Aziaat: “Getintiërs houden blanke kinderen dom”

Screenshot_6

(Door: Johnny Quid)

Rekenmachines in de aanslag. Geodriehoek klaar leggen. Passer op de juiste graden van een hoek. Hier komt een formule waar u even op moet rekenen: De kans dat autochtone kinderen zonder diploma van de middelbare school komen, stijgt van 3,6% naar 8% als er meer dan 77,7% allochtone leerlingen op hun basisschool zitten. Mooi formuletje, toch? Laat hem even fermenteren in uw onderbuik. Autochtoontjes presteren slechter op de middelbare school als ze van een basisschool komen waar meer dan driekwart van de leerlingen allochtonisch is. Dat zijn nogal racistische feiten van promovenda Cheng Boon Ong. Oorzaak? Als u fatsoenlijk bent, zegt u natuurlijk dat het aan de kwaliteit van het onderwijs ligt op zwarte basisscholen. Dan blijft dat maaktbaarheidsideaal in stand, want dan moeten we gewoon meer investeren in beter onderwijs op zwarte basisscholen. Zodat we in ieder geval niet hoeven te zeggen dat de oorzaak de ‘75% van de klas is allochtonoïde’ is. HA! Pakt die Cheng Boon Ong u gelijk even bij de idealistische moraalpaal om er een draai aan te geven: Dat komt niet door de kwaliteit van het onderwijs, blijkt uit analyses van promovenda Cheng Boon Ong, maar door de samenstelling van de klassen. Oei. Oei. Oei.

Lees verder>>>
(h/t sprx)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, Multiculti, Nederland. Bookmark de permalink .

9 reacties op Aziaat: “Getintiërs houden blanke kinderen dom”

  1. Jean zegt:

    Dergelijke klas zouden mijn kleinkinderen NOOIT mogen betreden, men gaat naar school om kennis op te doen en niet om kindergeld te vangen.

    Like

  2. Sjaak zegt:

    En ze fokken maar doorrrrrr !

    Like

  3. Theresa Geissler zegt:

    Oud nieuws, gestoken in een pretentieus jasje:
    Om dit te doorzien heeft niemand een passer nodig, Johnny Quid.

    Like

  4. Anneke zegt:

    De blanken mochten zich niet over-ontwikkelen!!! Het IQ is de afgelopen ‘tig’-decennia flink gedaald. “IN en IN triest……..”. En ben je goed ontwikkeld, dan nog maakt je géén schijn van kans op de arbeidsmarkt. “Te prijzig voor de gemiddelde werkgever”. Ben zelf al een aantal jaren zoekende naar ’n werkplek, met het jaar minder actief overigens. De moed en hoop zijn mij ‘in de schoenen’ gezakt. “Hmm; hoe loopt deze fase af….moet nog 55-jr. worden”.

    Like

  5. koddebeier zegt:

    Tja, vertel ons is wat nieuws, alleen het achterlijke zooitje in Den Haag slaapt verder !!

    Like

  6. Tistochwat zegt:

    Ik weet uit ervaring dat het eigenlijk onmogelijk is om vlot met je blanke leerlingen door de leerstof heen te gaan vanwege de vertraging die de allochtoontjes veroorzaken door het niet spreken van de Nederlandse taal. Daar komt nog bij dat de mannelijke islamitische allochtoontjes NIETS van mij wilden aannemen en voor enorme overlast en zware werkdruk zorgden.
    Ik werd. toen ik net begon als onderwijzeres, danig getergd door een tiranniek Turks rotjoch!
    BAH!!!

    Like

    • delamontagne zegt:

      Ik las Uw reactie even voor aan mijn vrouw, voordat ze naar buiten ging om de hond uit-te-laten.
      HOE WAAR WAT U HIER SCHRIJFT.
      Die te geringe NL-taal kennis, werkt door tot in het M.O.
      Haar ervaringen zijn dat vooral vrouwen last hadden van (moslim)-allochtone kinderen.
      MAAR als de vrouwelijke leerkrachten er met hun mannelijke collega,s over spraken , kregen zij te horen dat ze er zelf veel minder die ervaringen hadden.
      Er komt nog een tijd dat de rijkere NL-ers hun kinderen naar Prive-(betaalde)-scholen gaan sturen.

      Like

  7. De man heeft zooooo gelijk;luisterde er maar iemand,doch:helaas!

    Like

  8. delamontagne zegt:

    Ik las dat stukje van 6% naar 8 even voor, voor m,n “Lopend-Franse-woordenboek”,.d.w.z mijn vrouw.
    Vroeger lerares op een langzaam zwart wordende school. ECHTER……( = discriminerend ! ), die achteruitgang wordt niet veroorzaakt door kinderen uit landen van VERRE OOSTEN. Er zijn geen leergieriger kinderen dan daarvan daan afkomstig. Schrijfster zelf ook, gezien de naam

    Like

Plaats een reactie