Lampedusa – eiland onder druk door asielbedriegers

Screenshot_40

(Door: AlphaCentauri – Vertaling: E.J. Bron)

Onder de titel “Lampedusa – eiland onder druk” werd er op 14-11-2014 op de Oostenrijkse private zender “ServusTV” een zeer interessante en verhelderende korte documentaire uitgezonden over de binnendringende vijanden uit het Morgenland en hun zelfbesef om Europa met hun “cultuur” te verrijken. Uiteraard werden, zoals altijd, heel veel vrouwen en kinderen, oudere mensen en vluchtelingen zonder have en goed getoond, die niet alleen politiek vervolgd zouden worden, maar ook voor hun leven zouden moeten vrezen in hun landen van herkomst en op grond daarvan de lange en gevaarlijke overtocht naar Europa op de koop toenemen.

Bovendien een wanhopige goedmenschelijke, Oriëntaals uitziende burgemeester, die af en toe wakker leek te worden over de hoeveelheid vluchtelingen, die bijna dagelijks en met honderden tegelijk het vasteland bereiken en voor wie niet voldoende “gezorgd” kan worden.

Ook moeten de bewoners van het eiland genoemd worden, die door de politiek aan hun lot worden overgelaten en moeten vrezen voor hun veiligheid en financiële bestaan, omdat het vakantie-eiland nu niet meer bekendstaat als recreatieoord, maar veelmeer treurig bekend werd als tussenstation voor “vluchtelingen”.

Te zien zijn goed gevoede en niet verloederde binnendringende vijanden, die het eiland in beslag nemen, cafés en restaurants bezetten en alleen maar het doel hebben verder te “vluchten” naar het binnenland van Europa. Vanzelfsprekend dat velen het als een “mensenrecht” beschouwen hun nieuwe “thuisland” vrij te mogen bepalen en het concrete doel hebben om naar Frankrijk, Engeland en natuurlijk Duitsland te reizenen om daar ondanks een ontbrekende opleiding te “werken” en “goed” te leven.

Het was de voornaamste bedoeling van de documentaire om te wijzen op de mislukte asielpolitiek en de ellende van de “vluchtelingen”. Maar de conclusie had een averechts effect: wie een beetje gezond verstand heeft, merkt heel snel op dat het geen echte “vluchtelingen” zijn, maar in feite economische vluchtelingen, waarvan de landen van herkomst ook de komende vier- tot vijfhonderd jaar niet zullen behoren tot de veilige landen in de wereld.

Maar een “vluchtelingen”documentaire zou geen “vluchtelingen”documentaire zijn als er niet aan het eind een vrouw met haar pasgeboren baby in beeld zou worden gebracht!

Bekijk hier de bezienswaardige documentaire van 48 minuten.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: AlphaCentauri

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Europa, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Lampedusa – eiland onder druk door asielbedriegers

  1. Theodoor zegt:

    Dit hoort bij het schaakspel van de Arabieren spelen om Europa te islamiseren.
    Er zijn niet zoveel politici die dit door hebben.
    En die het wel door heeft wordt anale kanten tegengewerkt. De reden hiervan is de persoonlijke loopbaan.

    Geliked door 1 persoon

  2. Theodoor zegt:

    Van “alle kanten” was de bedoeling

    Like

  3. rs zegt:

    Die “pasgeboren “baby, lijkt mij eerder een kindje van een maand of twee, drie……………..dus in het land van herkomst verwekt ????
    Gewoon lekschieten die bootjes. Economische gajes !!!!!!!!!!!!

    Like

  4. Tom Hendrix. zegt:

    De smerige EUSSR, met zo’n takkewijven Malmström, Reding en Ashton, zijn er debet aan dat deze HORDEN maar blijven komen. De hele EUSSR, brengt ons naar de AFGROND! Deze pleuris communistenbende, verraad gewoon de eigen Europese bevolking! Weg uit de EU en terug naar een handelsgemeenschap als de EEG was!

    Like

  5. Hendrick M. zegt:

    Het is ook opvallend dat het nagenoeg altijd jonge MANNEN zijn, in de bloei van hun leven, die het in het land van oorsprong kennelijk fysiek niet slecht hebben gehad, die naar noord Europa komen.
    Duidelijk een 5e colonne, die op afroep straks de lont in het kruitvat zal steken !

    Like

  6. stellingsma2010 zegt:

    parasieten van de bovenste plank !!!!

