Farage verliest zijn Europese fractie

Screenshot 51

Nigel Farage

(Door: Tim Engelbart)

De fractie in het Europese Parlement waar ook Farage’s UKIP onderdeel van uitmaakte – de EFDD – is vandaag uiteengespat. Zonde.

Het is een zwarte dag voor het euroscepticisme in Europa, want de enige échte eurosceptische fractie in het Europees Parlement is niet meer. Farage’s Europe for Freedom and Direct Democracy verliest vandaag het Letse lid Iveta Grigule en daardoor is de EFDD niet langer vertegenwoordigd door zeven landen, maar nog maar door zes. Hiermee zakt de groep immers onder het vereiste minimum en wordt zij per direct ontbonden:

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU-critici, EUSSR, Nigel Farage, Socialisten. Bookmark de permalink .

16 reacties op Farage verliest zijn Europese fractie

 1. windwens zegt:

  Goed gezien dat Geert en Marie deze zaak dan maar vlot moeten trekken, de ophitsers zijn nu toch weg, ik heb eerder het gevoel dat dit weer eens moedwillig is gebeurt een mol die er niet vooruit komt. Kijk maar eens wat er bij de PVV gebeurde met de mol de gek zit nu bij de sheiks in Saoedi Arabie zich te warmen aan het grote geld de boef.

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Denk dat buiten Geert Wilders om Marine Le Pen en Nigel Farage een totaal andere agenda hebben, en het botert hierom óók niet meer zo goed als voorheen tussen Le Pen en Geert Wilders de koek is op, wordt niet veel aandacht meer aan hen geschonken, het grootte Centrum Democratische machtsblok in het Europarlement, heeft verschillende vette worsten voor gehouden en ze zijn er voor gegaan. Geen eergevoel en rechtvaardigheid is tevens ver te zoeken onder mensen die politiek als baan beschouwen en het belangrijkste is dat ze de schaamte al lang voorbij zijn.

  Marine Le Pen geen goede vriendjes meer met PVV

  Marine Le Pen probeert een Europese partij zónder de PVV van Geert Wilders op te richten.

  Wat gebeurt er als je de relatie met je partner verwaarloost? Dan groei je uit elkaar en kan het zomaar een keer gebeuren dat je partner naar andere mensen begint te kijken. Hetzelfde geldt voor vriendschappen. Als een vriendschap wordt verwaarloosd, dan houdt het een keer op. Zo ook voor Marine le Pen (Front National), die Geert Wilders (PVV) niet eens meer heeft gevraagd voor haar nieuwe Europese partij.

  Le Pen zoekt naar voldoende leden om haar Beweging voor een Europa van Naties en Vrijheid (MENF) te kunnen oprichten zodat ze subsidie van Brussel kan ontvangen, maar daar heeft ze Wilders niet bij nodig. Sterker nog, ze heeft in haar zoektocht naar Nederlandse samenwerkingspartners bewust de PVV en Wilders overgeslagen. Ze is meteen naar twee ex-PVV’ers gestapt: Louis Bontes en Joram van Klaveren. Het AD schrijft:

  Een woordvoerder van Le Pen bevestigt dat Wilders nooit op de hoogte is gesteld van die toenadering. “Dat was niet nodig,” aldus Ludovic de Danne, die namens Le Pen de oprichting van de nieuwe partij coördineert. “Wilders wilde toch niet meedoen.” ►►►

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/10/marine-le-pen-geen-goede-vriendjes-meer-met-pvv

  Like

 3. @geertwilderspvv @MLP_officiel ASK @Nigel_Farage 2 JOIN YOU! & Nigel?EDUCATE UK PEOPLE 4 ISLAM&EU DANGERislamdanger! http://wp.me/p1O7aM-j2r

  Like

 4. @geertwilderspvv @MLP_officiel @FDW_VB ASK @Nigel_Farage 2 JOIN YOU! & Nigel?EDUCATE UK PEOPLE 4 ISLAM&EU DANGER! http://wp.me/p1O7aM-j2r

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  En zo zakt onze economie helemaal verder in de stront door de aanhoudende eurocrisis, welke bij lange na niet opgelost is, ondanks de mooie cijfers van het CPB en het misselijke gezwatel van onze minister president Rutte, die toch de premier van alle Nederlanders blijk te zijn ‘kuch’…

  Rutte: eurocrisis voorbij, maar nog lange weg te gaan. ►►►

  http://www.nrc.nl/nieuws/2014/05/09/rutte-eurocrisis-voorbij-maar-nog-lange-weg-te-gaan/

  Duitse bondskanselier Merkel waarschuwt voor nieuwe eurocrisis
  Duitsers en Nederlanders moeten permanent welvaart inleveren om de euro overeind te houden

  De beurzen staan wereldwijd diep in het rood, en voor veel landen van de eurozone –waaronder Spanje, Frankrijk en Griekenland- explodeert de rente die zij over hun staatsobligaties moeten betalen. Ook Italië glijdt steeds sneller de economische en financiële afgrond in. De Duitse bondskanselier Angela Merkel is ongewoon somber en waarschuwt voor een nieuwe eurocrisis. Het overeind houden van de euro wordt met name op de schouders van de belastingbetalers in Duitsland en Nederland afgewenteld, die al sinds de invoering van de gedoemde eenheidsmunt te maken hebben met een sluipende, inmiddels hoog opgelopen uitholling van hun koopkracht, spaargeld en pensioenen.

