbusser Tor te rijden. Vanwege teveel stoplichten waarvoor hij zou moeten wachten. Hier wonen bijna alleen nog maar Arabieren en Turken. De rit buiten de districten Neukölln en Kreuzberg verliep volgens hem zonder incidenten.

Later op de terugweg in de richting van het zuidelijker gelegen deel van Neukölln, Britz, stopte Walde nog even bij een eethuisje in de Hermannstraße. Hij wordt bij de ingang, nog voordat hij zijn bestelling kan doorgeven, begroet met “Wat moet jij hier, stuk stront?” en “Sodemieter op”. Daarmee was iedere vraag of discussie over iets eetbaars overbodig geworden.

Walde wil ondanks deze ervaring blijven rijden met Israël-vlaggen. Niet altijd en overal, maar toch een signaal afgeven. Hij adviseert “deze of gelijksoortige pogingen aan alle politici en journalisten die de wereld mooipraten en mooi schrijven.” En adviseert vastberaden aan deze kringen: “Zet een keppeltje op, draag een Davidsster of zelfs een lange zwarte jas. En dan op naar de verscheidenheid, vreedzaamheid en tolerantie van de islam. Alleen. Zonder enige bescherming. En daarna discussiëren we verder.”

Bronnen:
http://michael-mannheimer.info
Auteur: Michael Mannheimer

http://indexexpurgatorius.wordpress.com
Auteur: indexexpurgatorius

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Arabieren, Barbarisme, Berlijn, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Duitsland: Moslims zijn de opvolgers van het Hitleriaans antisemitisme

 1. Cathja zegt:

  Het gaat hier dus over onze oosterburen. Dat het al zó erg was, had ik niet verwacht, en het verrast me op een zeer onaangename manier! Als de Duitse overheid hier niets tegen doet, beschermt ze haar burgers dus niet meer. Ze gaan wel in op alle eisen van moslims, maar de veiligheid van de Joodse gemeenschap én de autochtone Duitser kunnen ze niet garanderen. Iedereen heeft het recht met vlaggetjes op zijn auto rond te rijden. Het zou toch te gek voor woorden zijn als iemand dat zou verbieden?
  Toen ik het verhaal las, begon ik flink boos te worden. Boos om zóveel onrecht!! Die smerige schoften moeten direct het land uitgetrapt worden! Als je niet tolerant wilt zijn met de bevolking in het land waar je van A tot Z in de watten wordt gelegd, dan verdien je alleen nog maar een enkele reis naar het land van herkomst.
  Die zuivering zou ik enorm toejuichen! Europa zou er een stuk op vooruit gaan zonder dat tuig!

  Like

  • Willie zegt:

   Wie zie je die schoften dat land gaan uitrappen Cathja ???

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Willie 21:25

    Ik denk niet dat velen zich zullen aanmelden voor deze klus, maar wat ik schreef was meer een wens dan dat ik het werkelijk zie gebeuren. Van de overheid moeten we geen actie verwachten; de politie durft al nauwelijks meer op te treden tegen dat tuig.
    Maar als we verder in het nauw gedreven worden, zouden er wel eens onverwachte dingen kunnen gebeuren. We geven ons (land) toch niet zonder slag of stoot over aan vreemden die hier in feite niks te zoeken hebben?

    Like

   • Willie zegt:

    Zeker niet Cathja , desnoods van ”Make My Day ” !!!

    Like

  • Maria zegt:

   en waar is dat kutwijf merkel hier dan??? war zijn die originele duisters???? dit is toch niet meer te bevatten??? enkel op het moment in Belgie buiten brussel en wat andere mini stadjes wat opstoten rellletjes dan vergeleken met dit gebeurd… komt dit dan ook naar Antwerpen want daar leven veel othodoxe Joden… DIE BRIEF VAN THERESA ” IK KLAAG U AAN ” MOET DRINGEND VERTAALD WORDEN EN OMGEZET WORDEN MET DIE AANKLACHTEN TEGEN DE EU, het Hitlerisme komt door dat socialisme gesteund door de neo liberalen en gdvmm DE CHRISTELIJKE PARTIJEN…. ik kan dit niet meer aan, als dit in belgie gaat gebeuren ga ik ik psychopatisch doorslaan denk ik

   Like

 2. Theodoor zegt:

  Ik wijt het aan PvdA-socialisme.
  De uitstraling van dit extremistische-socialisme vind je in veel Europese landen terug.
  Denk ook, maar eens aan de NPO.

