Minister-president van Baden-Württemberg roept burgers op om vluchtelingen bij zich thuis op te nemen

Screenshot 30

De minister-president van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg, Winfried Kretschmann (Groenen)

(Door: Torben Grombery – Vertaling: E.J. Bron)

Nadat enkele weken geleden de CDU-parlementariër Martin Patzelt burgers ertoe had opgeroepen om vluchtelingen bij zich thuis op te nemen, komt diezelfde eis nu van een politiek zwaargewicht – de Groene minister-president van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg, Winfried Kretschmann: “De staat heeft privé onroerend goed nodig om de stroom vluchtelingen de baas te blijven.”

Als een echte Berlijner vermoedt waar een bepaalde zaak naartoe leidt, gebruikt hij graag de uitdrukking: “Ik voel waar je heen wilt!” En uiterlijk sinds de ongeveer 50 verplichte vragen naar aanleiding van de volkstelling “Zensus” in het jaar 2011 weten we wat zij allemaal weten!

Enkele weken geleden hebben we al bericht over het acute gebrek aan onderkomens voor asielzoekers, burgeroorlogvluchtelingen en armoedemigranten in de meeste steden, stadstaten en gemeenten.

N.a.v. de al lang catastrofale situatie en de hulpeloos overbelaste verantwoordelijken, had de Duitse parlementariër Martin Patzelt (CDU) een nieuw initiatief naar voren gebracht: “Burgers dienen burgeroorlogvluchtelingen bij zich thuis op te nemen.

Om te zorgen voor de snelle invoering van zijn voorstel wil de landelijk politicus bestuursvoorschriften aanpassen evenals de “privé onderbrenging” van vluchtelingen door de autoriteiten laten regelen.

Tegen de ideeën in de linksgroene mainstream media in heeft de CDU-politicus Patzelt destijds voor zijn initiatief alles behalve instemming in het land gekregen. En juist vanwege deze enorme kritiek zag hij zich daarom vermoedelijk ook genoodzaakt het gastenboek op zijn internetsite enkele uren na de bekendmaking van zijn eis geheel te sluiten. Zijn gastenboek is overigens tot op de dag van vandaag gesloten.

Nu heeft de minister-president van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg, Winfried Kretschmann (Groenen), in een interview met het dagblad “Die Welt” op de vraag of hij hier een plicht van de burgers zag, geantwoord:

“Ik ben heel dankbaar dat we in grote delen van de bevolking een empathie voor de vluchtelingen hebben. De burgers zien onze humanitaire verplichting en er wordt plaatselijk veel hulp geboden. De eerste aanbiedingen van privépersonen komen al binnen om hun onroerende goederen ter beschikking te stellen. Daar zijn we blij mee, en die hebben we ook nodig.”

Ondertussen blijkt uit de ruzie om de meer rechtvaardige verdeling van vluchtelingen binnen de EU – dus concreet tussen de bevriende 28 lidstaten van de EU – dat de absolute meerderheid een vluchtelingenquotum afwijst. Solidariteit met de bijzonder getroffen landen zoals de Middellandse Zeelanden en ook Duitsland in de vluchtelingenkwestie: ho maar!

Omdat diverse lidstaten zich al lang niet meer houden aan de overeengekomen EU-regels m.b.t. de asielprocedures, zal dit betekenen dat Duitsland nog steeds en duurzaam stromen vluchtelingen moet opvangen.

Want uitzetten willen de linksgroene goedmenschen in het centrum van de macht zelfs al door de rechtbank afgewezen – en daardoor tot vertrekt verplichte asielzoekers – per slot van rekening ook niet echt.

In deze combinatie van oorzaken heeft de islamitische terreurbeweging IS ook al aangekondigd om hun mensen in de stromen vluchtelingen onder te brengen, zodat zij, gecamoufleerd als vluchtelingen, Duitsland binnen gesluisd kunnen worden. Wat gezien de uitgeholde EU-regels vermoedelijk zonder problemen mogelijk is wanneer diverse EU-lidstaten vluchtelingen gewoon zonder controle doorsturen naar Duitsland.

Daarom roept de terreurorganisatie IS in een gepubliceerd propagandatijdschrift nu iedere moslim ertoe op om uit huis te gaan en een “kruisvaarder” (willekeurige ongelovige) te doden. “Meer nog, de burgers van deze kruisvaardernaties dienen overal aangevallen te worden waar men ze tegenkomt.

