Onrust in Drenthe door vluchtelingen: ‘We kunnen ze toch moeilijk opsluiten?’

Screenshot22

(Door: Dion Mebius)

Onrust in Drenthe door vluchtelingen: ‘We kunnen ze toch moeilijk opsluiten?’ Een groep van honderd mannelijke vluchtelingen is versneld vertrokken uit het vakantiepark in het Drentse plaatsje Oranje, dat als noodopvang voor asielzoekers is ingeruimd. De alleenstaande mannen, voornamelijk afkomstig uit Eritrea, zouden voor overlast zorgen in Oranje en omliggende dorpen door hun aanwezigheid op straat en in winkels. Na klachten van bewoners heeft de gemeente Midden-Drenthe, waar Oranje onder valt, besloten om de vluchtelingen te verplaatsen.

Diverse buurtbewoners geven aan blij te zijn met de maatregelen, omdat er een ‘bedreigend sfeertje’ rond de Eritreeërs hing. Volgens dorpsbewoner Geesje Bakker komt het vooral doordat de mannen zich uitsluitend in groepen in het openbaar begeven. ,,In hordes lopen ze naar de supermarkten in nabijgelegen dorpjes om shag en telefoonkaarten in te slaan. De winkels puilen uit, en omdat het er zoveel zijn weet men er geen raad mee.”

De vluchtelingen zijn het gesprek van de dag, vertelt Bakker. ,,Iedereen hoopt maar dat het er niet teveel worden.” Ger Hovenkamp, die ook in Oranje woont, voegt daar aan toe dat de klachten meer omvatten dan de betrekkelijk onschuldige winkelbezoekjes. ,,Kinderen worden nageroepen en de wegen liggen bezaaid met blikjes, dozen en ander afval. Bovendien kunnen dorpsbewoners de bussen niet meer gebruiken, want die zitten propvol asielzoekers.”

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op Onrust in Drenthe door vluchtelingen: ‘We kunnen ze toch moeilijk opsluiten?’

 1. Jan zegt:

  ‘We kunnen ze toch moeilijk opsluiten?’ Nee, want ook dat kost een hoop pecunia, maar wel ‘makkelijk er uit schoppen’. http://oi58.tinypic.com/25psuvp.jpg

  Like

 2. GT zegt:

  Kijk linkse facisten, als vandaag of morgen de pleures uitbreekt, je hebben de rotzooi binnen gehaald ik kan je vertellen als het zover komt zal ik voor jullie staan, en reken maar dat jullie beveiliging niet zal helpen. Wat hoe krijg het voor elkaar godverdomme om een land zo naar de verdommenis tehelpen monsters zijn jullie, monsters die vroeg of laat voor een tribunaal gebracht worden.Dit zijn geen asiel zoekers daar zit allerlei uitschot tussen, oorlogsmisdadigers zonder enige vorm van procedure hier binnen lopen.En houd je dochters binnen voor je het weet worden ze verkracht. En wat zeggen die linkse facisten dan?

  Like

  • Theodoor zegt:

   Ook in Drente is de PvdA de baas.
   Maar ze hebben er zelf om gevraagd tijdens de verkiezingen.
   Toch niet zo mooi hè dat kaartspel met alleen maar PvdA, CDA, VVD, D66 kaarten, je verliest altijd.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Theodoor, Daarom had ik al een tijdje terug geschreven dat de PVDA zijn zetels met de laatste verkiezing uit de drie noordelijke provincies heeft maar de noordelingen maken wel Nederland kapot alleen zij zien het niet zo.die zijn zo rood als de pest.

    Like

 3. Wachteres zegt:

  De zogenaamde ‘vluchtelingen’, de alleenstaande mannen, komen niet eens uit Syrië, maar uit Eritrea. Wat hebben die hier nog te zoeken?

  Onze ‘elite’ wil ons bewust volstoppen met andere culturen en het stomme volk heeft er nog steeds begrip voor dat we ‘die arme vluchtelingen’ moeten opvangen.

  Wanneer wordt het volk wakker en gaan zij zich, hoe dan ook, verzetten tegen de misdadige, uiterst criminele plannen van de EU?

