Midden-Drenthe bevriest aantal asielzoekers

Screenshot_8

BEILEN – De gemeente Midden-Drenthe ‘bevriest’ per direct het aantal asielzoekers op een vakantiepark bij het piepkleine dorpje Oranje. Volgens waarnemend burgemeester Ton Baas (VVD) mogen er niet meer vluchtelingen komen dan er nu zijn, zei hij maandagavond na een ingelaste raadsvergadering. Dat zijn er nu ruim 500.

In Oranje, dat slechts 140 inwoners telt, is de afgelopen tijd veel onrust ontstaan sinds de gemeente Midden-Drenthe en het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) aankondigden dat 1400 asielzoekers uit vooral Syrië en Somalië op het vakantiepark worden ondergebracht. Nagenoeg alle inwoners en ook veel politieke partijen vinden dat aantal „absurd”.

Lees verder>>>
(h/t Tistochwat)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Krankzinnigheid, Nederland. Bookmark de permalink .

19 reacties op Midden-Drenthe bevriest aantal asielzoekers

  1. Maria zegt:

    oei straks een razende merkel aan zijn deur met in zog pvda en consorten

    Like

  2. Sjaak zegt:

    WOHAAAA !
    Daar zal pieleman van der MOST het wel helemaal niet mee eens zijn !
    Hij heeft tenslotte daarmee gerekent dat de hele troep verhuurd word !
    Want wanneer het hele zooitje verwoont en afbreukrijp door de nieuwe
    vakkrachten ten einde komt moet hij tenslotte weer nieuw opbouwen !

    Like

  3. Sjaak zegt:

    Ook een 4 sterren luxesresidenz die door een ruzi onderling van Asyl-vakkrachten
    in Beieren die Zondag al het mobilär kort en klein sloegen ! MEER-MEER-MEER !

    Like

  4. Monalisa zegt:

    Als je goed kijk hoe komt hij aan dat rode mandje het is net zo mandje van de C1000 (gepikt)!!!

    Like

  5. Monalisa zegt:

    En wat kost het ons als wij daar twee weken in moeten verplaatsen (800 euro) ik zou er nu helemaal niet meer willen zitten, je weet niet wat voor bacterie in dat huisje heerst.

    Like

  6. Tistochwat zegt:

    In Oranje ziet het zwart van de ‘vluchtelingen’.
    Maar niet luisteren naar de eigen bevolking hoor; gewoon alles vol stampen met die ‘asielzoekers’…

    Like

  7. Joost Visser zegt:

    De eigenaar van het vakantiecomplex zal wel een enorme schadevergoeding afdwingen van het COA. Immers, de contracten zullen al wel getekend zijn voor de 1.400 onder te brengen. Wie gaat deze wanprestatie betalen? U!

    Like

  8. Jean zegt:

    Nu starten met de teller betreffende allochtonen terug op 0 komt te staan.

    Like

  9. Jade zegt:

    Het aantal is ook absurd, en bovendien buitengewoon onheilspellend.
    Als ze dat overal gaan toepassen, zijn we binnen no time minderheid
    in eigen land. De gevolgen voor wat betreft de islam laten zich raden.
    Ik ben trouwens zeer benieuwd hoe lang het duurt voor dat de eerste
    moord in Oranje in het nieuws komt.

    Like

  10. Pingback: In naam van Oranje nu sluiten de poort ! | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

  11. R.Kroonenberg zegt:

    .
    Dus hier staat ons bordje met “stoppen” en “ho”
    en wie binnendringt slaan we echt lens !

    Like

  12. Cathja zegt:

    Ik vind dit aantal ook absurd. Een stuk of 50 had meer dan genoeg geweest voor deze kleine gemeenschap. Het is niet in de haak dat de bewoners niet ruim van tevoren ingelicht zijn over de gang van zaken. Nu werden ze voor kant en klare feiten gesteld en hadden maar te slikken.
    Gelukkig voor de dorpsbewoners dat het er geen 1400 geworden zijn; dit aantal zou werkelijk krankzinnig geweest zijn! Goed dat ze geprotesteerd hebben tegen dit voornemen! Maar ook 500 is eigenlijk teveel in zo’n klein dorp. Wat zullen die mensen terug verlangen naar ‘toen alles nog rustig en overzichtelijk was’!

    Like

  13. Tempelier zegt:

    Bij het COA zoeken ze graag kleine dorpjes uit, zodat de weerstand minimaal is, of de oorspronkelijke bewoners overlopen worden door die asielzoekers zal het COA worst wezen

    Like

  14. bigljohn zegt:

    Dat beloofd me wat voor de toekomst. In mijn stad (Tilburg) meer dan 200.000 inwoners, zou dan goed zijn voor 2 miljoen gelukszoekers als ik de vergelijking met dat kleine dorpje doe. De gedachtengang van de overheden achter deze enorme aantallen gelukszoekers die ons land overspoelen is overduidelijk; Zij vinden dat Nederland niet vol is, maar vinden de huidige import slechts een begin. We hebben nu 12 miljoen Nederlanders en 4 miljoen mensen die uit den vreemde komen. We zijn nu al met een dikke 16 miljoen inwoners. Als links Nederland door de jaren heen zijn gang kan blijven gaan met het massaal importeren van Moslims, heeft Nederland over 25 jaar 50 miljoen inwoners. Bossen en natuur zullen verdwijnen voor al dat gespuis, en u en ik zullen verplicht worden onze woning ter beschikking te stellen ! Wijlen Koningin Juliana zei het al; Nederland is vol. Janmaat zei het, Pim Fortuijn zei het, Geert Wilders zei het, en immer dezelfde reutel; Ze (de overheden) hieven het glas, deden een plas, en lieten alles zo het was !

    Like

  15. windwens zegt:

    Ik kan het beleid niet meer volgen indruk is dat de PvdA nog even ons land vol stort met vluchtelingen voordat ze op zouten in Den Haag.

    Like

  16. Monalisa zegt:

    Bom asielbeleid op barsten

    door Jorn Jonker
    DEN HAAG –
    Nederland moet uitgeprocedeerde vreemdelingen opvangen. Dat zal de Raad van Europa volgende week oordelen, maar het kabinet legt die politiek omstreden aanbeveling voorlopig naast zich neer. Opnieuw dreigt daardoor een bom te barsten in de coalitie over het vreemdelingenbeleid.
    Staatssecretaris Teeven stelde al eerder dat hij uitgeprocedeerde vreemdelingen niet gaat opvangen, wat de Raad van Europa ook eist.
    Staatssecretaris Teeven stelde al eerder dat hij uitgeprocedeerde vreemdelingen niet gaat opvangen, wat de Raad van Europa ook eist.
    Dat melden bronnen rondom het kabinet. Verantwoordelijk staatssecretaris Teeven (Veiligheid en Justitie) stelt een besluit over de aanbeveling uit tot eind januari. Dan gaan de Europese ministers namelijk kijken of ze het oordeel van de Raad steunen.
    De opvang van illegalen is een explosief onderwerp voor de coalitie.

    Like

  17. Ze stampen er nog steeds ruim 3x het aantal van de oorspronkelijke bewoners in en ik vind dat niet kunnen!Dat is niet leefbaar meer!Onverantwoord is het woord hiervoor!

    Like

Plaats een reactie