En precies dat heeft nu een totaal bezopen IS-aanhanger in Keulen-Kalk waarschijnlijk geprobeerd in de praktijk te brengen, toen hij met een bierfles willekeurig op voorbijgangers insloeg en luidkeels meedeelde dat voor hem als “strijder van Allah” andere wetten gelden dan voor de “kloten christenen”.

Blijkbaar was het te danken aan de 1,5 promille alcohol in zijn bloed dat niemand ernstig gewond raakte.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Torben Grombery

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, EUSSR, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op Minister-president van Baden-Württemberg roept burgers op om vluchtelingen bij zich thuis op te nemen

  1. Wachteres zegt:

    En de volgende stap ….. als je een slaapkamer over hebt …… of meerdere ….. dan word je verplicht om ‘vluchtelingen’ in huis te nemen.

    Wedden????

    Like

    • Kraftavilqa zegt:

      Zeker weten onze tyrannocraten zullen ongetwijfeld iedereen met een kamertje over (ik heb pech want ik heb een groot huis en ben derhalve – in linkse ogen – toch al een verfoeilijke extreem-rechtse bloedkapitalist) met een terrorist opschepen. Men lijkt doelbewust op revolutie en burgeroorlog aan te sturen.

      Like

    • Willie zegt:

      Wachteres , ooit al van ”burgerlijke ongehoorzaamheid ” gehoord ???

      Like

      • Wachteres zegt:

        @ Willie, geloof maar niet dat er ooit een koppensneller bij ons in huis komt.

        Ik wil wel rustig kunnen slapen. Hoe kan de regering uitmaken of deze mensen goede bedoelingen hebben of niet?

        Like

    • Maria zegt:

      pfffff welke waanzin is dit nu weer??? dat de elite hen onderbrengt in hun luxe kastelen villa’s en buitenverblijven plus dat ze hen van hun fortuinen onderhouden, kzeg het 1 van de dagen sla ik psychopatisch door op wat die linkse hitleriaanse idioten blijven durven verkondigen en eisen van ons…

      Like

  2. bobzelf zegt:

    nou die mafkees, stapelt ze maar lekker thuis in de gang op ,

    Allah , Bob’s Hakkenbar

    Like

  3. Jade zegt:

    Dan liever de lucht in, zei van Speijk…

    Like

  4. Cathja zegt:

    Mijn bloed stolt zowat in m’n aderen als ik dit lees! Wat een gore lui die dit soort eisen aan de burgers stellen! Hoeveel hebben ze er zélf al in huis genomen dan, als de nood zo hoog is?
    Bij ons komt er geen enkele ‘vluchteling’ over de vloer! Ik neem wel een paar zeer afschrikwekkende honden in huis. Mijn huis is mijn huis, en dat zal ik NOOIT met moordenaars delen!!!

    Like

  5. Maar,volgens Elsevier,vindt Schulz toch dat er een einde moet komen aan de ongebreidelde stroom van immigranten!Al wordt er dan [nog]geen zak gedaan met zijn bevindingen,er is er toch eindelijk een die ook ziet dat het fout gaat!En Frontex?Weg gegooid geld;werkt voor geen meter.Ook al niet omdat wij de grenzen van onze flutregering wijdopen moeten houden!Man,wat zou ik graag met al de betrokken ministers een “goed gesprek”willen voeren!Maar wel een op een ,in een afgesloten kamertje!

    Like

  6. Tistochwat zegt:

    Het gaat nu écht beginnen, lijkt het!

    Ik moet er niet aan denken om vreemde ‘asielzoekers/vluchtelingen’ in ons gezin op te nemen; je weet toch ^&%$#!#$%^^ totaal niet wát je in huis haalt en bovendien is het eind toch helemaal zoek?!
    Die instroom stopt immers NOOIT en ‘asielzoekers/vluchtelingen’ fokken ook in je huis gewoon door!
    Je kunt er net zo goed mee ophouden om die lui te huisvesten want op een gegeven moment zijn zelfs de de ‘privé onroerend goederen’ op!
    En dan? De volgende -in de ogen van de Gutmensch logische- stap is natuurlijk dat WIJ ‘ons’ land worden uitgetrapt en dat er hier straks alleen nog maar ‘asielzoekers/vluchtelingen’ de boel uitwonen.
    Zouden er in de plaats van herkomst van die ‘asielzoekers/vluchtelingen’ niet eens maatregelen getroffen kunnen worden die VOORKOMEN dat er nog ‘gevlucht’ moet worden?!!!

