VS doneren 165 miljoen op conferentie Gaza

Screenshot 18

CAIRO – De Europese Unie stelt 450 miljoen euro beschikbaar voor de wederopbouw van de Gazastrook. Dat maakte EU-buitenlandchef Catherine Ashton zondag bekend op een internationale donorconferentie in de Egyptische hoofdstad Caïro.

De Verenigde Staten doneren nog eens 165 miljoen euro, aldus de Amerikaanse minister John Kerry van Buitenlandse Zaken. Eerder zegde Kerry al 150 miljoen euro toe. De Duitsers geven 50 miljoen euro, bovenop de EU-hulp, maakte minister Frank-Walter Steinmeier zondag bekend.

Lees verder>>>
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", Barbarisme, Duitsland, EUSSR, Gazastrook, Hamas, Islam, Israël-vijandigheid, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, political correctness, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, Verenigde Staten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op VS doneren 165 miljoen op conferentie Gaza

 1. Marc Bouwman zegt:

  Ik geloof niet dat westerse belastingbetalers dit goedkeuren.

  Like

 2. Vederso zegt:

  Krijgt Gaza dat met deze oorlog is begonnen de opgelopen schade ook nog eens vergoed? Zo komt er nooit een vredesregeling.

  Like

 3. Th.M. van Baarle zegt:

  Dit is te gek voor woorden. Zo leert Hamas het nooit.
  Bovendien wordt hier massa’s Europees en Amerikaans belastinggeld vergooid.
  Hier moet krachtig tegen geprotesteerd worden.

  Like

  • Um Shmum zegt:

   Ik ben het met u eens dat dit verderfelijke gedrag van dat uitgekookte filistijnse regime nooit verandert als de EU/USA geen voorwaarden stelt aan de toegezegde doneringen. Internationale toezicht op de uitgaven, zodat het inderdaad voor de wederopbouw wordt gebruikt, zelfverrijking wordt voorkomen en de belangrijkste voorwaarde: Israël erkennen en geen smerige oorlogjes meer beginnen. Onder curatele dus, anders geen geld van ONS. Ook de overige rijke arabische landen moeten bijdragen.
   Ik begrijp dat hiermee de pleuris uitbreekt maar het is ONS GELD notabele. Kan toch al die miljoenen niet de bodemloze put inplempen!

   Like

 4. rs zegt:

  Waarom komen er geen Islamitische financiers ? Waarom MOET de EU weer bijspringen ???

  Like

 5. rs zegt:

  En Nederland geeft ook al……heb ik ergens gelezen. Ploumen ……………..is/was de gulle fever………….

  Like

 6. @geertwilderspvv IK WEIGER IK WIL NIET DAT MÌJN GELD drvr BESTEED WORDT GAZA BEGINT OORLOG&WRDT m 165 milj. BELOOND? http://wp.me/p1O7aM-iVn

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Daarmee kunnen ze dan weer nieuwe loopgraven en tunnels aanleggen !
  De EU en de USA is een grote korrupte bende !

  Like

  • bigljohn zegt:

   Ja Sjaak, Hamas gaat weer eens flink gespekt worden, want zij zijn daar de baas, en innen alle gelden en goederen. Zodra Hamas weer in goede doen is, begint het spelletje weer opnieuw; tunnels bouwen (of die nu op dit moment al hersteld zijn) en raketten op Israel schieten. Terroristische aanslagen, al dan niet met behulp van kinderen) zijn natuurlijk ook mogelijk.

   Like

 8. Jean zegt:

  Ze bedoelen uiteraard 450.000.000 euro voor het aanspekken van de rekeningen van de vriendjes.
  Moslims steunrn is op zich al een zware misdaad want islam blinkt alleen uit in barbaarse rituelen een smeerlapperij die asap uitgeroeid moet worden willen we nog een menselijke leefwereld nalaten aan onze kinderen en kleinkinderen.
  Om deze wereld over te dragen aan mijn kinderen en kleinkinderen schaam ik mij n dat veroorzaakt door die lafaards van die EU misdaadorganisatie door NIEMAND verkozen.

  Like

 9. Rick zegt:

  Het “voordeel” hiervan is; dat Israël bij het volgende door palestijen uitgelokte conflict weer legio schitterende doelen heeft om naar zijn mallemoer te bombarderen 🙂

  Like

 10. Arriën zegt:

  Komt rechtstreeks in de zakken van de “leiders” van Hamas!

  Like

 11. Theodoor zegt:

  Gek, gekker, het gekst. Ongelooflijk wat een wereld en wat een kwaliteit wereldleiders.
  Maar ja wat wil je als je net een opwarm hype meegemaakt hebt, ze leren het nooit.

  Like

 12. Harry zegt:

  Stomme donders !
  Die kutpalestijnen houden er straks nog een nieuw huis aan over ook , aan hun terreur !
  Zo leren ze het NOOIT GODVERDOMME !
  Zie je nou wel dat de hele politieke wereld totaal geschift is ?
  Democraten en socialisten , nét zo achterlijk als de derde partij in het evil-trio .

  Like

 13. bigljohn zegt:

  Deze enorme geld injekties richting Hamas, want daar komen natuurlijk alle gelden en goederen weer terecht, zijn alweer het zoveelste bewijs dat de U.S.A alsmede Europa er alles aan gelegen is de Islam in alles tegemoet te komen. Zij moeten gewoonweg weten dat alle gelden naar Hamas gaan. En natuurlijk is daar ook de grootschalige import van Islamieten in Europa, dat hierdoor een steeds grotere kweekvijver voor Jihadisten is geworden. De U.S.A kent een moslim president die het ene zegt, maar het andere beoogd, terwijl de E.U. ook al pro Islam is. Nu is het wachten op het volgende conflict tussen Israel en de Palestijnen. Binnen 1 a 2 jaar begint het gelazer weer opnieuw !

  Like

 14. Dus;als je een oorlog begint wordt je nog beloond ook?Ik geef het op:ik ga ,denk ik,ook maar eens dingen doen die niet mogen;kan ik ook een beloning tegemoet zien!

  Like

 15. Pieter zegt:

  Scheiße!!! Ben ik eindelijk blij onder dat regime van dat noordzeestaatje uit te zijn met hun idiote geldsmijterij…. krijg ik dit!
  Hier blijft dus maar 1 mogelijkheid open: Het Finanzamt tekort gaan doen door een beetje meer zwart te doen en dan zorgen dat die knaken in Israel terecht komen.
  Wat een wereld, wat een wereld….

  Like

 16. Wachteres zegt:

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2014/10/De-miljoenen-voor-de-Gazastrook-stromen-binnen-1619323W/?masterpageid=158493

  De miljoenen voor de Gazastrook stromen binnen …

  Bij de internationale donorconferentie voor de Gazastrook zijn honderden miljoenen euro’s ingezameld, voor de wederopbouw van het kleine stukje land. De Verenigde Staten, Europese Unie en Qatar tasten diep in de buidel.

  Like

 17. Avidia zegt:

  Ik word hier dood en doodziek van!!!!

  Like

 18. D.DAY zegt:

  Hamas heeft één doel: het vernietigen van de staat Israël. Hamas heeft trouwe sponsors: de EU en de VS. De kritiekloze sponsors maken het mogelijk dat Hamas iedere keer weer Israël kan aanvallen. Het kind van de rekening is Israël.

  Like

 19. Maria zegt:

  hopeloos die oorlogszuchtige klote amerikaan geeft weer geld zodat Hamas weer wapens tunnels kan graven en verder plannen hoe Israel uit te roeien, excuseer ik ga nu braken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s