  Like

 4. Theodoor zegt:

  Oranjers/Oranjenaren, ik ken jullie een beetje, heel aardige mensen die van wanten weten. U heeft maar een keus en dat is PVV stemmen, de rest van de partijen zullen er NOOIT iets aan doen.

  Like

 5. Edwin Lauxen zegt:

  Moi Bert,

  Dit artikel niet compleet, dus ik vul het even aan.

  Burgemeester Jan Broertjes is volgens mij chantabel want hij is Voorzitter Stichting NIDOS, jeugdbescherming voor vluchtelingen en dat moet invloed hebben gehad op de besluitvorming.

  Zie ook: http://www.doorbraak.eu/aardbeienteler-verdient-tonnen-aan-dwangarbeiders-en-andere-baanlozen/

  http://www.defenceforchildren.nl/p/396/3832/oi2009101904450880/burgemeester-midden-drenthe-

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Bekend gegeven. 6 dagen zakken vullen op wat voor een manier dan ook en zondag´s vooraan in de kerk. Christelijk zijn (naastenliefde) heeft ook zijn uitwassen. Gelukkig op dit moment alleen financieel. Goeree Overflakke had in het wat verdere verleden ook dit soort dorpjes. Mijnheer Pastoor, mijnheer de burgemeester en andere notabelen kleedden hele dorpjes uit. Gemeentelijke boykot als je zondag´s niet in de kerk zat.

   Walchelijke mentaliteiten o.b.v. de ´schrift des Heeren´.

   Voor mij de reden om agnost te zijn. Weg met alle religies.

   Like

   • Edwin Lauxen zegt:

    Gelukkig op dit moment alleen financieel? was dat maar waar 😉

    De laatste tijd heeft Nederland zichzelf via de reguliere media kunnen informeren over de schandalige handelwijze en zelfverrijking over de ruggen van de zwakkeren in onze samenleving en het nodige over mogelijke frauduleuze belangenverstrengelingen tussen de lokale Christen Unie in de Gemeente Midden-Drenthe en de aardbeienkweker Henk Sturing uit Hooghalen kunnen lezen.

    http://www.doorbraak.eu/aardbeienteler-verdient-tonnen-aan-dwangarbeiders-en-andere-baanlozen/

    Deze aardbeienkweker Henk Sturing is niet de enige binnen zijn familie die zich bezig houdt met zulke praktijken, deze reikt veel verder dan fraude met werklozen, ook binnen andere collectieve sectoren zoals de jeugdzorg, de geestelijke gezondheidszorg en daklozenopvang. Ook binnen de lokale politiek is deze familie erg actief.

    De wijze waarop deze mensen de echte ouders en Alicia en Anna Lauxen behandelen is als mensonwaardig te kwalificeren.

    Henk Sturing is betrokken bij de Vanboeijen kliniek, maar ook een Henri Sturing. Met hem hebben wij vooral te maken als zogenaamde pleegvader, die bij deze kliniek werkzaam is als fysiotherapeut.

    http://www.informatiegids.gouda.nl/organisaties/vanboeijen—dagbesteding-hooghalen-kwekerij-sturing-hooghalen

    De Raad van de Kinderbescherming heeft Martin Sitalsing en mij kenbaar gemaakt,
    dat zonder tussenkomst van de Raad en de rechter mijn dochter Alicia in veiligheid kan worden gebracht en dat de familie Sturing nadien de rechter kan verzoeken gebruik te mogen maken van het blokkaderecht als pleeggezin; echter naar mijn mening past men steeds “pappen en nat houden” toe, zowel door BJZ Groningen als overige instanties.

    Ik ben met mijn advocaat bezig met het voorbereiden van een totale herziening/revisie;
    tot die tijd zal Alicia op zijn minst in veiligheid gebracht moeten worden.

    Op dinsdag 11 april 2006 tussen half 3 en 3 uur in de middag is Alicia ontvreemd van haar school door het Leger des Heils en ondergebracht bij Henri Sturing.

    Op dat moment was mijn vriendin hoogzwanger van mijn jongste dochter Anna. Kort daarop viel mijn gezin uit elkaar.