    Ik kan het niet laten om dezelfde vraag maar weer eens te stellen:
    Mocht het hier ooit zo ver komen, kan het ‘koningshuis’ dan niet een paar duizend van die ‘cultuurverrijkers’ huisvesten in hun vele paleizen en vakantieparadijzen?
    Bouw bijv. leuke optrekjes op die 1600 ha in Patagonië voor die arme ‘asielzoekers/vluchtelingen’?

    Like

    • Cathja zegt:

      @ Tistochwat,

      uiteraard kunnen de Oranjes woonruimte missen! Zodra hier de pleuris uitbreekt smeren ze hem en staat Drakensteyn leeg, Paleis Noordeinde, villa De Horsten, Soestdijk kan nú al gereed gemaakt worden voor hordes asielzoekers, en er zijn nog wel meer riante optrekjes waar ze de afrikaantjes in kunnen stoppen.
      En mochten de asielzoekers geen nette bewoners zijn, ach, de oranjes hebben vele miljarden op de bank om alle schade ooit weer te herstellen.
      Ik zie wel mogelijkheden, Tistochwat.

      Like

      • Jade zegt:

        Tja, Willem Alexander heeft net een nieuwe villa in Griekenland.
        Hoeveel moslim-negertjes zouden daar in passen???
        Misschien kan hij ze zelf wel ophalen met z`n nieuwe boot…

        Like

      • Theodoor zegt:

        Lijkt me een goed idee om leegstaande paleizen beschikbaar te stellen evenals de vakantiehuizen van de grootverdieners.

        Like

  7. Tempelier. zegt:

    Ik ben zeer benieuwd of die Duitser zich dat laten welgevallen. Een enkeling wil blijkbaar zijn inboedel laten slopen, na 3 maanden is je huis geruïneerd.

    Like

    • Maria zegt:

      3 maanden? 3 dagen ja, en de vierde dag keel op je mes en je word je eigen huis uitgegooid omdat je niet islam bent, godgeklaagd de gekheid hierin, is net hetzelfde om aan de moslims te vragen om een Christen daar in het MO in huis te nemen… zijn deze debielen eigenlijk wel van onze planeet? welke drugs pakken die eigenlijk??? geschifter kan gewoonweg NIET!!!

      Like

  8. Ad de Koning zegt:

    Een belachelijk voorstel, ook bij mij komt er geen vluchteling de deur in. Ik ben benieuwd hoeveel vluchtelingen Winfried Kretschmann zelf in huis neemt, ik denk niet een. Ze sturen op een burgeroorlog aan want ik denk dat de overgrote meerderheid niemand in huis zal willen opnemen.

    Like

    • Maria zegt:

      ik ga me varkens aanschaffen als huisdier nu, heb al een hele dierentuin bijna dus paar varkentjes erbij en geen islamiet die er nog maar aan denkt om bij mij in te trekken dan 😀

      Like

  9. Fred zegt:

    De staat kan ook de grenzen sluiten.

    Het enige wat daar voor nodig is zijn capabele bestuurders.

    Like

  10. jantjeuitnl zegt:

    Wat een smerige smerige hypocriet is die vent. Hopelijk zijn ze in Baden-Württemberg nu klaar met hem.

    Like

  11. Daiyu-ninja zegt:

    Die gek moet opgenomen worden in een gekkengesticht.
    Dat hij last heeft van misplaatst medelijden met de soldaten van allah, want dat zijn het, geeft hem niet het recht om van de burgers te willen dat zij mee moeten gaan in zijn zieke waanidee-en.

    Like

  12. luckybee zegt:

    Dan heb je gelijk jouw Allah moordenaar in huis erg handig denk ik?

    Like

  13. Jan zegt:

    CDU, nur im Namen.

    Like

  14. isidor zegt:

    ik doe niet moeilijk ,ik kan er 6 bergen in mijn vriezer die is nu toch leeg door al die bezuinigingen.

    Like

  15. Theodoor zegt:

    Ik denk dat ze hier in Nederland ook wel terecht kunnen in de Grachtengordel en verder alle adepten van de exstreem-socialisten PvdA en GroenLinks en natuurlijk alle oud bewindslieden die Nederland zover gebracht hebben.
    Laat ze het goede voorbeeld geven.