  Internationale investeerders hebben er steeds minder vertrouwen in dat het de ECB lukt om alle eurolanden overeind te houden. De afgelopen jaren heeft ECB-president Draghi door massale interventies de rente die de crisislanden moeten betalen extreem laag weten te houden, maar die periode lijkt voorbij.

  Trigger was Spanje, dat er tot verrassing van de financiële markten niet in slaagde om voldoende nieuwe staatsobligaties te verkopen om de almaar oplopende schuldenlast te financieren. Vervolgens moesten ook Portugal (+13%), Ierland (+13,5%) en Italië (+9,9%) fors meer gaan betalen voor hun staatsleningen. Ook de Grieken zijn weer de gebeten hond; hun rente over 10-jarige staatsobligaties steeg naar een kleine 9%, tegen 5% een maand geleden.

  Angela Merkel waarschuwt voor nieuw eurodrama

  Bondskanselier Angela Merkel had enkele weken geleden de Grieken nog gefeliciteerd met hun ‘geslaagde hervormingen’, maar waarschuwt nu voor een nieuwe eurocrisis. ‘De crisis is nog niet duurzaam, nog niet blijvend overwonnen.’ Haar nietszeggende oplossing: ‘We moeten Europa weer sterk maken.’ Tegelijkertijd pleitte ze opnieuw voor de noodzakelijk structurele hervormingen.

  Dat gebeurde in 2011 ook al, toen de eurozone een totale instorting ternauwernood wist te voorkomen. Inmiddels schrijven we 3 jaar later, en van de destijds beloofde hervormingen is vrijwel niets terecht gekomen, vooral niet in Frankrijk en Italië, waar de overheid alleen maar meer schulden is gaan maken en eigenlijk helemaal af wil van de Europese begrotingsregels.

  Grieken en Fransen in crisis

  Ook de Grieken willen zich het liefst aan de voorwaarden voor de € 240 miljard kostende bailouts onttrekken. Premier Antonis Samaras wist in de afgelopen weken maar net een motie van wantrouwen, ingediend door de linkse anti-EU partij Syriza, te overleven. In de peilingen is Syriza inmiddels de grootste partij. Verdere ingrepen in de toch al zwaar uitgeklede sociale zekerheid zal de huidige regering dan ook niet overleven.

  Mochten de Grieken inderdaad besluiten niet langer mee te werken, dan komt het staatsbankroet van het land weer in zicht, en daarmee een vrijwel zekere besmetting naar de andere crisislanden in Zuid Europa, met het onvermijdelijke instorten van de eurozone als gevolg. Dat is dan ook de reden dat Brussel zich haastte te verklaren dat ‘Europa Griekenland zal blijven bijstaan, in iedere noodzakelijke vorm’. (1)

  Dit keer zal de EU echter niet genoeg hebben aan honderden miljarden euro’s, want ook Frankrijk is feitelijk failliet. De Franse werkeloosheid breekt record na record, de industriële productie is ingestort, de geringe economische groei is verdwenen, en de overheidstekorten en schulden zijn naar dramatische hoogten gestegen. Gezien de exploderende rente die de Fransen moeten betalen is het duidelijk dat de internationale financiële markten bang zijn dat het niet meer goed komt met het land. (2)

  Duitsers en Nederlanders leveren permanent welvaart in

  Investeerders zijn de afgelopen dagen naar de weinige veilige havens in Europa gevlucht, met name Duitsland en Nederland. Op de schouders van die landen –beter gezegd: hun inwoners- is dan ook het overleven van de euro gelegd. De ECB doet dat door de rente extreem laag te houden, zodat de crisislanden vrijwel onbeperkt nieuwe schulden kunnen blijven maken. Brussel heeft ervoor gezorgd dat de nationale parlementen hier geen enkele zeggenschap meer over hebben.

