Zweedse kolder: zij ontvangt helemaal vrijwillig zigeuners in haar huis, die haar vervolgens mishandelen

Screenshot 53

Zweden is echt een fascinerend land: Een vrouw, woonachtig in Örnsköldsvik,  besloot drie zigeuners, die ze op straat was tegengekomen en die op ´t punt stonden te gaan bedelen, bij haar thuis uit te nodigen. De drie individuen probeerden de boel wat op te vrolijken door hun gastvrouw te mishandelen. De politie maakte hun arrestatie afgelopen zondag bekend. Ze zullen worden berecht voor ernstige mishandeling. Een nieuw voorbeeld van een enorme stupiditeit waarbij niet is nagedacht over ´t gedrag van deze allochtone roofdieren. Je zou toch zeggen dat er op zeker moment een grens komt aan de domheid van de mensen. De volkeren van Noord-Europa bezitten een verbijsterende naïviteit… hopeloos.

Bron:
http://breizatao.com

Bron oorspronkelijk artikel:
www.friatider.se

Vertaald uit het Frans door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Criminaliteit, Naïviteit, Roma en Sinti, Rotzakken, Scandinavië, Zweden. Bookmark de permalink .

19 reacties op Zweedse kolder: zij ontvangt helemaal vrijwillig zigeuners in haar huis, die haar vervolgens mishandelen

 1. windwens zegt:

  Er zit nog teveel sociaal gedrag in de samenlevingen gebakken en het discriminatie gedram van jaren en jaren en het aangepraat schuldgevoel dat men het zo goed heeft en elders men om kom van ellende. Tijd voor het gedram, dat wat niet weet wat niet deert en dat men zelf deze keuzes maakt je kan ook zeker in bepaalde communities er ook zelf wat van maken door krachten te verenigen en te bundelen. Maar nee men gunt elkaar liever het licht in de ogen niet. Daarom hoef men ze ook niet te helpen want ze nemen 1 vinger en pakken gelijk twee handen. Men is al meer dan 60 jaar ook in Afrika aan het dweilen met de kraan open, deze moet toch maar een flink dicht gedraaid worden. Ook geld dit voor GAZA ze gaan maar eens geld vragen aan de rijke vrinden. Die aan het trachten zijn de hemel op aarde te creëren, terwijl er in de Koran staat dat alles wat ze nu hier hebben men alleen kan verkrijgen in het hiernamaals. Hoe overtuigd zijn de rijke oliebazen in Saoedi en/of Qatar

  Like

 2. peterk2014 zegt:

  Wij moeten geduldig zijn, maar uiteindelijk zal ook bij ons de pleuris uitbreken. Dan zal ook de goedige mensjes gegrijpen, dat er iets gedaan moet worden. Vraag is door wie? Door onze onvolprezen Rutte en aanhang? Nee niet door hen, want die zijn dan niet meer in ons land. Pas als het weer veilig is, zullen zij terug komen en de leiding(laat me niet lachen) weer over nemen. Klinkt bekent hè?

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ik zou niemand in mijn huis toelaten. Ze krijgen zelfs nog geen €uro van me! Hoe naïef moet je zijn om te denken dat die mensen dankbaar zijn dat ze bij je binnen mogen komen! Ja, ze zijn ‘dankbaar’ dat de deur voor hen open ging en ze deze vrouw flink konden mishandelen en misschien ook nog beroven!
  Smerig laag tuig, en oerstomme Zweden!!

  Like

 4. Jelle R zegt:

  Zweden is verloren, dat moeten we stilaan onder ogen zien.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, en ik ben langzamerhand zo ver dat het me geen ene moer kan schelen, zolang WIJ maar niet verloren zijn!
   Zo direct begint ze nog hetzelfde riedeltje af te steken als dat idiotenstel in Noorwegen: Dat ze blij is, dat deze ervaring haar níet racistisch gemaakt heeft of zo…..
   Altijd maar weer diezelfde ongeschreven regel, dat je jezelf moet wegcijferen, veronachtzamen en wat al niet meer in het kader van weg-met-ons……..
   En dan te bedenken dat zeker zigeuners een mentaliteit hebben, die geen enkele tegemoetkmendheid verdient!

   Like

   • Jelle R zegt:

    Ja idd, ik heb me er bij neergelegd en het kan me ook steeds minder schelen. Ik vind het wel erg voor die paar Zweden die zich verzetten en niet eens zijn met de multicul-waanzin maar uiteindelijk heeft het overgrote deel van de Zweden hier wel voor gestemd. Ze geven ons wel een goed voorbeeld van hoe niet moet, dat dan weer wel.

    Like

 5. Maria zegt:

  zal hun leren! verdiende loon om hun autochtone bevolking te verraden! geen greintje compassie!
  snappen jullie nu waarom Oostbloklanden hen haten en zelf uitroeien, je helpt ze en dit is hun dank!

  Like

 6. Furry zegt:

  Dit is gewoon prachtig, maar ik denk dat die vrouw niets leert. Ze is waarschijnlijk net zoals een mishandelde vrouw, die weer in de tranen geloofd van haar mishandelende echtgenoot en hem weer binnenlaat. Ik ga hen niet redden, dat is zeker.

