Actie voor neutrale Zwarte Piet in België

Screenshot_30

ANTWERPEN – Als het aan de Belgische [radicaalislamitische!] “activist” Dyab Abou Jahjah ligt, stellen ook de Belgen het uiterlijk van Zwarte Piet ter discussie. Movement X, de burgerrechtenbeweging van Abou Jahjah, gaat het Antwerpse stadsbestuur zaterdag bij de intocht van Sinterklaas vragen de traditionele Zwarte Piet voortaan te vervangen door een neutrale en moderne versie.

Movement X stelt dat mensen met een donkere huidskleur Zwarte Piet in zijn huidige vorm, met zwarte huid, kroeshaar, oorringen en dikke rode lippen, als aanstootgevend en vernederend kunnen zien.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Hypocrisie, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Actie voor neutrale Zwarte Piet in België

  1. E.J. Bron zegt:

    Gore rotzak. En dat in de wetenschap dat moslims van oudsher mensen met een zwarte huidskleur als het meest minderwaardige ras beschouwen!! Hij gebruikt dor puur om zijn eigen islamitische agenda door te drukken. Hypocriet!

    Like

    • Jantje Beton zegt:

      EJ en dit wort de nieuwe zwarte piet het is net Pipo de clown.

      Like

    • koddebeier zegt:

      Die afstammeling van de grootste slavenhalers en slavenhandelaars,(ook heden ten dagen nog) moet ook zo nodig weer oproerkraaien, breng dat ventje toch eens tot zwijgen, die leugenachtige smeerlap !!

      Like

    • Luchtpint zegt:

      Het valt gemakkelijk te begrijpen waarom zijn kritiek nu uitbreidt tot zgn. integratieproblemen “in het algemeen”. Hij heeft zich in Vlaanderen al eerder onmogelijk gemaakt door met de AEL in Antwerpen slagers die varkensvlees verkochten en nachtwinkels die alcohol verkochten te intimideren. Op die manier houdt het perfect steek om zich te verschuilen achter een ruimer opengetrokken initiatief, want dan gaat het niet langer meer om de Islam alleen, wat toen dus in zijn gezicht ontploft is. De publieke opinie is hem toen redelijk snel zat geworden, en dat merkte hij toen ook, vandaar dat hij naar Libanon is teruggekeerd.

      En zo wordt het nu ook gemakkelijker om salonfähig te worden in o.a. de Standaard en de rest van de linkserige media, want volgens die idioten gaat het nu om integratieconflicten in de ruimere zin van het woord. Kunnen ze zichzelf mee voor de gek blijven houden, maar hij is in niets veranderd t.o.v. vroeger.

      Voorlopig krijgen ze het niet door. D.w.z. zolang hij blijft vertellen wat die kliek graag wil horen.

      Like

  2. Cathja zegt:

    @ Hr. Bron, uw opmerking over bovenstaand artikel is volkomen juist! Gisteravond laat las ik er al iets over, en ik was zeer verbaasd dat juist déze rotzak iets over zwarte Piet te zeggen wil hebben!
    Ik vermoed dat het ten diepste niet gaat over de kwestie ‘zwarte Piet’, maar meer om onrust in de samenleving te veroorzaken. Van de ene onrust komt de andere, en u kon wel eens gelijk krijgen met uw opmerking dat hij via dit kanaal zijn eigen islamitische agenda er door wil drukken!
    Echt een vuile rotstreek!

    Like

  3. Drs.P. zegt:

    Wij zijn super watjes, wij westerlingen zijn veel en veel te netjes.
    In zijn eigen cultuur was allang zijn gore kop van zijn romp gescheiden als hij dara tegen de grote meerderheid in zou zijn gegaan.
    Wanneer o wanneer gaan wij wat minder netjes worden en in ieder geval dit soort ratten het belgie uit flikkeren???
    Of wanneer gaan wij eindelijk eens knokploegen maken en dit gespuis opruimen???

    Like

  4. Theresa Geissler zegt:

    Maar in het paradijselijke Vlaanderen kwam zoiets he-le-maal niet voor, hoor! Néé……
    Dezelfde die dat beweerde sprong trouwens ook al uit haar vèl toen ik haar wees op Kathleen Cools met als gast dezelfde Dyab Abu Jahjah, als bewijs dat dat soort ook in Vlaanderen wel degelijk een podium krijgt van de media!
    “Dat had er niets mee te maken want dat was iets van de ‘Sossen.'”: Of zo iets……
    Nee, nee, en alles wat IS flikt heeft óók he-le-maal níets met de islam te maken. Tja, dàt kun je dan evengoed stellen.

    Like

    • Luchtpint zegt:

      Het blijft in elk geval raar om te zien dat mensen zo gealiëneerd kunnen zijn t.o.v. wat er zich afspeelt rondom hen. Vlaanderen is echt geen haar beter. Soms krijg ik de indruk dat het een soort bezweringsritueel is: als je maar blijft herhalen dat het beter is, dan ga je het ook zelf beginnen geloven op termijn. Toevallig vormt dat ongeveer het exacte spiegelbeeld van de politiek correcte ontkenning van de realiteit ! Zolang de multikullers blijven volhouden dat al die wantoestanden en geweldsuitbarstingen niets met de Islam te maken hebben, dan zullen ze het op termijn zelf wel gaan geloven.

      En de persoon waar jij naar verwijst, die tapt uit hetzelfde vaatje, en dan zie je dat sommige mensen om zich “te wapenen tegen erger” zich een ondoordringbaar harnas van zelfgenoegzaamheid aanmeten. I.p.v. gewoon naar de realiteit te kijken.

      Like

      • Luchtpint zegt:

        en nog eens dixit Goebbels:

        “Als je een leugen maar vaak genoeg herhaalt, zal de bevolking die gaan geloven.”

        Waar zou Links het zelf allemaal hebben geleerd ?

        Like

    • Willie zegt:

      Weer natrappen ???????

      Like

  5. Bart Lauwaars zegt:

    En dan te bedenken dat de Arabieren nota bene de grootste slavenhandelaren aller tijden zijn.

    Like

  6. Giny zegt:

    Wat een puinhoop op deze aardbol, hebben we te danken aan onze geweldige overheid,
    die ons ook nog eens aan Europa met hun regels hebben overgeleverd!
    Nu schrijf ik iets stoms, een groot Europa was vrede en nooit meer oorlog toch????????

    Like

  7. koddebeier zegt:

    De Belgen moeten die islamitische oproerkraaier het land uit rotten !!!

    Like

  8. Jean zegt:

    Die vuile Libanese moslim stelt niets voor in Vlaanderen, nog even en er wordt hem de EXIT van Vlaanderen gewezen want wij zijn die achterlijke barbaar spuugzat. Straks of morgen pakken die havenarbeiders hem wel met zijn kruis tot jullie hem horen piepen tot in Amsterdam, ha ha ha, kan dat aub nog vandaag! ha ha ha.

    Like

Plaats een reactie