Belasting is diefstal!

Screenshot_10

(Door: Wans Horst)

De overheid moet de veiligheid garanderen en het recht op zelfbeschikking veiligstellen. Niet meer dan dat. Politie en defensie slokken slechts 7% op van de overheidsbegroting, dus ook van de gelden die aan de samenleving worden onttrokken.

Bij het CDA staat op de themapagina Economie en Europa bovenaan, de samenleving bungelt op de bodem van de pagina en veiligheid komt er überhaupt als thema niet op voor. Dat verfoeide Europa dat ons alleen maar geld kost en niets oplevert, geld waarvoor wij allemaal moeten werken, maar wat de overheid straffeloos kan pakken van uw bankrekening als het haar uitkomt. Als er straks weer een VVD’er vlak voor de verkiezingen gaat roepen hoe trots Nederland kan zijn op zichzelf juist omdat we de boel in een betere staat achterlaten voor generaties die nog moeten komen, kan hij gelijk hebben, maar opnieuw zijn er 4 jaar verstreken, waarin iedereen die iets in die 4 jaar heeft bereikt dat zeer zeker niet aan de overheid heeft te danken, tenzij hij dienstverlener is en de overheid als grootste klant heeft.

In de huidige democratie kan 1 persoon met voldoende macht in het achterkamertje de wil van miljoenen negeren. Wanneer de overheid 7% zo groot zou zijn als nu het geval is, dus 93% van de taken zou afstoten (alles behalve veiligheid en defensie) en mensen zelf de keuze zou geven over hoe zij hun loon besteden, omdat het brutoloon dan in geen geval meer het nettoloon zal overstijgen, moet je kijken wat er dan gebeurt. Dan kan iedereen ineens heel makkelijk kopen wat hij wil, is zuinigheid geen noodzaak meer, zal de economie floreren! Dus ook de werkgelegenheid!! Als de overheidskrimp is doorgevoerd, hoeft niemand zich meer te beklagen over de acties van een overheid, omdat de overheid dan beperkt is in wat ze kan aanrichten. De overheid moet zo klein mogelijk worden om vrijheden te kunnen garanderen. Een kleine overheid moet worden verankerd in de grondwet! De Nederlander is na de oorlog in slaap gesust door vadertje staat, die hem een minderwaardigheidscomplex heeft aangemeten (de Nederlander heeft dat óók laten gebeuren!), maar hij moet wakker worden en nemen wat van hem is.

Nu betaalt men bij het krijgen van loonbelasting, als men het uitgeeft, daartussenin betaal je belasting over een fictieve rente op je spaarsaldo en als men overlijdt, althans de erfgenamen betalen dan. Op alle denkbare momenten in het leven heb je het voorrecht belasting te betalen, laten we een vreugdedansje doen. Dat die Hollanders altijd zo zeuren, hoe zou dat nou komen? Misschien zijn oorspronkelijke Nederlanders wel het neusje van de zalm als je ze vergelijkt met andere volkeren, misschien zijn wij wel slimmer dan iedereen, zijn wij het brein en is de rest van de wereld de rest van het lichaam.

Alhoewel… de Nobelprijs voor de Vrede is aan de EU uitgereikt, omdat de EU ook middels salamitactiek de geldstromen wijzigt, zodat we één staat naar Amerikaans voorbeeld (one nation under God) moeten krijgen en Nederland was daar toch als één van de eerste landen bij betrokken? De toekomst ziet er dus ook zo uit en die toekomst van de VS loopt op z’n laatste benen, het land is helemaal niet meer de supermacht die het vroeger was. Slechts de uiterlijke kenmerken blijven, zoals oppervlakte. Na de oorlog werd de dollar ingevoerd als wereldruilmiddel, terwijl de Amerikanen Hitler zelfs nog hebben laten ontkomen door hem en zijn trawanten in een Zuid-Amerikaans land op te nemen, Hitler heeft geen zelfmoord gepleegd, zoals de onafhankelijke kwaliteitsmedia u graag deden geloven.