    Op 19 april 2006 stonden wij als ouders voor het eerst voor de kinderrechter; wanneer u het raadrapport raadpleegt kunt u lezen dat wij geen conceptrapport hebben gekregen, maar direct het definitieve raadrapport.

    Tussen 11 en 19 april 2006 (daar zitten de feestdagen tussen en het weekend, zie de datum 13 april van het raadrapport), is ons niet de mogelijkheid gegund om ons te kunnen voorbereiden en een verdediging op te bouwen.

    Laat ik het netjes houden: het was een ramp en het is onbegrijpelijk dat mijn advocaat of wie dan ook, zoals b.v. de kinderrechter NIET verzocht heeft de rechtszitting te schorsen om zodoende een verdediging op te bouwen. Vanaf dat moment verkeert Alicia nu reeds al 8 jaar in een bedreigende situatie, die extra schadelijk is omdat er tegelijkertijd ook gebruik wordt gemaakt van geloofsdwang.

    De kinderrechter gaf het Leger des Heils de opdracht de beide ouders te laten onderzoeken. Het Leger des Heils koos ervoor dat via het P.A.S. Team van Vanboeijen te laten doen.

    Zonder dat ik ooit met iemand van deze kliniek gesproken heb, dus laat staan met iemand met een B.I.G. registratie die bevoegd is diagnoses te stellen, werd mij bij monde van de voogd van het Leger des Heils medegedeeld dat mijn IQ te hoog is; ik kon daar niet onderzocht worden; ook de moeder van mijn kinderen kreeg geen onderzoek.

    Juni 2006 startte ik tegen de moeder van mijn kinderen een rechtszaak om mijn jongste dochter Anna te kunnen erkennen als vader. Hierdoor werd de moeder gelukkig onafhankelijk onderzocht en werd er een onafhankelijk curator aangesteld!

    Henri Sturing wou graag naar Brazilië. Wij als ouders roken onafhankelijk van elkaar dat er iets niet pluis was; we weigerden in afwachting van het onderzoek toestemming te verlenen, Alicia moest van ons voor haar veiligheid op Nederlands grondgebied blijven.

    Ik zette een artikel in de krant ! Zie link (pdf).

    https://drive.google.com/file/d/0BwZ8Sj14hgotT0Nfcnd2VGJyZ1U/edit?usp=sharing

    Henri Sturing ging als direct belanghebbende en als crisispleeggezin procederen tegen ons, de gezaghebbende ouders. Henri Sturing vanaf het begin volledig toegang gehad tot onze dossiers en kon zelfs dingen toevoegen.

    Henri Sturing suggereerde tegenover de kinderrechter dat zijn zoon Arnoud in Brazilië woont en daar ging trouwen. Achteraf echter bleek dat Arnoud gewoon in Assen woont en voorganger is van de kerk.

    Via de vakantieweblog van Henri Sturing kwam ik aan e-mailadressen en heb ik deze mensen vereerd met een mailtje. Een zekere A.H. (Albert) Hilvers reageerde; hij bleek later de leidinggevende te zijn van Henri Sturing bij Vanboeijen; zij gaan gezellig naar de kerk van Arnoud Sturing.

    Ook doet Henri Sturing klusjes voor de GGZ Drenthe en er is eens een mailtje van de GGZ gericht aan Henri Sturing per ongeluk in mijn email box beland.

    Sinds kort bestaat het vermoeden dat Lieke Sturing (biologisch) familie is van Albert Hilvers: voer voor Justitie om dit uit te zoeken.

    Wat is er met al mijn klachten gebeurd?

    Henri en Lieke Sturing lijken voor de buitenwereld een pleegkindje te hebben , maar Alicia is in werkelijkheid al 8 jaar in gijzeling en slachtoffer van religieus geweld en geloofsdwang, ook de beiden ouders worden hierin niet ontzien.

