Hans Jansen – Keuze

Hans Jansen

(Door: Hans Jansen)

Beroepsvoetballer is een zwaar beroep, maar Nederlandse beroepspolitici hebben het zwaarder. Beiden moeten goed aan hun eigen belang denken, zo van ‘waar wil ik over vijf jaar zijn’, maar daar zit de zwaarte niet, dat moet iedereen die op een carrière uit is. Het probleem is dat politici, anders dan voetballers, niet meer weten wat de regels van het spel zijn, of zelfs voor welk team ze spelen. Spelen ze voor Nederland, voor hun kiesvereniging, ook wel ‘politieke partij’ genoemd, voor de Europese Unie, meestal ‘Europa’ genoemd, of toch alleen maar voor zichzelf?

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in politici, Rotzakken. Bookmark de permalink .

3 reacties op Hans Jansen – Keuze

 1. zichzelf egoiste!!!! niet een uitgesloten allemaal negatieve karma verzamelelaars, als ze gelovig zijn kandidaten voor d ehel!!!!

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Ik durf de stelling te poneren, dat als ieder kamelid, m/v HOOFDELIJK AANSPRAKELIJK zouden kunnen worden gesteld voor het verstieren van ONS land, dat er zeer zeker veel huidige kamerleden zouden afvallen, waarschijnlijker allemaal! Ze komen toch overal mee weg, en dat is wat de huidige politiek tekent.

  Like

 3. @geertwilderspvv HIER t verschil tussen de ONKREUKBAARHEID v moraalridder W. Drees Sr. n de KLEDDERIGHEID v @MinPres http://wp.me/p1O7aM-ju7

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s