Screenshot_12De Aziaten gaan nu de morele rol van de VS overnemen, een volkje dat als geheel nog niet zo corrupt is geworden door de invloed van geld. Wat is het verschil nu eigenlijk tussen het Oosten en het Westen? In het Oosten weet men nog wat het concept “serieus zijn” inhoudt, dat men een taak heeft om voor zijn familie te zorgen en niet bij de eerste mogelijkheid een behoeftig familielid te laten verdwijnen in een soort asielzoekerscentrum, maar dan één die bestemd is voor mensen die Nederland wel hebben opgebouwd na de oorlog en derhalve altijd van mindere kwaliteit is dan de voornoemde… Voor mijn gevoel heeft dat namelijk veel weg van een concentratiekamp, dat verzorgingstehuis, de mensen die daar zitten zijn eigenlijk al afgeschreven door de mensen die daar werken, en zeker door de politiek, die enkel de zorg ‘betaalbaar wil houden’ zodat links (Afrika/EU/immigratie) niets tekort hoeft te komen, en er is dus ook niets te verwachten van het totaalpakket aan zorg dat men daar mag ervaren.

Iedere regering behoort randvoorwaarden te scheppen en niets meer. Het socialisme schiet daarin door, omdat deze ideologie ook verregaande invulling geeft aan deze randvoorwaarden. Het socialisme is een ideologie, net als kapitalisme, islam of christendom, het is een set gedicteerde parameters die van toepassing is verklaard op een groep mensen. Het doel van de EU is ook om een zo groot mogelijk aantal parameters van toepassing te laten zijn op een zo groot mogelijke groep mensen. De EU is dus net zo goed een religie als de islam dat is.

Wanneer dringt het door bij beroepspolitici van de oude stempel dat iedere verandering die men aanbrengt een schok teweegbrengt in de hele samenleving, omdat de overheid over ieder aspect wat te zeggen heeft gekregen? Regelgeving moet in mijn optiek worden afgebouwd, zodat overgebleven regels weer gehandhaafd kunnen worden en dat we zo een groot deel van de 250 miljard, 237 miljard om preciezer te zijn, die ieder jaar aan de samenleving onttrokken wordt niet via de overheid, afgeroomd en wel, naar Afrika en de EU hoeven te transporteren. Maar we krijgen toch ook geld terug van de EU? Stel dat we 4 miljard betalen en 2 miljard terugkrijgen aan “giften”, dan is er toch nog steeds 2 miljard onttrokken aan de Nederlandse samenleving?

Het is één grote herverdeling van geld, die EU, van noord naar zuid, van west naar oost. De EU gaat wel een keer ontploffen, maar de dieven die aan de knoppen draaien, hebben in de tussentijd in ieder geval de rijkdommen van Nederland geplunderd. Ze konden Nederland niet uitstaan na de successen uit de Gouden Eeuw en van afgunst is geen enkel links draaiend type vies, dus houdt dit gilde zich voorlopig in stand.

Hoogleraar Roel Beetsme, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam, verwoordt in zijn artikel “Staat pakt meer van elke euro dan u denkt” beter dan ik dat doe hoe de staat uw geld opkluift. Ik vroeg mij namelijk af hoeveel belasting men betaalt als je het over een heel leven bekijkt. Hij rekent voor dat 80% van iedere euro naar de staat terugvloeit. 80%! Tot 20 september van ieder jaar werkt u zich dus feitelijk uit de naad enkel en alleen om de linkse hobby’s van Den Haag te kunnen bekostigen! Lees dat artikel en word wakker mensen. Links is de ware hel op aarde.

Diezelfde linkse overheid zegt continue dat inflatie goed is voor de economie. De inflatie is nog niet eens meegenomen in de berekeningen van de hoogleraar, maar het is zeker niet goed voor de economie. Een groot onderdeel van inflatie is namelijk dat de overheid geld blijft bijdrukken om aan z’n verplichtingen te voldoen, dus is het enkel de overheid die weet op die manier z’n reserves op te vullen, terwijl uw vermogen alsmaar minder waard wordt op deze wijze. Diefstal op diefstal op diefstal. Daarbij vergeleken is het afromen van de pensioenen maar kinderspel!