    De familie Sturing weet sinds 2007 al dat ze “de pineut” zijn en niet meer terug konden. Politiekorps Midden-Holland had namelijk de AIVD opdracht gegeven een veiligheidsonderzoek te starten. Ze hebben daarna een verklaring van geen bezwaar Type A aan ons verstrekt, naar aanleiding van het aangaan van een relatie van mijn toenmalige (2e) partner met mij. Hoezo ben ik vuurwapengevaarlijk ? … Voer voor Justitie om dit uit te zoeken. Waarom en in wiens belang is het dat tot heden toe deze beschuldiging in stand wordt gehouden.

    Ik heb ongeveer een jaar lang een relatie gehad met een politieagente. Nu weet u waarom ik zo gevaarlijk ben en waarom het Leger des Onheils nog beter zijn best ging doen om mij de grafkist in te jagen en waarom ik tot 3 maal toe 10.000 euro aan dwangsommen opgelegd heb gekregen om mij monddood te maken en dat terwijl ik door hun toedoen in een daklozen centrum ben beland terwijl het Leger des Heils juist pretendeert op te komen voor de allerzwaksten in de samenleving.

    Ook de voogd Silke Holscher, die tijdens dit proces op persoonlijke rechtspersoon en namens mijn kinderen met zelf uitgekozen en dus niet-onafhankelijke curator tegen mij heeft geprocedeerd, is gewoon nog een behoorlijke tijd voogd gebleven en heeft 11.000 euro van mij gecasht en in eigen zak gestoken (in strijd artikel 327).

    Bij de gemeenteraad te Assen en via de website van de Christen Unie aldaar kunt u vaststellen, dat een zekere Peter Sturing actief is als gemeenteraadslid; ook is zijn vader in het verleden actief geweest in de gemeenteraad Assen.

    Markant detail is: de teamleider van de Raad voor de Kinderbescherming die het doodvonnis van het gezin heeft ondertekend, zit namens de PvdA ook in de gemeenteraad te Assen, zijn naam is Martin Sagel.

    Dan bestaat er nog een Patrick Sturing, hij is een leidinggevende bij het Leger des Heils Noord, regio Groningen – Drenthe; wilt u solliciteren bij het Leger dan komen we bij hem terecht.

    Hier ziet u al een aantal ingrediënten en de kaderlijnen voor een groot rampscenario;
    de lijst is veel langer maar ik kan u zeggen dat Henri Sturing elk onderzoek heeft kunnen frustreren, traineren en kapot laten lopen terwijl dezelfde Henri Sturing tegen de ouders procedeerde.

    Hij heeft twee maal geprobeerd een paspoort te krijgen om naar Brazilië te gaan, want (voorganger) Arnoud Sturing ging daar trouwen, wat achteraf dus een leugen was.

    Ik wil een en ander graag verder toelichten mocht u dat noodzakelijk vinden.

    Met vriendelijke liberale groet,
    Edwin Lauxen

    Like

 6. Tistochwat zegt:

  “Toch zijn niet alle inwoners ontevreden over de logées. Roelof Boer, bij wie de vluchtelingen naar eigen zeggen ‘in de achtertuin wonen’, heeft nergens last van. ,,Het enige wat ze doen is lopen. Maar je kunt die mensen toch ook moeilijk opsluiten?” Hij wijst erop dat het vakantiepark bij uitstek geschikt is voor de opvang. ,,En als wij in Nederland in de problemen komen hopen we ook dat we ergens terecht kunnen. De mensen hier moeten gewoon wat meer geduld tonen.”

  Hij hoopt dat wij Nederlanders ooit ook ergens terechtkomen als we in de problemen komen!!!
  Man, we zitten NU al in onoverkomelijke problemen!!!
  En denk je nou écht dat WIJ bijv. in Afrika zo in de watten zouden worden gelegd?!

  Zolang bovenstaand gezwets/gemeenplaatsen nog wordt/worden geuit, komen we niet van die ‘vluchtelingen’ af.
  Het zou me niet verbazen als die mannelijke ‘vluchtelingen’ binnenkort Hollandse vrouwen zouden gaan verkrachten, want de klaplopers vervelen zich natuurlijk stierlijk.
  Nu al zo veel overlast in Oranje, terwijl er daar nog meer ‘vluchtelingen’ zullen arriveren.
  Het is gewoon faunavervalsing die de oorspronkelijke bevolking helemaal zal verpletteren.