  Like

 7. STOMPZINNIGHEID TEN TOP van deze Zweedse gutmensch en dit, de INKWARTIERINGSWET,
  wacht ons allen als ook wij opgelegd krijgen http://books.google.nl/books?id=9ynNe1aGUO0C&pg=PA11&lpg=PA11&dq=inkwartieringswet&source=bl&ots=rI-4xwhJ-e&sig=hXQnnuVKVaBv28-y_I89smNcGy0&hl=nl&sa=X&ei=cpU9VP7sAoHfaM7BgaAK&redir_esc=y#v=onepage&q=inkwartieringswet&f=false

  zoals deze gek oproept dat er gedaan moet worden in Duitsland
  https://ejbron.wordpress.com/2014/10/13/minister-president-van-baden-wurttemberg-roept-burgers-op-om-vluchtelingen-bij-zich-thuis-op-te-nemen/

  @geertwilderspvv Zweedse kolder: zij ontvangt helemaal vrijwillig zigeuners in haar huis, die haar vervolgens http://wp.me/p1O7aM-j2u

  Like

  • Wachteres zegt:

   In Duitsland zijn blijkbaar ook al ‘gutmenschen’ die ‘vluchtelingen’, al dan niet gestimuleerd door de overheid, in huis nemen.

   Het wachten is nu op krantenverslagen die meedelen dat hun hele huis is leeggeroofd, en de leden van de familie of zijn mishandeld, verkracht of onthoofd.

   Famlie van de Zweedse royals hadden ook een vluchteling ‘geadopteerd’.

   Hij is met de noorderzon verdwenen [waarschijnlijk naar het Oosten], niet voordat hij alle familiejuwelen heeft meegenomen.

   Hoe achterlijk naïef kan een mens zijn.

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Zoals we ook helaas in Nederland kunnen constateren is de linkse gutmensch volslagen krankzinnig en sleuren ze de rest van de mensheid mee in hun drang naar zelfvernietiging !!

  Like

 9. breget zegt:

  Wij hebben toch ook zulke idioten kijk maar naar ,D66,PvDA,SP,GL,en ook het CU die moslims slachters binnen laat en de christenen laat vermoorden .Laten ze eens de verantwoording bij de land regeerder leggen inplaats op onze nek .

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Moet u zich voorstellen wat er gebeurt als WIJ straks worden gedwongen om ‘vluchtelingen’ in huis te nemen!
  Man en vrouw overdag naar hun werk, de kinderen op school en de ‘vluchtelingen’ die dan het rijk voor zich alleen hebben.
  Plunderen ze je koelkast leeg, proberen je bad en douche uit, vergeten de kraan dicht te draaien, doen hun behoefte naast je toiletpot, mishandelen je huisdieren, gaan op jouw bed liggen copuleren, wassen hun handen niet na toiletbezoek, smeren de e-colibacteriën aan elke deurknop, breken de tent af, wonen hem uit, zetten hun jank’muziek’ keihard aan, brengen wellicht ziektes mee, stelen je spullen, enz.
  En u de boel maar schoonmaken, hun lakens verversen, hun eten koken, hun (islamitische) kleding wassen, hen helpen als ze ziekjes zijn, enz…
  Zelfs al zou u 30 euro per ‘vluchteling’ per dag krijgen, dan komt u daarmee niet uit de kosten!
  Het enige wat u er aan overhoudt, is zware stress, angst, ergernis, een ernstige inbreuk op uw privacy en nóg meer werk.
  En stel dat men van u gaat eisen er nóg meer in uw woning te proppen dan u al heeft gedaan?
  De instroom stopt immer nooit meer?

  Wat als u weduwe bent (misschien wel met kleine kinderen) en alleen in een huis woont? Krijgt u dan ook ‘vluchtelingen’ opgedrongen? Dat is levensgevaarlijk!
  Maar misschien gaat de ‘Gutmensch-elite’ wel regels opstellen om alles volkomen ‘veilig’ te laten verlopen?

  Een onrealistisch scenario en zelfs ‘racistisch’?
  Wat denk u, als het zo doorgaat?

  Like

  • Maria zegt:

   simpel dan springen de stoppen van ons allen door.. en dan… tja moet er geen tekening bijmaken hé… iedereen leeft nu al onder zo’n stress en angsten… en die goetemensh dat vervloekte links doet maar verder blijven ons maar vernietigen…. dat komt tot een explosie garantie, heb altijd deze profetische woorden gezegd: SOCIALISTEN GAAN NOG HARDER VOOR HUN LEVEN KUNNEN GAAN RENNEN DAT DIE MOSLIMS VAN ONS!! onderschat uw DNA niet onderschat uw onderbewustzijn niet als dat doorslaat!!!!

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat,

   dit gaat echt NIET gebeuren! Van mijn bezittingen blijven ze af, en er is bij wet niets geregeld waardoor ik onteigend zou kunnen worden, en zo’n wet gaat er ook niet komen. Het zou toch helemaal te zot voor woorden zijn? Dat die Duitsers gevraagd is om hun (leegstaande) huizen ter beschikking te stellen, hebben ze te ‘danken’ aan uiterst linkse politici, die kennelijk van mening zijn dat jouw goed ook andermans goed is. Nou, mooi niet!!
   Ik neem wel een paar stevige honden in huis, en niemand kan mij verplichten die de deur uit te doen.
   Nee, ik zal vechten voor mijn eigen have en goed!

   Like

 11. Op Twitter wordt gemeld dat volgens het oorspronkelijke artikel in het Zweeds de vrouw zelfs verkracht werd.

  Like

 12. Theodoor zegt:

  Zweden is het zoveelste bewijs dat socialisme als een soort ongeneeslijke kanker werkt.
  Zweden was het voorbeeld hoe het ook zou kunnen, de noordelijke Europese landen volgden.
  Datzelfde socialisme is zich gaan wreken, de wil om voor je eigen gezin, je eigen familie, je eigen land te zorgen is finaal weg door desinteresse. Arme Zweden.
  Wie volgt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s