Val toch lekker dood met je hypocriete anti-wit-racisme

Screenshot_6

(Door: Nima Gholam Ali Pour)

Antiracisme in Zweden bevindt zich op een theoretisch niveau, ver van de werkelijkheid verwijderd. Racisme van autochtone blanken tegen mensen met een andere kleur krijgt de volle aandacht van de antiracisten, terwijl het racistisch is om openlijk te praten over racisme van niet-blanken.

In Zweden moet de racist de juiste kleur en etnische afkomst bezitten voordat het als een potentiële hate crime wordt geëtiketteerd. Deze uitspraak deed ik een tijdje geleden tegen een Deense journalist die me daarop nogal enigszins geschokt aankeek. In gedachte had ik de zwarte man die voor de ogen van zijn 1,5 jaar oude zoontje in Malmö op september 2013 zwaar mishandeld werd.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Appeasement, Cultuurstrijd, demoniseren, Dhimmitude, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

10 reacties op Val toch lekker dood met je hypocriete anti-wit-racisme

  1. delamontagne zegt:

    Les images du jour: Nous sommes en guerre raciale et nos gouvernements offrent nos filles aux occupants
    Publié le 6 novembre 2014 par EJ
    Images en provenance du site Interracial Suédois (swedishinterracial.tumblr.com), le racisme et la guerre sont clairement déclarés, notre disparition est leur but tout en nous humiliant:
    http://euro-jihad.com/blog/?p=24494

    Like

  2. peterk2014 zegt:

    Dit is de waanzin ten top.
    Is het onze schuld dat wij blank zijn? Is het onze schuld dat jullie zwart zijn? Is het onze schuld, dat jullie zwarten zich minderwaardig voelen? Al dat rasisme gedoe ontstaat omdat jullie minderwaardig zijn. Is dat niet geneties bepaald? Albert Einstein heeft lang geleden al gezegt,”hij is mijn broeder, maar hij is vierhonderd jaar jonger dan ik”. Die man heeft een groot deel van zijn leven onder jullie zwarten doorgebracht en heeft heel beleeft ervaren, dat jullie geneties een grote achterstand hebben. Is dat onze schuld? Is het onze schuld, dat jullie niet zonder de blanken kunnen overleven? Jullie zijn nog nooit geëmigreerd naar arabiese landen want jullie weten, dat jullie daar “heden ten dage nog steeds” als slaven beschouwd worden Dus hou op met zeuren, en ga terug naar Afrika.
    Maar dat doen jullie niet, want het leven is goed bij die blanken. Nietan?
    Want jullie weten dondersgoed dat jullie zonder de blanken niet kunnen overleven. Dus hou op zeuren en voel maar lekker minderwaardig.
    Het zal mij aan m’n kont roesten.

    Like

  3. peterk2014 zegt:

    http://www.heraldlive.co.za/school-carried-away-brick-brick-just-two-months/
    Dit is een van de redenen waarom jullie zwarten niet kunnen overleven in Afrika. Zielig hoor!

    Like

  4. Kraftavilqa zegt:

    Alweer een voorbeeld van hoe de blanke het voor mekaar heeft in deze wereld, geprivilegieerd echt wel! Alleen een blanke kan racist zijn wederom heeft de onblanke het nakijken. /sarc off

    Like

  5. Theresa Geissler zegt:

    Ja, als er één volk is geïnfecteerd door het ‘weg-met-ons’virus, zijn het de Zweden wel; dat is allang duidelijk.
    Dat krijg je nu eenmaal van generaties lange indoctrinatie door linkse pedagogen in de dagopvang, omdat je ouders onder het socialistisch-economische systeem wel gedwongen werden, beiden full time te werken .
    Sorry, maar ik zie dat nog steeds als hoofdoorzaak voor de huidige stupiditeit van de meeste Zweden. En van de huidige teloorgang van hun land.

    Like

  6. peterselie1 zegt:

    Linkse leraressen welke domineren op de basisscholen zijn m.i. hier mede verantwoordelijk voor deze indoctrinatie van de kneedbare jonge breinen. De leraar welke een rol model voor de jongetjes moet zijn, deze zijn in de minderheid, over feminisme gesproken men staat er niet bij stil dat bijna alles verwijfd is hier in Nederland, mooier kan ik het niet maken.

    Like

  7. @ScarlattiBomba · 7 min. 7 minuten geleden
    @geertwilderspvv @Martinbosma_pvv -> @MinPres @APechtold Val toch lekker dood met je hypocriete anti-wit-racisme http://wp.me/p1O7aM-jtN

    Like

  8. @geertwilderspvv @Martinbosma_pvv ->@MinPres @APechtold n ISLAMITISCHE MIGRANT DIE n NEGER TOT PULP SLAAT is GÉÉN RACIST, ALS WITMENS WÈL!

    Like

  9. U.G. Kempenaer zegt:

    Als blanke autochtone man krijg je overal de schuld van. Beetje zielig van de linkse kneuters, geesteszieke moslims en klaagnegers, maar op zich interesseren die groepen me geen bal. Helaas wonen ze wel in mijn land en dan wordt het een ander verhaal. Daarom ben ik voor remigratie van vernielzuchtige en respectloze buitenlanders en voor straffen en de-indoctrinatie van linksgeretardeerde dwaallichten.

    Like

  10. Tom Hendrix. zegt:

    Altijd weer deze HUICHELACHTIGEN VAN DE RODE KERK, de GROENE DWAALLICHTEN, en het zogenaamde GOEDVOLK, die HET EIGEN NEST/BESMEUREN. Waarom haten deze mensen ons zo, vraag ik mij af. De hele dag het blaten “weg met ons”, maakt mij kotsmisselijk!!!

    Like

Plaats een reactie