  Er is geen ontkomen meer aan omdat de ‘regering’ heel Afrika hier wil huisvesten.

  Like

  • Cathja zegt:

   Zodra die mannen ook maar één keer in de fout gaan, oppakken! De veiligheid van onze vrouwen en meisjes moet belangrijker zijn dan het ‘begrip’ dat er moert zijn voor de situatie van de ‘vluchtelingen’! Als ze zich stierlijk vervelen, dan hoepelen ze maar op. Nederland is geen pretpark. Wij moeten hard werken om aan al onze (belasting)verplichtingen te voldoen, en zitten niet te wachten op opvreters/klaplopers/criminelen!
   Laat iemand hen dat maar eens stevig onder de neus wrijven!!

   Like

   • Cathja zegt:

    Oeps, tikfoutje…! Tweede regel van boven: ‘moert’ = moet.

    Like

   • Cathja zegt:

    Nog een kleine aanvulling: na plaatsing blijkt het de derde regel te zijn, en niet de tweede. Ik maak er wel een zootje van…..!
    Excuses.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja….Maakt verder niet uit: De boodschap is loud and clear. -Maar om nog maar eens op je laatste aanbeveling terug te komen: Ik vrees dat het niets uithaalt om te proberen, dat soort lui iets onder de neus te wrijven:
    Dat snappen ze totaal niet. In hun land is het de normaalste zaak van de wereld dat zeker de mànnen niets doen en steevast samenhokken in groepen.
    ZIJ zien dat niet als bedreigend gedrag omdat het in hun land ook niet zo genoemd wordt; natuurlijk zitten er daar eveneens risico’s vast aan dat doelloze gehang, maar tja, die worden daar zonder enige kritiek aanvaard.
    Vrouwen zullen daar zeker ook worden lastiggevallen, maar weten dat, als het tot daden komt, alle schuld op hèn wordt afgewenteld, dus díe berusten bij voorbaat.
    Het is een ingesleten patroon, dat je er echt niet meer uitkrijgt. Zulke groepen zijn hopeloze gevallen!
    En er is nog niet eens sprake van echte vluchtelingen uit oorlogsgebieden en dergelijke; schandalig dus, dat die weer de gewone man op z’n dak worden gestuurd!

    Like

 7. Monalisa zegt:

  Ik heb nog wel en mooi gebouw is van het rijk, eigenlijk twee stuks.
  Deze staan nu toch leeg en het is goed beveiligt om er niet van het terrein af te gaan.

  Like

 8. Pingback: Wij…Dorpslui van ’t vredig Oranje… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 9. Cathja zegt:

  Nederland is PROPVOL! Wijlen koningin Juliana zei dit al toen ons land ‘nog maar’ 12 miljoen inwoners telde. Op dit moment hebben we er al ruim 17 miljoen, en het volproppen is kennelijk nog niet beëindigd.
  Die mannen uit Eritrea hebben hier niets te zoeken. Zij zijn geen vluchtelingen, zolang er in hun thuisland nog gebieden zijn waar zij naar toe kunnen. Niet heel Eritrea is in oorlog, dus wat zoeken ze hier? Laten ze zich inzetten voor hun eigen land en volk, in plaats van de benen te nemen en te parasiteren op kosten van anderen! Ik denk dat de draagkracht van onze bevolking nu snel minder zal worden, want er zit veel teveel kaf tussen het koren. Echte vluchtelingen behoren welkom te zijn, maar profiteurs moeten direct worden uitgezet.
  En verder zou de VN de moslimstaten er eens op moeten wijzen dat zij meer ontheemden moeten opnemen. Waarom moet alles maar naar Europa komen, behalve dan ter voorbereiding op het kalifaat wat men op termijn hier wil stichten?
  Wij kotsen die lui zo ongeveer uit. Tijd dat onze overheid ook eens zegt: VOL IS VOL! Geert Wilders roept dit al heel lang. Onze politici moeten hun halsstarrige koppen eens buigen, en toegeven dat Geert groot gelijk heeft!
  Maar hierop zullen we nog heel lang moeten wachten, vrees ik!