  Volgens de Duitse econoom dr. Bernd Lüthje, voormalig topman bij diverse banken, heeft de Duitse bevolking na het invoeren van de euro al 36% van de waarde van zijn spaargeld ingeleverd, oftewel zo’n € 1,5 biljoen. In zijn ogen voert het beleid van de ECB dan ook tot een sluipende afwaardering en zelfs valutahervorming, geheel op kosten van de belastingbetalers in Noord Europa. Landen zoals Duitsland en Nederland zullen hierdoor structureel fors aan welvaart inboeten en uiteindelijk op een lager Zuid Europees niveau terecht komen. ►►►►

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/10/Duitse-bondskanselier-Merkel-waarschuwt-voor-nieuwe-eurocrisis

  Like

 6. Maria zegt:

  het verraad van die letten… wolf in schapenkleding zand strooien in opdracht van Illluminatie VS en Bilderberggroep… opnieuw regelrecht bewijs van de socialistische macht in de EU, zelfde in belgie dat schandaal na nederlaag PS sossen wat die nu flikken in het parlement kamer maakt enkel de Vlaming razender en razender!!! je moest dat zien, PS die NVA van regelrechte nazi veroordelen terwijl ze het zelf zijn, en weet je waarom omdat die NVA’er in 2011 enkel de vraag op FB stelde welke economische waarde een algerijn marokkaan aan de westerse samenleving heeft, lees een keer de achtergrond van moslimwijf Onckelinx die met Marokkaanse drugsdealer was en die marokaan werkt nota bene in haar kabinet lees het zelf!!!
  PS sossen zijn zelf moslims van origine…

  Privéleven[bewerken]

  Onkelinx was eerst met Abbès Guenned getrouwd, een tot Belg genaturaliseerde Marokkaan. In 1997-1998 vroeg Marokko aan België de uitlevering van Guenned wegens verdenking van betrokkenheid bij drugshandel. Guenned werd op 31 juli 1997 op de luchthaven van Zaventem aangehouden in het bezit van een diplomatiek paspoort.[9] Hierop scheidde Onkelinx van hem op 31 augustus.[10] In Turkije werd hij ook op aanvraag van Interpol aangehouden en moest Guenned voor een tijdje de cel in, maar hij werd onder druk van onder meer de Belgische regering losgelaten en nooit aan Marokko uitgeleverd.[11][12] Ze hertrouwde later met jurist Marc Uyttendaele, waarbij haar vorige echtgenoot als getuige optrad.[13] In 2003 werd Guenned als medewerker van haar ministeriële kabinet aangenomen in het kader van de verkiezing van de Belgische Moslimexecutieve.

  bron bewijs
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Laurette_Onkelinx

  dan de waanzin aanvallen op NVA, maakt de Vlaming enkel razend en razender, scheiden aub van die moslimlover en belgen verrader pro criminelen islam!!!

  de regelrechte schande van sossen

  http://www.demorgen.be/binnenland/-de-laarzen-in-de-regering-manifeste-homofoob-mag-laurette-onkelinx-alles-zeggen-in-het-parlement-a2091554/

  Like

  • Maria zegt:

   onafhankelijk vlaanderen aub die francofonen zijn allen moslims verklaart veel he
   bekijk sossen milquet een wijf van tunesische afkomst daarom ze de islam verdedigen… Belgie MOET scheiden dat de fransen maar hun moslim loverij behouden, MAAR DAN ZONDER DE VLAMING!
   dit waren de sossen in belgie
   In mei 2014 probeerde Milquet de affaire rond de gangbang waarin haar zoon was verwikkeld in de doofpot te stoppen. Het betrof zes jongens en een meisje. Even later beschuldigde ze het meisje ervan een gestoorde nymfomane te zijn.[3]

   bron http://nl.wikipedia.org/wiki/Jo%C3%ABlle_Milquet

   de Vlamingen willen die

   francofone sossen niet nooit meer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Like

 7. Maria zegt:

  sossen belgie waren allen bijna moslims zeker bij de PS dus alle andere landen met socialsiten in regering net hetzelfde zijn moslims verklaart hun pro steun islam en verraad autochtone bevolkingen

  http://www.inflandersfields.eu/2009/05/meer-dan-13-van-de-ps-kandidaten-is.html

  Like

 8. Giny zegt:

  Het grote geld voor Arnoud van Doorn krijgt hij echt niet zomaar, daar zal hij heel wat voor moeten doen!
  In Saoedi zijn ze wat dat aangaat echt niet op hun achterhoofd gevallen!
  Laat Willem van Hanegem maar spreken, twee verloren wedstrijden, hij kon gelijk zijn koffers
  pakken, zonder geld te ontvangen!
  Van Doorn zal zich eerdaags wel in de nesten werken, let maar op!!!

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Dat heb als de PVV te min voor je is meneer Farage !

  Like

 10. Voor zover dus Farage!En met Le Pen wordt het dus ook niks!Wilders kan hier best groot groeien,maar op Eu vlak staan we dus[tijdelijk?]stil:shit!

  Like

 11. Jaantje zegt:

  Zag het al aankomen vroeg me steeds af waarom niet met Geert?
  Omdat Geert geen draaikont is hij blijft bij zijn standpunt.
  De rest niet het beoogde doel is bereikt …geen anti EU en al helemaal geen anti immigratie partij/en op Europees niveau met de daarbij behorende geluiden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s