  Like

 3. Fockewulf190 zegt:

  Wellicht eens een stickertje van een israelische vlag op auto’s van de wegkijkende guttmensch plakken… Misschien doet het de ogen openen 😉

  Like

 4. windwens zegt:

  Nou deel deze ervaring van harte en ben ook niets anders gewend. Die david ster die ik al zolang draag dat ik er soms niet eens zelf erg meer in had is nu echt iets wat in het oog spring gezien de blikken en opmerking, het is pas echt een feest als je ook nog een armbandje draag met de tekst
  I support the IDF nou dan is het gif niet meer te kanaliseren zoveel krijg je over je heen. Maar kosten wat het kost blijf ik het dragen. Net zolang dat het tuig wat dit niet kan verdragen het land uit gemarcheerd is.

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  “Er zou al lang een kreet van verontwaardiging uit de kelen van de goedmenschen hebben moeten komen.” Natuurlijk hoor je ze niet want vergeet niet de rooien zijn de ware ideologische erfgenamen van de Nazis, ze vinden anti-semitisme prachtig. Zij trekken pas hun lelijke muilen open als ze weer lekker tegen extreem-rechts (daarmee bedoelen zij de normale mensen, diegenen die de muzels en hun kudtislam kotsbeu zijn) tekeer kunnen gaan.

  Like

  • Maria zegt:

   IDD socialisme is zoals ik ALTIJD al zei NAZI en van Hitler afkomstig!!! daarom is dit allemaal nu dat die socialist net zoals adolf Hitler bij de grand mufti zat om de joden uit te roeien zit de socialist nu samen met de islam om zowel de Joden Christenen, en niet moslim te laten uitroeien, agenda NWO zij willen 5.5 miljard mensen opruimen zodat de elite overblijft met slaven en daarom gebruiken ze de islam om het vuile werk te doen om ons nu op te ruimen…. zo is het en niet anders…

   Like

 6. In de jaren eind 60.begin 70 heb ik met veel plezier in Duitsland gewoond en mijn zoon vroeg al een paar keer:kunnen we niet daarheen gaan wonen?Nu,na wat ik steeds vaker lees,zie en hoor,ben ik toch blij dat ik dat niet gedaan heb!En die Frau Merkel deugt ook niet;nog niet voor een millimeter!

  Like

 7. Avidia zegt:

  Kraftavilqa zegt:
  12 oktober 2014 om 21:02

  Volkomen mee eens, de linksen kunnen niet zelfstandig denken, die hebben een leider nodig om voor hen te denken, lang leven de rechtsen, die weten tenminste wat er aan de hand is, rechts handelt zelfstandig, links is afhankelijk, hoe kom je hier ooit uit??? Ik kan ook niet opschieten met linksen, altijd: ja. maar jij dit en dat, ik ben mijn hele leven succesvol geweest, alsof ik het cadeau gekregen heb, en dan hoor je steeds, maar ja, jij enz. Ze kruipen altijd in een slachtofferrol, misschien zijn ze ook wel slachtoffer van de gulheid van uitkeringen door links, ondertussen zijn ze jaloers op succesvolle mensen. Raar volk!!!

  Like

 8. Avidia zegt:

  Duitsland deugd niet, heeft nooit gedeugd, ze staan altijd aan de verkeerde kant, dat is Duits eigen..

  Like

 9. Hannibal zegt:

  Wat de meesten vlgs mij niet doorhebben, is dat het gedrag en beleid van de “overheid” het resultaat is van hun eigen stemgedrag.
  Ofwel, men kiest nog steeds massaal voor degenen die dit veroorzaken, en is het dus met dit beleid eens.
  Immers, kiest het volk andere leiders, en voor ander beleid, is het morgen gedaan met dit beleid.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Bent u “de” Hannibal?!

   Webmaster

   Like

  • Maria zegt:

   wie zegt Hannibal dat de stemmingen niet vervalst zijn, in belgie moet men per op computers gaan stemmen en de stemmen blijven geheim, dus wie zegt dat wij het volk verkeerd zijn? mss is er mega fraude dat ze plegen bij de telling of regelrechte manipulatie, bv je stemt op wilders maar computer verwerkt het naar pvda??? hier al eens over nagedacht? ikke wel hoor want de burger mag NIET de uitslag weten per naam wie op wat heeft gestemd is dit in nederland ook zo?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s