‘Rooie Dagobert’ Koenders aan ketting gelegd

Screenshot_26

(Door: Michael van der Galien)

De VVD, werkgevers en zijn nieuwe collega’s in het kabinet zijn niet blij met de terugkeer van Bert Koenders.

Ach jongens, wat ontzettend sneu zeg. Bert Koenders is weliswaar hartstikke blij dat hij terug is in Nederland en dan ook nog eens als minister van Buitenlandse Zaken, maar vrijwel iedereen denkt daar net een beetje anders over. De Telegraaf (via Blendle) bericht dat vandaag in een dodelijk stuk:

In de fractievergadering werd de komst van Koenders de voorbije week aangekondigd met de woorden: ’Timmermans was een realist, Koenders is een activist.’ Premier Mark Rutte weet er alles van… Achter de schermen heeft de minister-president naar verluidt Koenders wel laten weten dat hij geen ideologische scherpslijperij en politieke spelletjes accepteert. „Zijn mening mag hij hebben, maar als minister moet hij het kabinetsbeleid uitdragen”, zo vat een liberaal de boodschap aan de kersverse PvdA-minister samen.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, PvdA, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

13 reacties op ‘Rooie Dagobert’ Koenders aan ketting gelegd

  1. Nou,van mij mag dit kabinet vallen hoor!Liefst vandaag nog!

    Like

  2. koddebeier zegt:

    Met andere woorden het is gewoon een linkse smeerlap !!

    Like

  3. jan zegt:

    inderdaad een linkse smeerlap die nog zyn gehele leven heeft geparaciteerd op kosten van de belasting betaler

    Like

  4. aquarius4422 zegt:

    Weggewerkt bij de KLM wegens incompetentie dus uitstekend geschikt om het beleid van Rutte II in het buitenland uit te dragen.

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    Voor mij mag deze RODE GEK, het FAALKABINET vandaag nog laten vallen! Dan steek ik de vlag uit!

    Like

  6. Theodoor zegt:

    Je hebt klootzakken en politieke klootzakken. Voor de links graaiende generaal Koenders geldt beide soorten in een figuur.
    Wat heeft dat figuur de belastingbetaler al een geld gekost.

    Like

  7. Future Child zegt:

    Hij is erg close met Maxima, dat zal hem deze pracht baan hebben opgeleverd.

    Like

  8. U.G. Kempenaer zegt:

    Ook de VVD is fout. Heel erg fout. Medeverantwoordelijk voor het huidige vernietigingsproces van Nederland.

    Like

    • Adriaan van Ginkel zegt:

      PvdA en VVD waren aartsvijanden. Maar de brug tussen die twee heet D’66, of het links liberalisme. Die twee partijen hebben (eindelijk) ontdekt dat ze meer gemeen hebben dan ze dachten. Gemeenschappelijk einddoel: De traditionale, “eigen” kern van Nederland helemaal kapotslaan en vervangen door een zielloos, steriel nieuw concept van samenleving, waar alles om geld draait, eigen mensenlevens niets meer waard zijn, en het moreel sausje eroverheen “multicultureel humanisme” kan gaan heten, om te voorkomen dat Nederland teveel lijkt op een Orwelliaanse nachtmerrie. Maar “1984” komt met rappere schreden dichter en dichterbij. Met de groeten van het monsterverbond socialisten-neoliberalen.

      Like

      • Als de Vvd toen Wilders niet op een hele vieze manier voor het blok had gezet met hun gore spelletjes,zodat hij wel uit moest stappen,had het er nu anders uitgezien;in ieder geval beter!Rutte is gewoon een ordinaire nsb’er!Eigenlijk een hoer van de Pvda en d66;gewoon te koop!

        Like

  9. luckybee zegt:

    Hij moet zo lang in Mali blijven tot dat hij door Boko Harram opgepakt wordt en net als Theo van Gogh geslacht wordt.

    Like

  10. Adriaan van Ginkel zegt:

    Heeft “staatsman” Rutte dan geen enkele invloed om de inmars van de rode taliban Koenders te stoppen? Het lijkt Zweden wel. Of dat stuk corrupt geboefte in Spanje dat luistert naar de naam van Pablo Iglesias. Wij gaan zeer interessante tijden tegenmoet. Die tijden maak ik nu al aan de lijve mee. Groeten uit de Castro-Cubaanse kolonie van Venezuela, laatst nog omhooghemeld door “realist” Frans Timmermans. Realist, laat me niet lachen. Het is allemaal hetzelfde soort. Misschien is de een wel gekker dan de ander, maar al die lieden hebben een doel: de rode vlag boven de EU hijsen en ons de socialistische verdoemenis in te gooien, net zoals ze dat met Venezuela onder Chavez hebben gedaan.

    Like

  11. jantjeuitnl zegt:

    Timmermans een realist noemen…
    Arm Nederland.

    Like

Plaats een reactie