Jeroen Pauw & Marieke: tien jaar huichelen na de moord op Theo van Gogh

Screenshot_41

“Zijn vinger wees naar boven en ik begreep dat daar Allah en een eis tot respect zweefde.”

(Door: Martien Pennings)

“De vraag luidt dus: als Marieke géén ‘enge moslim’ heeft gezien, hoe groot is dan de kans dat tijdens de uitzending van Pauw van 28 oktober de kijkers er wél een gezien hebben? Ik weet teveel van de sfeer tijdens de Weimar-republiek, anders zou ik oproepen tot een Instinkt-Revolution.”

Ik ben gisteren niet naar de herdenking geweest bij het monument in het Oosterpark. Ik kom er dagelijks langs en dan zeg ik “Hoi Theo”. Kan iemand trouwens dat gedenkplaatje op dat betonnen zuiltje een keer opknappen, zodat het weer leesbaar wordt? En ik snap dat het monument zelf direct uit de grond moet oprijzen, maar kan iemand iets plavuizerigs neerleggen op de plek vóór dat betonnen zuiltje, want dat is zo’n moddertroep, vooral als het geregend heeft. Enfin, ik ga nu mijn eigen vorm van gedenken maar eens bedenken.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, Linkse Kerk, Linkse media, Rotzakken, Theo van Gogh. Bookmark de permalink .

17 reacties op Jeroen Pauw & Marieke: tien jaar huichelen na de moord op Theo van Gogh

 1. Doornroosje zegt:

  Er zijn mensen die geen kwaad willen zien, want dan moeten ze zich tegen iets keren. Dat willen/durven ze niet. Dan stort hun zelf gecreëerde , vreedzame wereld in elkaar en daar kunnen ze niet mee uit de voeten.

  Like

 2. Doornroosje zegt:

  P.S Aanvulling op 13.04 Het zijn laffe mensen.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Het is ook alweer 10 jaar geleden dat een R,damse kunstenaar in die dagen werd gearresteerd, OMDAT hij op een van z,n deuren het 5e Gebod had geschilderd; “Gij zult niet doden”.


  En dan meteen maar even een bericht dat zonder de zegeningen van internet alleen maar vergeten zou worden. De Rotterdamse Kunstenaar Chris Ripke besluit als reactie op de moord van Theo van Gogh het gebod ‘Gij zult niet doden’ op de muur aan te brengen in een kunstwerk.

  Op last van burgemeester Opstelten moet het werk weg. Werkelijk niet te begrijpen. Bekijk hier nog eens wat er gebeurt en lees daarna dit artikel van de Gezonde Roker. Een beklemmend gevoel van onmacht en woede maakt zich al vrij snel van je meester. Een hele enge, schokkende en in mijn ogen onheilspellende ontwikkeling.

  Like

 4. Vederso zegt:

  Hoewel de aanleiding verschrikkelijk is, heb je het mooi en goed onder woorden gebracht. Applaus.

  Like

 5. Lazlo zegt:

  Wat is die Pennings toch goed..hulde!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal met U eens Martien. Ongelooflijk hoeveel mensen er in Nederland rondlopen, met het MARIEKE SYNDROOM. Ze willen het gewoon niet zien! Ze willen NIET aannemen dat de ISLAM een perverse DOODSCULTUS is. Wanneer gaan die OGEN nu eens open.

  Like

 7. de islam is een religie van en voor varkens en diegenen die aan deze criminele godsdienst bijval verlenen zijn volgens de GOD van ISRAEL nog grotere zwijnen(onze doofstomme en blinde elite kent spijtig genoeg het verschil tussen goed en kwaad niet meer,zij hebben het menselijk denken gesteld boven de openbaring van GOD)

  Like

 8. windwens zegt:

  Ben al aardig wat Mariekes tegen gekomen zou het in de naam zitten, in het verleden was er in mijn omgeving ook zo voortvarende Marieke die vond het communisme in China minder erg dan in Rusland. Zeker weten dat er nog steeds van zulke rondlopen Islam is niet erg maar wel die lui van ISIS

  Like

 9. Leo zegt:

  Pure STAZI dus !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s