    Like

  7. Thomasson zegt:

    De Europese volkeren hebben het erg moeilijk in deze tijd. Om hun recht op bestaan te beschermen, moeten ze tegen VIER VIJANDEN vechten: a) EU, b) eigen leiders die verraad plegen zodra ze de macht in handen krijgen, c) schrikbarend voortzetting van Islamisering van het land: die actief ondersteund wordt tot de twee genoemde andere vijanden en d) apathie die haar oorsprong vindt in de antropologische megahersenspoeling van eind jaren ’60 en die nog steeds ondersteund wordt door de politiek, media en intellectuelen.
    Toen de vrienden van de studentenleiders Rudi Dutschke droomden over ‘de lange weg door de instituten van de macht’ dachten ze op de eerste plaats aan revolutie. Ze hebben als oude (en wat minder oude) mensen hun doel bereikt. Maar de plaats van idealen, nam een onbegrensde verslavende GELDBEGEERTE. Ze komen in de instituten (EU) niet als vertegenwoordigers van het volk, maar als VERTEGENWOORDIGERS VAN HUN EIGEN PERSOONLIJKE BELANGEN. Hun eind doel is: zo snel mogelijk rijk worden. Verraad aan eigen land en volk via afspraken met lobbyisten van Arabische oliesjeiks in vijf sterren hotels, restaurants- en bordeels horen in het pakket. De rest wordt gecompleteerd met astronomische salarissen. De politiek-correcte leiders van de natiestaten, de media en intellectuelen bewandelen dezelfde route. Wie kan het nou anders verklaren dat complete landen bezwijken onder tsunami golven van islamitisch- en Afrikaanse migranten en nep vluchtelingen? Terwijl iedereen weet dat de meerderheid van hen zijn zware criminelen of Mujahedeens in spe, die de overname van Europa voorbereiden?

    Niet zo ver van mijn buurt is een vluchtelingengezin uit Syrië komen wonen. Ze hebben en prachtig rijtjeshuis gekregen. Van meet af aan hebben ze het huis gebruikt voor alle mogelijke (criminele) activiteiten; behalve wonen. Dat terwijl veel jonge gezinnen met kinderen wachten jaren op een huis. In een normaal land, worden zulke mensen direct als Persona non Grata verklaard en eruit gegooid. Maar niets is tegenwoordig normaal!!! …Kennelijk is dat zo, dat er een zeer lange bloedig strijd in het verschiet staat …voordat de Europeanen weer het recht zouden hebben OM NORMAAL TE LEVEN …en de vraag is OF ZE HET REDDEN?

    Like

  8. Jean zegt:

    Vang die boten op halverwege de zee en sleep ze DADELIJK terug naar Afrikaanse kust en doe ze de groeten van ons, zolang wij ze niet tegenkomen op Europese wegen is alles prima en dat zootje op eigen bodem wat momenteel dik verdiend aan die vreemdelingenhandel krijgen de rekening nog, zeker weten.

    Like

    • Thomasson zegt:

      @Jean
      De Europese overheden zullen het NOOIT DOEN. De
      bobo’s hebben te veel te verliezen. De bobo’s zijn hooggeplaatste EU functionarissen, leden regeringen, top journalisten enz. Ze hebben te veel te verliezen. Wegjagen van ISLAMITISCHE VLUCHTELINGEN, BETEKENT MINDER GELD OP HUN bankrekeningen. Lees het boek van Udo Ulfkotte “Gekaufte Journalisten”. Onze veiligheid is voor hen NIET BELANGRIJK …omdat ze er aan niets kunnen verdienen…

      Like

      • Tom Hendrix. zegt:

        @ Thomasson: 18.53. uur. Beste Thomasson, dat is geheel waar. Ik heb de documentaire gezien met Udo Ulfkotte. En de smeerlapperij van de heulende media, is nog groter dan ik gedacht had. Dank aan onze onvolprezen web master, waardoor ik de laatste 3 jaren steeds meer wakker ben geworden, wat de VERRADERS om ons heen betreft.

        Like

    • Future Child zegt:

      Ik ben bang dat de komende 15 jaar nog 10 miljoen afrikaners hierna toe komen. En de islamisten ook. We kunnen onze Europese ondergang niet meer tegenhouden, denk ik.

      Like

  9. jitskesez zegt:

    Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
    Dit gaat gewoon met opzet, we worden bezet en verdrongen

    Like

Plaats een reactie