‘Aanslag op Britse koningin verijdeld’

Screenshot_9

LONDEN – De politie in het Verenigd Koninkrijk heeft vrijdagnacht vier mensen opgepakt die mogelijk een aanslag wilden plegen op de Britse Queen Elizabeth II. De politie voerde huiszoekingen uit in West Londen en Buckinghamshire toen ze lucht kreeg van het plan, schrijft The Sun zaterdag op gezag van bronnen.

De vier verdachten, tussen de 19 en 27 jaar, zouden de koningin zondag met een mes willen doden tijdens een militaire herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog in Londen. De politie vermoedt dat ze ook vuurwapens voorhanden hadden. De vier vermeende “islamisten” zitten voorlopig vast.

Lees verder>>>
(h/t delamontagne)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Groot-Brittannië, Islam, islamitische ideologie, Koningshuis, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

32 reacties op ‘Aanslag op Britse koningin verijdeld’

 1. E.J. Bron zegt:

  David Cameron: “Dit heeft absoluut helemaal niets met de islam te maken. . .!”

  Like

 2. Sjaak zegt:

  GOD SHAVE THE QUEEN !

  Like

 3. peterk2014 zegt:

  Nee dat zal wel, maar zij waren zeer zeker lichtgetint. Dus als het volgens Cameron niks met de islam te maken heeft, heeft het dus met het arabiese ras te maken. Dit arabiese ras, is al bijna 2000 jaar zwaar gestoord.

  Like

 4. koloth zegt:

  Ben benieuwd wat er gebeurd was als de aanslag gelukt was.
  Zouden ze dan einderlijk wakker worden of pas bij de laatste Brit die vermoord wordt ?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @koloth: 12.31. uur. Het laatste koloth.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Weet ik niet helemaal zeker, Tom: Dit is en blijft “The Queen.”
    Het is waar dat de (gruwelijke) moord op een landsverdediger als Lee Rigby de Britten nog steeds niet helemaal wist wakker te schudden, maar een moord op “The Queen……”
    Eigenlijk had het maar eens moeten lukken, vind ik: Twee vliegen in één klap: Het Britse volk wakker geschud (gaan ze misschien eindelijk die Choudary eens te lijf) èn een koninklijke opvreter minder.
    Ze heeft toch al lang genoeg op dit ondermaanse rondgewandeld; ’t wordt eens tijd……

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 8 november 2014 om 13:41

   “Eigenlijk had het maar eens moeten lukken, vind ik: Twee vliegen in één klap: Het Britse volk wakker geschud (gaan ze misschien eindelijk die Choudary eens te lijf) èn een koninklijke opvreter minder.
   Ze heeft toch al lang genoeg op dit ondermaanse rondgewandeld; ‘t wordt eens tijd……”

   Nou ben ik het alwéér volkomen met je eens!
   Zou een dergelijk scenario ook geen oplossing bieden voor ons probleem met die ‘opvreters’ hier?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou en of! Alle Oranjeklanten zouden prompt anti-islam worden, van mij op een briefje!

    Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Ik maak me verder geen illusies; als de aanslag wel was gelukt, dan ligt het draaiboek al klaar om de schuldigen vrij te pleiten en de schuld in de schoenen te schuiven van politieke tegenstanders. Te beginnen met anti-Vierde Rijk-partijen.
  Het zal in ons land niet anders zijn, ook onze regering bestaat vanwege hun propaganda. Andere verdiensten hebben ze niet.
  Overigens toont het wel aan dat het IQ van de haatlim niet boven de maat komt van hun sandalen. Want ook Engeland heeft de moslims alles gegeven. De vinger, de hand, de arm, de anus. Om dan nog een aanslag te willen plegen is het slachten van de kip met de gouden eieren.

  Like

 6. Jean zegt:

  Jammer dat het niet gelukt is, dan pas zullen de ogen open gaan, nu was er nog maar een zucht a.g. en de politie was al massaal in actie, als vandaag 1.000 burgers bedreigt worden dan komen ze misschien in actie binnn 14 dagen alhoewel die 1.000 burgers wel belastingbetalers zijn en die griet een decadente parasitiste is.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Jean,

   volgens mij betaalt ‘die griet’ wel loonbelasting. Al minstens een jaar of 10-15. Daar zou ons koninklijk huis een voorbeeld aan kunnen nemen!
   En ja, deze geplande aanslag heeft ALLES met de islam te maken. De tijd is aanstaande dat NIEMAND dit nog kan ontkennen, dus ook Cameron niet.
   De bewijzen stapelen zich op.