Screenshot_11

Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, Nederland, Overheid, Rotzakken, socialisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Belasting is diefstal!

 1. stellingsma2010 zegt:

  Dit is op hansstellingsma herblogd.

  Like

 2. Opknopen zou je ze:al die lui die aan de knoppen draaien!Over slavernij gesproken!

  Like

 3. Monalisa zegt:

  En dan heb ik een mooie voor onze Belgen vrienden hier bij E.J Bron. 🙂

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Goed artikel. Slechts op een aspect wilde ik nog iets opmerken. Terecht noemt Wans Horst, het aanzetten van de geldpersen. Dat is dan de grootste misdaad die men tegen de bevolking pleegt. Dat GELD bestaat niet, het is “gebakken lucht”, en het veroorzaakt een superinflatie= GELDONTWAARDING. De schoften die dat willen, zien niet in hoe ELLENDIG Duitsland eraan toe was, tijdens de Weimar Republiek. Een enkel brood kostte toen MILJOENEN REICHSMARKEN! En dat is WAAR de PLOERTEN van de EUSSR ons naar toe leiden!

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Beste Tom, op dit discussieplatform mag u alles opmerken!

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Wans Horst: 21.58. uur, op 10/11. Dankzij onze onvolprezen E.J. Bron, beste Wans Horst! Sinds ik voor ca. 3 jaren op dit blog kwam, ben ik eerlijker voorgelicht dan 10 tallen jaren daarvoor! Ere die ere toekomt!

    Like

 5. Joost Visser zegt:

  ´De Aziaten gaan nu de morele rol van de VS overnemen, een volkje dat als geheel nog niet zo corrupt is geworden door de invloed van geld´.

  Zat corruptie in Azie. Edoch, in de aziatische moslimlanden is dit smeergeld om zaken makkelijker te kunnen laten verlopen en in China worden corrupte Chinezen tegen de muur gezet. Wllicht is het een idee om de muliculti in Nederland wat meer chinese invloed te geven.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Tegen de muur zetten hoeft nou ook weer niet, die linkse zwevers moeten gewoon ver weg gehouden worden van de knoppen in Nederland, gelijk een kind die de snoepkast niet open kan krijgen, moet een linkse zwever geen invloed krijgen op hetgeen grote mensen behoren te beslissen, anders is de snoeppot zo leeg.

   Like

 6. Peter Hart zegt:

  jullie hebben gewoon gelijk , maar als het kiezen is ? waar zijn dan de Mensen ? de zwijgende meerderheid maakt het mogelijk . het systeem zaal moeten veranderen Partijen met 1 of twee Zetels ? steunen de graaiers , opposietie is haast onmogelijk partijen die niet gekozen zijn zo als Pechtold ? gaan regeeren , het is niet te geloven . ik ben hier al heel lang niet mee eens , maar naar de laatste keer verkiezing ? waas ik het zat . Ik ben dus verhuisd .. op mijn leevtijd [70 ] ,ben ik opgestapt om dat ik zo niet verder wil , de groetjes .

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Kwaliteit van leven is belangrijker dan onveranderlijken te willen veranderen, alhoewel het mijn inschatting is dat er bij de verkiezingen in Nederland massaal gefraudeerd word. Iedere Nederlander zou mijns inziens uw voorbeeld moeten volgen. Wie gaat dan de uitkering voor Mohammed nog ophoesten of de kinderbijslag voor zijn 5 kinderen betalen? Alle subsidies zijn erop gericht het socialisme in stand te houden en omdat het zo’n vastgeroest imperium is van socialisten moet die samenleving het maar eerst begeven, anders houdt hij zich in stand, net als de hel op aarde die de socialisten elkaar aan doen.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Wans Horst dat zou mooi zijn elke 65+. Uit Nerderland weg maar dan moet je wel buitendienst eu gaan wonen anders blijf je nog afdragen aan Nederland dat heet een Nederlander pesten die in het buitenland woont.

    Like

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  80% van iedere euro die u verdient vloeit terug naar de staat! U hebt al die tijd gewerkt maar voor 20% van uw geld!

  Like

 8. Pingback: Belasting is diefstal! | JDreport.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s