  Like

  • Monalisa zegt:

   Op dit moment hebben we er al ruim 17 miljoen, dat moet zijn 16,8 miljoen maar met die vlugtelingen en de illegalen halen we veel meer dan die 17 miljoen. Cathja Nederland is berekend op 13,5 miljoen mensen en niet meer.

   Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Cathja, een nobel gebaar om echte vluchtelingen hier op te vangen. Het probleem is echter dat wanneer er geen oorlog meer is hun hun thuislanden ze doodleuk hier aan het uitkeringsinfuus blijven hangen. Als voorbeeld de voormalige Joegoslaven.
   De laatste 40 jaar heb ik Ons prachtige Nederland in verval zien raken door gepeupel uit de hele wereld. De sfeer wordt met de dag grimmiger en dat leidt uiteindelijk tot geweld.
   We dienen schoon schip te maken zonder enige uitzondering. Die linkse landverraders die ons dit hebben aangedaan mogen nooit vergeten worden.

   Like

   • Cathja zegt:

    Mee eens Johannes, maar wat ik erover gehoord heb is dit: de vluchtelingen krijgen een verblijfsvergunning voor 3 jaar en maximaal 5 jaar. Na 3 jaar wordt de situatie bekeken. Kunnen de Syriërs naar huis, dan zal hun verblijfsvergunning niet worden verlengd. We weten dat de overheid niet altijd zuiver op de graad is, maar in dit geval geef ik hen het voordeel van de twijfel.
    Wat ik ook weet is dit: veel Syriërs worden opgevangen door hun familie die hier al woont. Ik woon in een gemeente waar een grote Syrische gemeenschap is, en deze mensen hebben al laten weten hun familie onderdak te willen verlenen. Misschien valt het mee dus.

    Like

 10. Henk.V zegt:

  In de onderstaande link wordt belicht waarom de ”vluchtelingen” uit Eritrea (ook) Nederland massaal uitkiezen als ”immigratieland” .
  Een klein citaat uit het artikel: ”Die hoop (om zich hier definitief te kunnen vestigen, HV) is gegrond. “Ongeveer tachtig procent van de Eritrese asielaanvragen wordt ingewilligd”, aldus Yvonne Wiggers, binnen het ministerie van Veiligheid en Justitie belast met de woordvoering over de IND. Het hoge inwilligingspercentage is volgens Wiggers vergelijkbaar met dat van andere West-Europese landen.
  Lees verder zelf:
  http://www.nu.nl/weekend/3771111/waarom-eritrese-asielzoekers-massaal-nederland-komen.html

  Daar is ons land mooi klaar mee!
  De nieuwkomers komen uit een zeer verarmd land, waar lang een bevrijdingsoorlog, gevolgd door een burgeroorlog woedde en waar zich afschuwelijke taferelen hebben afgespeeld op het terrein van de mensenrechtenschendingen (gruwelijke oorlogsmisdaden, waaronder verminkingen van mensen en veel gevallen van verkrachtingen van vrouwen en meisjes.)

  Uit dit soort situaties komen dan ook vaak geestelijk verwarde en zwaar getraumatiseerde mensen die werkelijk geen enkel benul hebben hoe het leven in een vrij en gordende samenleving verloopt.
  Dat er voor ELKE burgerbevolking werkelijk een reële dreiging uitgaat van de aanwezigheid van deze dikwijls psychiatrisch gestoorde mensen zou IEDEREEN met een klein beetje NORMAAL verstand en VERANTWOORDELIJKHEIDSGEVOEL een zeer belastend gegeven MOETEN zijn.

  Maar noch onze overheden, noch onze ”vluchtelingen hulporganisaties wegen de problemen van de binnenkomers en de veiligheid voor de burgers naar behoren af.
  Wat wij dan te zien krijgen is dat aan deze zwaar beschadigde mensen voorrang wordt verleend BOVEN het welzijn van de Nederlandse samenleving . De belangen van de autochtone bevolking worden moeiteloos opgeofferd.