   Like

 7. Willie zegt:

  Geloven jullie dit hier zomaar ??? De wereld zit vol van ”false flags” de laatste jaren
  Kan evengoed zijn dat ze een kwakkel de wereld ingestuurd hebben met de bedoeling de stroppen nog wat strakker rond onze nek te trekken met nog meer kwalijke ”wetten” die onze vrijheid(??) nog erger gaan beknotten . Zo maar een idee ???

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Zou best kunnen. Als de islam de vijand is, wil dat nog niet zeggen dat onze eigen overheid minder erg zou zijn.
   PvdA-Plasterk weet ook te melden dat hij aanslagen heeft voorkomen. Details ontbreken, maar het klinkt zo goed.
   En vandaag rijdt weer een stoet lijkwagens door ons land. Na maanden niks doen wordt hier weer een show opgevoerd en niemand weet hoeveel van onze mensen geborgen zijn en inmiddels fatsoenlijk begraven. Zondag weer omhoog in de peilingen van de Hond, vanwege deze schaamteloze show.

   Like

  • Trucker zegt:

   Juist Willie het is allemaal een deel van Het Grote Komplot.
   Goed dat u een scherpe observator bent…
   Zou het de Bildenbergs kunnen zijn, of de iluminatie…of was het toch die sakkerse George W Bush die naast vliegen als geen ander (4 toestellen op het zelfde moment) ook nog weet hoe een mes of vuurwapen te gebruiken ?
   U houd ons ongetwijfeld op de hoogte hoop ik ?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Trucker zegt om 16.50u.: “U houdt ons ongetwijfeld op de hoogte, hoop,ik?”
    En vervolgens: Sarcasme-modus uit, naar ik aanneem…..?

    Like

   • Willie zegt:

    Trucker , over die ” false flags” zou ik me maar eens eerst informeren vooraleer je iedereen een complot-theorist gaat noemen , maw , VERRUIM JE BENEPEN HORIZON !!

    Like

   • Trucker zegt:

    ik citeer “…vooraleer je iedereen een complot-theorist gaat noemen …”

    Correctie Willie, het zijn enkel zij die te veel naar de film gaan en die fictie verwarren met de realiteit die ik beschouw als …hum… hoe moet ik het pennen om beleefd te blijven ah ja FANTASTEN, dat is het woord fantasten.
    Ebola, aids, bildenberg, het Vaticaan, George W Bush, de CIA, NSA, (de NASA ook toevallig ?), bea de leefloonster uit Nederland, och ja mia de vits van de “socialisten”.
    Het wordt mij allemaal wat te veel het begint me warempel te duizelen in mijn hoofd vrees dat ik straks van de wereld zal vallen want die is toch plat is ook zo’n theorie van de komplotters.
    Ga met uw clubje elkaar wat bevredigen met jullie gedaas dit is de werkelijkheid; de islam(iet) staat voor de deur al de rest is gaga hoop dat u die uitdrukking kent.

    Like

   • Trucker zegt:

    @ Willie 8 november 2014 om 19:51

    Willie, niet ongerust zijn hoor wat ik hier post, dat is deel ven het wereldwijde komplot om de burgers schrik aan te jagen.
    Zie het zoals de palestijen hun filmpjes maken waarop doden ineens springlevend blijken te zijn…dus slaap maar verder op twee oren niks aan de hand.
    Enne u weet toch dat die vermaledijde bildenbergs en “elite” aliens zijn hé dat heeft onze achtenswaardige in de “medische wereld” reageerster Maria al eens haarfijn uitgelegd.
    Toch maar een clubje starten jullie beiden kan iets vruchtbaar uitkomen.

    komt van BNI :

    http://www.barenakedislam.com/2014/11/08/uk-counter-terrorism-police-carrying-out-100-operations-per-week-in-a-bid-to-stave-off-islamic-state-terror-and-beheading-plots/

    Like

 8. Trucker zegt:

  @ Theresa Geissler 8 november 2014 om 17:25

  Meisje Theresa, na the Boss himself bent u de enige die in staat is om mij juist in te schatten…maar nu geef ik u nul op rekest, of u denkt misschien dat ik een plotselinge vlaag van waanzin heb gehad.
  Zou best eens wel eens tot de mogelijkheden kunnen behoren want helaas als ik sommigen hun schrijfsels lees barst die kop soms als ik weet niet wat.
  Ik ben tot op heden een rabiaat tegenstander van blogvervuiling en ongetwijfeld weet u wat ik bedoel want zo ken IK u dan weer 😉

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Vlaag van waanzin? Nee, hoor! Als hier, laten we zeggen, enige ironie meespeelt, zoals ik vermoed, denk ik dat juist helemaal niet!
   Maar kijk uit: Willie lijkt al weer strijdbaar te worden!