    Like

  16. Theodoor zegt:

    Wat mij zo sterk opvalt is dat de toppolitici nooit eens op de gedachte kunnen komen om opvangcentra met scholing te organiseren in de landen zelf. Rekruteer bewaking er zijn werklozen genoeg in Europa.

    Like

  17. Theodoor zegt:

    Die opgestoken vingertjes hè, krankzinnigen moet je geen macht geven. Dat is al zo vaak misgegaan.

    Like

  18. Benesha zegt:

    Kijk als het nu een Koptische Christen uit Egypte of een Christen uit Irak was die door de vreselijkste ideologie ter wereld werd bedreigd, dan zou ik het heel graag overwegen.

    Like

    • Maria zegt:

      dat is nu GESPROKEN SE hier halen ze de terroristen koppensnellers binnen ,maar de Koptische, Orthodoxe Christenen ohhhhh neen die mogen er niet in die moeten uitgemoord worden door dat haatvolk dat van hier vertrekt met zakken vol geld en blijvende uitkeringen om maar te gaan slachten ginder!!! gestoorde hitlers dat ze zijn !!! de Christenen van ginder DAT HELPT LINKS LANGST GEEN KANTEN, net zoals ze toelaten om de Joden openlijk aan te vallen en mee te leuren met koran-mijn kampf boek!!!!

      Like

  19. Ik begrijp iets niet… ‘wij’ zouden ‘onze huizen’ moeten openstellen omdat ‘de TOENAMESTROOM v ‘vluchtelingen’ niet meer onder te brengen is?

    Is het niet gewoon hoogste tijd eindelijk het GEZOND VERSTAND gebruiken om ‘nu’ de stelling aan te grijpen van ‘VOL IS VOL?’
    (TUURLIJK heb ik door wat hier achter zit maar kon het niet laten te stellen..)

    Dit gebeurt in Zweden al, in ons NL worden de ouderen uit de tehuizen verjaagd…
    wie denk je dat daar IN komen?

    Maar belàngrijker is dat wij echt NU moeten gaan hàndelen en/of iig gaan nàdenken hierover!

    Wanneer zorgen wij voor DE REVOLUTIE?

    Like

  20. NOOIT zal het stoppen deze ‘toestroom’ NOOIT! Zie ook clip Pat Condell
    @geertwilderspvv Goodbye Sweden,Ship of fools,u got what u DESERVE,1wayticket to the 7th century,poor grand/children https://www.youtube.com/watch?v=RZsvdg1dkJ4

    Like

  21. joopklepzeiker zegt:

    Toch wel aardig om te lezen hoe een overheid over privé bezit denkt. !

    Like

  22. Qvic zegt:

    Laten deze linksgroene goedmenschen het voorbeeld geven en zelf deze mensen eerst verplicht opvangen in hun eigen huis. Bij deze minister zal toch best wel voor enkele honderden asielzoekers ruimte zijn, gezien zijn grote gezinshuis en tweede woning . In sommige 2 kamer appartementjes krijgen deze asielzoekers het ook voor elkaar om met ruim 40 man te wonen daar, dus wat is eigenlijk zijn probleem dan en/of zijn kiezers en mede linksgroene goedmenchen hebben dus ruimte zat. Dus waarom moeten deze dan bij andere niet vrijwilligers in hun eigen huis ondergebracht worden?

    Like

  23. hier wees een oplettende vriendin van mij op: INKWARTIERINGSWET IN OORLOGSTIJD… ikkan het helaas niet kopiëren maar reken maar dat dat ingevoerd gaat worden, ook hier!
    Wat denken jullie? Ik ben er nù al zeker van dat dat toegepast gaat worden!

    http://books.google.nl/books?id=9ynNe1aGUO0C&pg=PA11&lpg=PA11&dq=inkwartieringswet&source=bl&ots=rI-4xwhJ-e&sig=hXQnnuVKVaBv28-y_I89smNcGy0&hl=nl&sa=X&ei=cpU9VP7sAoHfaM7BgaAK&redir_esc=y#v=onepage&q=inkwartieringswet&f=false

    Like

  24. Pingback: Schleswig-Holstein: Minister van Binnenlandse Zaken roept de burgers op vluchtelingen in privéwoningen op te nemen | E.J. Bron

Plaats een reactie