  Wilders omschrijft de mentaliteit van de overheden, de mensen en de organisaties die voor deze schandelijke situatie verantwoordelijk zijn als links hobbyisme en hij heeft daarin een sterk punt. Aan deze drang om de belangen van ons land en haar bevolking om net gelijk welke reden weg te cijferen MOET ABSOLUUT een einde worden gemaakt.

  Nederland en de Nederlanders hoeven zich deze vorm van mishandeling niet meer te laten welgevallen.We hebben zoiets simpelweg gewoon niet verdiend!
  De grenzen moeten inderdaad dicht en degenen die ons welzijn schaden, behoren uiteindelijk zonder uitzondering terecht te staan.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Het gaat allemaal hier om,om zo veel te plukken van het Nederlandse volk gratis geld en stelen, er was eens een mop dat ging over de Surinamer die met het vliegtuig uit Paramaribo landen op Schiphol en die tegen zijn vrouw zij, kijk de WW komt ons te gemoed dat was de wegenwacht van de ANWB.daar stond in die tij jaren 80 met grote letters op WW.

   Like

 11. luckybee zegt:

  Zijn het Moslims dan terug in de Sahara, zijn het geen moslims, voeter ze met varkens vlees, willen ze het niet eten, dan toch terug in de Sahara.

  Like

 12. elisamad2013 zegt:

  OOIT ,jaren geleden ,kwamen de siciliaanse geile mannetjes..die veel vatbaarder waren als de spaanse mannen voor ons vrijgevochten vrouwelijk schoon..Maar ZIJ waren nog goud ,tegenover de wilde massale horden die nooit een naakte vrouwenbeen zagen..Natuurlijk zullen onze vrouwen de prijs betaen Ik refereer aan de doktors assistente die enige tijd geleden met een brandblusser door een asielzoeker dood geslagen werd,waar ze mee aangepapt had en die het haar kwalijk nam dat hij moest vertrekken….Goed of kwaadschiks…Maar ik neem aan dat hij nog steeds hier(gevangenis?) zit!

  Like

  • bigljohn zegt:

   ….Goed of kwaadschiks…Maar ik neem aan dat hij nog steeds hier(gevangenis?) zit!
   Een taakstraf zal hij wel gekregen hebben, althans naar de maatstaven van justitie, welke straffen aan allochtonen gegeven worden.

   Like

 13. vanhetgoor zegt:

  Speelstad Oranje is natuurlijk wetenschappelijk een bijzonder interessant experiment. Honderd gesettelde mensen krijgen bezoek van veertienhonderd mensen die niets hebben. Dit is sociologische gezien interessanter dan een heel jaar lang Utopia op televisie. Wat gebeurt er met de mensen in het dorp? Het is jammer dat er geen onderzoek naar gedaan kan worden.

  Honderd mensen zijn de norm, en veertienhonderd moeten zich aanpassen. Er moet een wisselwerking komen, en hoe zal zich dit gaan verlopen, hoe zal het uitpakken? Het is vreselijk interessant, vooral omdat het in een dorp is waar verder niets te doen is. Ik zou graag zien dat er arbeidsplaatsen in dat dorp zouden komen voor die vluchtelingen, gewoon om te zien of men zelf vooruit wil of dat men alleen wil vreten.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Dat laatste. Heb ik geen sociologisch onderzoek voor nodig. Interessanter zou zijn een onderzoek op criminologisch gebied. Hoe (snel) ontwikkelt zich de misdaad en in welke vorm?

   Like

 14. Furry zegt:

  Die kerel met zijn hopen. Hopen dat als het ons gebeurd dat andere het ook doen. Wat denkt u zelf dombo, dat Turkeij of Zimbabwe staat te wachten op 100.000 Nederlandse, en het continent afrika om 1 miljoen per jaar? Hoe zullen zij reageren? Als hun geld eerst naar die 100.000 nederlandse gaan, dat die voorrang krijgen boven hen? Ik wist wel dat de krant zo’n dwaas weer laten horen en meer zeggenschap geven dan de negatieve. De journalistiek laat altijd twee kanten horen. Maar verzint er ook een bult bij, alles om hun eigen en de politiek te dienen. En waarom moet ik de mening horen van iemand, en nog wel van een dwaas?