   Like

 9. Wachteres zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/11/aanslag-op-queen-elizabeth-verijdeld#comment-455603

  En raad eens wie er achter zitten? Nee, geen extremistische boeddhisten. 😦

  Like

 10. Joost Visser zegt:

  Ja, ja. Met een mes een zwaar bewakende koningin doden. Had de veilgheidsdienst in Engeland een succesje nodig?

  Like

 11. Joost Visser zegt:

  Oeps, er viel wat weg.

  In Nederland wordt je ook niet verder vervolgd door met een veertje iemand proberen te doden. Je mag het (nog wel) straffeloos denken dat je het kan.

  Like

 12. Wachteres zegt:

  http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/5867-malmstroem-populisme-baant-de-weg-voor-islamitische-terreur

  Lees eens wat de totaal krankzinnig geworden Cecilia Malmström over de islamitische terreur zegt:

  Het antisemitische en radiaal-islamitische geweld van terugkerende Syrië-gangers, zoals de aanslag op het Joods Museum door Mehdi Nemmouche, ontvangt “zuurstof” en wordt “aanvaardbaar” gemaakt, door de “groeiende populistische en nationalistische bewegingen in heel Europa”.

  Dat stelt Cecilia Malmström, eurocommissaris voor binnenlandse zaken. “We zullen niet in staat zijn gewelddadig extremisme te bestrijden, als we niet de propaganda weerleggen van hen die er extreme, xenofobe en racistische opvattingen op na houden.”

  De eurocommissaris erkent dat steeds meer “Europese burgers” zich voegen “bij de strijd in Syrië en elders. Maar ongelukkigerwijs zullen enkelen van hen zeker bij terugkomst in Europa in staat zijn om terroristische aanslagen te plegen”, aldus Malmström.

  Minstens zo “bezorgd” is de eurocommissaris echter over het populisme, zegt zij in een toespraak, waarvan gisteren de tekst werd bekend gemaakt. Want ook al zijn deze bewegingen “niet direct” verantwoordelijk voor terroristische aanslagen, “ze leveren wel de zuurstof en de toenemende aanvaarding van extreme opvattingen, die een kweekvijver voor geweld vormen.”

  Wij zijn de schuldigen, niet de fundamentalisten.

  Like

 13. Trucker zegt:

  Voer voor de lieden die denken dat ons aards bestaan een complot is van geboorte tot dood .

  LOL ( ik moet dan nog opletten dat ik niet stik van het lachen)…

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Je kan hier veel vreemde dingen lezen: calvinisten die beweren dat de katholieken in het Vaticaan de Islam hebben uitgevonden (luckybee), mensen die menen dat de VSA de kwade genius is achter alle conflicten in de wereld (inclusief etnische massamoord tussen Zwarte Afrikanen, e.d.), dat een groepje vrijmetselaars ontstaan in de 18e eeuw die conflicten van bovenaf regisseert, dat regeringen van landen in het Westen onzichtbare politieke dissidenten in FEMA kampen steken, (mensen die dat beweren hebben blijkbaar ook nooit van de Goelag gehoord, die was reëel) en top of the bill verwijst men dan nog eens naar de Soemeriërs van Mesopotamië om mee aan te tonen dat er een volk bestaat dat ooit uit het heelal gekomen is om deze wereld te besturen. Veel dwazer moet het niet worden.

   En dat allemaal omdat men de realiteit niet onder ogen wil zien. Het moet allemaal een veel complexere en ridiculere uitleg krijgen dan nodig is !

   Like

   • Trucker zegt:

    @ Luchtpint 10 november 2014 om 14:14

    Of we beiden door dezelfde deur kunnen is één maar dat u wat deze comment betreft heel juist verwoord wat menig reageerder denkt is on target.
    Is iets correct heb ik geen moeite om het te beamen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s