  Like

 15. J. C. Th. Köhler zegt:

  Cathja zegt:
  “…maar wat ik erover gehoord heb is dit: de vluchtelingen krijgen een verblijfsvergunning voor 3 jaar en maximaal 5 jaar. Na 3 jaar wordt de situatie bekeken. Kunnen de Syriërs naar huis, dan zal hun verblijfsvergunning niet worden verlengd. ”

  Meestal zeg je zinnige en verstandige dingen, Cathja. Maar wat je nu zegt getuigt toch wel van een onovertroffen naïeveteit. Na 3 jaar is die Syriër immers getrouwd, heeft kinderen en is nooit meer weg te krijgen. Als Fred Teeven, of wie er inmiddels zit, al probeert om hem uit te wijzen, volgt er het zoveelste generaal pardon. Of er komen met de regelmaat van de klok goedmensen bij Pauw, RTL Late Night, 1Vandaag of Nieuwsuur om te vertellen hoe onmenselijk het is zo iemand, die écht geïntegreerd is en z’n uiterste best doet een bijdrage aan de maatschappij te leveren, uit te wijzen. Hij is trouwens ook uitermate gematigd, wijst extremisme af en slaat zijn vrouw niet (tenminste niet als we het zien). En als de verblijfsvergunning werkelijk niet wordt verlengd, verdwijnt het sujet in de illegaliteit. Die regels van “de situatie bekijken” zijn er alleen om ons zoet te houden.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

  • Cathja zegt:

   @ J.C.Th. Köhler

   Ach, iedereen heeft wel iets naïefs. Ik gaf alleen weer wat ik in de media heb gehoord, dan wel gelezen. Persoonlijk vind ik ook dat wij al lang onze grenzen hadden moeten sluiten. Nederland is overvol!
   Wat ik schreef over de Syrische families in mijn woonplaats klopt als een bus. Ik woon in een stad in het oosten van Nederland, waar een grote groep Syrisch orthodoxe christenen woont, waar niemand ook maar enige overlast van heeft. Zij willen hun families opvangen en verzorgen, en dat lijkt me redelijk. Wat niet redelijk zou zijn is, als ze jaar in, jaar uit bij hun families zouden blijven wonen, maar dat verwacht ik eigenlijk ook niet. De Syrische mensen hier zijn geen van allen moslims, zijn goed geïntegreerd en werken gewoon voor de kost.
   Dit wilde ik graag nog even tegen u zeggen.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Het probleem zijn niet “Syriërs”, maar ISLAMITISCHE Syriërs!!! Ik persoonlijk heb geen enkele moeite met de opvang van christelijke Syriërs. Integendeel. Hen beschouw ik daadwerkelijk als een verrijking voor de samenleving: ze zijn vreedzaam en hardwerkend en dragen zodoende bij aan de Nederlandse samenleving!!

    E.J.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, toch wel opmerkelijk, nietwaar?
    Van verreweg de meeste buitenlanders heb je weinig of geen last, zolang het maar geen móslims zijn.
    Want ook de meeste Afrikaanse asielzoekers die hier voor nogal wat overlast zorgen hebben vaak een islamitische achtergrond.
    Hoe zou dàt nou toch komen……?

    Like

  • peterselie1 zegt:

   Ga helemaal mee in jouw reactie J. C. Th. Köhler, deze ‘vluchtelingen’ christelijk of niet, is een beoogde strategie van de VS & EU er is geen ontkomen aan. Het immigratiebeleid van de EU daar spreekt men hier dus over, Nederland heeft de soevereiniteit van dit issue uit handen aan Brussel gegeven, zodat Nederland dociel het EU beleid volgt. Er is niet eens genoeg werk voor de autochtone beroepsbevolking te vinden, laat staan dat de vluchtelingen aan betaald werk geholpen worden. Nederland en geheel Europa is moreel en financieel failliet, alleen men wil het niet weten.

   Like

 16. Republikein zegt:

  Bedrijfskunde.

  Bedrijfskunde.

  Like

 17. Republikein zegt:

  Vergeten: De voedselbank!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s